NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
Valami nagyon hiányzik még a sztoriból. Harrison miért nem kérdezte meg a többi csapatot, hogy mit adnának Lukaért amikor többen is jóval többet adtak volna érte. Megdugta az asszonyt? De elvileg a tulaj beleegyezése is kellett a tradehez, ha személyes problémája lett volna a szlovénnal azt leszarják, nem hagyják eladni. Ha annyira nagy a gond Luka bal térdével akkor meg a Lakers orvosia miért okézták le az egészet?
Sixo
mind1 menynire tropa a térde még 1 nagy szerződést kapott volna rengeteg csapattól
lásd Embiid
a tulajoknál lehet hogy zavarja őket hogy egy "migráns" a csapat arca

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Valami nagyon hiányzik még a sztoriból. Harrison miért nem kérdezte meg a többi csapatot, hogy mit adnának Lukaért amikor többen is jóval többet adtak volna érte. Megdugta az asszonyt? De elvileg a tulaj beleegyezése is kellett a tradehez, ha személyes problémája lett volna a szlovénnal azt leszarják, nem hagyják eladni. Ha annyira nagy a gond Luka bal térdével akkor meg a Lakers orvosia miért okézták le az egészet?

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Ha Doncic egészséges ez mindenidők legnagyobb baráti gesztusa, de nyugodtan nevezhetjük ezt másképpen is.

Én próbálom logikus úton megmagyarázni, megnyugtatni magam, hogy mi lehet.
Szóval ha már hasonlítgatások akkor én Vinit mondom, a személyiségbeli hibájukból kiindulva amik a pályafutásokra kihatással vannak/lehetnek. Doncicnál azt mondom, hogy a fafejűsége és a nem törődömsége a pályafutása végéhez vezethet éveken ( ? ) belül.
Hízik, nem foglalkozik az étrenddel a sérülések jönnek, nem jó ómen és a pályán is rengeteget picsog mint Vini. ( Vininél más, de ő itt nem is releváns, ha értitek mit akarok írni, ő sokkal ellenszenvesebb viszont )

ui:
Ha Doncic 5+ éven keresztül képes arra mint ezelőtt 5 évig, az minden idők legnagyobb összejátszása nálam.
KeyG
nekem a gasol és a garnett trade jut eszembe róla
Negritis, a vajda
Hasonló igen, viszont itt Luka 25, Gasol 29 volt Garnett meg 31-32 és 2010 előtt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Itt a KNY podcast ha valakit érdekel:
 cms.megaphone.fm/channel/BETO9781121277?selected=BETO9586070011
tenorx
Ezen a felületen hogyan lehet sebességet állítani?
Ezek az emberek hallgathatatlanok 1x sebességgel. Hol lehet átállítani 2x-re vagy legalább 1.5x-re?
Őszentsége Sobri Jóska
Tedd be spotin vagy amit hallgatsz.
10 hónapja
tenorx
Ezek az emberek hallgathatatlanok 1x sebességgel. Hol lehet átállítani 2x-re vagy legalább 1.5x-re?
Őszentsége Sobri Jóska
próbáld itt akkor
 music.youtube.com/watch?v=EbcPt7rAa70

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
tenorx

10 hónapja
Ha Doncic egészséges ez mindenidők legnagyobb baráti gesztusa, de nyugodtan nevezhetjük ezt másképpen is.

Szóval ha már hasonlítgatások akkor én Vinit mondom, a személyiségbeli hibájukból kiindulva amik a pályafutásokra kihatással vannak/lehetnek. Doncicnál azt mondom, hogy a fafejűsége és a nem törődömsége a pályafutása végéhez vezethet éveken ( ? ) belül.
Hízik, nem foglalkozik az étrenddel a sérülések jönnek, nem jó ómen és a pályán is rengeteget picsog mint Vini. ( Vininél más, de ő itt nem is releváns, ha értitek mit akarok írni, ő sokkal ellenszenvesebb viszont )

ui:
Ha Doncic 5+ éven keresztül képes arra mint ezelőtt 5 évig, az minden idők legnagyobb összejátszása nálam.
KeyG
nekem a gasol és a garnett trade jut eszembe róla

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956

ui:

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Bazska videó alatt: "Egyébként szerintem ebből a deal-ből Luka fog a legjobban kijönni, mert Lakers mezben garantáltan meg fogja kapni azokat a fújásokat, amiket Dallasban nem... 😊"
Nomac
a kérdés hogy a bukott 100 millát vajon megkapja e bárhogy
Negritis, a vajda
Majd jönnek új szponzorok, akik ezt a problémát megoldják.
iktriad
azért azt a összeget nemtom hogy különbözetben tudják-e kompenzálni
értem hogy jobb brand dealek lehetnek, de nem vagyok benne biztos hogy 2025ben "annyival" jobb mint amit a szupermax miatt bukik
Negritis, a vajda
Azt a 100 misit 5-10 év alatt hozza vissza max, inflacioval inkabb 10-15
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Bármelyik Lakers szurkoló, aki nem örömében ujjong az dellusional - ez egy once in a lifetime csere.
tenorx
örülünk, csak a matekon gondolkozunk még, hogy ha elcseréled a csapatvezető scorer és reboundert, akkor ki fogja mondjuk azokat a lepattanókat leszedni?
Knicks ellen ha a nyújorkiaknak nem lett volna botrányos dobóformája, a Lákersz meg nem nyúl szarba, akkor nagyon csúnya vége is lehetett volna, más kérdés, hogy nem lett.

whatever, még meglátjuk, mi lesz ebből.
10 hónapja
Bazska videó alatt: "Egyébként szerintem ebből a deal-ből Luka fog a legjobban kijönni, mert Lakers mezben garantáltan meg fogja kapni azokat a fújásokat, amiket Dallasban nem... 😊"
Nomac
Negritis, a vajda
iktriad
azért azt a összeget nemtom hogy különbözetben tudják-e kompenzálni
értem hogy jobb brand dealek lehetnek, de nem vagyok benne biztos hogy 2025ben "annyival" jobb mint amit a szupermax miatt bukik

10 hónapja
vfdbfdsn 175
A Suns nem akarja elcserélni Bradley Bealt és egy Emma Stone által dedikált Booker mezt pl Kyriera? A hajnali után lehet ezt a tradet is nyélbe ütnék. 😀

Bazska videója a témában.

iktriad
Most kell bepróbálkozni a Nuggetsnél vagy a Spursnél Jokicért vagy Wembyért. Egy Beal+én szerintem elég is lenne.😁
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nomac
Negritis, a vajda
10 hónapja
Nomac

10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 119 — balazs.t85@gmail.com
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Suns nem akarja elcserélni Bradley Bealt és egy Emma Stone által dedikált Booker mezt pl Kyriera? A hajnali után lehet ezt a tradet is nyélbe ütnék. 😀

Bazska videója a témában.
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Ha le kéne fordítanotok ezt a cserét NFL játékosokra akkor ez hogy nézne ki?
Mahomes <-> két/három évvel ezelőtti Rodgers + egy late first pick
Bazzani
Josh Allen szerintem Luka párja egyértelműen. Az hogy AD ki... talán Stafford. Ja. Talán ez így. Annyi, hogy NBA-ben egy első még ha unprot is nfl-ben kb egy 3. körrel ekvivalens.
Cruyffista
Én inkább Burrowt mondanám a sérülései miatt, neki is van mindig valamilyen baja és nagyobb tehetség mint Allen.
10 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Ez egy full lose-lose trade! AD viszonylag egészséges mostanában, stabil 30pont és 15 lepattanó körül van, nem beszélve a védekezésről, Max Christie tehetséges már-már fix. 10 pont körüli srác. Aztán jön Luka, aki bár dobálja a pontokat, védekezése nulla, Kleber meg futottak még kategória. L.A-ben gyakorlatilag nem maradt magas ember, és ömleni fognak a pontok a saját kosárba.
Luka mostanában ugyanolyan sérülékeny, mint AD, aztán annak 15 kilónak is le kéne jönnie valahogy.
Pelinka engem szivat az utóbbi időben, utálom LBJ-t, utálom Doncicot, idehozta mindkettőt, még Wembamanyát behúzzák és el is felejtem a csapatot egy időre.
Aki egyébként szidja emiatt a Lakerst nagyon irigylem, hogy tudja mi történt a háttérben, esetleg beszélt Cubannal vagy Pelinkával? Kérdezze már meg mik lesznek még a közeljövőben? Ja, és le kéne venni a szemellenzőt is, biztos nem lovak!
Stoki
Pelinka szivat téged? 😂 Teso ha tényleg a Lakersnek drukkolsz nem csak haterkedsz, ez a csapatod legnagyobb igazolása by far. Még Lakers léptékben is, főleg ha azt nézed mennyiért landolt LAben Luka.

Tedd félre hogy utálod Lukát(szived joga) és lásd hogy AD-t meg egy az az egy darab első körös picket kellett adni érte. Jah meg Christie-t aki stabil tíz pont körüli srác….

És ezért megkaptátok a liga jelenlegi 3 legjobb játékosából az egyiket, aki 25 éves.

Csak viszonyításként, szezon előtt Mikal Bridgesért öt darab első köröst adott a Knicks…

Szóval jah, tényleg nagyon szarul ját a Lakers meg te is jogosan kilehetsz Pelinkara…
Cowboykarcsi90
Szerintem is full lose trade a lakersz részéről, ha a csapatot nézem,Davis jelenleg bőven a csapat legjobb játékosa volt, nem mellesleg legjobb védője, magasembere. Okés Doncic szerzi a pontokat, de kb bárki négyszer körbefutja mire megfordul. Ki fog így védekezni, mert lehet, hogy pontokat szereznek, de kapni is fognak mint az állat. Nem mellesleg Doncic is annyira volt sérülékeny mint Davis kb, 60 lejátszott meccsekkel eddig a szezonban.
Nem mellesleg a csapat legjobb igazolása az utóbbi időben pont Davis volt by far szerintem. Akkor ő volt a hiányzó tökéletes darab a kirakóshoz, meg is lett egyből a bajnoki cím egyből, Lukráól ez nem mondható el, hogy egyből bajnokesélyes lenne tőle a LAkers, még bőven egy teljes csapatot kell köré építeni...
kapitnono
Én most nem akarom ezt elvinni affelé hogy azt tárgyaljuk Luka most akkor mennyire szar vagy nem szar védekezésben, de az azért szimpla urban legend hogy bárki négyszer körbefutja. Egy átlagos szintet simán tud hozni, ezt már többször is bizonyította. Tavaly PJ és Gafford ide hozatala nem volt azért egy blockbuster trade, aztán az lett a key a nagydöntős runnak. Én nem látom hoyg egy Lakers kaliberű csapat, ne tudna összehozni egy ehhez hasonló cserét.

Meg itt kanyarodnék oda vissza, hogy Doncic 25 éves. Én sem állítom hogy a Lakers idén bajnok esélyes vele, de hogy egy pár megfelelő játékos beszerzésével akár jövőre az lesz, én ebben egészen biztos vagyok. Amúgy meg nézd meg milyen csapatott vitt 22be a konferencia döntőig. Én nem látom hogy ebből a Lakersből egy komplett uj csapatot kéne köré építeni.

Az már csak személyes vélemény, hogy Luka szerintem nagyon komolyan bele fog most ebbe állni, hogy megmutassa a Mavsnek, hogy mit cserétek el szotyiert.
Cowboykarcsi90
Urban legend, amire már van képi bizonyíték. 🙃

Senkit nem érdekel az alapszakban mutatott lötyögés. POban igenis támadási felületet ad, amire fel kell készülnie a saját csapatának, ehhez meg kell az emberanyag. Mint a példa mutatja jobb kell, mint amit Dallasban összehoztak, pedig arról is ódákat zengtek, nem alaptalanul.

Jelenlegi súlyproblémája, (hozzáállása?) biztos nem fogja hátráltatni ebben...

ZERO_L
A Celtics ellen szarul festett nagyon a döntőben ez tény ezt adom. De ezen nem javíthat még? Vagy mi következik ebből? Ez elég volt ahhoz, hogy elcseréljék?

A súlyproblémáival is várjuk meg az offseason végét, mert szerintem sok embert meg fog lepni.
Cowboykarcsi90
Jelenleg a 5out felé megy az NBA, ez ellen meg nagyon kijön ha van egy védekezésben ennyire támadható célpont. Lehet tudják ezt majd kompenzálni de ehhez tényleg nagyon speciális társak kellenek.
(ettől még simán összejöhet egy olyan PO run ahol nem jön szembe olyan csapat aki ezt folyamatosan tudja büntetni, de jelenleg ez egy hatalmas céltábla a LALban)

Persze, hogy fejlődhet, ahogy Shaq is megtanulhatot volna büntetőzni mégse tette hanem szart bele és inkább a fizikumából adódó előnyöket élvezte. Amíg ez kitartott addig domináns volt utána baszott beletenni extra munkát/edzést és szépen el volt a ligában mint egykori sztár... Ez is egy döntés.

Én a jelenlegi Lukat értékelem és nem a jövőbelit mert nincs varázsgömböm. Jelenleg meg nem látom benne azt a fajta profizmust, amit pl bele kellene tennie ahhoz hogy mondjuk a testzsírszázalékát optimális szintre tegye és ez csak egy dolog védekezésben is fejlődnie kell ez egy másik megint olyan, ami nem jön magától, hanem extra erőfeszítést igényel.

Ez egy full lose-lose trade! AD viszonylag egészséges mostanában, stabil 30pont és 15 lepattanó körül van, nem beszélve a védekezésről, Max Christie tehetséges már-már fix. 10 pont körüli srác. Aztán jön Luka, aki bár dobálja a pontokat, védekezése nulla, Kleber meg futottak még kategória. L.A-ben gyakorlatilag nem maradt magas ember, és ömleni fognak a pontok a saját kosárba.
Luka mostanában ugyanolyan sérülékeny, mint AD, aztán annak 15 kilónak is le kéne jönnie valahogy.
Pelinka engem szivat az utóbbi időben, utálom LBJ-t, utálom Doncicot, idehozta mindkettőt, még Wembamanyát behúzzák és el is felejtem a csapatot egy időre.
Aki egyébként szidja emiatt a Lakerst nagyon irigylem, hogy tudja mi történt a háttérben, esetleg beszélt Cubannal vagy Pelinkával? Kérdezze már meg mik lesznek még a közeljövőben? Ja, és le kéne venni a szemellenzőt is, biztos nem lovak!
Stoki
Pelinka szivat téged? 😂 Teso ha tényleg a Lakersnek drukkolsz nem csak haterkedsz, ez a csapatod legnagyobb igazolása by far. Még Lakers léptékben is, főleg ha azt nézed mennyiért landolt LAben Luka.

Tedd félre hogy utálod Lukát(szived joga) és lásd hogy AD-t meg egy az az egy darab első körös picket kellett adni érte. Jah meg Christie-t aki stabil tíz pont körüli srác….

És ezért megkaptátok a liga jelenlegi 3 legjobb játékosából az egyiket, aki 25 éves.

Csak viszonyításként, szezon előtt Mikal Bridgesért öt darab első köröst adott a Knicks…

Szóval jah, tényleg nagyon szarul ját a Lakers meg te is jogosan kilehetsz Pelinkara…
Cowboykarcsi90
Szerintem is full lose trade a lakersz részéről, ha a csapatot nézem,Davis jelenleg bőven a csapat legjobb játékosa volt, nem mellesleg legjobb védője, magasembere. Okés Doncic szerzi a pontokat, de kb bárki négyszer körbefutja mire megfordul. Ki fog így védekezni, mert lehet, hogy pontokat szereznek, de kapni is fognak mint az állat. Nem mellesleg Doncic is annyira volt sérülékeny mint Davis kb, 60 lejátszott meccsekkel eddig a szezonban.
Nem mellesleg a csapat legjobb igazolása az utóbbi időben pont Davis volt by far szerintem. Akkor ő volt a hiányzó tökéletes darab a kirakóshoz, meg is lett egyből a bajnoki cím egyből, Lukráól ez nem mondható el, hogy egyből bajnokesélyes lenne tőle a LAkers, még bőven egy teljes csapatot kell köré építeni...
kapitnono
Én most nem akarom ezt elvinni affelé hogy azt tárgyaljuk Luka most akkor mennyire szar vagy nem szar védekezésben, de az azért szimpla urban legend hogy bárki négyszer körbefutja. Egy átlagos szintet simán tud hozni, ezt már többször is bizonyította. Tavaly PJ és Gafford ide hozatala nem volt azért egy blockbuster trade, aztán az lett a key a nagydöntős runnak. Én nem látom hoyg egy Lakers kaliberű csapat, ne tudna összehozni egy ehhez hasonló cserét.

Meg itt kanyarodnék oda vissza, hogy Doncic 25 éves. Én sem állítom hogy a Lakers idén bajnok esélyes vele, de hogy egy pár megfelelő játékos beszerzésével akár jövőre az lesz, én ebben egészen biztos vagyok. Amúgy meg nézd meg milyen csapatott vitt 22be a konferencia döntőig. Én nem látom hogy ebből a Lakersből egy komplett uj csapatot kéne köré építeni.

Az már csak személyes vélemény, hogy Luka szerintem nagyon komolyan bele fog most ebbe állni, hogy megmutassa a Mavsnek, hogy mit cserétek el szotyiert.
Cowboykarcsi90
Urban legend, amire már van képi bizonyíték. 🙃

Senkit nem érdekel az alapszakban mutatott lötyögés. POban igenis támadási felületet ad, amire fel kell készülnie a saját csapatának, ehhez meg kell az emberanyag. Mint a példa mutatja jobb kell, mint amit Dallasban összehoztak, pedig arról is ódákat zengtek, nem alaptalanul.

Jelenlegi súlyproblémája, (hozzáállása?) biztos nem fogja hátráltatni ebben...

ZERO_L
A végén még kihozod, hogy Doncic hátráltatta a Dallast.😀 Atyaúristen!
VanillaSky
Ezt megint csak te képzeled bele.

Arról volt szó, hogy mendemonda Doncic gyenge védekezése. Nem, nem az.

További sikeres szalmabáb harcot kívánok neked.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Ha Kyrie-t kiveszik doubleteammel, vagy elfárad meccs végére, ki veszi át a labdát amúgy? PJ, AD, Klay, Lively mind fakezűek clutchtime handlingre. Dinwiddienek komoly szerepet adsz? Jesszus, ez a csere óráról órára tűnik szarabbnak
Cruyffista
majd christie megoljda
oh wait

nem csak clutch bármilyen időre alkalmatlanok még cska másodlagos ball handlernek

Szerkesztette: Negritis, a vajda

10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Ha Kyrie-t kiveszik doubleteammel, vagy elfárad meccs végére, ki veszi át a labdát amúgy? PJ, AD, Klay, Lively mind fakezűek clutchtime handlingre. Dinwiddienek komoly szerepet adsz? Jesszus, ez a csere óráról órára tűnik szarabbnak
10 hónapja
Bazzani
Josh Allen szerintem Luka párja egyértelműen. Az hogy AD ki... talán Stafford. Ja. Talán ez így. Annyi, hogy NBA-ben egy első még ha unprot is nfl-ben kb egy 3. körrel ekvivalens.
10 hónapja
Amikor Tatumról készültek hasonló anyagok az öregötthon gsw ellen bukott döntőben, valamiért más volt a celtics kommuna reakciója rá.
Cruyffista
Aham, csak Tatum sosem volt konszenzus liga top3 játékosnak beállítva, soha, semmikor. Sőt inkább mindig is alulértékelt volt és még mindig az gyűrű ide vagy oda.

Kicsit más a két játékos megítélése. Valahogy Doncicnak mindig is túlságosan elnézték a védekező hiányosságait, mert támadó oldalon zseni, ami nagyon igaz is, de ez nem kézilabda, hogy támadásonként cserélni tudj.
ZERO_L
Én azt gondolom, hogy Luka nem jó védő, de nem is annyira rossz, mint aminek megpróbálják beállítani. Összesen 2 csapat van a ligában, ahol mindkét kezdő guard szignifikánsan jobb védő Lukánál, és nem ugyanaz vagy hasonló a szint legalább az egyik kezdő. Ez nem mosdatás, hanem egyszerűen olyan kis különbségek vannak, aminek az ilyen szintű felnagyítása szerintem nevetséges. És megjegyzem, az összes elit D magasat megcsinálták hátul az elmúlt években a PO-ban, AD-t is, Embiidet is, Gobertet is, de szerintem még Adebayo is sokszor bohóc volt. Egyszerűen akik eljutnak a végéig, olyan szintű O játékot tudnak, hogy ezen majdhogynem semmit nem érnek. 15-szörös DPOY Gobertet speciel tavaly pályán sem kellett volna tartani.

Szóval ja, ez igencsak botrányos csere. Mellékes, de szerintem AD támadóoldalon is kevés gyűrűhöz már. Iszonyat sok kompromisszummal jár, hogy őt úgy tudd mozgatni a festékben, hogy az hatékony legyen, és ne minuszos.
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 010 — WHO DAT!!!!
Közel sincs lesajnálva, DE úgy állítod be, mintha Davis a Street Clothesot az elmúlt években nem kapta volna meg? Semmivel sem stabilabb kerettag, mint Doncic, ugyanúgy benne van, hogy kiseik hónapokra! Van köztük 6 év és a posztjuk értéke sem ugyanaz! A jelenlegi NBA-ben ha nem Jokicnak hívnak nincs az a félküllős GM aki azt mondja, hogy egy center annyit ér, mint egy potens PG! Ja és még a D, Ben Simmons nevezetű top2 volt védekezésben, csak labdával a kezében nem volt képes semmire, a csapata nem is ment vele semmire! Persze Davis közel sem Simmons támadójátékú, de ha fogadnom kéne egy csak Irving által vezetett Dallas O nem lesz ott a döntőben, soha többé! Főleg úgy, hogy Davis nem is centert akar játszani, hanem 4-est!
VanillaSky
Nyilván benne van a sérülés, de 2023 január óta, vagyis 2 éve a meccsek 92 %-ban pályán volt, a Simmons hasonlatot nem is értem, Davis bármikor felpakol 30 pontot egy meccsen Ben Simmons közel sem...

10 hónapja
Bazzani
Allen/Lamar/Burrow for Stafford + 2. kör

Szerkesztette: Negritis, a vajda

10 hónapja
Közel sincs lesajnálva, DE úgy állítod be, mintha Davis a Street Clothesot az elmúlt években nem kapta volna meg? Semmivel sem stabilabb kerettag, mint Doncic, ugyanúgy benne van, hogy kiseik hónapokra! Van köztük 6 év és a posztjuk értéke sem ugyanaz! A jelenlegi NBA-ben ha nem Jokicnak hívnak nincs az a félküllős GM aki azt mondja, hogy egy center annyit ér, mint egy potens PG! Ja és még a D, Ben Simmons nevezetű top2 volt védekezésben, csak labdával a kezében nem volt képes semmire, a csapata nem is ment vele semmire! Persze Davis közel sem Simmons támadójátékú, de ha fogadnom kéne egy csak Irving által vezetett Dallas O nem lesz ott a döntőben, soha többé! Főleg úgy, hogy Davis nem is centert akar játszani, hanem 4-est!
VanillaSky
Gobert trade says hi

mondjuk ott azért több szempont is volt nem csak az hogy Simmons nem tudott dobni
iszonyat jól osztott ki és szervezte a játékot valamint az atletikussága miatt 14-16 pontot tudott átlagolni kvázi centerként
fejben voltak nála gondok, de Embiid és Rivers semmivel nem jobb az FO meg főleg nem