Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 901
Kásler Miklós elismeréseket adományozott a nemzeti ünnep alkalmábólelképesztő bazmeg
Nah, ugye!
zemanla
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Kásler Miklós elismeréseket adományozott a nemzeti ünnep alkalmábólNah, ugye!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 901
444.hu/2020/03/15/masfel-heten-belul-30-millio-maszk-erkezik-szlovakia-minden-allampolgarnak-adnak
több mint 4 éve
Értettem én elsőre is. Ellenben szerintem a magyar emberek döntő többsége eddig is foglalkozott az eü helyzetével, laikus szinten de mindenki átérezte, hogy nem jó az irány úgy 30éve kb. Az más kérdés, hogy engedtük a politikusoknak ezt idáig, reménykedem, hogy nagyon hamar fordul a hajó!!!nem a virus mizériát, hanem hogy ha szar van, akkor kell egészségügy, ezt fogják majd elfelejteniHát Doki ezt szerintem egyhamar nem fogja elfelejteni ez az Ország!!! 😷🤒Bármilyen jellegű bértárgyalás, ennek feszegetése most nem aktuális, nem szabad előjönnie. Most ez nem lehet szempont, és nem szabad, hogy elvonja a figyelmet. Ha legyőztük akkor majd lehet, | bár akkor úgyis el fog felejtődni nagyon hamar. |magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Ennek az ellenzésében megvalósulna végre a tökéletes egység a Fidesztől a DK-n át a Jobbikig 😊
Na kedves magyar politikus-élősködők, itt a követendő példa!!!
nagir
Kampman
diverdoc
nagir
diverdoc
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
A magyarnak nem kell az sem. Mi megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is. A virust meg haromszor!Egyebkent azon gondolkoztam, hogy kellene tartani egy forumtalalkat. Az elso 99 fo bejohet, aztan leulunk egymas melle szorosan, es atbeszeljuk a koronavirus es Tannehill szerzodesenek a reszleteit.Amennyiben lesz elég védő ital (>40°), akkor nincs benne rizikó... 😀😀
Stez
nagir
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20200315_evangelikus_istentisztelet_egyhaz_koronavirus?fbclid=IwAR3XdqGW7qL6-rEPFQ0SnsCpRMuHbmfK4cHBe3kNtPY_cPaO0Pkt9AkejtQEvangélikusok húsvétig offoltak, több eszük van, mint Nekünk Katolikusoknak!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 901
más a szint ahonnan indulnak.jó hát usában is lófasz pénzt kaptak a covid ellen ahhoz képest hogy a hadsereg költségvetését mivel emelik 😀magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Jaja. Ahhoz kepest nalunk epp most adtak sokmilliardot szinhazfelujitasra es tarsaira, es negyedannyit odabasztak az egeszsegugynek. Mert vegul is mikor, ha nem most. Oh, wait.
nagir
Stez
Negritis
több mint 4 éve
nem a virus mizériát, hanem hogy ha szar van, akkor kell egészségügy, ezt fogják majd elfelejteniHát Doki ezt szerintem egyhamar nem fogja elfelejteni ez az Ország!!! 😷🤒Bármilyen jellegű bértárgyalás, ennek feszegetése most nem aktuális, nem szabad előjönnie. Most ez nem lehet szempont, és nem szabad, hogy elvonja a figyelmet. Ha legyőztük akkor majd lehet, | bár akkor úgyis el fog felejtődni nagyon hamar. |magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Ennek az ellenzésében megvalósulna végre a tökéletes egység a Fidesztől a DK-n át a Jobbikig 😊
nagir
Kampman
diverdoc
nagir
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
jó hát usában is lófasz pénzt kaptak a covid ellen ahhoz képest hogy a hadsereg költségvetését mivel emelik 😀magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Jaja. Ahhoz kepest nalunk epp most adtak sokmilliardot szinhazfelujitasra es tarsaira, es negyedannyit odabasztak az egeszsegugynek. Mert vegul is mikor, ha nem most. Oh, wait.
nagir
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egyebkent azon gondolkoztam, hogy kellene tartani egy forumtalalkat. Az elso 99 fo bejohet, aztan leulunk egymas melle szorosan, es atbeszeljuk a koronavirus es Tannehill szerzodesenek a reszleteit.Amennyiben lesz elég védő ital (>40°), akkor nincs benne rizikó... 😀😀
Stez
több mint 4 éve
Hát Doki ezt szerintem egyhamar nem fogja elfelejteni ez az Ország!!! 😷🤒Bármilyen jellegű bértárgyalás, ennek feszegetése most nem aktuális, nem szabad előjönnie. Most ez nem lehet szempont, és nem szabad, hogy elvonja a figyelmet. Ha legyőztük akkor majd lehet, | bár akkor úgyis el fog felejtődni nagyon hamar. |magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Ennek az ellenzésében megvalósulna végre a tökéletes egység a Fidesztől a DK-n át a Jobbikig 😊
nagir
Kampman
diverdoc
több mint 4 éve
Bármilyen jellegű bértárgyalás, ennek feszegetése most nem aktuális, nem szabad előjönnie. Most ez nem lehet szempont, és nem szabad, hogy elvonja a figyelmet. Ha legyőztük akkor majd lehet, | bár akkor úgyis el fog felejtődni nagyon hamar. |magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Ennek az ellenzésében megvalósulna végre a tökéletes egység a Fidesztől a DK-n át a Jobbikig 😊
nagir
Kampman
több mint 4 éve
Egyebkent azon gondolkoztam, hogy kellene tartani egy forumtalalkat. Az elso 99 fo bejohet, aztan leulunk egymas melle szorosan, es atbeszeljuk a koronavirus es Tannehill szerzodesenek a reszleteit.
több mint 4 éve
magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Jaja. Ahhoz kepest nalunk epp most adtak sokmilliardot szinhazfelujitasra es tarsaira, es negyedannyit odabasztak az egeszsegugynek. Mert vegul is mikor, ha nem most. Oh, wait.
nagir
több mint 4 éve
Kampman
28 323
magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Ennek az ellenzésében megvalósulna végre a tökéletes egység a Fidesztől a DK-n át a Jobbikig 😊
nagir
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2020/03/15/koronavirus-feszult-hangulat-szent-laszlo-korhaz/Érdemes megnézni milyen "védőfelszerelésben" vannak a dolgozók a szt. Lászlóban ahol igazolt betegekkel foglakoznak! Utána nézzétek meg a képeket a kinai, koreai, olasz, német kórházakról. Na ezért (is) lesz itt szarabb a helyzet.
Beki
több mint 4 éve
magyarhang.org/kulfold/2020/03/15/lemondanak-egy-havi-berukrol-a-politikusok-szingapurban-az-egeszsegugyi-dolgozok-javara/Na kedves magyar politikus-élősködők, itt a követendő példa!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2020/03/15/koronavirus-feszult-hangulat-szent-laszlo-korhaz/
több mint 4 éve
Így van, de nem kell stresszelni lefogjak addig 14 nappal előtte le kell nekik és valószínűleg addig le is lesznek állítva ezek a járatok 😊True, ellenben speciel ha én nem utazok el 19-én Londonba annak ellenére, hogy még van járat és a szálláshely sincs karantén alatt, ráadásul ingyenes visszamondásunk sincs, akkor cseszhetjük. Mert nyilván nem lehetetlenült el az utazás, de mégis ellehetetlenült.A vis maior a légitársaságokat csak a kártérítési kötelezettség alól mentesíti, a visszatérítés alól nem.Visszatérítésről mondjon le mindenki szvsz, én az elmúlt egy hétben szerintem több emailt írtam a szállásadóknak és légitársaságnak, mint eddig összesen, és mindenhol vis maiorra hivatkoznak és /nem kecsegtethetnek sok jóval/. Meg most nem is ez a fontos.ez esetleg a visszatérítéshez jól jöhetTörölte a Wizz az orosz járatunkat. Lassan őrölnek a kerekek.Ez most komoly hogy te még mindig utazni akarsz ? (Remélem már nem)
Hanni
És remélem az idős szüleid se akarnak Görögbe menni !? 😱😱😱😱
Rózsa Sándor (betyár)
egyébként akar a fasz manapság utazni. na meg a hülyék.
slowmotion
dankodavid
Jughead
dankodavid
több mint 4 éve
Igen mondjon le mindenki aki hülye.Visszatérítésről mondjon le mindenki szvsz, én az elmúlt egy hétben szerintem több emailt írtam a szállásadóknak és légitársaságnak, mint eddig összesen, és mindenhol vis maiorra hivatkoznak és /nem kecsegtethetnek sok jóval/. Meg most nem is ez a fontos.ez esetleg a visszatérítéshez jól jöhetTörölte a Wizz az orosz járatunkat. Lassan őrölnek a kerekek.Ez most komoly hogy te még mindig utazni akarsz ? (Remélem már nem)
Hanni
Rózsa Sándor (betyár)
slowmotion
dankodavid
A légitársaságoknak kötelező visszateríteni.
Nincs olyan hogy nem mert vis major...
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
True, ellenben speciel ha én nem utazok el 19-én Londonba annak ellenére, hogy még van járat és a szálláshely sincs karantén alatt, ráadásul ingyenes visszamondásunk sincs, akkor cseszhetjük. Mert nyilván nem lehetetlenült el az utazás, de mégis ellehetetlenült.A vis maior a légitársaságokat csak a kártérítési kötelezettség alól mentesíti, a visszatérítés alól nem.Visszatérítésről mondjon le mindenki szvsz, én az elmúlt egy hétben szerintem több emailt írtam a szállásadóknak és légitársaságnak, mint eddig összesen, és mindenhol vis maiorra hivatkoznak és /nem kecsegtethetnek sok jóval/. Meg most nem is ez a fontos.ez esetleg a visszatérítéshez jól jöhetTörölte a Wizz az orosz járatunkat. Lassan őrölnek a kerekek.Ez most komoly hogy te még mindig utazni akarsz ? (Remélem már nem)
Hanni
Rózsa Sándor (betyár)
slowmotion
dankodavid
Jughead
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Jughead
5 208
A vis maior a légitársaságokat csak a kártérítési kötelezettség alól mentesíti, a visszatérítés alól nem.Visszatérítésről mondjon le mindenki szvsz, én az elmúlt egy hétben szerintem több emailt írtam a szállásadóknak és légitársaságnak, mint eddig összesen, és mindenhol vis maiorra hivatkoznak és /nem kecsegtethetnek sok jóval/. Meg most nem is ez a fontos.ez esetleg a visszatérítéshez jól jöhetTörölte a Wizz az orosz járatunkat. Lassan őrölnek a kerekek.Ez most komoly hogy te még mindig utazni akarsz ? (Remélem már nem)
Hanni
Rózsa Sándor (betyár)
slowmotion
dankodavid
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
index.hu/belfold/2020/03/15/a_magyar_orvosi_kamara_a_lakhelyelhagyas_korlatozasanak_bevezeteset_javasolja_a_kormanynak/Ennek mar reg meg kellett volna tortennie. Mondjuk igazuk van, nincs olyan nagy gaz, nem erdemes kapkodni,
Ez mondjuk így kezdetnek.
warr_b
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
index.hu/gazdasag/2020/03/13/egymilliard_forintot_adomanyoz_az_mkb_bank_a_koronavirus_elleni_harcra/?fbclid=IwAR1z84d6Etb2DX1GiSX7QLpSiosNd-862lJ9m7VcT8nKM2GX4ivZQg4pZCY