NBA
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Olyan hibak vannak, mintha nem is vagnak, hogy ez mar a playoff.
több mint 1 éve
Dönci amúgy bekezdett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Fu, amugy 20+ eve nezek NFL-t, NBA-t szerintem mar majdnem 30 eve, de meg mindig agyfaszt kapok, hogy a kosarmeccs is mennyit all es allandoan ezt a tancikalast meg bohockodast kell nezni. 🤣és majd mikor jönnek az ánuszon tányért pörgető mutatványok
Stez
miközben 150 széket pakolnak egymásra
borzalmas ez az egész amúgy, van egy 48 perces nettó játékidő amiből csinálnak egy rohadt szenvedős 3 órát
több mint 1 éve
Fu, amugy 20+ eve nezek NFL-t, NBA-t szerintem mar majdnem 30 eve, de meg mindig agyfaszt kapok, hogy a kosarmeccs is mennyit all es allandoan ezt a tancikalast meg bohockodast kell nezni. 🤣
több mint 1 éve
sőt, mivel sokkal vékonyabbak vagyunk nem nekünk kedvezJa vannak érdekes fujasok.Mondjuk itt Doncic jogosan reklamált mindkétszeraztán ARt is telibe verték a pattanóért, cserébe Rui meg kilépett 😀
csebi
Negritis, a vajda
Ha ennyi falt lesz akkor az a Lakerst is komolyan érintheti
csebi
több mint 1 éve
Ja vannak érdekes fujasok.Mondjuk itt Doncic jogosan reklamált mindkétszeraztán ARt is telibe verték a pattanóért, cserébe Rui meg kilépett 😀
csebi
Negritis, a vajda
Ha ennyi falt lesz akkor az a Lakerst is komolyan érintheti
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
az a baj hogy egyszerre vékony és lassúAmugy en azt hittem a draftolasakor, hogy minosegi vedo lesz. De szegenyen mindig azt latom, hogy lassu egy NBA-hez. O nem lehet starter egy Lakersben, az fix, kell talalniuk normalis magasembert, aki pluszt adhat.jah csak az a minimum elég a trió melléMondjuk en azzal is vitatkoznek, hogy az alapszakaszban jo. Mondjuk ugy, hogy egy nagyon minimumot hozza tudott adni, de igazabol teljesen sulytalan volt meg 10-15 percekre is.Hayes gyorsan beszedte a két hibátszegény teljesen alkalmatlan 25-30 percezni is a PO-ban, alapszakaszban teljesen jó mondjuk
csebi
kiváncsi vagyok kit hozunk a palánk alá
Negritis, a vajda
Stez
csak ha el akarunk érni valamit a playoffbanb is akkor lesz kevés
Negritis, a vajda
Stez
szal igen, mindenképp kell keresni egy upgradet ha bajnokok akarunk lenni
több mint 1 éve
Amugy en azt hittem a draftolasakor, hogy minosegi vedo lesz. De szegenyen mindig azt latom, hogy lassu egy NBA-hez. O nem lehet starter egy Lakersben, az fix, kell talalniuk normalis magasembert, aki pluszt adhat.jah csak az a minimum elég a trió melléMondjuk en azzal is vitatkoznek, hogy az alapszakaszban jo. Mondjuk ugy, hogy egy nagyon minimumot hozza tudott adni, de igazabol teljesen sulytalan volt meg 10-15 percekre is.Hayes gyorsan beszedte a két hibátszegény teljesen alkalmatlan 25-30 percezni is a PO-ban, alapszakaszban teljesen jó mondjuk
csebi
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
huhh Gobert nagyon offon vanReed 2 hibájával együtt már gond lehet
több mint 1 éve
Mondjuk itt Doncic jogosan reklamált mindkétszeraztán ARt is telibe verték a pattanóért, cserébe Rui meg kilépett 😀
csebi
több mint 1 éve
Mondjuk itt Doncic jogosan reklamált mindkétszer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
jah csak az a minimum elég a trió melléMondjuk en azzal is vitatkoznek, hogy az alapszakaszban jo. Mondjuk ugy, hogy egy nagyon minimumot hozza tudott adni, de igazabol teljesen sulytalan volt meg 10-15 percekre is.Hayes gyorsan beszedte a két hibátszegény teljesen alkalmatlan 25-30 percezni is a PO-ban, alapszakaszban teljesen jó mondjuk
csebi
Negritis, a vajda
Stez
több mint 1 éve
Mondjuk en azzal is vitatkoznek, hogy az alapszakaszban jo. Mondjuk ugy, hogy egy nagyon minimumot hozza tudott adni, de igazabol teljesen sulytalan volt meg 10-15 percekre is.Hayes gyorsan beszedte a két hibátszegény teljesen alkalmatlan 25-30 percezni is a PO-ban, alapszakaszban teljesen jó mondjuk
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hayes gyorsan beszedte a két hibátszegény teljesen alkalmatlan 25-30 percezni is a PO-ban, alapszakaszban teljesen jó mondjuk
csebi
több mint 1 éve
Hayes gyorsan beszedte a két hibát
több mint 1 éve
Kemény volt ez a stat h a Lakersnel a hármas szerezte v assistolta a pontok 90%thát, mástól nem tud semmi playmaking jönni
csebi
de még 1 iso se nagyon
több mint 1 éve
Kemény volt ez a stat h a Lakersnel a hármas szerezte v assistolta a pontok 90%t
több mint 1 éve
oh, perszeazért ahhoz képest mennyire szar első kört vártak sokan, igen csak jó meccsek vannakNyugaton a Konf. döntő nagyon sima lesz én attól félek, 4-0 vagy 4-1
Negritis, a vajda
KeyG
de ettől még a mostani párharcok egész jók
több mint 1 éve
azért ahhoz képest mennyire szar első kört vártak sokan, igen csak jó meccsek vannakNyugaton a Konf. döntő nagyon sima lesz én attól félek, 4-0 vagy 4-1
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
tele volt ilyenekkel a meccs, szal engem nem lep megazért ahhoz képest mennyire szar első kört vártak sokan, igen csak jó meccsek vannakÉrdekes no call volt ez a végén
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
azért ahhoz képest mennyire szar első kört vártak sokan, igen csak jó meccsek vannakÉrdekes no call volt ez a végén
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
azért ahhoz képest mennyire szar első kört vártak sokan, igen csak jó meccsek vannak
több mint 1 éve
Dan Campbell és Jared Goff in da house. Jó lenne már ha a Ford Fielden látnám őket. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
So far in this seriesLuka when defended by McDaniels:
28 points on 11-24 shooting (also has 7 assists and 5 turnovers).
McDaniels when defended by Luka:
29 points on 12-19 shooting.
több mint 1 éve
Ebben a Rocketsben nincs konzisztensen elég pont azt kell, hogy mondjam.a warriors sem világverő, főleg Butler nélkül, de amíg kvázi Dillion Brooks az egyetlen aki képes volumen triplázni a csapatodban addig ez a limit
Sengun ha picit jobban megtanul dobni akkor nagyon fasza lesz.
Túl sok a 10 pont körüli átlagpontos játékos, akik vagy vagy egy adott nap.
Kell egy scorer.
KeyG