NBA

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
uhhh, látom a Houstont a saját fegyverével verték meg, egyből nem is tetszik nekik
slowmotion
"csak" 30 triplát emeltünk rá 25%al 😀
Negritis
én is arra gondoltam, hogy Ingram annyi büntetőt kapott, mint Hardenék összesen, meg Lebron plusz majdnem ugyanannyit
slowmotion
De minden szep es jo, mert Hardennek legalabb megvan a 30 pontja. A W az meg ki a fraszt izgat xd
Stez
Érdekességként kérdezem:
Kevés Harden ponttal miképp lehetne nyerni?
Sobri Jóska
kisebb volumen jobb hatékonyság
nem annyira bonyolult

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
uhhh, látom a Houstont a saját fegyverével verték meg, egyből nem is tetszik nekik
slowmotion
Negritis
én is arra gondoltam, hogy Ingram annyi büntetőt kapott, mint Hardenék összesen, meg Lebron plusz majdnem ugyanannyit
slowmotion
De minden szep es jo, mert Hardennek legalabb megvan a 30 pontja. A W az meg ki a fraszt izgat xd
Stez
Érdekességként kérdezem:
Sobri Jóska
Tobb assziszttal, szetosztott labdakkal, nem egyoldalu tamadojatekkal, nem erolkodessel, amibol oriasi mennyisegben jonnek a turnoverek.

A Rockets tavaly tudott csapatkent jatszani, iden nem tud. Iden nyomnak egy OKC-t, mindenki egy ember rekordjaert van, a'la Westbrook. A vege meg ugyanaz lesz, bemennek a PO-ba, aztan jo hamar ki is csapjak oket.

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 130 — Vikings fan
slowmotion
Negritis
slowmotion
Stez
Érdekességként kérdezem:
Sobri Jóska
A. Több pontot dobnak a többiek
B. Kevesebbet az ellenfelek
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
slowmotion
Negritis
slowmotion
Stez
Érdekességként kérdezem:

több mint 6 éve
slowmotion
Negritis
slowmotion

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
slowmotion
Negritis

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
slowmotion
Negritis
James meg a többiek azért a végére odatették magukat, és szépen visszajöttek mínusz húszról

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
slowmotion

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan
HB Air Jordan!

En meg lattam sokat a tv-ben jatszani azóta nem nagyon van ertelme nezni masokat...
Janek
Én tegnap is láttam. A Space Jamben 😀 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Zion megsérült (kettészakadt a cipő a lábán). Mondjuk ettől függetlenül ehhez a 2 méteres magassághoz a 130 kiló nem biztos hogy jó lesz biztos, hogy nem lesz jó hoszútávon.
Hendrix
*jav
slowmotion
Ezek egész konkrétan Julius Peppers méretei.
empty taxi
lehet azon rugózni, hogy mennyivel másabb jellegű terhelést kapnak a tojáslabdások meg a kosarasok, de Zionnak meccsenként rengetegszer kell majd lepattanóért ugrania, vagy zsákolás, dobás után földet érnie.

leginkább genetika kérdése, de a térdeknek nem tesz jót, ha birkózónak felhízlalva ugrálsz.
slowmotion
Nincs köztünk vita.
Inkább arra próbáltam célozni h tényleg túlzott ez a tömeg az ízületeinek. Főleg ha azt veszed h Peppers NFL-szinten is freaknek számított, Lovie Smith pl. 1x azt mondta h egyetlen igazi freak van a ligában és az Julius Peppers.
empty taxi
ja ok. aszittem, Peppers-t pro hoztad fel és nem kontra.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Zion megsérült (kettészakadt a cipő a lábán). Mondjuk ettől függetlenül ehhez a 2 méteres magassághoz a 130 kiló nem biztos hogy jó lesz biztos, hogy nem lesz jó hoszútávon.
Hendrix
*jav
slowmotion
empty taxi
lehet azon rugózni, hogy mennyivel másabb jellegű terhelést kapnak a tojáslabdások meg a kosarasok, de Zionnak meccsenként rengetegszer kell majd lepattanóért ugrania, vagy zsákolás, dobás után földet érnie.

leginkább genetika kérdése, de a térdeknek nem tesz jót, ha birkózónak felhízlalva ugrálsz.
slowmotion
Nincs köztünk vita.
Inkább arra próbáltam célozni h tényleg túlzott ez a tömeg az ízületeinek. Főleg ha azt veszed h Peppers NFL-szinten is freaknek számított, Lovie Smith pl. 1x azt mondta h egyetlen igazi freak van a ligában és az Julius Peppers.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Hendrix
*jav
slowmotion
empty taxi

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Hendrix
*jav
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Hendrix
*jav
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 533 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Zion megsérült (kettészakadt a cipő a lábán). Mondjuk ettől függetlenül ehhez a 2 méteres magassághoz a 130 kiló nem biztos hogy jó lesz hoszútávon.
Hendrix
De kurva nagy makja volt, hogy ki birt meg tamasztani a jobb kezevel a vegen. Ha lassitas nelkul osszerogyott volna a foldon, es a szar szogben allo labai fognak fel minden "erot", na akkor lett vna gebasz a szalagokkal. + szerencsere azert nagyjabol termeszetes szogbe hajlottak/alltak a labai mar az eses kozben is (nem tapadt le a talpa, mert szetszakadt a csuka 😀 )

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Zion megsérült (kettészakadt a cipő a lábán). Mondjuk ettől függetlenül ehhez a 2 méteres magassághoz a 130 kiló nem biztos hogy jó lesz hoszútávon.
Hendrix
Allitolag nem sulyos, randult a terde, de nem tord vagy szakadt semmi. Ettol fuggetlenul szerintem a csavot nem engedik fel a palyara tobbet az idenyben, nehogy megseruljon.

több mint 6 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 079

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
HB Air Jordan!

En meg lattam sokat a tv-ben jatszani azóta nem nagyon van ertelme nezni masokat...
Janek
Szintén így vagyok ezzel 😊 Azóta max 5-10 olyan játékos volt, aki miatt mondjuk leültem nézni NBA-t. Persze így azóta is elég sokat néztem, de már nem az a szint.
Chargers LT
Ha nem is az a szint, de utána se Kobe, se most LeBron azért nincs annyira lemaradva.
Sőt, James szerintem Jordan szint, csak más lett az egész kosárlabda azóta.
De az tény, hogy Jordan-Rodman-Kukoc szint egyszerre igencsak ritka.

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Fura ezt olvasni, mert számomra éppen ez a pace and space era az, ami sokkal jobban tetszik. Az nem jó, h sok csapat kezd átmenni troll üzemmódba és 40 tripla felett hánynak rá és azokat sem kidolgozott helyzetből. Merem állítani, ha Doncic vagy Jokic hamarabb jön NBA-be, max átlagos játékosok lehetnének, mert atletikus hiányosságaik. miatt 10-20 éve nem igen lehettek volna ennyire meghatározók. Ez szerintem csak jó, h a fizikum helyett a BBIQ többet nyom manapság a latba. Én azt sajnálom, h ezt a korszakot a Durant igazolás ennyire unalomba fulasztja. Ha valaki nem csak a végső győztes kiléte miatt nézi az nba-t, az nagyon jól tud manapság is szórakozni.
dawyd728
Kb. mint Pats meccsen.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
dawyd728 4 040
Fura ezt olvasni, mert számomra éppen ez a pace and space era az, ami sokkal jobban tetszik. Az nem jó, h sok csapat kezd átmenni troll üzemmódba és 40 tripla felett hánynak rá és azokat sem kidolgozott helyzetből. Merem állítani, ha Doncic vagy Jokic hamarabb jön NBA-be, max átlagos játékosok lehetnének, mert atletikus hiányosságaik. miatt 10-20 éve nem igen lehettek volna ennyire meghatározók. Ez szerintem csak jó, h a fizikum helyett a BBIQ többet nyom manapság a latba. Én azt sajnálom, h ezt a korszakot a Durant igazolás ennyire unalomba fulasztja. Ha valaki nem csak a végső győztes kiléte miatt nézi az nba-t, az nagyon jól tud manapság is szórakozni.
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
HB Air Jordan!

Janek
Szintén így vagyok ezzel 😊 Azóta max 5-10 olyan játékos volt, aki miatt mondjuk leültem nézni NBA-t. Persze így azóta is elég sokat néztem, de már nem az a szint.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 475
 twitter.com/NBA/status/1097316247350534144
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
HB Air Jordan!

több mint 6 éve
dawyd728 4 040
 twitter.com/TimBontemps/status/1096802063315546112?s=19

twitter.com/ScottDKushner/status/1096802657145159681?s=19

twitter.com/AdamMKaufman/status/1096809154658910210?s=09

Szerkesztette: dawyd728