NBA
32 feliratkozó
2 órája
BREAKING: Cleveland Cavaliers All-NBA star Donovan Mitchell has agreed on a four-year, $273 million maximum contract extension that includes a player option for the 2030-31 season and a full trade kicker, CAA's Co-Head of Basketball, Austin Brown, tells ESPN.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
17 órája
Siegel szerint őket érdekelte Jaylen Brown, a liga harmada se. Ennyit számítanak vajon a +\- statok ha pályán van meg ha nincs? Amúgy a Celtics is 90-36 nélküle. 36-6 a legutóbbi 3 szezonban.advanced statokra gondolom azért csak ránézett 1-2 GM, végig az volt a mantra (vagy igaz vagy nem), hogy JB értéke alacsonyan van a ligában
- Hornets
- Nets
- Nuggets
- Pelicans
- Hawks
- Warriors
- Clippers
KeyG
egyébként bőven van még probléma a Celticsnél, mert nem csak Brown védekezését kell pótolni
ha White gyenge PO-ja már az előszele volt valaminek, akkor itt csúnya évek elé néz a csapat, ha a fiatalokból 1-2 ember nem lép szintet a köv évben

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 napja
Valószínűleg igen, de azt nem értem, hogy indult a tárgyalás 4-5 elsőről aztán kevesebb és Edgecombe, aztán lett ami lett.azért, amiért készpénznek veszel minden internetre írt hülyeséget. ezek nem sporthírek amiken itt polemizáltok, hanem a férfi kiskegyed/story magazin
Miért nem ment tovább más csapattal tárgyalni?
KeyG
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 napja
Amikor megadták neki is tudták már hogy robbantani kell, 1-2 éven belül. Bajnoki cím és MVP után volt a legnagyobb az értéke.Siegel szerint őket érdekelte Jaylen Brown, a liga harmada se. Ennyit számítanak vajon a +\- statok ha pályán van meg ha nincs? Amúgy a Celtics is 90-36 nélküle. 36-6 a legutóbbi 3 szezonban.Mondjuk az hogy a liga 2. legnagyobb szerződése az övé gondolom inkább belejátszott ebbe...
- Hornets
- Nets
- Nuggets
- Pelicans
- Hawks
- Warriors
- Clippers
KeyG
FLZOLI
Ha tudták volna, hogy annyi elég érte, amit a Sixers adott szerintem mind a 29 csapat beállt volna a sorba. 😀Valószínűleg igen, de azt nem értem, hogy indult a tárgyalás 4-5 elsőről aztán kevesebb és Edgecombe, aztán lett ami lett.
Jughead
Miért nem ment tovább más csapattal tárgyalni?
3 napja
Siegel szerint őket érdekelte Jaylen Brown, a liga harmada se. Ennyit számítanak vajon a +\- statok ha pályán van meg ha nincs? Amúgy a Celtics is 90-36 nélküle. 36-6 a legutóbbi 3 szezonban.Ha tudták volna, hogy annyi elég érte, amit a Sixers adott szerintem mind a 29 csapat beállt volna a sorba. 😀
- Hornets
- Nets
- Nuggets
- Pelicans
- Hawks
- Warriors
- Clippers
KeyG
3 napja
Siegel szerint őket érdekelte Jaylen Brown, a liga harmada se. Ennyit számítanak vajon a +\- statok ha pályán van meg ha nincs? Amúgy a Celtics is 90-36 nélküle. 36-6 a legutóbbi 3 szezonban.Mondjuk az hogy a liga 2. legnagyobb szerződése az övé gondolom inkább belejátszott ebbe...
- Hornets
- Nets
- Nuggets
- Pelicans
- Hawks
- Warriors
- Clippers
KeyG
3 napja
Siegel szerint őket érdekelte Jaylen Brown, a liga harmada se. Ennyit számítanak vajon a +\- statok ha pályán van meg ha nincs? Amúgy a Celtics is 90-36 nélküle. 36-6 a legutóbbi 3 szezonban. - Hornets
- Nets
- Nuggets
- Pelicans
- Hawks
- Warriors
- Clippers
Szerkesztette: KeyG
3 napja
Paul George has now been traded for:• Shai Gilgeous-Alexander
• Jaylen Brown
• Domantas Sabonis
• Victor Oladipo
• Danilo Gallinari
• 7 First-round Picks
• 4 First-round Pick Swaps
4 napja
Ez bezzeg belefèr 🤦
4 napja
Boston Celtics 7-footer Neemias Queta will sign a new four-year, $56 million extension with the franchise, his agent Bill Duffy of WME Basketball tells ESPN. Queta has established himself as a critical Celtics piece – from two-way contracts to averaging 10.2 points, 8.4 rebounds and 1.3 blocks as starting center.
4 napja
Proxyi
215
Bill Simmons just said Giannis to the Celtics was done. Giannis wanted a 3 yr deal worth 35% of the cap. Brad said he would only do a 2 yr deal worth 30%. And Giannis ended up going with Miami because Brad wouldn’t budge.Bruh... aztán erre idegből hozzávágták Brownt a Phillyhez, ha már lúd alapon.
KeyG
4 napja
Bill Simmons just said Giannis to the Celtics was done. Giannis wanted a 3 yr deal worth 35% of the cap. Brad said he would only do a 2 yr deal worth 30%. And Giannis ended up going with Miami because Brad wouldn’t budge.
4 napja
És gondolja amúgy bárki, hogy Kessler egy valid player, mert én rookie szezonja óta egy sérülékeny közepes játékosnak gondolom. Sokat adtak érte,úgy hogy ebből a Lakersből több hiányzik.Aha, en birom Kesslert amugy, a jatekat. Es nagy potencial van benne. Csak fosnek nagyon, hogy mennyire birja o a strapat. De igen, sokat adott a Lakers es amugy szerintem sem o volt a hianyzo lancszem ide. De hat majd meglatjuk, en remelem, jo lesz es a palyan is tud majd lenni, nem pedig 40-50 meccseket bir. Ha nem serul, akkor osztom Toca velemenyet, hogy fasza lehet.
Lebron nem tudom hol fog kilyukadni, szerintem Last Dance és pénz gyanánt csak a Warriors éri meg a hype-ot Nyugaton. Nyugatról OKC-Spurst nem verik így sem. Ők pedig hülyék lennének szerintem Lebronnal megkavarni a csapatot. Keleten Cavsnek van értelme, mindkét fél szempontjából. Tippem a Knicks amúgy.
Ja Morant trade: Memphisnek meg kellett szabadulnia tőle, friss levegő Memphisben, mekkora lufi voltak ők is,ahhoz képest, hogy egy szezonig elhittem,hogy menni fog.Portland mit fog azzal a sok combo guarddal kezdeni.
Brown-Paul trade:
Amióta Brad Stevens a ligában van évek óta váltakozva az az érzésem,hogy idióta-zseni-idióta-zseni-idióta-zseni úgy néz ki,hogy az idióta fázis jön. Érthetetlen,hogy egy amúgy egészséges finals MVP, MVP candidate játékost elpasszolsz szotyiért, amiért mindenkiért is elpróbálod passzolni ÉVEK ÓTA. erre bizonyítja,hogy am valid first option és még jól is védekezik. Orbitálisan béna. és azért a Paul Georgért aki nettó mínusz 3-4 éve.
Chef a'la Laci pecsenyés
4 napja
És gondolja amúgy bárki, hogy Kessler egy valid player, mert én rookie szezonja óta egy sérülékeny közepes játékosnak gondolom. Sokat adtak érte,úgy hogy ebből a Lakersből több hiányzik.Egyik legjobb rim protector center és egyik legjobb fit Luka mellé.
Chef a'la Laci pecsenyés
Szerintem nem volt jobb megszerezhető center.
Az, hogy ebben a Jazzben éppen milyen volt számomra túl sokat nem mond.
Én látok benne egy nagyobb ugrás főleg Lukával.
4 napja
És gondolja amúgy bárki, hogy Kessler egy valid player, mert én rookie szezonja óta egy sérülékeny közepes játékosnak gondolom. Sokat adtak érte,úgy hogy ebből a Lakersből több hiányzik.Lebron nem tudom hol fog kilyukadni, szerintem Last Dance és pénz gyanánt csak a Warriors éri meg a hype-ot Nyugaton. Nyugatról OKC-Spurst nem verik így sem. Ők pedig hülyék lennének szerintem Lebronnal megkavarni a csapatot. Keleten Cavsnek van értelme, mindkét fél szempontjából. Tippem a Knicks amúgy.
Ja Morant trade: Memphisnek meg kellett szabadulnia tőle, friss levegő Memphisben, mekkora lufi voltak ők is,ahhoz képest, hogy egy szezonig elhittem,hogy menni fog.Portland mit fog azzal a sok combo guarddal kezdeni.
Brown-Paul trade:
Amióta Brad Stevens a ligában van évek óta váltakozva az az érzésem,hogy idióta-zseni-idióta-zseni-idióta-zseni úgy néz ki,hogy az idióta fázis jön. Érthetetlen,hogy egy amúgy egészséges finals MVP, MVP candidate játékost elpasszolsz szotyiért, amiért mindenkiért is elpróbálod passzolni ÉVEK ÓTA. erre bizonyítja,hogy am valid first option és még jól is védekezik. Orbitálisan béna. és azért a Paul Georgért aki nettó mínusz 3-4 éve.
Egy jéghideg mit kérsz?
4 napja
Ha valahogy tudnak erősíteni magasember poszton én megrakom a Sixerst bajnoki címre.
4 napja
Just in: Free agent guard Anfernee Simons has agreed to a two-year, $12.3 million deal with the Philadelphia 76ers, with a player option in second season, sources tell ESPN. Simons chose the 76ers over other suitors believing his fit is perfect with the revamped 76ers roster.
4 napja
De ez a Brownert mehettek volna aggreszivebben dolog olyan, mint mikor 30 GM-et számonkérnéd, hogy miért nem ők szerezték meg Doncicot…Utalsz itt a tojasokra, de kerdezem en, nalad hany olyan "tojasa" van a Lakersnek, mint Brown. Mert ugy mondod, mintha tele lenne a roster olyan tojasokkal. De szerintem csak egyetlen van, es az Doncic. Tehat nem a sima tojasod melle veszel olcson egy sokadik ugyanolyat, hanem a tojas melle egy - mondjuk ugy, hogy - aranytojast. Es ez nem ugyanaz.En egy szoval nem mondtam azt sem, hogy a Lakersnel mondjuk hatarozottan ugy gondoltak, egy Brown ezt nem hozza meg. Gondolhattak ezt is, ugyis megtudjuk hamarosan amugy, amilyen jol tartanak kint "titkokat". Ettol en meg a jelenlegi Lakers-gondolkodast nem ertem akkor sem, mert hozhatsz ot korrekt szabadugynokot is, ha viszont a huzojatekosokbol nem allsz tul jol, es ezen a fronton szerintem (ismetlem, szerintem) a Lakersbol meg hianyzik egy ilyen lancszem.Máshonnan nézzük, és abból az aspektusból ahonnan te nekifutsz ott ez egy valid végeredmény amire jutsz. Értem a logikát, el is fogadom. Lehetett volna ez is egy út.
Stez
Én meg onnan startolok hogy nem 1-3-as posztra kellett ember a Lakersnek és ha jön Brown, akkor más nem nagyon jön, és kb ugyanott vannak, hogy a palánk alatt a labda mindkét oldalán döglődés van. Doncic mellett a Dallasban is kijöttek a puzzle darabkákból jó teljesítmények, akik szinte kizárólag vele működtek annyira jól. Én ezt Brownban semennyire nem látom, hogy az ő játékát bármennyire is felemelné Luka. Brown Luka nélkül meg vele is pont ugyanazt teszi hozzá egy csapathoz. Én értem azt, hogy miért nem ez a vonal kellett a Lakersnek.
Nálam rezonál az elképzeléseimre hogy magas poszton költöttünk, most hogy éppen kire és kicsivel többet mint patika mérlegen a Madden kiadja vákuumban az pont lényegtelen.
Toca felvetése teljesen valid, hogy a Brown trade semmiféle hivatkozási alap nem lehet. Akkor sem, ha ugyanennyiért megkapta volna a Lakers. Lehet olcsó a tojás a boltba, ha neked abból van otthon egy farmra való és húsért mentél a piacra. Szerintem ez az első pontja a Pelinka lépésnek, hogy mi a motiváció és a döntési szempont. A jelek szerint az, hogy kell magas ember aki Doncic kompatibilis elöl és domináns hátul. Innentől mindegy mi van Brownnal Bostonban.
LBJ kapcsán meg korábban írta valaki a Kobe és CR7 hasonlóságot. Teljesen egyetértek. James hatodik embernek parádés, 30-35 perces embernek meg már sok. Voltak jó meccsei a PO-ban, mert nem volt mellette senki. Luke Kennard meg hasonlók között valakinek élre kellett állni. És én Kennardot is bírom, nem leszólom ezzel. Hatodik embernek meg nem nagyon adnak 50 milliót. Így nálam ezért nincs sztár potenciálja ezért a fizuért LBJ-nek.
A GSW se megy vele semmire ha ott köt ki, mezeket majd vesznek, aztán elmegy 1 év a csapat életéből vele.
topin
Amugy meg ott megyunk el egymas mellett, hogy te azt mondod, ha Brown lett volna, akkor nem lehetne Kessler, mint jo magasember. En meg ugy gondolkoztam, hogy lehetne mindketto egyutt. Ha megnezed a Lakers szabadugynok tevekenysegeit, azert latod, hogy koltottek eleg rendesen, es nem is biztos, hogy minden kiadasuk jo volt. Ha a piacon kicsit kevesbe aktivak, azzal akar ossze lehetett volna matekozni Kesslerre is a helyet.
Tehat en aszerint gondolkodtam, hogy a Lakers lehetett volna ultra agressziv ebben a helyzetben, elhozza mindkettot. De nyilvan en utolag vagyok okosabb, mert en ugy gondolkodtam, hogy Kessler tul lett fizetve a Jazznek pickekben, elengedtek volna olcsobban is (de itt en arra apellaltam, amit irtam is, hogy azt olvastam, elegge elkezdtek fujni egymasra a Jazz-zel, ami meg ha igaz, csak csokkenti a Utah targyalasi poziciojat), es ha o olcsobban jon valamivel, akkor maradt volna asset Brownra is talan. Es persze, itt minden tipp, minden felteteles, de azert azt valoszinuleg a Lakers is sejtette, hogy a Boston tul akar adni Brownon, mert ezeket az insiderek napokkal ezelott csamcsogtak. Tehat valoszinuleg valamilyen lehetosege lett is volna ramenni.
Azt, hogy ez vegul nem tortent meg, en elfogadom, meg nem is itelem meg. En csak azt mondtam, hogy furcsallom. De emellett leirtam azt is, hogy biztos megvolt az okuk ra, tehat nem is ugy fogom fel ezt az egeszet, hogy bah, mekkora idiota ez az LA. Inkabb csak ugy, hogy "huh, mennyire szivesen megneztem volna" egy ilyen Lakerst, amiben ott van Brown is, hogy mire mennek Lukaval es AR-rel.
Stez
Mellesleg nem fit Brown - Doncic/Reeves mellé szóval semmi logika nincs arra, hogy aggreszíven nyomniuk kellett volna.
Kesslernél meg továbbra se értem amit mondasz, Lakers 1.5 éve legalább Centert keres, minden GM tudja, hogy ha normális C-e van a Lakers le kell gombolni. Meg is tette a Utah.
4 napja
Utalsz itt a tojasokra, de kerdezem en, nalad hany olyan "tojasa" van a Lakersnek, mint Brown. Mert ugy mondod, mintha tele lenne a roster olyan tojasokkal. De szerintem csak egyetlen van, es az Doncic. Tehat nem a sima tojasod melle veszel olcson egy sokadik ugyanolyat, hanem a tojas melle egy - mondjuk ugy, hogy - aranytojast. Es ez nem ugyanaz.Szerintem AR is aranytojás. De az hogy szerintem az, ez mellékes. Ami fontos, hogy Pelinka szerint is az. Ezért fizette meg max szerződéssel. Így bármiféle trade meg csapatépítés a nyáron ebből indul. Lehet valaki szerint AR nem ér ennyit, elfogadom a véleményét. Én örülök neki hogy a döntéshozó a csapatomnál úgy gondolta ahogy nekem tetszik.
Amugy meg ott megyunk el egymas mellett, hogy te azt mondod, ha Brown lett volna, akkor nem lehetne Kessler, mint jo magasember. En meg ugy gondolkoztam, hogy lehetne mindketto egyutt. Ha megnezed a Lakers szabadugynok tevekenysegeit, azert latod, hogy koltottek eleg rendesen, es nem is biztos, hogy minden kiadasuk jo volt. Ha a piacon kicsit kevesbe aktivak, azzal akar ossze lehetett volna matekozni Kesslerre is a helyet.
Tehat en aszerint gondolkodtam, hogy a Lakers lehetett volna ultra agressziv ebben a helyzetben, elhozza mindkettot. De nyilvan en utolag vagyok okosabb, mert en ugy gondolkodtam, hogy Kessler tul lett fizetve a Jazznek pickekben, elengedtek volna olcsobban is (de itt en arra apellaltam, amit irtam is, hogy azt olvastam, elegge elkezdtek fujni egymasra a Jazz-zel, ami meg ha igaz, csak csokkenti a Utah targyalasi poziciojat), es ha o olcsobban jon valamivel, akkor maradt volna asset Brownra is talan. Es persze, itt minden tipp, minden felteteles, de azert azt valoszinuleg a Lakers is sejtette, hogy a Boston tul akar adni Brownon, mert ezeket az insiderek napokkal ezelott csamcsogtak. Tehat valoszinuleg valamilyen lehetosege lett is volna ramenni.
Azt, hogy ez vegul nem tortent meg, en elfogadom, meg nem is itelem meg. En csak azt mondtam, hogy furcsallom. De emellett leirtam azt is, hogy biztos megvolt az okuk ra, tehat nem is ugy fogom fel ezt az egeszet, hogy bah, mekkora idiota ez az LA. Inkabb csak ugy, hogy "huh, mennyire szivesen megneztem volna" egy ilyen Lakerst, amiben ott van Brown is, hogy mire mennek Lukaval es AR-rel.
Stez
Az a felvetés hogy tudta Brown mozdíthatóságát, és nem foglalkozott vele, nálam inkább arra utal, hogy nem érdekelte őt Brown. Értem hogy olcsó volt, azt is rámehetett volna, de tegyük fel hogy tudta, hiszen mi itt a fórumon is tudtuk, akkor valszeg hozzá is eljutott ez. De vagy AR deal miatt, vagy annak ellenére sem érdekelte ez az infó. Hiszen akkor tudott volna többet kínálni.
Nem mellesleg amellett is mindenki elsiklik, hogy mindenki tudta Brown mozdítható, ráadásul nem kellett az első nap elboltolni, mégis szerintünk áron alul eladta a Celtics és nem volt érte tolongás ezen az árfolyamon sem. Vajon miért? Ez a kérdés sokkal fontosabb szerintem, mint hogy LA-ben és Bostonban is elment az eszük (tudom, és tetszik hogy te nem ezt mondtad). Kapásból van két csapat, amelyik azt mondta nem kér Brownból. Mindkettő bajnoki címet szeretne nyerni belátható időn belül. Mégse kért érte többet, nem is marasztalta, a másik meg inkább másra költött bár tudta hogy ennyiért elvihető.
És amúgy a többi csapat se szaladt Brownért, vagy ha igen, akkor nem adtak többet.
Szóval nálam ezért van szurkolói Madden vákuumban ez a Brown + Kessler opció. Egyszerűen minden arra utal, hogy ennek semmi realitása nem volt. Szándék híján meg nehéz erre haladni. Persze ha mindkettő jött volna, akkor örülnék, de Kesslernél nem látom azt hogy odavágtak minden alap nélkül egy rahedli ellenértéket. Életszerűtlen nekem. Sokkal inkább fogadom el, hogy ennyi lett az ára és nem ez volt a kezdőlicit.
Nálam egyedül a Sexton szerződtetés az amit nem tudok értelmezni, de majd meglátom mi a búbánatos fasz terv van vele. A többiek abszolút illenek Lukáék mellé, így nekem nincs bajom ezekkel. És persze kell még 3&D ez nem kérdés, de ha nagyon akarják megoldják, idejük van még erre.
4 napja
Utalsz itt a tojasokra, de kerdezem en, nalad hany olyan "tojasa" van a Lakersnek, mint Brown. Mert ugy mondod, mintha tele lenne a roster olyan tojasokkal. De szerintem csak egyetlen van, es az Doncic. Tehat nem a sima tojasod melle veszel olcson egy sokadik ugyanolyat, hanem a tojas melle egy - mondjuk ugy, hogy - aranytojast. Es ez nem ugyanaz.En egy szoval nem mondtam azt sem, hogy a Lakersnel mondjuk hatarozottan ugy gondoltak, egy Brown ezt nem hozza meg. Gondolhattak ezt is, ugyis megtudjuk hamarosan amugy, amilyen jol tartanak kint "titkokat". Ettol en meg a jelenlegi Lakers-gondolkodast nem ertem akkor sem, mert hozhatsz ot korrekt szabadugynokot is, ha viszont a huzojatekosokbol nem allsz tul jol, es ezen a fronton szerintem (ismetlem, szerintem) a Lakersbol meg hianyzik egy ilyen lancszem.Máshonnan nézzük, és abból az aspektusból ahonnan te nekifutsz ott ez egy valid végeredmény amire jutsz. Értem a logikát, el is fogadom. Lehetett volna ez is egy út.
Stez
Én meg onnan startolok hogy nem 1-3-as posztra kellett ember a Lakersnek és ha jön Brown, akkor más nem nagyon jön, és kb ugyanott vannak, hogy a palánk alatt a labda mindkét oldalán döglődés van. Doncic mellett a Dallasban is kijöttek a puzzle darabkákból jó teljesítmények, akik szinte kizárólag vele működtek annyira jól. Én ezt Brownban semennyire nem látom, hogy az ő játékát bármennyire is felemelné Luka. Brown Luka nélkül meg vele is pont ugyanazt teszi hozzá egy csapathoz. Én értem azt, hogy miért nem ez a vonal kellett a Lakersnek.
Nálam rezonál az elképzeléseimre hogy magas poszton költöttünk, most hogy éppen kire és kicsivel többet mint patika mérlegen a Madden kiadja vákuumban az pont lényegtelen.
Toca felvetése teljesen valid, hogy a Brown trade semmiféle hivatkozási alap nem lehet. Akkor sem, ha ugyanennyiért megkapta volna a Lakers. Lehet olcsó a tojás a boltba, ha neked abból van otthon egy farmra való és húsért mentél a piacra. Szerintem ez az első pontja a Pelinka lépésnek, hogy mi a motiváció és a döntési szempont. A jelek szerint az, hogy kell magas ember aki Doncic kompatibilis elöl és domináns hátul. Innentől mindegy mi van Brownnal Bostonban.
LBJ kapcsán meg korábban írta valaki a Kobe és CR7 hasonlóságot. Teljesen egyetértek. James hatodik embernek parádés, 30-35 perces embernek meg már sok. Voltak jó meccsei a PO-ban, mert nem volt mellette senki. Luke Kennard meg hasonlók között valakinek élre kellett állni. És én Kennardot is bírom, nem leszólom ezzel. Hatodik embernek meg nem nagyon adnak 50 milliót. Így nálam ezért nincs sztár potenciálja ezért a fizuért LBJ-nek.
A GSW se megy vele semmire ha ott köt ki, mezeket majd vesznek, aztán elmegy 1 év a csapat életéből vele.
topin
5 napja
En egy szoval nem mondtam azt sem, hogy a Lakersnel mondjuk hatarozottan ugy gondoltak, egy Brown ezt nem hozza meg. Gondolhattak ezt is, ugyis megtudjuk hamarosan amugy, amilyen jol tartanak kint "titkokat". Ettol en meg a jelenlegi Lakers-gondolkodast nem ertem akkor sem, mert hozhatsz ot korrekt szabadugynokot is, ha viszont a huzojatekosokbol nem allsz tul jol, es ezen a fronton szerintem (ismetlem, szerintem) a Lakersbol meg hianyzik egy ilyen lancszem.Máshonnan nézzük, és abból az aspektusból ahonnan te nekifutsz ott ez egy valid végeredmény amire jutsz. Értem a logikát, el is fogadom. Lehetett volna ez is egy út.
Stez
5 napja
D-t találni ebbe a csapatba szerintem nem olyan nehéz. 3&D-t már kicsit nehezebb, de szerintem Kessler egy jó fit Luka mellé és Reeves mellé is. Ennek a csapatnak nem az ő ára a kerékkötő szerintem.Haterség.A többire nem reagálok, mert bár nem értünk egyet, de érthetőek a Te érveid is, meglátjuk. 😊Írtam is, hogy Kessler teljesen jó döntés, de feladni 4 picket, teljes agyfasz. Jaylen Brown olcsóbb volt, Giannis hasonló értékért ment el és hát na, kicsit más kaliberek.Gondoltam hogy LBJ-re gondolsz, ezért ironizáltam a kérdéssel, mert hogy ő nem sztárpotenciál az biztos.
Grimes legfeljebb neutrális védő, ami a Doncic/Reaves páros mellé nagyon kevés, melléjük jó, de inkább kiemelkedő védő kell. Mamu ilyen szempontból jobb választás amúgy, tippre ő többet is fog szerepelni a záró lineuopokban (a Sexton igazolás értelmezhetetlen egy ilyen csapatba).
Az utolsó kérdésre: LeBron James távozott a csapatból, de erről nem maradtál le, mert erről írtál is.
Jughead
topin
Viszont ezt nem tudom hova tenni, James még a mostani PO-ban is hozott szupersztár meccseket (ha meg lett volna a meccs limit, akkor All-NBA szavazatok is mentek volna rá bőven). Értem, hogy öregszik, de ennyire kimondani, hogy nincs benne a sztárpotenciál az számomra érthetetlen.
Jughead
A Lakers egyébként nem csak a k5-tel áll szarul, hanem úgy en bloc védekezés ügyileg is. Alapszakaszban ezzel+Doncic űrkosarával el lehet karistolni, de PO-ban biztos kevés lesz. És honnan fogják ezt erősíteni? Milyen csereértékük lesz egy év múlva? Sztem semmi, meg utána sem, lábon lőtte Pelinka az egész keretet.
Proxyi
Inkább Reevest látom annak playoffban annak. De mindenki úgy beszél itt mintha már a playoff előtt állnénk a kerettel nem pedig Július 2.án.
5 napja
Kis summary a 3 trade mentén:1. Kessler trade:
Van egy csapat aki elit C-re vár, van egy épülőben lévő franchise aki egy ilyen fiatal C-et tud adni.
Egyik szerezni akar, másik nem akar eladni csak jó áron.
Kapott 2 db 1.kört és kapott két swapot ami Doncic primejában (29 és 31 éves) korában van. Addigra kell összeálljon a bajnoki címért menő Lakers. Ez a két swap kb. random sérülés miatt ér valamit, de ezt a risket vállalni kell.
2. Giannis trade:
Közel Kessler érték?
3 unprot first pick, 2-3 fiatal aki first round, 1 Herro aki akár továbbtradelhető ( de fizu miatt kellett).
Elég nagy a különbség ne mossuk már össze.
3. Brown trade:
Totál érthetetlen trade, tényleg senki nem érti (kb Doncic szinten), hogy ez miért jött össze. Ehhez lehet mérni, meg lehet mondani, hogy inkább mentél volna Borwnért,de ez nagyon félrevisz, mintha Doncic tradehez mérnél bármit.
Itt 3 dolgot látok:
A.: Brown ultimátumot adott, hogy X csapatok közül tradeljék el vagy kiáll, hogy menni akar és ezzel jelentősen csökken az érték.
B.: Már tudta ezt mindenki és csökkent az értéke. És ez volt a legjobb ajánlat. A Bucks trade után ezt is eltudom képzelni
C.: Nico megszállta Stevens testét.
Szóval van 2 trade ahol kifizette a két csapat az enyhe túlfizetést illetve van egy WTF trade.
5 napja
Proxyi
215
Haterség.A többire nem reagálok, mert bár nem értünk egyet, de érthetőek a Te érveid is, meglátjuk. 😊Írtam is, hogy Kessler teljesen jó döntés, de feladni 4 picket, teljes agyfasz. Jaylen Brown olcsóbb volt, Giannis hasonló értékért ment el és hát na, kicsit más kaliberek.Gondoltam hogy LBJ-re gondolsz, ezért ironizáltam a kérdéssel, mert hogy ő nem sztárpotenciál az biztos.
Grimes legfeljebb neutrális védő, ami a Doncic/Reaves páros mellé nagyon kevés, melléjük jó, de inkább kiemelkedő védő kell. Mamu ilyen szempontból jobb választás amúgy, tippre ő többet is fog szerepelni a záró lineuopokban (a Sexton igazolás értelmezhetetlen egy ilyen csapatba).
Az utolsó kérdésre: LeBron James távozott a csapatból, de erről nem maradtál le, mert erről írtál is.
Jughead
topin
Viszont ezt nem tudom hova tenni, James még a mostani PO-ban is hozott szupersztár meccseket (ha meg lett volna a meccs limit, akkor All-NBA szavazatok is mentek volna rá bőven). Értem, hogy öregszik, de ennyire kimondani, hogy nincs benne a sztárpotenciál az számomra érthetetlen.
Jughead
A Lakers egyébként nem csak a k5-tel áll szarul, hanem úgy en bloc védekezés ügyileg is. Alapszakaszban ezzel+Doncic űrkosarával el lehet karistolni, de PO-ban biztos kevés lesz. És honnan fogják ezt erősíteni? Milyen csereértékük lesz egy év múlva? Sztem semmi, meg utána sem, lábon lőtte Pelinka az egész keretet.
5 napja
A többire nem reagálok, mert bár nem értünk egyet, de érthetőek a Te érveid is, meglátjuk. 😊Írtam is, hogy Kessler teljesen jó döntés, de feladni 4 picket, teljes agyfasz. Jaylen Brown olcsóbb volt, Giannis hasonló értékért ment el és hát na, kicsit más kaliberek.Gondoltam hogy LBJ-re gondolsz, ezért ironizáltam a kérdéssel, mert hogy ő nem sztárpotenciál az biztos.
Jughead
topin
Szerkesztette: Jughead