Make Love
28 feliratkozó
3 órája
Hát kicsit elkésett a télies időjárás az ottani beszámolók alapján, pár hete már nem kellene ennyire rossz időnek lennie. De igyekeztem kellően felkészülni télies öltözettel. 😀 Köszi!Boldogot!Köszi!Ez is eljött, életem első repülőútjának a napja. Na meg annak a napja, hogy estére újabb olyan országba jutok el, amiről gyerekkorom óta álmodtam. Cserébe jó szar időjárás van ott, de annyi baj legyen. Boldog születésnapot magamnak.Boldog Szülinapot!
Mikey
Merre vagy?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Még itthon. 😀 De egyébként Izlandra megyek.
Mikey
Akkor legalább nem meglepő, hogy rossz az idő. 😀
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 órája
Boldogot!Köszi!Ez is eljött, életem első repülőútjának a napja. Na meg annak a napja, hogy estére újabb olyan országba jutok el, amiről gyerekkorom óta álmodtam. Cserébe jó szar időjárás van ott, de annyi baj legyen. Boldog születésnapot magamnak.Boldog Szülinapot!
Mikey
Merre vagy?
Mikey
Akkor legalább nem meglepő, hogy rossz az idő. 😀
3 órája
Köszi!Ez is eljött, életem első repülőútjának a napja. Na meg annak a napja, hogy estére újabb olyan országba jutok el, amiről gyerekkorom óta álmodtam. Cserébe jó szar időjárás van ott, de annyi baj legyen. Boldog születésnapot magamnak.Boldog Szülinapot!
Mikey
Merre vagy?
4 órája
Ez is eljött, életem első repülőútjának a napja. Na meg annak a napja, hogy estére újabb olyan országba jutok el, amiről gyerekkorom óta álmodtam. Cserébe jó szar időjárás van ott, de annyi baj legyen. Boldog születésnapot magamnak.Boldog Szülinapot!
Mikey
Merre vagy?
5 órája
Ez is eljött, életem első repülőútjának a napja. Na meg annak a napja, hogy estére újabb olyan országba jutok el, amiről gyerekkorom óta álmodtam. Cserébe jó szar időjárás van ott, de annyi baj legyen. Boldog születésnapot magamnak.
17 órája
Fateromat a családdal 60. születésnapja alkalmából megleptük egy utazással. Sikerült összeraknom egy dortmundi meccsnézős hétvégi kiruccanást az öreggel. Péntek este kapta meg a borítékot, először le sem esett neki a dátum, hogy másnap hajnalban indulunk, anyám hívta fel a figyelmet rá. Maga a város egy óriási nulla, de az "dili" ami körbe veszi a meccsnapot és az atmoszféra ami abban a stadionban van, hát nem csodálkozom, hogy 99%-os a látogatottság. Ráadásul ennél tökéletesebb meccset nem tudtunk volna kifogni, főleg, hogy a hamburg szektor mellett volt a helyünk. Életre szóló élmény volt, és igazi felejthetetlen apa-fia emlék. Remélem, hogy a jószerencse még megajándékoz majd néhány ilyennel.
4 napja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 napja
Nekem is hármójuk közül Igor nem jött el, és levertek az Eurosportosok a kerékpáros kvízben. 😀azt hagyjad, emptyvel 2x voltam kvízezni. egyszer bigwin lett a vége, amikor rajna legalább eljött kikapatni magát, mert minden elit prospectet begyűjtött a csapatába és a kvíz sem volt nagyon nehéz, másodjára csak ketten voltunk és akkora cida lett a vége, hogy füstölt xd igor meg eleve menekülőre fogta mindkétszer és el sem jöttHa nem indult Igor vagy empty... 😀tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀gratula. elso lettel? 😀
Löfli
csebi
eaglesmcnabb
fake.id
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
azt hagyjad, emptyvel 2x voltam kvízezni. egyszer bigwin lett a vége, amikor rajna legalább eljött kikapatni magát, mert minden elit prospectet begyűjtött a csapatába és a kvíz sem volt nagyon nehéz, másodjára csak ketten voltunk és akkora cida lett a vége, hogy füstölt xd igor meg eleve menekülőre fogta mindkétszer és el sem jöttHa nem indult Igor vagy empty... 😀tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀gratula. elso lettel? 😀
Löfli
csebi
eaglesmcnabb
7 napja
tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀és a mellékhelyiségből kiabáltál ki vagy hogy? 😊
Löfli
7 napja
Ha nem indult Igor vagy empty... 😀tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀gratula. elso lettel? 😀
Löfli
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀gratula. elso lettel? 😀
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 napja
tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀Én évente 1x szoktam tartani haveroknak egy quizt, amiben a régi bulikból, vicces sztorikból teszek fel kérdéseket, tippeltetek meg képek keletkezésének évszámát stb. Imádjuk.
Löfli
8 napja
tegnap este először voltam kvízmester a Quiznighton 😊 én jól éreztem magam, remélem a csapatok is 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 napja
@Vidra, Ehhez a mezhez egyébként nem a fosbarna sisak járt?eredetileg igen
slowmotion
10 napja
Én először amúgy azt hittem, hogy valami régi Michigan alternatív Brady mezÉn nem, mert amikor ezeket behozták, akkor még jobban érdekelt a No Fun League, mint most.
szaba
@Vidra, Ehhez a mezhez egyébként nem a fosbarna sisak járt?
10 napja
Én először amúgy azt hittem, hogy valami régi Michigan alternatív Brady mez
10 napja
Hasonlít a Steelers mezre is 😀igen meg elírták a nevet, mert Rodgers van rajta. ki érti ezeket a kínaiakat ¯\_(ツ)_/¯Kínai, színhelytelen Brady mez.épp milánóban vagyok, mert eredetileg egy koncert miatt jöttem volna egy barátommal, amit idő közben lemondott a zenekar (portugal. the man)Biztos valamelyik Los Angelesi csapatnak nézte 😛 😀
gondoltam felveszem a legszebb gúnyám a divat fővárosába és abban látogatom meg a híres il galleria victor emmanuel II-t
elkészült a kép és egy srác utánam jött, hogy nice jersey
ez volt rajtam:
Fontos_Vidra
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
(és a srác mögöttem állt szóval látta a nevet)
Fontos_Vidra
10 napja
igen meg elírták a nevet, mert Rodgers van rajta. ki érti ezeket a kínaiakat ¯\_(ツ)_/¯Kínai, színhelytelen Brady mez.épp milánóban vagyok, mert eredetileg egy koncert miatt jöttem volna egy barátommal, amit idő közben lemondott a zenekar (portugal. the man)Biztos valamelyik Los Angelesi csapatnak nézte 😛 😀
gondoltam felveszem a legszebb gúnyám a divat fővárosába és abban látogatom meg a híres il galleria victor emmanuel II-t
ez volt rajtam:
Fontos_Vidra
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
(és a srác mögöttem állt szóval látta a nevet)
Szerkesztette: Fontos_Vidra
10 napja
Kínai, színhelytelen Brady mez.épp milánóban vagyok, mert eredetileg egy koncert miatt jöttem volna egy barátommal, amit idő közben lemondott a zenekar (portugal. the man)Biztos valamelyik Los Angelesi csapatnak nézte 😛 😀
ez volt rajtam:
Fontos_Vidra
Toca
10 napja
épp milánóban vagyok, mert eredetileg egy koncert miatt jöttem volna egy barátommal, amit idő közben lemondott a zenekar (portugal. the man)Biztos valamelyik Los Angelesi csapatnak nézte 😛 😀
ez volt rajtam:
Fontos_Vidra
10 napja
épp milánóban vagyok, mert eredetileg egy koncert miatt jöttem volna egy barátommal, amit idő közben lemondott a zenekar (portugal. the man)gondoltam felveszem a legszebb gúnyám a divat fővárosába és abban látogatom meg a híres il galleria victor emmanuel II-t
ez volt rajtam:
16 napja
Dehogynem, csak mire észre vetted, addigra már legtöbbször késő😂És azok már nem kriketteznek?Pedig van sok, csak sokadik generációsak.Elkezdtem idén a tekerést, annyira jó látni, hogy mennyien tekernek Szentendre felé a Budai oldalon, gondolom a Pesti is tele van. Pünkösfürdői gát pedig dugig volt mimdkét nap. Mi meg faszom stadionokra költjük a pénzt, ahelyett hogy még több ilyen helyet hoznánk létre.Azt én nagyon kipróbálnám, csak itt vidéken kevesebb az indiai.
Ami még fura volt, de tetszett, szerintem indiai srácok kriketteztek, jó látni valami újat is.
Nomac
Matthew99
Vitézlő Titoknok tomz
Matthew99
16 napja
És azok már nem kriketteznek?Pedig van sok, csak sokadik generációsak.Elkezdtem idén a tekerést, annyira jó látni, hogy mennyien tekernek Szentendre felé a Budai oldalon, gondolom a Pesti is tele van. Pünkösfürdői gát pedig dugig volt mimdkét nap. Mi meg faszom stadionokra költjük a pénzt, ahelyett hogy még több ilyen helyet hoznánk létre.Azt én nagyon kipróbálnám, csak itt vidéken kevesebb az indiai.
Ami még fura volt, de tetszett, szerintem indiai srácok kriketteztek, jó látni valami újat is.
Nomac
Matthew99
Vitézlő Titoknok tomz

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
16 napja
Pedig van sok, csak sokadik generációsak.Elkezdtem idén a tekerést, annyira jó látni, hogy mennyien tekernek Szentendre felé a Budai oldalon, gondolom a Pesti is tele van. Pünkösfürdői gát pedig dugig volt mimdkét nap. Mi meg faszom stadionokra költjük a pénzt, ahelyett hogy még több ilyen helyet hoznánk létre.Azt én nagyon kipróbálnám, csak itt vidéken kevesebb az indiai.
Nomac
Matthew99