NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Hát ez felfoghatatlan…. Nincsenek szavak…

Egyszerűen nem látom, hogy ez hol éri meg a Mavsnek?

Az cáfolva van, hogy Luka akarta a tradeet. Mondhat bárki bármit, lehet AD bármilyen jó védő, egy egyben cserélni érte Lukat masszív deficit a Dallasnak. Sérülékenyebb is mint Doncic.

Egyedül valami olyan jut most az eszembe, hogy a sérülésével van valami, amiről mi nem tudunk és most így “szabadultak meg” tőle, amíg még kapnak érte valamit. De ezzel meg gyakorlatilag átvágják a Lakerst, ha kiderül ezért nagyon komolyan megbüntethetik őket nem?

Egyszerűen várom hogy kiderüljön hogy már április elseje van, vagy valami mert nem tudom ezt éppész érvekkel megérteni.
Cowboykarcsi90
Én csak annyit tudok hozzá, hogy eddig is okádtam a léköröktől, ezután jobban. XD

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Amúgy nyilván a Lakers szempontjából egyelőre ez egy szar csere, a Reaves-Luka-LeBron trió borzalmas fit.

De ha Lukát megszerezheted ennyiért akkor megszerzed és majd megoldod a fitet.

Ja Luka, aki eddig is a világ egyik legjobbja volt még kapott egy kis extra motivációt is, hiszen azért cserélték el mert “lusta és a elhízott”.

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Mavs GM úr nagyot fog nézni, amikor holnap reggel a halálüzenetei olvasgatása közben Kyrie benyit az irodájába egy mongol törzsi sámán szokásnak megfelelő maskarában, és közli, hogy akkora nagy championship mode van itt Dallasban, hogy 2 évre megint kicsekkol a bolygóról.
Cruyffista
Ez meg a másik…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
De ezt a tulaj is hogyan hagyta jóvá…
csebi
Én most tudtam meg, hogy nem Cuban már rég a főnök ott, hanem izraeli kaszinósok (trump egyik fő mecénása)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.
Cruyffista
A Mavs kereste meg a Lakers-t, hogy adnák Lukát AD-ért. Esélye se volt más csapatnak.

Pelinka szerintem először azt hitte átverik, majd kurva gyorsan átgondolta, hogy hány picket tud adni, amikor aztán Nico közbe szólt hogy egy is elég. 😀
Jughead
De ezt a tulaj is hogyan hagyta jóvá…

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Hát ez felfoghatatlan…. Nincsenek szavak…

Egyszerűen nem látom, hogy ez hol éri meg a Mavsnek?

Az cáfolva van, hogy Luka akarta a tradeet. Mondhat bárki bármit, lehet AD bármilyen jó védő, egy egyben cserélni érte Lukat masszív deficit a Dallasnak. Sérülékenyebb is mint Doncic.

Egyedül valami olyan jut most az eszembe, hogy a sérülésével van valami, amiről mi nem tudunk és most így “szabadultak meg” tőle, amíg még kapnak érte valamit. De ezzel meg gyakorlatilag átvágják a Lakerst, ha kiderül ezért nagyon komolyan megbüntethetik őket nem?

Egyszerűen várom hogy kiderüljön hogy már április elseje van, vagy valami mert nem tudom ezt éppész érvekkel megérteni.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.
Cruyffista
A Mavs kereste meg a Lakers-t, hogy adnák Lukát AD-ért. Esélye se volt más csapatnak.

Pelinka szerintem először azt hitte átverik, majd kurva gyorsan átgondolta, hogy hány picket tud adni, amikor aztán Nico közbe szólt hogy egy is elég. 😀
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Mavs GM úr nagyot fog nézni, amikor holnap reggel a halálüzenetei olvasgatása közben Kyrie benyit az irodájába egy mongol törzsi sámán szokásnak megfelelő maskarában, és közli, hogy akkora nagy championship mode van itt Dallasban, hogy 2 évre megint kicsekkol a bolygóról.
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Új közellenség van Dallasban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Cruyffista
Nyilván a nuggetsnek is ingyen adtak volna át. Sőt nem is ingyen ment meg a mavs fizetett h vigyek már Lukat
csebi
Ezek szerint más véleménnyel vagyunk AD szintjével kapcsolatban. Nem 0, de azért kb egy az egyben elcserélni Doncicért nálam totál vétó kategória commishtól, és szomorú, ha ezt Silver hagyja.
Cruyffista
Irony on volt, hogy mekkora bukó ez a mavsnak.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Cruyffista
Nyilván a nuggetsnek is ingyen adtak volna át. Sőt nem is ingyen ment meg a mavs fizetett h vigyek már Lukat
csebi
Ezek szerint más véleménnyel vagyunk AD szintjével kapcsolatban. Nem 0, de azért kb egy az egyben elcserélni Doncicért nálam totál vétó kategória commishtól, és szomorú, ha ezt Silver hagyja.
10 hónapja
Cruyffista

10 hónapja
10 hónapja
Na mostmár nem a Suns, Kings és a Hawks trió az igazi hülye, hogy a drafton lemondott Doncic-ról.

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Azért itt milyen értéket kapott a Mavs?

10 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Gondolom Doncic menni akart csak nem hangosan hisztizett mint Butler.
De ez mocskosul olcsó volt a Lakernsek
JustoVillar
Nem erről van szó.

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
IMG-7532

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt úgy mondják unsportsmanlike conduct 🥺🙈😲😫
10 hónapja
JustoVillar Michigan State Spartans 701
Gondolom Doncic menni akart csak nem hangosan hisztizett mint Butler.
De ez mocskosul olcsó volt a Lakernsek

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Én geci felmondok

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Aztarohadt.

10 hónapja
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ez amúgy mi? Nem értem Mavs-t....

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
10 hónapja
dawyd728 4 036
Ez a Nuggets keret nem bajnokesélyes. Egyszerűen nincs poa védő. Amúgy átlagnál jobb is csak Gordon, Watson és Braun. Akik közül Gordon nagyon formán kívül játszik. Watson támadása miatt időről időre lekergethető, míg Braun pont abban rossz, amiben KCP volt kimagasló. Hiába támad jobban, mint tette tavaly KCP, védekezésben játéka masszív downgrade, ami összességében is lehúzza KCP alá nálam a megítélését. Hiába szól Nuggets táborban max hangerőn a boxscore statok alapján a Braun>>KCP lemez. Szóval igazából bármit csinál Booth ez nem ma lett elszarva hanem úgy 2023 nyártól kezdve folyamatosan. Murray szerződése is mozdíthatatlanná teszi. MPJ hiába futja élete szezonját kb így is csak azt lehet mondani, h nem negatív az értéke.
Fiatalok is mind role player potenciállal. Westbrook, aki az elmúlt 2 hónap egyetlen pozitív fejleménye tegnap meg is sérült, ami megint csak nem javítja az esélyeinket.

Jokic amúgy nem lenne összességében szar védő, mert rengeteg dolgot csinál kiválóan, de egy-két dologban nem jó. Ezt kb 10 éve tudja az, aki 10 meccsnél többet látta. Gyakorlatilag annyit kellene csinálni, h olyan védőkkel veszed körbe 2-10. emberig a csapatban, akik segítik abban, ha együtt vannak pályán vele, akkor ne kelljen neki besegítő védőként a palánk alatti nem létező vertikális jelenlétére alapozni. Magyarán periméter védőink zárás nélkül ne terítsenek állandóan vörös szőnyeget a gyűrűig. Valamint pick&roll védésben Jokicnak bármely védőtársa ne halljon el a záráson és így a lehető legkevesebb alkalommal kelljen kicsivel 1-1-ben maradjon a palánktól távol.
Mindkettőben elit volt KCP a guardok ellen.

Ez kb a Jokic köré hogyan építesz csapatot 1x1-e.
2023-ban annyi történt, h a 8 fős PO rotációból 5-en voltak átlag feletti védők, közülük is KCP és Gordon elit szinten, Braun, Brown, Green pedig "csak" átlag felettiek. Murray és MPJ voltak azok, akik védekezésben nem illettek annyira Jokic mellé, de Jamal pl éhes volt még a sikerre és effort legalább helyén volt nála.
10 hónapja
Nem Levine van már porondon?
Toca
Szerintem MPJ-t már nem akarják cserélni, anélkül meg az nem működne. Mondjuk Yabuseléért sajna a létező összes picket oda kéne adni egy értelmes csomaghoz, mert Saricot is át kell venniük és/vagy Nnajit. Sajnos emiatt lehet Watson is a csomag része lenne, az viszont faszság szvsz. Ilyen védőt nem cserélhetsz el.
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
amúgy megnéztem a philly-denvert hajnalban és a meccs szórakoztató volt
yabusele és maxia brutál amit toltak
Negritis, a vajda
Állítólag a Nuggets cserélni is akar Yabuseléért a deadline előtt. Valami move muszáj lenne, de nagyon ingoványos a talaj, remélem nem csinálnak hülyeséget. De egyszerűen muszáj változtatni a kereten. Inkább legyen valami, minthogy semmi.
Cruyffista
Nem Levine van már porondon?