NBA
33 feliratkozó
11 hónapja
Volt valaha nagyobb kockázat a játékban ilyen testtel vagy mire utalsz ezzel?Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
Kiváncsi vagyok meddig jut a karrierje során - bár az is igaz, hogy manapság már ezzel a ropi testtel nincs akkora kockázat a játékban,
kishaszi
11 hónapja
Az elmúlt 25 évben csak az NBA bajnoki címek 20%-át nyerték és nem tudtak jól épitkezni egyáltalán az aktuális általuk draftolt sztár köré.Ha elmegy a Spurstől akkor még gyűrűt is nyerhet. A jelenlegi keret egy ipari hulladék, kb senkire se mondanám, hogy jó szívvel meg lehetne dobni pénzzel és hosszú éves szerződéssel. Addig max MVP cím lehet benne.Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
Kiváncsi vagyok meddig jut a karrierje során - bár az is igaz, hogy manapság már ezzel a ropi testtel nincs akkora kockázat a játékban,
kishaszi
FLZOLI
Nyilván menekülni fog már most.
11 hónapja
Ha elmegy a Spurstől akkor még gyűrűt is nyerhet. A jelenlegi keret egy ipari hulladék, kb senkire se mondanám, hogy jó szívvel meg lehetne dobni pénzzel és hosszú éves szerződéssel. Addig max MVP cím lehet benne.Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
kishaszi
11 hónapja
Hétvégén én is néztem, Wembynél nincs egyelőre sophomore slump.
Matthew99
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
11 hónapja

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
Nem, de most, hogy mondod. 😊Ez szóvicc akart lenni? 😀Na akkor a Suns is egy hulladék idén, robbantani fognak ott is.Napnál is világosabb, hogy ez nem működik. Igazából az is érthetetlen mire várnak.
Mondjuk egy Butler-Beal cserét el tudnék képzelni, de ez igazából egy loose-loose trade lenne. A Suns egészségesebb és gyorsabb se lenne tőle, a Heat meg egy Rozier szerű ropival nem lesz beljebb
FLZOLI
zinedine5
Drip
11 hónapja
Ez szóvicc akart lenni? 😀Na akkor a Suns is egy hulladék idén, robbantani fognak ott is.Napnál is világosabb, hogy ez nem működik. Igazából az is érthetetlen mire várnak.
Mondjuk egy Butler-Beal cserét el tudnék képzelni, de ez igazából egy loose-loose trade lenne. A Suns egészségesebb és gyorsabb se lenne tőle, a Heat meg egy Rozier szerű ropival nem lesz beljebb
FLZOLI
zinedine5
11 hónapja
Na akkor a Suns is egy hulladék idén, robbantani fognak ott is.Napnál is világosabb, hogy ez nem működik. Igazából az is érthetetlen mire várnak.
FLZOLI
11 hónapja
Na akkor a Suns is egy hulladék idén, robbantani fognak ott is.Mondjuk egy Butler-Beal cserét el tudnék képzelni, de ez igazából egy loose-loose trade lenne. A Suns egészségesebb és gyorsabb se lenne tőle, a Heat meg egy Rozier szerű ropival nem lesz beljebb
11 hónapja
legalább 3 hétről beszélnek. lesz abból szerintem kb 20 meccs és olcsón megúszta. és más csapatnál vagy játékosnál nyilván nem lenne ez világ vége, de nála ez nagyon nem jött jókor, ha a szerződéshelyzetét és a játékbeli fejlődését nézed. kb az első év, hogy tényleg bebizonyíthatja, mennyire lehetne rá top3 opcióként számítani. ha vele is alávésettek volna már egy moodyszerű vagy kicsit drágább szerződést az eddigi produktuma alapján, én sem sápítoznékNem értem a nagy drámát ha 3 hetet hagy ki nem? Azt hittem valami season ending sérülés. Simán 50%-ra lehet hozni ezt az időszakot nélküle is.jó ez igaz. de amíg a sèfbácsi a pályán, addig remélünk. túl jól nézett ki az első hónap és a kapitány úr visszatérős búcsúja is tökèletes volt, úgyhogy nagyon kicsit elkezdett a kezem bilibe lógni. nem néztem championship matériànak a csapatot, csak az elmúlt 2 évhez képest volt egy kis turnbacktime érzésem a +1 passzokkal meg a strength in numbers rosterkonstrukcióval. és ezzel a kuminga sérüléssel meg már az a pici illúzió is elveszett, hogy hátha egy konferenciadöntő összejöhet. kuminga szerződése innentől egy szenvedés lesz, curryn egyre jobban látszik a father time, draymondon már 3 éve látszik xd és a többi. az egyedüli pozitívum az wiggins, aki kezd visszatalálni az all star önmagához, de ez egy top6ra sem lesz elég. a playin szenvedès meg nem lelkesít a jövő nélkül. moodyról már sajnos lemondtam, szerettem volna fejlődő kumingát, podzot meg tjdt nézni. meg ahogy móricka elkèpzeli, perszedejó. kezd a gsw kijönni a 1.5 hónapos lejtmenetből, levernek pár értelmes csapatot az elmúlt bő 1 héten a lakers meccs óta. erre kuminga maga alá szarik, hogy semmi haszna ne legyen, hogy se nem tradelték el, se nem hosszabbítottak vele. tipikus, ha eddig ne lett volna egyértelmű, ennek a szezonnak is reszeltek. lehet nézni a 22es playoffmeccseket #jóérzések-értHade ez amúgy is evidens vala..
fake.id
kishaszi
fake.id
Toca
11 hónapja
Nem értem a nagy drámát ha 3 hetet hagy ki nem? Azt hittem valami season ending sérülés. Simán 50%-ra lehet hozni ezt az időszakot nélküle is.jó ez igaz. de amíg a sèfbácsi a pályán, addig remélünk. túl jól nézett ki az első hónap és a kapitány úr visszatérős búcsúja is tökèletes volt, úgyhogy nagyon kicsit elkezdett a kezem bilibe lógni. nem néztem championship matériànak a csapatot, csak az elmúlt 2 évhez képest volt egy kis turnbacktime érzésem a +1 passzokkal meg a strength in numbers rosterkonstrukcióval. és ezzel a kuminga sérüléssel meg már az a pici illúzió is elveszett, hogy hátha egy konferenciadöntő összejöhet. kuminga szerződése innentől egy szenvedés lesz, curryn egyre jobban látszik a father time, draymondon már 3 éve látszik xd és a többi. az egyedüli pozitívum az wiggins, aki kezd visszatalálni az all star önmagához, de ez egy top6ra sem lesz elég. a playin szenvedès meg nem lelkesít a jövő nélkül. moodyról már sajnos lemondtam, szerettem volna fejlődő kumingát, podzot meg tjdt nézni. meg ahogy móricka elkèpzeli, perszedejó. kezd a gsw kijönni a 1.5 hónapos lejtmenetből, levernek pár értelmes csapatot az elmúlt bő 1 héten a lakers meccs óta. erre kuminga maga alá szarik, hogy semmi haszna ne legyen, hogy se nem tradelték el, se nem hosszabbítottak vele. tipikus, ha eddig ne lett volna egyértelmű, ennek a szezonnak is reszeltek. lehet nézni a 22es playoffmeccseket #jóérzések-értHade ez amúgy is evidens vala..
fake.id
kishaszi
fake.id
11 hónapja
jó ez igaz. de amíg a sèfbácsi a pályán, addig remélünk. túl jól nézett ki az első hónap és a kapitány úr visszatérős búcsúja is tökèletes volt, úgyhogy nagyon kicsit elkezdett a kezem bilibe lógni. nem néztem championship matériànak a csapatot, csak az elmúlt 2 évhez képest volt egy kis turnbacktime érzésem a +1 passzokkal meg a strength in numbers rosterkonstrukcióval. és ezzel a kuminga sérüléssel meg már az a pici illúzió is elveszett, hogy hátha egy konferenciadöntő összejöhet. kuminga szerződése innentől egy szenvedés lesz, curryn egyre jobban látszik a father time, draymondon már 3 éve látszik xd és a többi. az egyedüli pozitívum az wiggins, aki kezd visszatalálni az all star önmagához, de ez egy top6ra sem lesz elég. a playin szenvedès meg nem lelkesít a jövő nélkül. moodyról már sajnos lemondtam, szerettem volna fejlődő kumingát, podzot meg tjdt nézni. meg ahogy móricka elkèpzeli, perszedejó. kezd a gsw kijönni a 1.5 hónapos lejtmenetből, levernek pár értelmes csapatot az elmúlt bő 1 héten a lakers meccs óta. erre kuminga maga alá szarik, hogy semmi haszna ne legyen, hogy se nem tradelték el, se nem hosszabbítottak vele. tipikus, ha eddig ne lett volna egyértelmű, ennek a szezonnak is reszeltek. lehet nézni a 22es playoffmeccseket #jóérzések-értHade ez amúgy is evidens vala..
fake.id
kishaszi
11 hónapja
Wemby 8 blokk és nyertünk baszki. "Fantasztikusan" tankolunk. 😀
11 hónapja
Annak van 😉Majd legközelebb akkor azt írom csak hogy rangadó, ha azt még szabad és van értelme a mai NBA alapszakaszban.😛Oké akkor az volt, bár én ezekben NBA 82 meccses alpaszakaszában nem hiszek.Generally speaking, the term seems to mean games between two elite teams where the outcome either a) proves one team's quality over the other (informational), and/or b) makes it more likely that the winning team will beat the other team again later in the seasons--possibly in the playoffs (psychologicalMi a statement game definicioja? Jelenlegi alapszakaszban én nem látom, hogy bármelyik meccs az lenne.A bajnoki címvédő játszott a nyugati legjobb csapattal, ha ez nem statement game, akkor mi az?Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.Amugy ez mitől statement game?
zavi27
NBA cup döntője után akkor most a Bucks a legesélyesebb, mert ők meg megverték az OKCt?
Toca
De amúgy a szerdai OKC-Cavs is statement game lesz.
Az NBA Cup döntő azért nem volt statement game, mert a Bucks nem tűnik reális bajnoki esélyesnek, ettől még egy kiemelt jelentőségű meccs volt.
Jughead
Toca
zavi27
18%-al triplázott a Boston, nem láttam a meccset biztos, hogy jól védekezett az OKC de hogy ebből sokat nem lehet elmondani az biztos.
Szóval oké definicíió szerint statement game, én már kevésbé hiszek ezekben.
Toca
zavi27
11 hónapja
Majd legközelebb akkor azt írom csak hogy rangadó, ha azt még szabad és van értelme a mai NBA alapszakaszban.😛Oké akkor az volt, bár én ezekben NBA 82 meccses alpaszakaszában nem hiszek.Generally speaking, the term seems to mean games between two elite teams where the outcome either a) proves one team's quality over the other (informational), and/or b) makes it more likely that the winning team will beat the other team again later in the seasons--possibly in the playoffs (psychologicalMi a statement game definicioja? Jelenlegi alapszakaszban én nem látom, hogy bármelyik meccs az lenne.A bajnoki címvédő játszott a nyugati legjobb csapattal, ha ez nem statement game, akkor mi az?Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.Amugy ez mitől statement game?
zavi27
NBA cup döntője után akkor most a Bucks a legesélyesebb, mert ők meg megverték az OKCt?
Toca
Az NBA Cup döntő azért nem volt statement game, mert a Bucks nem tűnik reális bajnoki esélyesnek, ettől még egy kiemelt jelentőségű meccs volt.
Jughead
Toca
zavi27
18%-al triplázott a Boston, nem láttam a meccset biztos, hogy jól védekezett az OKC de hogy ebből sokat nem lehet elmondani az biztos.
Toca
11 hónapja
Oké akkor az volt, bár én ezekben NBA 82 meccses alpaszakaszában nem hiszek.Generally speaking, the term seems to mean games between two elite teams where the outcome either a) proves one team's quality over the other (informational), and/or b) makes it more likely that the winning team will beat the other team again later in the seasons--possibly in the playoffs (psychologicalMi a statement game definicioja? Jelenlegi alapszakaszban én nem látom, hogy bármelyik meccs az lenne.A bajnoki címvédő játszott a nyugati legjobb csapattal, ha ez nem statement game, akkor mi az?Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.Amugy ez mitől statement game?
zavi27
Toca
Jughead
Toca
zavi27
11 hónapja
Generally speaking, the term seems to mean games between two elite teams where the outcome either a) proves one team's quality over the other (informational), and/or b) makes it more likely that the winning team will beat the other team again later in the seasons--possibly in the playoffs (psychologicalMi a statement game definicioja? Jelenlegi alapszakaszban én nem látom, hogy bármelyik meccs az lenne.A bajnoki címvédő játszott a nyugati legjobb csapattal, ha ez nem statement game, akkor mi az?Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.Amugy ez mitől statement game?
zavi27
Toca
Jughead
Toca
11 hónapja
A Mavs valamivel nagyon mellényúlhatott fortuna asszonynál az idén. Kai és Luka után Gafford is out for extended time. Így azért nagyon nehéz lesz. Lehet mire Doncic visszatérhetne, igazából már nem lesz értelme visszatérni…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 hónapja
Mi a statement game definicioja? Jelenlegi alapszakaszban én nem látom, hogy bármelyik meccs az lenne.A bajnoki címvédő játszott a nyugati legjobb csapattal, ha ez nem statement game, akkor mi az?Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.Amugy ez mitől statement game?
zavi27
Toca
Jughead
11 hónapja
Butlert realisan hova cserelhetik/mit kaphatnak erte?A bajnoki címvédő játszott a nyugati legjobb csapattal, ha ez nem statement game, akkor mi az?A Cavs amugy fluke vagy tenyleg komolyan lehet veluk szamolni? A 31-4 mindenesetre figyelemremelto.
Jughead
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 hónapja
A bajnoki címvédő játszott a nyugati legjobb csapattal, ha ez nem statement game, akkor mi az?Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.Amugy ez mitől statement game?
zavi27
Toca
Szerkesztette: Jughead
11 hónapja
Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.Amugy ez mitől statement game?
zavi27
11 hónapja
Rendesen lerendezte most az OKC a Bostont az utolsó negyedben ezen a statement game-en.
11 hónapja
nézettség, 3as ...keleten nyugaton és thinking basketball
www.youtube.com/watch?v=LB4h8PUAqwE
kezdo5.hu/nba/podcast-keletennyugaton-805-vane-3-pontos-problema-az-nbaben-56477
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Kemény ez az OKC, és még Holmgren nem is bevetheto.... Mondjuk a Celtics se tudom miért gondolja, hogy Horford és Porzingis duója elég lesz magas posztokon ha elveszik/leromlik a triplázásukAbszolút nem a triplázáson ment el.
FLZOLI
20% különbség volt a két csapat között és sikerült végig szoros meccset játszani.
Második félidőben ritkán látott buta kosárlabdát mutatott be a Celtics.
Lehet ennyit tudnak, lehet a fáradtság/kisebb sérülések, ez majd úgy is kiderül a szezon hátralévő részében.
Azért kell KP meg Big Al mert nincs más. Nem igazán tudsz mást mondani, aki elérhető és jobban illene ebbe a csapatba mind védekezésben mind támadásban.
Persze baromira jó lenne Wembyt betenni a porcelán helyére az öreget meg végre elengedni a megérdemelt nyugdíjára csak ez nem 2K 😕

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/