NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
már 5 éve ment el Kobe, durva
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wow, na az nem lenne semmi. Kèt kedvenc major csapatom egy kèzben. Ha már nem lehetett a Pats jó lesz a Celtics is 😀

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Utolsó 2 hónapig nyilván felesleges alapszakasz rankingot nézni, nem is szoktam, de most ránéztem x idő után és Pistons hatodik keleten.
Na, ezt nem láttam jönni.
ZERO_L
Én tavaly vártam, Cade top10-es mvp ladderen.
Mondjuk tipikus max alapszakasz keret ez a Hardaway-Harris-Beasley trioval.
De a Cade-Ivey-Ausar tengely jó lehet.
Toca
nem csak te vártad tőlük tavaly, iszonyat csalódás volt az évük

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Utolsó 2 hónapig nyilván felesleges alapszakasz rankingot nézni, nem is szoktam, de most ránéztem x idő után és Pistons hatodik keleten.
ZERO_L
Én tavaly vártam, Cade top10-es mvp ladderen.
Mondjuk tipikus max alapszakasz keret ez a Hardaway-Harris-Beasley trioval.
De a Cade-Ivey-Ausar tengely jó lehet.
11 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
11 hónapja
fake.id 1 318 — tush push aficionado
Btw itt kérdezem meg tudtok mondani olyan podcastokat, amiket érdemes 2025-ben hallgatni? Mert az utóbbi időben arra jöttem rá, h az 5-10 éve bekövetett podok vagy elhaltak, vagy személyi cserék miatt nem érdekesek, vagy csak simán elkurvultak. Elegem van pl kB minden espn-hez köthető belterjes szarból. Az ESPN univerzumtól távol eső Chris Mannix, KOC stb emberektől is kaparom a falat..

Nate Duncan&co, Ben Taylor&co, Tim Legler&co és talán Sam Vecenie&co mellé kit ajanlanátok még? Ja persze KNY pod mellet jöhet magyar is, ha van.
dawyd728
nekem JJR old man&three hiányzik, de remélem sokáig nem jön vissza
Negritis, a vajda
jah annyi hogy amiket én követek az a KNY
Bballbreakdown
 www.youtube.com/@bballbreakdown/videos/

JxmyHighroller
 www.youtube.com/c/JxmyHighroller/videos

Thinking Basketball
 www.youtube.com/@ThinkingBasketball/videos

Alley Oopot és Bazskát egy ideje elengedtem (sztem kb akkor vált irrelevánsá mikor a Szaniszló elkezdte jobban tolni a Roma kontentet)

valamint a Karanténkaszt szórakoztató, de legkevésbé sem szakmai
Negritis, a vajda
legend of winning csatornái
magyarul meg szájkosaras podcast, a juhász bencén én kurva jól elkacarászok és a másik gyerek sem teljesen fogalmatlan
11 hónapja
Btw itt kérdezem meg tudtok mondani olyan podcastokat, amiket érdemes 2025-ben hallgatni? Mert az utóbbi időben arra jöttem rá, h az 5-10 éve bekövetett podok vagy elhaltak, vagy személyi cserék miatt nem érdekesek, vagy csak simán elkurvultak. Elegem van pl kB minden espn-hez köthető belterjes szarból. Az ESPN univerzumtól távol eső Chris Mannix, KOC stb emberektől is kaparom a falat..

Nate Duncan&co, Ben Taylor&co, Tim Legler&co és talán Sam Vecenie&co mellé kit ajanlanátok még? Ja persze KNY pod mellet jöhet magyar is, ha van.
dawyd728
Negritis, a vajda
jah annyi hogy amiket én követek az a KNY
Bballbreakdown
 www.youtube.com/@bballbreakdown/videos/

JxmyHighroller
 www.youtube.com/c/JxmyHighroller/videos

Thinking Basketball
 www.youtube.com/@ThinkingBasketball/videos

Alley Oopot és Bazskát egy ideje elengedtem (sztem kb akkor vált irrelevánsá mikor a Szaniszló elkezdte jobban tolni a Roma kontentet)

valamint a Karanténkaszt szórakoztató, de legkevésbé sem szakmai

11 hónapja
dawyd728 4 036

Cruyffista
30/13/10 - 56/48/81 és így se lesz mvp
Negritis, a vajda
all-nba, all-star, DPOY, 6MOY, ROTY stb nélkül.
csomó one-way csapattárssal.

Én ezt elengedtem. sokkal jobban zavar a 2022/23-as verseny eredménye, itt legalább SGA mérlege kimagaslik. Nyilván, ha a meglévő 8 meccsnél a végén kevesebb lesz a difi, akkor nem.
11 hónapja

Cruyffista
30/13/10 - 56/48/81 és így se lesz mvp

11 hónapja
Öröm volt nézni ezt a Spurs kosárlabdát és persze Wembyt ezen a párizsi meccsen.
zavi27
4 blokk oda vissza megtoldva 2 assist meg 1 zsákkal
beteg állat

11 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Öröm volt nézni ezt a Spurs kosárlabdát és persze Wembyt ezen a párizsi meccsen.
11 hónapja

dawyd728

11 hónapja
dawyd728 4 036
...
A másik "nagy" érkező idén nyáron úgy tűnik Westbrook. Én azok közé tartozom, akik pártolják a döntést. Ha csak az elmúlt 5 éves Westbrookot veszem kb mindenki hülyének nézhet. Szerintem mégis van olyan attribútuma a játékának, ami Denverben hiány már régóta. Jokic soha nem játszott ennyire robbanékony, slasher típusú, elit ballhandlinggel bíró játékossal. Talán Lawson volt ilyen játékostípusból az utolsó Denverben. Plusz a PO-ban is az volt a gond, h nem volt Murry mellett másodlagos ballhandler és rengeteg felesleges energiája elment Murraynek.
Jokic jelenléte és a vele kialakítandó páros kapcsolattól sok fog függeni. Ha Westbrook nem arra van használva, h a sarokban áll és várja a triplákat, illetve nem elsődleges kreátorként tekintenek rá kezdők ellen, hanem van mellette egy Jokic, aki "fogja a kezét", abból sok minden kialakulhat. Ha van mellettük kellő spacing, akkor működhet. Összesen 20-25 percre szerintem még alkalmas lehet. A cserepad vezére még szerintem tud lenni 10-15 percre, és a kezdőkkel is további 10-15 percet játszhat, ha a spacing okés, ott is. Murray tud off-ball kettest játszani, valamint Strawther, MPJ, Cancar, Saric is átlagon felüli floorspacerek.
Westbrooknak Reggie Jacksont kell pótolnia, és egy Bruce Brown féle mindenes szerepet betöltenie támadásban. Ha 4 kezdővel a pályán hatékony tud lenni 5-10 percre az már nagy segítség.
Viszont védekezésben nem, tudom mire lehet tőle számítani. Bruce Brownnál mindenképpen rosszabbra számítok. A kezdőkkel a pályán vagy a POA védekezés esik vele vissza, vagy a spacing nem lesz ideális egy Braun-Watson-Gordon hármasból kettő +Westbrook hármassal. Szóval KCP-hez képest is vele is downgrade a best punch.
...
dawyd728
Vannak országos nba beszélő fejek kint, akik egyenesen elhibázott döntésnek tartották. Liga legkártékonyabb játékosának stb.
Ezek az emberek mai napig nem néznek meccseket. Egymást hallgatják és vendégelik meg a saját podjukban és valami olyan áthatolhatatlan buborékból okoskodnak és mindezt teszik úgy, hogy közben szempillájuk se rebben, amikor kiderül a király meztelen.. Mindezt teszik egy jó csomó pénzért. Közben Zach Lowe ki van rúgva, mert miért ne. Btw sosem volt Broadie bandwagonon, de legalább meccseket nézett..

Szóról-szóra bejött minden, amit vártam Westbrooktól a nyáron. Tán itt ott még többet is kaptam tőle.

11 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
11 hónapja

11 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Nem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.
Toca
Talán még lesz egy totálisan idióta GM, aki elhiszi Embiidnek és éréket ad érte. Innen ez már csak csökkenni fog.

Nem tudom neki mennyi köze van hozzá, de kis túlzással március-február környékén kéne neki komolyan elkezdenie a terhelést, hogy PO-ra egészséges legyen. De már azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy fullos PO menetelést sem tudna sérülés nélkül lehozni.

Szomorú látni a nagy "process" hova jutott és sajnos a játékstílusa, hozzáállása(?) sem segít, hogy az átlag ember együtt érezzen vele.
ZERO_L
Igazabol azt mondjak tok mindegy hogy jatszik 3-4 meccs utan annyira bevizesedik a terde hogy 1-2 meccset ki kell hagynia. Na az a po run-ban nem hasznos
11 hónapja
fake.id 1 318 — tush push aficionado
Nem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.
Toca
Talán még lesz egy totálisan idióta GM, aki elhiszi Embiidnek és éréket ad érte. Innen ez már csak csökkenni fog.

Nem tudom neki mennyi köze van hozzá, de kis túlzással március-február környékén kéne neki komolyan elkezdenie a terhelést, hogy PO-ra egészséges legyen. De már azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy fullos PO menetelést sem tudna sérülés nélkül lehozni.

Szomorú látni a nagy "process" hova jutott és sajnos a játékstílusa, hozzáállása(?) sem segít, hogy az átlag ember együtt érezzen vele.
ZERO_L
tuti nekimennek sztem még jövőre is. podcast p is cserélhetlen, embiid is, akkora szarok, mert jelenleg sztem beal az egyetlen opciójuk (bár azon nagyot röhögnék, ha buckets visszakerülne phillybe így), az meg még rosszabb kilátás lenne. nincs annál jobb opciójuk, minthogy az egyébként eléggé jól feltöltött csapatot egyben tartják (mccain, martin lesz, oubre, drummond player option, lowry lejáró meg gordon player option 37 évesen, de ő idén is szar már) és imádkoznak, hogy a foszuhatag keleten valahogy bevergődnek a playinig, aztán elkapnak egy 3 hónapos lightning in the bottlet áprilistól júniusig, amivel megnyerik a bajnokságot
11 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Toca

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mavs most keszul elbarmolni a csapatot. Gaffordot cserelnek...
beltazor
Alapvetően ez szerintem nem olyan nagy történet, amit ő tud azért az nem akkora extra, hogy Luka és Irving mellett azt ne tudnak könnyen pótolni. Ha másképp nem akkor Lively kap majd sokkal több percet.
Perimeter védő kell nekik, aki ha üresen megkapja a labdát bevágja. Mondjuk egy Herbert Jones perfekt fit lenne

11 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
beltazor
Na mit hallottál?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan

11 hónapja
Tegnap előtt a Luka nélküli Mavs üti a OKC-t… úgy hogy azelőtt meg kikaptak a Pelicanstól. A szezonban eddig így a Dallas az egyetlen, amelyik egynél többször meg tudta verni a Thundert.

Mondjuk ezt szerintem biztos a Cowboystól tanulják 😀 …bár mondjuk inkább a Romo féle ‘Boys ismérve volt ez, hogy egyik héten kikapunk a liga utolsótól, a következőn meg upseteljük a liga elsőt. A Dak/ MM féle Dallas a szar csapatoktól való kikapásnál leragad…

Viccet félre téve, az mindenképp tetszik, ahogy próbál a vízfelszín felett maradni a Mavs. Persze az utóbbi kb 10 meccsen csak minden harmadikra jön egy győzelem, de ha Luka visszatér, hátha meg tudja menteni őket. Elvileg nem sok van már hátra, és ujra játszhat.
Cowboykarcsi90
Az OKC egy Cavs elleni presztízs meccs másnapján játszott SGA nélkül (meg ugye Chet csak azt már mindenki elfelejti, hogy a 2. legjobb játékosuk nélkül játszanak hónapok óta).
Jughead
My Bad, ez nekem nem volt meg hogy Shai nem játszott.

Persze attól még a Mavs is ugyanúgy a legjobbja nélkül volt 🙂.

11 hónapja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy arra esetleg van valakinek ötlete, hogy hol lehetne normális streammel nézni NCAA kosarat?

11 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Tegnap előtt a Luka nélküli Mavs üti a OKC-t… úgy hogy azelőtt meg kikaptak a Pelicanstól. A szezonban eddig így a Dallas az egyetlen, amelyik egynél többször meg tudta verni a Thundert.

Mondjuk ezt szerintem biztos a Cowboystól tanulják 😀 …bár mondjuk inkább a Romo féle ‘Boys ismérve volt ez, hogy egyik héten kikapunk a liga utolsótól, a következőn meg upseteljük a liga elsőt. A Dak/ MM féle Dallas a szar csapatoktól való kikapásnál leragad…

Viccet félre téve, az mindenképp tetszik, ahogy próbál a vízfelszín felett maradni a Mavs. Persze az utóbbi kb 10 meccsen csak minden harmadikra jön egy győzelem, de ha Luka visszatér, hátha meg tudja menteni őket. Elvileg nem sok van már hátra, és ujra játszhat.
Cowboykarcsi90
Az OKC egy Cavs elleni presztízs meccs másnapján játszott SGA nélkül (meg ugye Chet csak azt már mindenki elfelejti, hogy a 2. legjobb játékosuk nélkül játszanak hónapok óta).
11 hónapja