Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 11 éve
grat a SIVAcuse-nak... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Köszi mindkettőtöknek!Fuh, milyen undorító flop csapat ez a UCLA...
több mint 11 éve
Valaki felvilágosítana, hogy ez az Oregon-UCLA milyen jelentőségű meccs most?SchleckMindkét csapat Tourney-t fog játszani, de nem fog a 6-os seedért vagy jobbért verekedni egyik se, Zona meccset néztem picit, egyetlen igazán jó Pac-10-es csapat.. korrekt mély csapat, de sztem még ők se TOP 10-esek overall.
Triche nagyon állat meccset tol, gyakorlatilag csak
Lville meg elég korrekt csapatnak tűnik így Dienggel, és szerintem nem játszottak ma 100%-ot.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Valaki felvilágosítana, hogy ez az Oregon-UCLA milyen jelentőségű meccs most?Schlecka Pac-12 eddig szinte összes jelentősebb non-konf meccsét elbukta, szóval nem becsülném túl a csoport erejét, de talán végre a rájátszásban is képesek lesznek egy-két bravúrra a csapatok (tavaly abszolút mélyponton volt a Pac-12, innen mondjuk nem nehéz előrelépni)
most megy a Louisville-Syracuse, az remek meccs, de én jelentőségében még a Creighton vs. Wichita State-t is a UCLA-Oregon elé tenném
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Valaki felvilágosítana, hogy ez az Oregon-UCLA milyen jelentőségű meccs most?
több mint 11 éve
Brilliáns nap van ma, legalább 4-5 pöpec meccsel.. jön valaki nézni őket, szerintem a Louisville-Cuse-t biztos nézem... sajna a Creighton meccs és a Pac-10 battle is akkor van.Nekem Digis Florida-Mizzou van tervben, holnap letöltve meg Ville-Syracuse valszeg.
Az abszolút top meccs természetesen a Butler-Gonzaga (bár Clarke nélkül szerintem a Zags relatíve simán behúzza), és túl későn is van sajna.. valszeg valamit még az A10-ből nézek, talán a Charlotte-Richmond lehet érdekes, a többi elég laposnak tűnik (VCU/Temple érdekelne még, de azok elég simák lesznek)Igor
több mint 11 éve
ne is említsd, természetesen mára sikerült 3 all-star gálát bezsúfolni, de mindig ez van 😊 de a The Ville-Cuse-t muszáj lesz élőben megnézni, utána NFLPA Bowl (szerencsére mindkettő espn playeren), a Shrine Game-t meg majd letöltöm...
---
több mint 11 éve
Brilliáns nap van ma, legalább 4-5 pöpec meccsel.. jön valaki nézni őket, szerintem a Louisville-Cuse-t biztos nézem... sajna a Creighton meccs és a Pac-10 battle is akkor van.Az abszolút top meccs természetesen a Butler-Gonzaga (bár Clarke nélkül szerintem a Zags relatíve simán behúzza), és túl későn is van sajna.. valszeg valamit még az A10-ből nézek, talán a Charlotte-Richmond lehet érdekes, a többi elég laposnak tűnik (VCU/Temple érdekelne még, de azok elég simák lesznek)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
tudom én jól, attól még vicc, hogy hova süllyedt a Texas Durant távozása ótajjncaaJövőre ha Julius Randle és Keith Frazier is náluk köt ki, akkor máris lesz egy 5*-os SG, PF párosuk.
Az azért sok mindent elárul a Texas jelenlegi nívójáról, hogy Frazier-el kapcsolatban úgy gondolják a szakértők, hogy az SMU-t választja majd a Texas (és az Aggies) ellenében.
@KJuraszik
több mint 11 éve
www.bloguin.com/runthefloor/2013-articles/january/colorado-beats-arizona-83-80.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterTudom, én reagálom túl. Nyilván a Wildcats ilyen fasza csapat. Persze, mi vagyunk a hibásak, hogy leadtuk a 17 pontos előnyt, de akkor is egy rommá nyert meccset vettek el tőlünk. 😡
több mint 11 éve
Hanga a Bilbaóhoz szerződik, újabb előrelépés.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Nem okozott csalódást a meccs (kb a büntetőzések közti különbségen múlt), még úgy se, hogy ez a vacak Cardinals nyert 😊 Jól össze vannak rakva, mint mindig, ráadásul az alapembereik most már elég rutinosak is. A Wildcats játéka meg még nagyon ingadozó, jó a keret, de nem találták még meg az összhangot a játékosok. Biztos javulni fognak tavaszig, de idén nem valószínű, hogy komoly faktor lesz a Kentucky a MM-en.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Magyar idő szerint 22-kor Kentucky @ LouisvilleHuh, ezt én is kinéztem, igen!😊
THE greatest rivalry in college basketball! Kötelező néznivaló a bowlok mellett 😊jjncaa
több mint 11 éve
Magyar idő szerint 22-kor Kentucky @ LouisvilleTHE greatest rivalry in college basketball! Kötelező néznivaló a bowlok mellett 😊
---
több mint 11 éve
Tősgyökeres kaposváriként, nem is volt kérdés, hogy maradni fog, külföldi edzőt minek hoztunk volna, azzal már befürödtünk korábban, "drága" magyar edzőre meg nincs nekünk pénzünk, végre a magyar mag is erősödött Hendlein, Drahos érkezésével és a 3 extra légiós pedig kiemelkedik az egész NB1-ből Dunn és Spica szinte végig kiegyensúlyozott volt, Swanston pedig bármikor képes extrára kintről.Meg van a 8. győzelem és az egyik rivális a Sopron otthonában!és az a legdurvább, hogy Fekete Ádinak még erre a szezonra is bizalmat szavaztak. de eddig úgy néz ki, hogy bejön neki majdnem minden.shawnka
Végre megint van Kaposváron kosárlabda! Bruschi85
Ősidők óta nem volt ilyen, hogy 11! győzelmünk legyen és a tabella 2. helyén tanyázzunk.
Csak tartson ki ez a lendület a jövő évben és a csapat körül is minden legyen rendben és akkor ismét sikeresek lehetünk.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Meg van a 8. győzelem és az egyik rivális a Sopron otthonában!és az a legdurvább, hogy Fekete Ádinak még erre a szezonra is bizalmat szavaztak. de eddig úgy néz ki, hogy bejön neki majdnem minden.
Végre megint van Kaposváron kosárlabda! Bruschi85
több mint 11 éve
NCAA kosarat nem nézitek mostanában? Nekem most volt egy szenzációs Arizona-Florida előtte meg Digin a Michigan-wvu.
több mint 11 éve
Meg van a 8. győzelem és az egyik rivális a Sopron otthonában!Végre megint van Kaposváron kosárlabda!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Dejó volt ez a Duke-Ohio State!
több mint 11 éve
Easy layup.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Már #19 - őrület! 😊Mellesleg három coloradói csapat kezdett 5-0-val, az AFA veretlenségét éppen a Buffs szakította meg.
A Rams is baromi ígéretes, az öt győzelem közt a Washington-t nagyon elkalapáltuk idegenben, szerintem nekik is összejöhet egy nagy dobás idén a seniorok évében, főleg hogy a transfer C Iverson nagyon nagy fit-nek látszik. 5-én CU vs CSU.
A DU jövőre már a Summit League-ben folytatja.
több mint 12 éve
tudom én jól, attól még vicc, hogy hova süllyedt a Texas Durant távozása óta
---
több mint 12 éve
A Chaminade korábban is elejtett nagyvadakat, 2010-ben pl. az Oklahomát, itt a teljes lista ( www.nytimes.com/2011/11/21/sports/ncaabasketball/chaminade-prepares-for-annual-david-vs-goliath-basketball-of-maui-invitational.html), erre specializálták magukat.Tornagyőzelem a Baylor és a Murray State legyőzésével! Persze, biztos csak kicsúszott eredmények, mert még idény eleji formában vannak a nagyok, és csak a mák, mert ugye sokat gyengültünk, eltűnünk a süllyesztőben, és Pac-12 nyolcadik helyezett kaliberű csapatunk van, LOOOOL.kívánságod már most teljesült 😉
Valójában erősebbek vagyunk, mint az elmúlt években bármikor: Booker és Dinwiddie végre kibontakozhat, Roberson mellé pedig Josh Scott személyében találtunk egy igazi munkást a palánk alá. Mire a konf-meccsek elkezdődnek (vagy mire elkapunk egy-egy mintasulit megint), már top25-ösök leszünk. 😛TheMileHighCity
a div2-es Chaminade meg elkapta a naaagy Texas-t Mauin, nem égés ám... 😀
scores.espn.go.com/ncb/recap?gameId=323242124jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Tornagyőzelem a Baylor és a Murray State legyőzésével! Persze, biztos csak kicsúszott eredmények, mert még idény eleji formában vannak a nagyok, és csak a mák, mert ugye sokat gyengültünk, eltűnünk a süllyesztőben, és Pac-12 nyolcadik helyezett kaliberű csapatunk van, LOOOOL.kívánságod már most teljesült 😉
Valójában erősebbek vagyunk, mint az elmúlt években bármikor: Booker és Dinwiddie végre kibontakozhat, Roberson mellé pedig Josh Scott személyében találtunk egy igazi munkást a palánk alá. Mire a konf-meccsek elkezdődnek (vagy mire elkapunk egy-egy mintasulit megint), már top25-ösök leszünk. 😛TheMileHighCity
a div2-es Chaminade meg elkapta a naaagy Texas-t Mauin, nem égés ám... 😀
scores.espn.go.com/ncb/recap?gameId=323242124
---
több mint 12 éve
Tornagyőzelem a Baylor és a Murray State legyőzésével! Persze, biztos csak kicsúszott eredmények, mert még idény eleji formában vannak a nagyok, és csak a mák, mert ugye sokat gyengültünk, eltűnünk a süllyesztőben, és Pac-12 nyolcadik helyezett kaliberű csapatunk van, LOOOOL.Valójában erősebbek vagyunk, mint az elmúlt években bármikor: Booker és Dinwiddie végre kibontakozhat, Roberson mellé pedig Josh Scott személyében találtunk egy igazi munkást a palánk alá. Mire a konf-meccsek elkezdődnek (vagy mire elkapunk egy-egy mintasulit megint), már top25-ösök leszünk. 😛