NBA
33 feliratkozó
11 hónapja
ezek után nem vagyok benne biztosNem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.playin valahogy meglesz, de sehova nem fognak jutni sztem
Toca
Negritis, a vajda
www.cbssports.com/nba/news/joel-embiid-injury-update-sixers-star-out-at-least-another-week-due-to-swelling-in-left-knee/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Nem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.playin valahogy meglesz, de sehova nem fognak jutni sztem
Toca
11 hónapja
Jokic bm3g 😀JOKIC NO-LOOK DIME BEHIND HIS HEAD 😱 pic.twitter.com/TS5SCHkzMB
— NBA on ESPN (@ESPNNBA) January 18, 2025
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Nem tudom képes lesz rá a Sixers, de lehet ezt az idényt és ezzel az Embiid erat el kellene engedni.
11 hónapja
kis wemby elemzés/felszopásyoutu.be/wEc4Z_1VKJY?si=8uDcOPLfv_4fRMZd
www.youtube.com/watch?v=N8-JP9ewvOc
www.youtube.com/watch?v=F9bGtSJXgo0
Negritis, a vajda
11 hónapja
-Figyu Zion, csökkenteni kellene a testzsírszázalékodon!makes sense nowNew Orleans Pelicans new policy. 😬 pic.twitter.com/PoJ0oShOWA
— NBACentel (@TheNBACentel) January 15, 2025
XDD
zacknorb
"Pelicans suspend Zion Williamson for 1 game against 76ers for violation of team policies"
Negritis, a vajda
-Oké főnök, rajta vaaaaagyoook...
- Takarítók "a faszodat hagyd otthon Zion"
Mondjuk nálunk takinèni kiírta a mosdóba, hogy a vécé használatát követően a WC papír helyett kéretik SAJÁT TÖRÖLKÖZŐT használni!!!444
11 hónapja
kis wemby elemzés/felszopáswww.youtube.com/watch?v=N8-JP9ewvOc
www.youtube.com/watch?v=F9bGtSJXgo0
11 hónapja
makes sense nowNew Orleans Pelicans new policy. 😬 pic.twitter.com/PoJ0oShOWA
XDD
zacknorb
"Pelicans suspend Zion Williamson for 1 game against 76ers for violation of team policies"
11 hónapja
New Orleans Pelicans new policy. 😬 pic.twitter.com/PoJ0oShOWA
XDD
Poloska vagyok.
11 hónapja
Még nincs vége, de ez a clippers-nets teljes agyrém, a 4.negyed elején 113-53. Volt olyan szakasz amit 40-5-re nyert az L.A. Fiatal koromban ilyeneket fújtak le fociban komolytalan játékért. 😊
11 hónapja
Ritkán nézek NBA-t mostanság, legfeljebb összefoglaló szinten, ott is főleg a Celtics meccseit.Most viszont megy a sport1-en a Dallas-Denver, Jokic azért szépen megtestesedett.
11 hónapja
Amúgy tènyleg kv előtt nem kellett volna “komoly” logikai összefüggéseket elemeznem 3 óra alvás után. 🤨Korán van még az értő olvasáshoz 🙂De ki mondta, hogy valaki azt mondta, hogy a Cavs egy hulladék? 😀Szóval akkor a Cavs egy hulladék Mitchell-el verte az OKC-t...De kimondta hogy a Cavs egy hulladék?
Nagyon kemény, nem tudom lehet-e még fanyalogni velük kapcsolatban bár az tény, hogy a PO-ban más kosárlabda kezdődik ami szerencsére már alig hasonlít erre a hajigáló hülyegyerek vibe alapszakasz bohócmeccsekre.
FLZOLI
Toca
Jughead
FLZOLI
Mea culpa
11 hónapja
Korán van még az értő olvasáshoz 🙂De ki mondta, hogy valaki azt mondta, hogy a Cavs egy hulladék? 😀Szóval akkor a Cavs egy hulladék Mitchell-el verte az OKC-t...De kimondta hogy a Cavs egy hulladék?
Nagyon kemény, nem tudom lehet-e még fanyalogni velük kapcsolatban bár az tény, hogy a PO-ban más kosárlabda kezdődik ami szerencsére már alig hasonlít erre a hajigáló hülyegyerek vibe alapszakasz bohócmeccsekre.
FLZOLI
Toca
Jughead
11 hónapja
Láthatlan ellenségek, Brüsszelből 🙃Szóval akkor a Cavs egy hulladék Mitchell-el verte az OKC-t...De kimondta hogy a Cavs egy hulladék?
FLZOLI
Toca
11 hónapja
De ki mondta, hogy valaki azt mondta, hogy a Cavs egy hulladék? 😀Szóval akkor a Cavs egy hulladék Mitchell-el verte az OKC-t...De kimondta hogy a Cavs egy hulladék?
FLZOLI
Toca
11 hónapja
Szóval akkor a Cavs egy hulladék Mitchell-el verte az OKC-t...De kimondta hogy a Cavs egy hulladék?
FLZOLI
11 hónapja
Giannis hatalmasat védekezett Wembyn, komoly átalakuláson megy át a Bucks, ez reményt adhat tavaszra
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Szóval akkor a Cavs egy hulladék Mitchell-el verte az OKC-t... Nagyon kemény, nem tudom lehet-e még fanyalogni velük kapcsolatban bár az tény, hogy a PO-ban más kosárlabda kezdődik ami szerencsére már alig hasonlít erre a hajigáló hülyegyerek vibe alapszakasz bohócmeccsekre.
11 hónapja
Nyilván egy korszakos zseni minuszban vannak, de az egyéb emberekben nem hiszem, hogy van különbség.a Spurs bajnoki címeinek receptje:Az elmúlt 25 évben csak az NBA bajnoki címek 20%-át nyerték és nem tudtak jól épitkezni egyáltalán az aktuális általuk draftolt sztár köré.Ha elmegy a Spurstől akkor még gyűrűt is nyerhet. A jelenlegi keret egy ipari hulladék, kb senkire se mondanám, hogy jó szívvel meg lehetne dobni pénzzel és hosszú éves szerződéssel. Addig max MVP cím lehet benne.Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
Kiváncsi vagyok meddig jut a karrierje során - bár az is igaz, hogy manapság már ezzel a ropi testtel nincs akkora kockázat a játékban,
kishaszi
FLZOLI
Nyilván menekülni fog már most.
Toca
1, Coach Pop
2, Duncan plusz minimum egy sztár, de inkább több (Manu, Robinson, Parker, Kawhi szépen elosztva)
3, meg sok hasznos kiegészítő ember.
ebből az első rúdja kifelé áll, a másodikról nem tudok mit mondani, mert pláne a Spurst nem követem, de szerintem erősen dolgozni kellene rajta, a harmadik talán már megvan.
de a talán leggyengébb bajnoki keretük az 1998-99-es, ahol Duncan és Robinson voltak a húzóemberek (Twin Towers, ugye), Avery Johnson és Sean Elliott a stabil kezdő, Kerr, Mario Elie és Malik Rose meg a hasznos kiegészítő emberek. Na ehhez viszonyítva hol áll most a Spurs?
slowmotion
Nyilván az a csapat jóval tapasztaltabb volt és már előrébb járt az építkezésben.
De a spursnek idén két lottery pickje lehet és sok cap space.
11 hónapja
Pont erre gondoltam én is...a Spurs bajnoki címeinek receptje:Az elmúlt 25 évben csak az NBA bajnoki címek 20%-át nyerték és nem tudtak jól épitkezni egyáltalán az aktuális általuk draftolt sztár köré.Ha elmegy a Spurstől akkor még gyűrűt is nyerhet. A jelenlegi keret egy ipari hulladék, kb senkire se mondanám, hogy jó szívvel meg lehetne dobni pénzzel és hosszú éves szerződéssel. Addig max MVP cím lehet benne.Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
Kiváncsi vagyok meddig jut a karrierje során - bár az is igaz, hogy manapság már ezzel a ropi testtel nincs akkora kockázat a játékban,
kishaszi
FLZOLI
Toca
1, Coach Pop
2, Duncan plusz minimum egy sztár, de inkább több (Manu, Robinson, Parker, Kawhi szépen elosztva)
ebből az első rúdja kifelé áll, a másodikról nem tudok mit mondani, mert pláne a Spurst nem követem, de szerintem erősen dolgozni kellene rajta, a harmadik talán már megvan.
de a talán leggyengébb bajnoki keretük az 1998-99-es, ahol Duncan és Robinson voltak a húzóemberek (Twin Towers, ugye), Avery Johnson és Sean Elliott a stabil kezdő, Kerr, Mario Elie és Malik Rose meg a hasznos kiegészítő emberek. Na ehhez viszonyítva hol áll most a Spurs?
slowmotion
Wemby sokkal tudatosabb és okosabb annál, hogy még évekig vergődjön a PO vonal alatt. Nyilván a zúgolódás nem most nyáron lesz, de jövőre vagy utána ha nem látja a fejlődést simán elgondolkozik majd.
És addigra mondjuk simán kiürülhet a Lakers mondjuk.
11 hónapja
a Spurs bajnoki címeinek receptje:Az elmúlt 25 évben csak az NBA bajnoki címek 20%-át nyerték és nem tudtak jól épitkezni egyáltalán az aktuális általuk draftolt sztár köré.Ha elmegy a Spurstől akkor még gyűrűt is nyerhet. A jelenlegi keret egy ipari hulladék, kb senkire se mondanám, hogy jó szívvel meg lehetne dobni pénzzel és hosszú éves szerződéssel. Addig max MVP cím lehet benne.Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
kishaszi
FLZOLI
Toca
1, Coach Pop
11 hónapja
Kevesebb a birkózás és hand check, de sokkal több az elzárás, kizárás azokat nagyobb tempóban kell kerülni áttörni és megtartani A pace az egekben és az irány/tempó váltások is sokkal intenzívebbek
Szal lehet mondani hogy soft a liga csak fizikailag sokkal megterhelőbb
11 hónapja
És a védekezésnek mi köze a sérüléshez? Ma sokkal fizikálisabb a játék, sok is a sérülés, a ropi test most is veszélyes, régen is az volt, de régen is voltak Manute Bolok, most is vannak Wemby-k.Hát régen nem volt ennyire puha a védekezés. Szóval szép dolgok a mai számok növekedése, de ebben az is benne van, hogy softabb a liga.Volt valaha nagyobb kockázat a játékban ilyen testtel vagy mire utalsz ezzel?Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
kishaszi
Jughead
kishaszi
11 hónapja
Hát régen nem volt ennyire puha a védekezés. Szóval szép dolgok a mai számok növekedése, de ebben az is benne van, hogy softabb a liga.Volt valaha nagyobb kockázat a játékban ilyen testtel vagy mire utalsz ezzel?Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
kishaszi
Jughead
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."