NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Hú bmeeeeg 😁
több mint 1 éve
Büdös makos chocker Celtics kurvara nem hiszem el…
több mint 1 éve
Jöhet a 7.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
KeyG
9 519
Ott van geci, sorry a magyarosért
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Neeee
több mint 1 éve
3 sec - meglepődnek ha nem faultra mennének
több mint 1 éve
Csak szolnom kellett egy Jimmy godba tette magát
több mint 1 éve
Butler 3/19 - Adebayo 4/16Hát elő lett készítve a bostoni csoda…
több mint 1 éve
Nem tudom eldönteni hogy Butler vagy Adebayo rosszabb…
több mint 1 éve
Borzasztóan elfogyott a Heat támadásban még akkor is ha Boston borzasztóan jól védekezik.
több mint 1 éve
Did you know that 2-time #KiaMVP Nikola Jokic ties his wedding ring to his sneaker before every game? 👀💍
— NBA (@NBA) May 26, 2023
The Joker goes after a different ring as the #NBAFinals presented by @YouTubeTV begin Thursday, June 1st on ABC! pic.twitter.com/ZQ3FEHirHD
több mint 1 éve
Én is csak emiatt látok kis esélyt a heatnél.Malone se egy zseni mondjuk, csak amiatt féltem a Nuggetset a Heat ellenNem látom hogy egy ilyen edzővel és egy ilyen leader duoval van esélyük.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Ha pl a Celtics a fáradtságra nem lehet hivatkozni mer csikó csapat
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
Toca
Negritis, a vajda
Meg mert Dincan Robinson 1.5 évet pihent a playoffra 😂
több mint 1 éve
Malone se egy zseni mondjuk, csak amiatt féltem a Nuggetset a Heat ellenNem látom hogy egy ilyen edzővel és egy ilyen leader duoval van esélyük.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem látom hogy egy ilyen edzővel és egy ilyen leader duoval van esélyük.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
több mint 1 éve
szerintem is nyer a Heat következő meccsen, nem is kicsivelÉn pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
több mint 1 éve
Boston melysege sztem is sokat szamithatott volna, hogy ha nem 7 meccses a sorozat.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, most lett a Denver egyértelmű favorit
több mint 1 éve
Kezd izgi lenni 😊
több mint 1 éve
Ez meg mi Luka’s new haircut… 🤣 pic.twitter.com/rvffshX8u4
— NBA Memes (@NBAMemes) May 25, 2023
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Wembanyama csapattársát ténylegSteve Ho You Fat-nek hívják?
Legjobb név ever!
több mint 1 éve
Ez tök jó cikk, köszi 🙂Dehogyis, Kobe azt mondta o a legjobb vedo aki ellen valaha jatszott, csak t-macnek alapszakasz meccsei voltak nem POiKobe sok mindenkire mondta ezt akit tisztelt
Mert akkor lathattuk volna motivaltan vedekezni
sapka
www.sportsnostalgiahq.com/tracy-mcgrady-on-defense/
közelebb van Wilkinshez mint Magichez ami sztem mindent elárul
az meg hogy nem volt motivált? no comment
Negritis, a vajda