NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Egyetlen scenario-t tudok elképzelni, Luka ultimátumot adott az FO-nak, hogy nem fog hosszabbítani, ha ez, meg az nem történik meg.
Antonius
Nem ez történt + nem is nagyon történhetett volna, mert ez súlyos anyagi veszteség Lukának
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
kiváncsi vagyok mikor jön az emergency KNY és hogy Zoli mennyire lesz rottyon
Negritis, a vajda
Kell egy pár nap amíg összeszedi magát. 😀
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
kiváncsi vagyok mikor jön az emergency KNY és hogy Zoli mennyire lesz rottyon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 010 — WHO DAT!!!!
[
Mutass egy Lakers csapatot az elmúlt 30 évből ahol volt egy top5 player ligaszinten és nem lett mellette bajnok csapat?
Kobe - bajnok
Shaq - bajnok
Lebron - bajnok
AD - bajnok ( lehet csak top10) volt

Tudsz mondani oylan top5 playert aki nem lett bajnok Lakers mezben?
Toca
Én nem csak a Lakersről beszéltem...
kapitnono
De a Lakersbe cserélték szóval… 😊
Toca
De ha megnézed ezen játékosok akiket felsoroltál a Lakersben nem egyedül lettek bajnokok, volt még legalább egy sztár/erős húzójátékos aki kellett hozzá ,egyedül nem hinném hogy sikerült volna. Kobe Shaq egy csapatba volt, LJ AD szintén, de nekik még más játékosok segítsége is bőven kellett a gyűrűhöz. Doncic meg jelenleg full egyedül van...

10 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 741
well, certainly i didn't see it coming...
slowmotion
Nobody have
Cowboykarcsi90
Derült égből, jah....
Nekem az első gondolatom az volt, hogy ez valami tréfa, senki nem lehet annyira hülye, hogy lemond a liga top3 játékosának egyikéről. Aztán amikor kiderült, hogy nem fake, arra gondoltam, hogy megdugta a tulaj feleségét, lányát vagy mindkettőt egyszerre.
Btw, teljesen érthetetlen move. Szegény Mavs FO, hisztizett a szupersztárjuk, ráadásul még 1-2 sört is megiszik... Ki hallott már ilyet...? Még szerencse, hogy a szupersztárok mindig beállnak a sorba.

Egyetlen scenario-t tudok elképzelni, Luka ultimátumot adott az FO-nak, hogy nem fog hosszabbítani, ha ez, meg az nem történik meg. Erre Harrison hisztizett be és így akarta "megoldani" a helyzetet.
Az senkit nem fog vigasztalni Dallasban, hogy ha Davis-el nem lesz bajnok a Mavs 2 szezonon belül, ez lesz az a lépés, amiért kirúgják majd a jó Nico-t. Sacramentoban sem vigasztal senkit, hogy Divac-t picsán rúgták, amiért a tevékenységével kb egy évtizedre elásta a Kings-t. (értsd ez alatt, még konfdöntő se).

Cowboys 4ever.
10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
slowmotion
Nobody have

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Lakersnél még Kesslert láttam mint célpont, fiatal ügyes magas, tökéletes fit lenne a csapatba.

Amúgy all-time best képességű játékost rohadtul nem szoktak cserélni, ez nagyon nagy move a Lakers részéről

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....

Negritis, a vajda
Szegèny Szobi is nagyon szomi....🥴

De legalább most van min elcsámcsogni a SBig ès addig se kell egyèb "hülyesèggel" | csaló bírózással | foglalkozni 🥴😉
10 hónapja
dawyd728 4 036
Rohadjon meg a Lakers, amilyen mázlisták.
Viszont olvasva a reakciókat itt, a 25 éves Doncicról, azt azért ne felejtsük el, h egy 3-4 évvel idősebb a teste, mint egy átlag 25 éves játékosnak. Nem fog ő 10+ évet lenyomni a ligában, a teste előbb adja fel. Persze az valószínű, h a következő 10 év minden pontján jobb játékos lesz Luka, mint AD, de liga top5 játékos valószínű csak a következő 5 évben lesz, amikor köré építve bajnok lehetsz.. Utána mellé is kell min. egy AD kaliber top 10 játékos ahogy James mellé 35 éves korábban kellett csak..

Kíváncsi leszek következő napok fejleményeire, h kiderüljön a Mavs FO mégis mire gondolt?
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Nyilvan ha tenyleg balhe volt, akkor Doncic oldalat annyira megertem, hogy barhova, csak el, de ha meg annyira nem volt nagy a cirkusz, akkor meg...
Stez
Semmilyen cirkusz nem volt a források szerint, Doncic azt se tudta hogy szoszi, teljesen pofánvágta a trade.
10 hónapja

10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Te inkább akkor elengednéd és maradjon a középszerűség AD-vel?
Jughead
Nem én leginkább attól félek, hogy az igazi középszerűség most jön majd ha nem sikerül csapatot építeni Doncic köré
kapitnono
Oké, de AD-vel biztos a középszerűség (értsd ez a legjobb lehetőség is), így meg az a legrosszabb eset.

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Hat ezt a cseret sem a Dallas, sem Doncic szempontjabol sem ertem. Mert a Dallas helyeben a vilag utolso erteket is lekertem volna barkirol, mar ha egyaltalan erintheto egy ilyen jatekos. Ez nalam boven keves.

Doncictol meg azt nem ertem, hogy akar hosszu, akar rovid tavon gondolkodik, elmegy egy olyan Lakersbe, ami szerintem nagyjabol semmivel sem jobb csapat, mint a Mavs. Plusz a Lakersnel egy olyan jatekos kb a GM, akinek talan can meg keteve, de azert eleg szepen esik mar vissza. AD nelkul a festekben egy lofos lesz ez a csapat.

Olyasmiket latok persze, hogy Doncic a hatterben osszebalhezott valakivel Dallasban es konkretan kiverte a hisztit, vagy netalantan serules ugyileg nem teljesen szazas, nem volt rendben a motivacioja sem... De ha meg ezek, akkor is, felhivsz minden csapatot, aztan legombolod valakinek az inget es gatyajat is a csavoert. Azt ertem, hogy wim now van, es Davis egy allat, de szerintem ennel tobbet is lehetett volna kapni egy ilyen franchise jatekosert.

Mondjuk barhogy is, wtf ez, ezt nem lattam jonni. De jol mutatja, hogy a major sportokban nincs olyan, hogy erinthetetlen.
Stez
Egyelőre mindenhonnan az jön le, hogy nem hogy nem Ő akart jönni a Lakersbe, de nem is tudott a traderől.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Olyasmiket latok persze, hogy Doncic a hatterben osszebalhezott valakivel Dallasban es konkretan kiverte a hisztit, vagy netalantan serules ugyileg nem teljesen szazas, nem volt rendben a motivacioja sem...
Stez
olyasmit olvastam hogy egy ideje feszült a viszony és felhívtak tán 2 másik csapatot (brown, ant) de nem várták meg mer akkora a balhé
mondjuk ez alapján ez kibaszott GM hiba nálam
elvileg ADnél se volt rendben minden
Negritis, a vajda
Abszolut, en is az fo es Doncic reszerol latok bele valami balhet, de hogy ennyiert elpasszoljam, az milyen balhe lehet? Milyen, ahol nem tudsz ket napot varni, es felhivni tobb csapatot?

Nyilvan ha tenyleg balhe volt, akkor Doncic oldalat annyira megertem, hogy barhova, csak el, de ha meg annyira nem volt nagy a cirkusz, akkor meg... Ezzel semmivel sem lesz elorebb eselyesseg szempontjabol, a Mavsnak ha kijon a lepes, a dontoig elmehet, ahogy tavaly is, a Lakersben ezt en perpillanat nem latom. Foleg igy, hogy Davis is szorta a 30 pontokat, vedekezesben elit a festekben, de nelkule is szenvedett a Lakers palank alatt, hat meg igy mi lesz. Plusz Doncic tamadasban elit, viszont vedekezesben nem kifejezetten, tehat amellett, hogx a festekben nem lesz ertekelheto vedojatekos, meg Doncic is majdhogynem minusz ember lesz kint.

10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
[
Mutass egy Lakers csapatot az elmúlt 30 évből ahol volt egy top5 player ligaszinten és nem lett mellette bajnok csapat?
Kobe - bajnok
Shaq - bajnok
Lebron - bajnok

Toca
kapitnono
De a Lakersbe cserélték szóval… 😊
10 hónapja
Jughead
Nem én leginkább attól félek, hogy az igazi középszerűség most jön majd ha nem sikerül csapatot építeni Doncic köré
kapitnono
igen, erre jó esély van
lásd Shaq - Gasol közti Lakers
vagy a "nagy 5ös" utáni

10 hónapja
Olyasmiket latok persze, hogy Doncic a hatterben osszebalhezott valakivel Dallasban es konkretan kiverte a hisztit, vagy netalantan serules ugyileg nem teljesen szazas, nem volt rendben a motivacioja sem...
Stez
olyasmit olvastam hogy egy ideje feszült a viszony és felhívtak tán 2 másik csapatot (brown, ant) de nem várták meg mer akkora a balhé
mondjuk ez alapján ez kibaszott GM hiba nálam
elvileg ADnél se volt rendben minden

10 hónapja
Jughead

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat ezt a cseret sem a Dallas, sem Doncic szempontjabol sem ertem. Mert a Dallas helyeben a vilag utolso erteket is lekertem volna barkirol, mar ha egyaltalan erintheto egy ilyen jatekos. Ez nalam boven keves.

Doncictol meg azt nem ertem, hogy akar hosszu, akar rovid tavon gondolkodik, elmegy egy olyan Lakersbe, ami szerintem nagyjabol semmivel sem jobb csapat, mint a Mavs. Plusz a Lakersnel egy olyan jatekos kb a GM, akinek talan can meg keteve, de azert eleg szepen esik mar vissza. AD nelkul a festekben egy lofos lesz ez a csapat.

Olyasmiket latok persze, hogy Doncic a hatterben osszebalhezott valakivel Dallasban es konkretan kiverte a hisztit, vagy netalantan serules ugyileg nem teljesen szazas, nem volt rendben a motivacioja sem... De ha meg ezek, akkor is, felhivsz minden csapatot, aztan legombolod valakinek az inget es gatyajat is a csavoert. Azt ertem, hogy wim now van, es Davis egy allat, de szerintem ennel tobbet is lehetett volna kapni egy ilyen franchise jatekosert.

Mondjuk barhogy is, wtf ez, ezt nem lattam jonni. De jol mutatja, hogy a major sportokban nincs olyan, hogy erinthetetlen.

Szerkesztette: Stez

10 hónapja
[
Kobe - bajnok
Shaq - bajnok
Lebron - bajnok

Toca

10 hónapja
szóval jól látom hogy Davis+Christie+29 1st = Doncic + Kleber + qiff M?

háát ez nekem sima win
Bron kiváncsi vagyok belép-e a szerződésébe jövőre

10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 019
Arra leszek kivancsi hogy Giannis vagy esetleg majd Wemby mikor unja meg a sehova nem tarto vergodest. Mondjuk utobbi szolid csendes gyereknek tunik biztos alairja a maxot San Antonioban.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Én nem igazából értem, hogy ez Lakers szempontból, hogy lehetne rossz trade. Hogy idén gyengültek? Igen, de mivel eddig sem lettek volna esélyesek az OKC/Dallas/Denver/Grizzlies négyes ellen, így csak annyi változott, hogy ezen csapatok ellen még kevesebbek lettek.

Szóval egy max második körös csapatból lettek egy max második körös csapat.

Cserébe megkapták a liga egyik legjobb játékosát, aki a kora miatt még el se érte a peakjét (ráadásul most a Mavs kurva sok pénzt vett el tőle és kb. megalázták, szóval nyilván baromi motivált is lesz).

AD-vel első opcióként nem lettek volna bajnokok, James meg már nem első opció, így most megvan az új bajnokesélyes első opció, lehet keresni mellé magas embert, de hát idő mint a tenger és Luka miatt ez a csapat végig a felszínen lesz, amíg keresik a megfelelő opciót.
Jughead
Ennyi.

Ki lehetne ezt a hszt tűzni, hogy innentől akárki, aki tamáskodik hogy “hogy érte ez meg a Lakersnek?!?!” csak meg kelljen mutatni?
Cowboykarcsi90
Azért ez elég gyenge, hogy idő mint a tenger, majd keresünk mellé valakit 😀
Hány olyat mutassak, hogy egy csapatnak volt egy sztárjátékosa, csak éppen nem sikerült csapatot építeni köré, aztán vagy odalett a tehetsége gyűrű nélkül, vagy emiatt inkább elment máshová nyerni...
kapitnono
Kobe - bajnok
Shaq - bajnok
Lebron - bajnok

Toca
Nem emut 30ev de Baylor

10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Én nem igazából értem, hogy ez Lakers szempontból, hogy lehetne rossz trade. Hogy idén gyengültek? Igen, de mivel eddig sem lettek volna esélyesek az OKC/Dallas/Denver/Grizzlies négyes ellen, így csak annyi változott, hogy ezen csapatok ellen még kevesebbek lettek.

Szóval egy max második körös csapatból lettek egy max második körös csapat.

Cserébe megkapták a liga egyik legjobb játékosát, aki a kora miatt még el se érte a peakjét (ráadásul most a Mavs kurva sok pénzt vett el tőle és kb. megalázták, szóval nyilván baromi motivált is lesz).

AD-vel első opcióként nem lettek volna bajnokok, James meg már nem első opció, így most megvan az új bajnokesélyes első opció, lehet keresni mellé magas embert, de hát idő mint a tenger és Luka miatt ez a csapat végig a felszínen lesz, amíg keresik a megfelelő opciót.
Jughead
Ennyi.

Ki lehetne ezt a hszt tűzni, hogy innentől akárki, aki tamáskodik hogy “hogy érte ez meg a Lakersnek?!?!” csak meg kelljen mutatni?
Cowboykarcsi90
Azért ez elég gyenge, hogy idő mint a tenger, majd keresünk mellé valakit 😀
Hány olyat mutassak, hogy egy csapatnak volt egy sztárjátékosa, csak éppen nem sikerült csapatot építeni köré, aztán vagy odalett a tehetsége gyűrű nélkül, vagy emiatt inkább elment máshová nyerni...
kapitnono
Kobe - bajnok
Shaq - bajnok
Lebron - bajnok

Toca
Dwight (bár végül az lett). 😀