Make Love

28 feliratkozó

3 órája
Mikey Cincinnati Bengals 21 312
Ez is eljött, életem első repülőútjának a napja. Na meg annak a napja, hogy estére újabb olyan országba jutok el, amiről gyerekkorom óta álmodtam. Cserébe jó szar időjárás van ott, de annyi baj legyen. Boldog születésnapot magamnak.
Mikey
Boldog Szülinapot!
Merre vagy?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Köszi!

Még itthon. 😀 De egyébként Izlandra megyek.
Mikey
Boldogot!

Akkor legalább nem meglepő, hogy rossz az idő. 😀
dugo93
Hát kicsit elkésett a télies időjárás az ottani beszámolók alapján, pár hete már nem kellene ennyire rossz időnek lennie. De igyekeztem kellően felkészülni télies öltözettel. 😀 Köszi!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 órája
dugo93 Indianapolis Colts 4 572
Ez is eljött, életem első repülőútjának a napja. Na meg annak a napja, hogy estére újabb olyan országba jutok el, amiről gyerekkorom óta álmodtam. Cserébe jó szar időjárás van ott, de annyi baj legyen. Boldog születésnapot magamnak.
Mikey
Boldog Szülinapot!
Merre vagy?
Köszi!

Mikey
Boldogot!

Akkor legalább nem meglepő, hogy rossz az idő. 😀

3 órája
Mikey
Boldog Szülinapot!
Merre vagy?
Köszi!

4 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 391 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mikey
Boldog Szülinapot!
Merre vagy?

5 órája

17 órája
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Fateromat a családdal 60. születésnapja alkalmából megleptük egy utazással. Sikerült összeraknom egy dortmundi meccsnézős hétvégi kiruccanást az öreggel. Péntek este kapta meg a borítékot, először le sem esett neki a dátum, hogy másnap hajnalban indulunk, anyám hívta fel a figyelmet rá. Maga a város egy óriási nulla, de az "dili" ami körbe veszi a meccsnapot és az atmoszféra ami abban a stadionban van, hát nem csodálkozom, hogy 99%-os a látogatottság. Ráadásul ennél tökéletesebb meccset nem tudtunk volna kifogni, főleg, hogy a hamburg szektor mellett volt a helyünk. Életre szóló élmény volt, és igazi felejthetetlen apa-fia emlék. Remélem, hogy a jószerencse még megajándékoz majd néhány ilyennel.
4 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 944 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀
Löfli
gratula. elso lettel? 😀
csebi
Ha nem indult Igor vagy empty... 😀
eaglesmcnabb
azt hagyjad, emptyvel 2x voltam kvízezni. egyszer bigwin lett a vége, amikor rajna legalább eljött kikapatni magát, mert minden elit prospectet begyűjtött a csapatába és a kvíz sem volt nagyon nehéz, másodjára csak ketten voltunk és akkora cida lett a vége, hogy füstölt xd igor meg eleve menekülőre fogta mindkétszer és el sem jött
fake.id
Nekem is hármójuk közül Igor nem jött el, és levertek az Eurosportosok a kerékpáros kvízben. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
fake.id 1 730 — tush push aficionado
tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀
Löfli
gratula. elso lettel? 😀
csebi
eaglesmcnabb
azt hagyjad, emptyvel 2x voltam kvízezni. egyszer bigwin lett a vége, amikor rajna legalább eljött kikapatni magát, mert minden elit prospectet begyűjtött a csapatába és a kvíz sem volt nagyon nehéz, másodjára csak ketten voltunk és akkora cida lett a vége, hogy füstölt xd igor meg eleve menekülőre fogta mindkétszer és el sem jött
7 napja
NB2 New England Patriots 28 278 — nabege2@yahoo.com
Löfli
és a mellékhelyiségből kiabáltál ki vagy hogy? 😊
7 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
Löfli
gratula. elso lettel? 😀
csebi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 882 — Lucas Scott
Löfli
gratula. elso lettel? 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 572
Löfli
Én évente 1x szoktam tartani haveroknak egy quizt, amiben a régi bulikból, vicces sztorikból teszek fel kérdéseket, tippeltetek meg képek keletkezésének évszámát stb. Imádjuk.

8 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 627 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 731
@Vidra, Ehhez a mezhez egyébként nem a fosbarna sisak járt?
slowmotion
eredetileg igen

10 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 402 — Cowboys fan
Én először amúgy azt hittem, hogy valami régi Michigan alternatív Brady mez
szaba
Én nem, mert amikor ezeket behozták, akkor még jobban érdekelt a No Fun League, mint most.

@Vidra, Ehhez a mezhez egyébként nem a fosbarna sisak járt?
10 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 333
Én először amúgy azt hittem, hogy valami régi Michigan alternatív Brady mez
10 napja
Toca Minnesota Vikings 20 335 — Vikings fan
épp milánóban vagyok, mert eredetileg egy koncert miatt jöttem volna egy barátommal, amit idő közben lemondott a zenekar (portugal. the man)
gondoltam felveszem a legszebb gúnyám a divat fővárosába és abban látogatom meg a híres il galleria victor emmanuel II-t
elkészült a kép és egy srác utánam jött, hogy nice jersey
ez volt rajtam:

Fontos_Vidra
Biztos valamelyik Los Angelesi csapatnak nézte 😛 😀
Toca
Kínai, színhelytelen Brady mez.
Őszentsége Sobri Jóska
igen meg elírták a nevet, mert Rodgers van rajta. ki érti ezeket a kínaiakat ¯\_(ツ)_/¯
(és a srác mögöttem állt szóval látta a nevet)
Fontos_Vidra
Hasonlít a Steelers mezre is 😀
10 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 623
épp milánóban vagyok, mert eredetileg egy koncert miatt jöttem volna egy barátommal, amit idő közben lemondott a zenekar (portugal. the man)
gondoltam felveszem a legszebb gúnyám a divat fővárosába és abban látogatom meg a híres il galleria victor emmanuel II-t
ez volt rajtam:

Fontos_Vidra
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
igen meg elírták a nevet, mert Rodgers van rajta. ki érti ezeket a kínaiakat ¯\_(ツ)_/¯
(és a srác mögöttem állt szóval látta a nevet)

Szerkesztette: Fontos_Vidra
10 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 331 — #NoStress
ez volt rajtam:

Fontos_Vidra
Toca

10 napja
Toca Minnesota Vikings 20 335 — Vikings fan
ez volt rajtam:

Fontos_Vidra
10 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 623
ez volt rajtam:
16 napja
ozibozi New York Giants 21 094
Elkezdtem idén a tekerést, annyira jó látni, hogy mennyien tekernek Szentendre felé a Budai oldalon, gondolom a Pesti is tele van. Pünkösfürdői gát pedig dugig volt mimdkét nap. Mi meg faszom stadionokra költjük a pénzt, ahelyett hogy még több ilyen helyet hoznánk létre.
Ami még fura volt, de tetszett, szerintem indiai srácok kriketteztek, jó látni valami újat is.
Nomac
Azt én nagyon kipróbálnám, csak itt vidéken kevesebb az indiai.
Matthew99
Pedig van sok, csak sokadik generációsak.
Vitézlő Titoknok tomz
És azok már nem kriketteznek?
Matthew99
Dehogynem, csak mire észre vetted, addigra már legtöbbször késő😂
16 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man
Elkezdtem idén a tekerést, annyira jó látni, hogy mennyien tekernek Szentendre felé a Budai oldalon, gondolom a Pesti is tele van. Pünkösfürdői gát pedig dugig volt mimdkét nap. Mi meg faszom stadionokra költjük a pénzt, ahelyett hogy még több ilyen helyet hoznánk létre.
Ami még fura volt, de tetszett, szerintem indiai srácok kriketteztek, jó látni valami újat is.
Nomac
Matthew99
Vitézlő Titoknok tomz
És azok már nem kriketteznek?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
16 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 721
Nomac
Matthew99