NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Mármint mi a baj ezzel? Imádják kint mindenhol az egész sztorit, gyakorlatilag népünnepély van, ha pályán van, ez még csak nem is trollkodás.az, hogy Bronnyra a büntetőknél skandálták az MVP-t Washingtonban 🤣🤣...érdemes megnézni40 pontos buktánál mennyire kell ehhez kisfarkú prolinak lennie valakinek? 🙃
Stoki
Értem én, hogy a csapat trágya már régóta de igazából a szurkolóik se érdemelnek meg mást...
FLZOLI
10 hónapja
az elmaradt, hogy Finchet eleteben eloszor kiallitottak a kispadrol a heten. kerdeztek errol a Minny jatekosokat, es ilyen dumakat nyomtak le:NAW: Finch woke up choosing violence
ANT: Finch went to sleep last night with violenceon his mind
Randle: you should have seen him this morning
azert ilyeneket nem hiszem, hogy bmien oltozoben mondananak a jatekosok, sztem elkepesztoen odavannak erte a jatekosok.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hát én nem nagyon. 😀Két teljesen független esemény.az, hogy Bronnyra a büntetőknél skandálták az MVP-t Washingtonban 🤣🤣...érdemes megnézni40 pontos buktánál mennyire kell ehhez kisfarkú prolinak lennie valakinek? 🙃[
Stoki
Értem én, hogy a csapat trágya már régóta de igazából a szurkolóik se érdemelnek meg mást...
FLZOLI
Mondjuk kicsit sajnálom Bronnyt, de hát erre lehet készülni.
Toca
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
10 hónapja
Két teljesen független esemény.az, hogy Bronnyra a büntetőknél skandálták az MVP-t Washingtonban 🤣🤣...érdemes megnézni40 pontos buktánál mennyire kell ehhez kisfarkú prolinak lennie valakinek? 🙃[
Stoki
FLZOLI
Mondjuk kicsit sajnálom Bronnyt, de hát erre lehet készülni.
10 hónapja
az, hogy Bronnyra a büntetőknél skandálták az MVP-t Washingtonban 🤣🤣...érdemes megnézni40 pontos buktánál mennyire kell ehhez kisfarkú prolinak lennie valakinek? 🙃
Stoki
10 hónapja
az, hogy Bronnyra a büntetőknél skandálták az MVP-t Washingtonban 🤣🤣...érdemes megnézni
10 hónapja
Mi volt ebben a meglepő? Mióta a ligában van így dobja a triplákat a jobb estéin.Messze nem ez volt a legjobb meccs illetve én is leírtam, hogy a Bulls volt az ellenfél.Nem a Bulls a liga krémje viszont ha Porzingis is a tripláit a vonaltól 2 méterre csak fele ilyen jól fogja bedobni mint ma, ami elképesztő volt, akkor nem tudom kit fognak feladni a védők a playoffban, hogy üresen legyen, mert ha nem, akkor full üres lesz a festék ( gyanítom Holidayt )1. Sérült játékost nem kell fogni. ( nem kívánom de azért sokszor összejön).
KeyG
2. Ki lehet indulni a legjobb meccsből, de inkább félrevisz, persze ha minden bemegy Celtics oldalról akkor nincs esély, de azért nem mindig van így.
3. Bulls bottom 5 csapat defenseben, nem jó kiindulási alap a meccsük egy playoffra, max az Indi ellen 😀
Toca
Itt engem Porzingis triplái “sokkoltak” le annyira, hogy írjak 1-2 mondatot a meccsről.
KeyG
10 hónapja
Messze nem ez volt a legjobb meccs illetve én is leírtam, hogy a Bulls volt az ellenfél.Nem a Bulls a liga krémje viszont ha Porzingis is a tripláit a vonaltól 2 méterre csak fele ilyen jól fogja bedobni mint ma, ami elképesztő volt, akkor nem tudom kit fognak feladni a védők a playoffban, hogy üresen legyen, mert ha nem, akkor full üres lesz a festék ( gyanítom Holidayt )1. Sérült játékost nem kell fogni. ( nem kívánom de azért sokszor összejön).
KeyG
2. Ki lehet indulni a legjobb meccsből, de inkább félrevisz, persze ha minden bemegy Celtics oldalról akkor nincs esély, de azért nem mindig van így.
3. Bulls bottom 5 csapat defenseben, nem jó kiindulási alap a meccsük egy playoffra, max az Indi ellen 😀
Toca
Itt engem Porzingis triplái “sokkoltak” le annyira, hogy írjak 1-2 mondatot a meccsről.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Nem a Bulls a liga krémje viszont ha Porzingis is a tripláit a vonaltól 2 méterre csak fele ilyen jól fogja bedobni mint ma, ami elképesztő volt, akkor nem tudom kit fognak feladni a védők a playoffban, hogy üresen legyen, mert ha nem, akkor full üres lesz a festék ( gyanítom Holidayt )1. Sérült játékost nem kell fogni. ( nem kívánom de azért sokszor összejön).
KeyG
10 hónapja
Csak éppen cserébe nincs mit adni. Én legalábbis nem látok ott potens fiatalt akiből sztár lehetne idővel. Így meg 3-4 első kör a minimum amit adni kéne...Dehogynincs. Castle + egy rakás első körös pick és pick swap. A bibi csak az, hogy Castle és 20 éves, 1.98 magas PG, aki már most kezdethető. El kell döntenie a Spursnek, hogy az ő potenciálja vagy Fox jelenje.
FLZOLI
10 hónapja
Nem a Bulls a liga krémje viszont ha Porzingis is a tripláit a vonaltól 2 méterre csak fele ilyen jól fogja bedobni mint ma, ami elképesztő volt, akkor nem tudom kit fognak feladni a védők a playoffban, hogy üresen legyen, mert ha nem, akkor full üres lesz a festék ( gyanítom Holidayt )
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Fox állítólag a Spursbe szeretne menni.Csak éppen cserébe nincs mit adni. Én legalábbis nem látok ott potens fiatalt akiből sztár lehetne idővel. Így meg 3-4 első kör a minimum amit adni kéne...
dande2
Rockets lesz ebből inkább, ami egyébként minden szempontból jobb deal lenne. Amúgy meg kb tök mindegy mit akar a játékos és Fox azért közel sem egy James, Curry, Durrant, Wemby, Doncic, Giannis kaliber
10 hónapja
Fox állítólag a Spursbe szeretne menni.Oda sokan akarnak menni! 😀
dande2
10 hónapja
Csak véleményeztem, de amúgy ő tudja, sok dellát kap érte. 😀Nézd meg Oden meg Bynum meddig próbálkoztakAkkó meg kár erőltetni az az igazság - "aszongya anyósom: akkor hazudik" -,Elvileg tudják mi a baja csak nem tudják élsportra alkalmassá tenni már hosszú távonAkkor ott valami gyulladást kiváltó dolog van. Amit meg furának tartok, hogy az ottani feltételekkel ne tudnának normálisan felderíteni.Igazabol azt mondjak tok mindegy hogy jatszik 3-4 meccs utan annyira bevizesedik a terde hogy 1-2 meccset ki kell hagynia. Na az a po run-ban nem hasznosNem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.Talán még lesz egy totálisan idióta GM, aki elhiszi Embiidnek és éréket ad érte. Innen ez már csak csökkenni fog.
Toca
Nem tudom neki mennyi köze van hozzá, de kis túlzással március-február környékén kéne neki komolyan elkezdenie a terhelést, hogy PO-ra egészséges legyen. De már azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy fullos PO menetelést sem tudna sérülés nélkül lehozni.
Szomorú látni a nagy "process" hova jutott és sajnos a játékstílusa, hozzáállása(?) sem segít, hogy az átlag ember együtt érezzen vele.
ZERO_L
Toca
kishaszi
Ming lábával is ez volt a hajszál törésekkel
Negritis, a vajda
kishaszi
A szerződése vége előtt nem engedik el és sztem meg utána is lesz valami
Negritis, a vajda
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
10 hónapja
Nézd meg Oden meg Bynum meddig próbálkoztakAkkó meg kár erőltetni az az igazság - "aszongya anyósom: akkor hazudik" -,Elvileg tudják mi a baja csak nem tudják élsportra alkalmassá tenni már hosszú távonAkkor ott valami gyulladást kiváltó dolog van. Amit meg furának tartok, hogy az ottani feltételekkel ne tudnának normálisan felderíteni.Igazabol azt mondjak tok mindegy hogy jatszik 3-4 meccs utan annyira bevizesedik a terde hogy 1-2 meccset ki kell hagynia. Na az a po run-ban nem hasznosNem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.Talán még lesz egy totálisan idióta GM, aki elhiszi Embiidnek és éréket ad érte. Innen ez már csak csökkenni fog.
Toca
Nem tudom neki mennyi köze van hozzá, de kis túlzással március-február környékén kéne neki komolyan elkezdenie a terhelést, hogy PO-ra egészséges legyen. De már azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy fullos PO menetelést sem tudna sérülés nélkül lehozni.
Szomorú látni a nagy "process" hova jutott és sajnos a játékstílusa, hozzáállása(?) sem segít, hogy az átlag ember együtt érezzen vele.
ZERO_L
Toca
kishaszi
Negritis, a vajda
kishaszi
A szerződése vége előtt nem engedik el és sztem meg utána is lesz valami
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Azért egy Embiid és George nélkül felálló 76ers-t illett volna megverni, AD sérülés ide vagy odaSzarok vagyunk
Stoki
10 hónapja
Fox állítólag a Spursbe szeretne menni.
10 hónapja
Akkó meg kár erőltetni az az igazság - "aszongya anyósom: akkor hazudik" -,Elvileg tudják mi a baja csak nem tudják élsportra alkalmassá tenni már hosszú távonAkkor ott valami gyulladást kiváltó dolog van. Amit meg furának tartok, hogy az ottani feltételekkel ne tudnának normálisan felderíteni.Igazabol azt mondjak tok mindegy hogy jatszik 3-4 meccs utan annyira bevizesedik a terde hogy 1-2 meccset ki kell hagynia. Na az a po run-ban nem hasznosNem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.Talán még lesz egy totálisan idióta GM, aki elhiszi Embiidnek és éréket ad érte. Innen ez már csak csökkenni fog.
Toca
ZERO_L
Toca
kishaszi
Negritis, a vajda
10 hónapja
Egy orvos elemzése sztem linkeltem annoyoutu.be/PZaPdsxd_iQ?si=0IK5W5FvstR_GdBS
10 hónapja
Elvileg tudják mi a baja csak nem tudják élsportra alkalmassá tenni már hosszú távonAkkor ott valami gyulladást kiváltó dolog van. Amit meg furának tartok, hogy az ottani feltételekkel ne tudnának normálisan felderíteni.Igazabol azt mondjak tok mindegy hogy jatszik 3-4 meccs utan annyira bevizesedik a terde hogy 1-2 meccset ki kell hagynia. Na az a po run-ban nem hasznosNem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.Talán még lesz egy totálisan idióta GM, aki elhiszi Embiidnek és éréket ad érte. Innen ez már csak csökkenni fog.
Toca
ZERO_L
Toca
kishaszi
10 hónapja
Akkor ott valami gyulladást kiváltó dolog van. Amit meg furának tartok, hogy az ottani feltételekkel ne tudnának normálisan felderíteni.Igazabol azt mondjak tok mindegy hogy jatszik 3-4 meccs utan annyira bevizesedik a terde hogy 1-2 meccset ki kell hagynia. Na az a po run-ban nem hasznosNem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.Talán még lesz egy totálisan idióta GM, aki elhiszi Embiidnek és éréket ad érte. Innen ez már csak csökkenni fog.
Toca
ZERO_L
Toca
10 hónapja
már 5 éve ment el Kobe, durva:/
Stoki
10 hónapja
Azért egy Embiid és George nélkül felálló 76ers-t illett volna megverni, AD sérülés ide vagy oda
10 hónapja
JUST IN: The Sacramento Kings are expected to open up talks to potentially deal All-Star De'Aaron Fox ahead of Feb. 6 trade deadline, sources tell ESPN. There will be plenty of suitors, but it's believed that Fox has a target destination in mind ahead of 2026 free agency.
10 hónapja
Wow, na az nem lenne semmi. Kèt kedvenc major csapatom egy kèzben. Ha már nem lehetett a Pats jó lesz a Celtics is 😀Sokkal jobb lenne mintha Henryék vennék meg.
Mentioned this near the end of tonight’s podcast: Eagles owner Jeffrey Lurie is in the running to buy the Boston Celtics. He’s a Boston native w/ degrees from Clark, Brandeis AND B.U. His first big company was called Chestnut Hill Productions. Huge Celts fan obviously.
— Bill Simmons (@BillSimmons) January 27, 2025
dande2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/