NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
New York Giants - Carolina Panthers
140
27
15:30, ARENA4 (München)
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Doki! Ez most komoly? Tudom, nem vagy vicces kedvedben, de akkor is.... Csak Magyarországon? (Eddig) máshol, nagyobb népességnél, nem volt ennyi....?6 millio FERTOZOTT realis szam. Kimutatott beteg 100.000es nagysagrendben lesz. 50-60 ezer halottat el tudok kepzelni.ezekről a prognosztizált 6 millió beteg és 100.000 halott számokról mit gondolsz?Ja értem. Köszönöm.Népszavás kérdés volt hogy mit gondolnak a Kamara által kiadott 11 pont első két pontjáról. Erre volt válasz Kovácstól h tudjuk melyik politikai oldal szól ebből és a javaslatokat nem így kéne közzé tenni hanem közvetlenül az operatív törzsnek. Nem volt ott senki a Kamarától. Legalábbis nem került elő.Mi volt a kérdés? És ki válaszolt? Orvosi Kamarától volt valaki a sajtótájákoztatón?Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
Matthew99
diverdoc
Matthew99
Közvetlenül az operatív törzsnek? megtörtént, minden lehetséges úton a szakmai ajánlás. Szarnak rá.
Kommunikációs államtitkár úr, pedig egy fasz, és ha nyíltan politikai haszonszerzésnek véleményezte a kamara ajánlását, akkor most személyesen is felelős a járvány eszkalálódásáért és emberek haláláért
diverdoc
Amadeus
diverdoc
A többi, ok, azt adom. (lehet, az előzőeket is, csak azt az agyam nem tudja befogni)
Szerkesztette: zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Egy milliárdos lakosságú Kínában 80000 a megbetegedések száma, és ott már lecsengőben van elvileg. Nem hinném hogy itthon 6-7 millió ember megfertőződne. Ha tényleg így lenne, abba egész biztosan belerogyna az ország...100.000 halott egy ekkora országban azért elég soknak tűnik első hallásra.Nagyon remélem, hogy tényleg csak az, de én úgy hallottam, jelenleg ez a prognózis (persze nem hivatalos és kommunikált).Nagyon úgy hallom kormányzati forrásokból hogy most már júni vége, júli elejére várják a tetőzést és 100ezer halottal számolnak...Ez nagy kamu. Ha ilyen számokat várnának már le lenne zárva minden. Szerintem valaki bele olvasott a legrosszabb forgatokonyvekbe.
warr_b
Toca
warr_b
Amadeus
több mint 4 éve
6 millio FERTOZOTT realis szam. Kimutatott beteg 100.000es nagysagrendben lesz. 50-60 ezer halottat el tudok kepzelni. Ez akkor igaz, ha kurva gyorsan meglepjuk a korlatozasokat, ha nem akkor 100-200 ezer halott is lehet. Ez a CoVid okozta halalozas. A nem kozvetlenul virus miatti, de azzal osszefuggo halalozas viszont joval magasabb lesz. Annyi daganatos mutet csuszik, marad el, annyi diagnosztikai orvos-beteg talalkozas marad el, annyi mas betegseg ami eletveszelyes siklik majd el. Avirus utan a teljesen kivereztetett Egeszsegugy evekig nem fog magahoz terni. Akit ma elkuldunk a veserakjaval, mar igy is honapokat vart! Sok sok ezren esnek ebbe bele. Azok az orszagok, ahol nem volt legatyasodva a rendszer par honap alatt kiheveri. Mi nem fogjuk. Nyugaton megint iszonyatos kereslet lesz az Egeszsegugyi dolgozokra, a jelenleg magukra hagyott es 2-3 honap mulva teljesitokepessegukon tegen tulteljesito dolgozok ( akik meg itt voltak) beintenek es elhuznak. Na ez lesz az igazi kovetkezmenye szerintemezekről a prognosztizált 6 millió beteg és 100.000 halott számokról mit gondolsz?Ja értem. Köszönöm.Népszavás kérdés volt hogy mit gondolnak a Kamara által kiadott 11 pont első két pontjáról. Erre volt válasz Kovácstól h tudjuk melyik politikai oldal szól ebből és a javaslatokat nem így kéne közzé tenni hanem közvetlenül az operatív törzsnek. Nem volt ott senki a Kamarától. Legalábbis nem került elő.Mi volt a kérdés? És ki válaszolt? Orvosi Kamarától volt valaki a sajtótájákoztatón?Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
Matthew99
diverdoc
Matthew99
Közvetlenül az operatív törzsnek? megtörtént, minden lehetséges úton a szakmai ajánlás. Szarnak rá.
Kommunikációs államtitkár úr, pedig egy fasz, és ha nyíltan politikai haszonszerzésnek véleményezte a kamara ajánlását, akkor most személyesen is felelős a járvány eszkalálódásáért és emberek haláláért
diverdoc
Amadeus
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20200315_Iskolateve_lesz_az_M5bol
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Reges reg nem izgatja oket, feloluk megdogolhet barki, aki nem a sajat slepp.Ja értem. Köszönöm.Népszavás kérdés volt hogy mit gondolnak a Kamara által kiadott 11 pont első két pontjáról. Erre volt válasz Kovácstól h tudjuk melyik politikai oldal szól ebből és a javaslatokat nem így kéne közzé tenni hanem közvetlenül az operatív törzsnek. Nem volt ott senki a Kamarától. Legalábbis nem került elő.Mi volt a kérdés? És ki válaszolt? Orvosi Kamarától volt valaki a sajtótájákoztatón?Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
Matthew99
diverdoc
Matthew99
Egyébként sejthető, hogy nem hívnak senkit el a Kamarából, mert akkor nagyon sok minden kikerülne.,
Minden orvos megkapta a kamara felmérő kérdőívét, hol, milyen védőfelszerelés áll rendelkezésre. jelenleg ők tudnák hitelesen pl ezt az adatot megválaszolni. Részemről nem volt nehéz a négy kérdésre a nulllás számot mindenhová beírni, sokat nem kellett számolnom.
diverdoc
De az, hogy tenyleg senki sem veszi eszre, mondja ki, hogy minden sajttajon hazudozas megy mindenrol, nem hangoznak el normalis kerdesek, nem valaszolnal semmire, terelnek es pofadba belehazudnak szemrebbenes nelkul, az egeszen elkepeszto. Minden nap azt gondolom, lejjebb nincs. Es de, szembesulok vele, hogy van.
Bicskanyitogato es megdobbento egyszerre.
több mint 4 éve
A spanyolok "beelőzték" Iránt, az 1M főre jutó megbetegedések számában. (ezen a honlapon)www.worldometers.info/coronavirus/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 845
ezekről a prognosztizált 6 millió beteg és 100.000 halott számokról mit gondolsz?Ja értem. Köszönöm.Népszavás kérdés volt hogy mit gondolnak a Kamara által kiadott 11 pont első két pontjáról. Erre volt válasz Kovácstól h tudjuk melyik politikai oldal szól ebből és a javaslatokat nem így kéne közzé tenni hanem közvetlenül az operatív törzsnek. Nem volt ott senki a Kamarától. Legalábbis nem került elő.Mi volt a kérdés? És ki válaszolt? Orvosi Kamarától volt valaki a sajtótájákoztatón?Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
Matthew99
diverdoc
Matthew99
diverdoc
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Ja értem. Köszönöm.Népszavás kérdés volt hogy mit gondolnak a Kamara által kiadott 11 pont első két pontjáról. Erre volt válasz Kovácstól h tudjuk melyik politikai oldal szól ebből és a javaslatokat nem így kéne közzé tenni hanem közvetlenül az operatív törzsnek. Nem volt ott senki a Kamarától. Legalábbis nem került elő.Mi volt a kérdés? És ki válaszolt? Orvosi Kamarától volt valaki a sajtótájákoztatón?Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
Matthew99
diverdoc
Matthew99
Egyébként sejthető, hogy nem hívnak senkit el a Kamarából, mert akkor nagyon sok minden kikerülne.,
Minden orvos megkapta a kamara felmérő kérdőívét, hol, milyen védőfelszerelés áll rendelkezésre. jelenleg ők tudnák hitelesen pl ezt az adatot megválaszolni. Részemről nem volt nehéz a négy kérdésre a nulllás számot mindenhová beírni, sokat nem kellett számolnom.
Szerkesztette: diverdoc
több mint 4 éve
Népszavás kérdés volt hogy mit gondolnak a Kamara által kiadott 11 pont első két pontjáról. Erre volt válasz Kovácstól h tudjuk melyik politikai oldal szól ebből és a javaslatokat nem így kéne közzé tenni hanem közvetlenül az operatív törzsnek. Nem volt ott senki a Kamarától. Legalábbis nem került elő.Mi volt a kérdés? És ki válaszolt? Orvosi Kamarától volt valaki a sajtótájákoztatón?Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
Matthew99
diverdoc
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mi volt a kérdés? És ki válaszolt? Orvosi Kamarától volt valaki a sajtótájákoztatón?Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
Matthew99
több mint 4 éve
Jo hogy akkor kihagytam es nem tudtam hallgatni... Faszfej
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.Mondjuk, hogy ez az egy értelmes kérdés volt az újságíróktól az is sokat elmond. Reflexből váltott is Kovács úr.
csipkelli
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 845
ez az egész, amit sajtótájékoztató címén most lenyomtak valami brutális mértékben megdöbbentő módon pofátlan. Még fideszes mércével is.
több mint 4 éve
Vicc ez az egész, semmi info, nincs konkrét válasz, kaptunk egy majmot aki lefegyverezi az újságírókat, és a kedves "Ezredes Úr" nincs kellemetlen helyzetben,
több mint 4 éve
Miket mond? Van barmi is, ami lenyeges?Persze! Harcba száll a legirritálóbb magyar közszereplő díjáért evör!!!
Vrij6
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Tényleg kijön a matek, ha igaz, hogy 60-70 százalék elkaphatja, az kb. 6 millió ember, ha a halálozási arány 2 százalék, akkor az 120ezer halott.100.000 halott egy ekkora országban azért elég soknak tűnik első hallásra.Nagyon remélem, hogy tényleg csak az, de én úgy hallottam, jelenleg ez a prognózis (persze nem hivatalos és kommunikált).Nagyon úgy hallom kormányzati forrásokból hogy most már júni vége, júli elejére várják a tetőzést és 100ezer halottal számolnak...Ez nagy kamu. Ha ilyen számokat várnának már le lenne zárva minden. Szerintem valaki bele olvasott a legrosszabb forgatokonyvekbe.
warr_b
Toca
warr_b
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 845
Miket mond? Van barmi is, ami lenyeges?na, csak kiderült, hogy a Jahn Ferencben eü dolgozók is karanténba kerültek.
Vrij6
több mint 4 éve
Miket mond? Van barmi is, ami lenyeges?Szokásos keresztkérdések, de ledominálja a kérdezőket.
Vrij6
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Miket mond? Van barmi is, ami lenyeges?Szokásos lekezelő stílus, mindenki fasz, a sajtó fasz.
Vrij6
több mint 4 éve
Miket mond? Van barmi is, ami lenyeges?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Orvosi kamara=politikai haszonszerzés. Ehhez a mai produkcióhoz tényleg ez a majom kellett.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 845
100.000 halott egy ekkora országban azért elég soknak tűnik első hallásra.Nagyon remélem, hogy tényleg csak az, de én úgy hallottam, jelenleg ez a prognózis (persze nem hivatalos és kommunikált).Nagyon úgy hallom kormányzati forrásokból hogy most már júni vége, júli elejére várják a tetőzést és 100ezer halottal számolnak...Ez nagy kamu. Ha ilyen számokat várnának már le lenne zárva minden. Szerintem valaki bele olvasott a legrosszabb forgatokonyvekbe.
warr_b
Toca
warr_b
több mint 4 éve
Na, a CEU-ügyi faszfej hozza a formáját.Pont azért küldték oda, mert egyre keményebb a sajttaj! Ő kíméletlenül lenyom szájkaratéban, bárkit.
csipkelli
több mint 4 éve
hamár ő is hebeg-habog akkor ott komoly baj lehet 😀Na, a CEU-ügyi faszfej hozza a formáját.migráns?
csipkelli
Amadeus
több mint 4 éve
Nagyon remélem, hogy tényleg csak az, de én úgy hallottam, jelenleg ez a prognózis (persze nem hivatalos és kommunikált).Nagyon úgy hallom kormányzati forrásokból hogy most már júni vége, júli elejére várják a tetőzést és 100ezer halottal számolnak...Ez nagy kamu. Ha ilyen számokat várnának már le lenne zárva minden. Szerintem valaki bele olvasott a legrosszabb forgatokonyvekbe.
warr_b
Toca
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta