Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 14 éve
MileHigh-nál most öröm lehet és boldogság, UNLV (nem egyszerűen, de) kipipálva 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Szerencséje volt a VCU-nak, egyáltalán nem játszottak jól a második félidőben, a végjátékban különösen, sok esélyt adtak a Wichita State-nek, de belefért. Hát a UConn nem táltosodott meg, két ilyen elit prospecttel szinte csoda, hogy ennyire szarok tudnak lenni.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
A WVU azért hozza magát, meglesz az első Big East kieső.Scott Nagy az edzőjük, érdemes elolvasni a róluk szóló cikket grantland.com-on 😊
A Wichita State-VCU nagyon komoly kis meccs.
A South Dakora State lehet a mai feel good story, ha már az Ashville-től elvették a lehetőséget.Jakehomer
És úgy látszik minden lúzer csapatban van egy fehér fakezű, aki elintézi a vereséget

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A WVU azért hozza magát, meglesz az első Big East kieső.A Wichita State-VCU nagyon komoly kis meccs.
A South Dakora State lehet a mai feel good story, ha már az Ashville-től elvették a lehetőséget.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Louisville-ben több UK végzős él amúgy, mint UofL alumni, a színtiszta hazai pálya a következő körben is jól fog jönni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Első nyolc meccsen nulla upset, nem is tudom, mikor volt ilyen lapos a torna utoljára 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Igen, jobb volt a Lobos a végjáték alapján.Ez a Long Beach az a hely, ahol a Iron Maiden örök klasszikus Live after Death-je volt 1985ben és amit ronggyá hallgattam anno, hogy Scream for me Long beach arena! vagy semmi köze hozzá? 😊 A mezük is tetszik amúgyzavi27az, The Beach
sajnos kiestek, nem játszottak jóljjncaa
több mint 14 éve
Ez a Long Beach az a hely, ahol a Iron Maiden örök klasszikus Live after Death-je volt 1985ben és amit ronggyá hallgattam anno, hogy Scream for me Long beach arena! vagy semmi köze hozzá? 😊 A mezük is tetszik amúgyzavi27az, The Beach
sajnos kiestek, nem játszottak jól

---
több mint 14 éve
Ez a Long Beach az a hely, ahol a Iron Maiden örök klasszikus Live after Death-je volt 1985ben és amit ronggyá hallgattam anno, hogy Scream for me Long beach arena! vagy semmi köze hozzá? 😊 A mezük is tetszik amúgy
több mint 14 éve
Az a baj, hogy egyik sem vélemény, hanem tények kérdése, azok meg nem téged támogatnak 😛ez egy ilyen nap, akkor ebben sem értünk egyetugyanezt írtam pár hete twitterenMindkettő hülyeség 😛
SEC foci = Big East kosár
Big East foci = SEC kosárjjncaa
A Big East kosárban a legmélyebb konf, de korántsem dominálják úgy a nemzeti bajnokságot, mint az SEC fociban, sőt hát konkrétan semennyire nem dominálják. Az SEC meg kosárban csak 4-5 deep ugyan, de elég gyakran ad bajnokot, pl idén is fog 😊Jakehomer
1., lehet ha fociban 16 csapatos rájátszás lenne, akkor az SEC se dominálna annyira, de az biztos, hogy évek óta szinte mindig a Big East küldi a legtöbb gárdát a March Madness-re
2., a Kentucky nem NCAA tag, pláne nem a cbb one and done játékosokra vonatkozó szabálya miatt, igaz a Big Eastben tényleg nincsenek már top csapatok, de korábban voltak (Miami, Virginia Tech pl.)jjncaa
Az egyértelmű, hogy a Big East a legmélyebb, mondjuk vannak elvetemült emberek, akik a Big 10-t tartják a legjobb konfnak. Ha csak a top csapatokat nézzük, akkor meg ACC no contest.
Egyébként nem szerencsés a két sportág összehasonlítása, kosárban nem is lehet annyira dominálni, mint fociban, sokkal kisebbek a különbségek (ha van egy kiemelkedő játékosod, akkor már elég jó lesz a csapat, fociban egy kiemelkedő játékos semmire nem elég).
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
ez egy ilyen nap, akkor ebben sem értünk egyetMindkettő hülyeség 😛a kosár sec-je?kristofugyanezt írtam pár hete twitteren
A Big East kosárban a legmélyebb konf, de korántsem dominálják úgy a nemzeti bajnokságot, mint az SEC fociban, sőt hát konkrétan semennyire nem dominálják. Az SEC meg kosárban csak 4-5 deep ugyan, de elég gyakran ad bajnokot, pl idén is fog 😊Jakehomer
1., lehet ha fociban 16 csapatos rájátszás lenne, akkor az SEC se dominálna annyira, de az biztos, hogy évek óta szinte mindig a Big East küldi a legtöbb gárdát a March Madness-re
2., a Kentucky nem NCAA tag, pláne nem a cbb one and done játékosokra vonatkozó szabálya miatt, igaz a Big Eastben tényleg nincsenek már top csapatok, de korábban voltak (Miami, Virginia Tech pl.)

---
több mint 14 éve
hát azért a SEC kosár nem a legalja, mert az a pac-12.ugyanezt írtam pár hete twitterenmindig a big easttel van valami baj...jjncaaa kosár sec-je?kristof
több mint 14 éve
Mindkettő hülyeség 😛ugyanezt írtam pár hete twitterenmindig a big easttel van valami baj...jjncaaa kosár sec-je?kristof
A Big East kosárban a legmélyebb konf, de korántsem dominálják úgy a nemzeti bajnokságot, mint az SEC fociban, sőt hát konkrétan semennyire nem dominálják. Az SEC meg kosárban csak 4-5 deep ugyan, de elég gyakran ad bajnokot, pl idén is fog 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Utolsó 6 percet én is néztem, csűnyán csalogattam az Orange-nek, sajnáltam.A Syrabuse csal? No way 😛Jakehomerilyen történelmi bravúrlehetőséget így elvezetni...jjncaa
De azért csak győztek végül anélkül is.
több mint 14 éve
Big East bírók voltak a Cuse meccsen, biztos, ami biztos 😀
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
ugyanezt írtam pár hete twitterenmindig a big easttel van valami baj...jjncaaa kosár sec-je?kristof
Big East foci = SEC kosár

---
több mint 14 éve
Jól játszik a Long Beach State, de a palánk alatti védekezésük átjáróház, úgy meg nehéz nyerni.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mindig a big easttel van valami baj...jjncaaa kosár sec-je?
több mint 14 éve
Reggie Miller meg elkezdi: "Let's get Syracuse some credit too"aha...
adjuk még a Cuse bűnlajstromához ezt is:
http://www.youtube.com/watch?v=asz-sof4UoU
mindig a big easttel van valami baj...

---
több mint 14 éve
huhhh akkor szombaton Kansas State
több mint 14 éve
A Syrabuse csal? No way 😛Jakehomerilyen történelmi bravúrlehetőséget így elvezetni...

---
több mint 14 éve
....................

---
több mint 14 éve
Ovecskin kreatív hehe, de jól látom, hogy a Bamát vitte döntőbe?Jakehomerjaja, a Kentucky meg nála simán Kent
hajrá UNC-Ashville! ha az a Dickey bedobná, amit kell, még nyerhetnének is...

---