NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
9
6
19:00, Netflix
NBA
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Elég jól megy ahogy írják, meg világszerte többfelé is nyitottak boltokatSzerintem már csak a BigBallerBrand márkából befolyó pénzből meg tud már bőven élni...befolyik egyébként? múltkor olvastam, hogy 450+ dollárt kértek egy cipőért (ami ugye semmiképpen sem bejáratott brand), miközben egy Harden Nike 165 dollárért ment el, szóval... és a Nike már 40+ éve gyárt kosárcipőket
kapitnono
slowmotion

több mint 7 éve
Szerintem már csak a BigBallerBrand márkából befolyó pénzből meg tud már bőven élni...befolyik egyébként? múltkor olvastam, hogy 450+ dollárt kértek egy cipőért (ami ugye semmiképpen sem bejáratott brand), miközben egy Harden Nike 165 dollárért ment el, szóval... és a Nike már 40+ éve gyárt kosárcipőket
kapitnono
több mint 7 éve
Szerintem már csak a BigBallerBrand márkából befolyó pénzből meg tud már bőven élni...azzal hogy mennyire sikeres még várnékÉs ráadásul egy sikeres üzletember. Ahogy kapitnono is mondja eddig minden lépése bejött. Meglovagolja a trash iránti (sajnálatosan létező) igényt és pénzt csinál belőle. Egyszerre felháborító és zseniális.Üzletember.index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/Bohócok!
Lehet utálni, de az biztos, hogy amit eltervezett az eddig nagyon bejött neki
kapitnono
gaben
Azzal főz, amivel tud.
És még csak nem is árt vele senkinek.
Sobri Jóska
Jughead
jelenleg jól megy a szekér, de amint a fiúk összevesznek vele összeomolhat a kártyavár
Negritis

több mint 7 éve
azzal hogy mennyire sikeres még várnékÉs ráadásul egy sikeres üzletember. Ahogy kapitnono is mondja eddig minden lépése bejött. Meglovagolja a trash iránti (sajnálatosan létező) igényt és pénzt csinál belőle. Egyszerre felháborító és zseniális.Üzletember.index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/Bohócok!
kapitnono
gaben
Azzal főz, amivel tud.
Sobri Jóska
Jughead
jelenleg jól megy a szekér, de amint a fiúk összevesznek vele összeomolhat a kártyavár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Sírok. 😀 “you’ve got two f—king points get the f—k out of here” 🤣youtu.be/PCv2znvviPk
@KJuraszik
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
LaVar Ball esetén éreztem először, lehet van abban vmi, h hanyatlik a nyugat. 😀
több mint 7 éve
És ráadásul egy sikeres üzletember. Ahogy kapitnono is mondja eddig minden lépése bejött. Meglovagolja a trash iránti (sajnálatosan létező) igényt és pénzt csinál belőle. Egyszerre felháborító és zseniális.Üzletember.index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/Bohócok!
kapitnono
gaben
Azzal főz, amivel tud.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Kösz ezen jót röhögtem.Üzletember.index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/Bohócok!
kapitnono
gaben
Azzal főz, amivel tud.
Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Üzletember.index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/Bohócok!
kapitnono
gaben
Azzal főz, amivel tud.
több mint 7 éve
index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/Bohócok!
kapitnono
több mint 7 éve
na majd Pitino-val!Kidd kirúgvakorábban kellett volna, az a védekezési taktika botrány fos, támadásban pedig nem jár a labda...
Negritis
sapka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Kidd kirúgvakorábban kellett volna, az a védekezési taktika botrány fos, támadásban pedig nem jár a labda...
Negritis
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Kidd kirúgva
több mint 7 éve
index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/Lehet utálni, de az biztos, hogy amit eltervezett az eddig nagyon bejött neki

több mint 7 éve
Randle meg Clarkson dolgozik a saját csereértékénElég durva utolsó két meccset hoztak le ők ketten. De hát meg is kapják a játékidőt Lonzo és Ingram hiányában. Bár Ingram ma játszott valamennyit.
Negritis
De akiket felhoztak a G ligából pl.: Caruso ők is egész jól teljesítenek. Csak a büntetőzéssel csinálnának valamit..

több mint 7 éve
Randle meg Clarkson dolgozik a saját csereértékén
több mint 7 éve
www.cbssports.com/nba/news/kris-dunns-faceplant-leaves-his-teeth-intact-but-removes-chunk-of-the-court/A Bulls is ilyen balfékeket szed össze.
több mint 7 éve
mindjárt megy ő is Litvániába
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
én utálom a Lakerst, de ezt a szarházi lavart nem lehet nem gyűlölni. undorító minden megnyílvánulása.
több mint 7 éve
tuti h van akinek tetszik a viselkedése (pl minden második lakers hater tuti élvezi)szívesenwww.facebook.com/ESPN/photos/a.114588455254586.5908.104266592953439/1923059291074151/?type=3
Csak engem idegesít kurvára ez a bohóc? Komolyan pont azt csinálja, ami miatt sok csapat nem akarta draftolni a fiát. Szépen elmondta, hogy jól fog viselkedni, meg egyszer már beszéltek is vele arról, hogy talán nem kelle Waltont szidni. De csak szidja.
tenorxengem ismindenkit
Negritis
slowmotion
a vicc amúgy hogy ugye a középső fia is a trump által kimentet zsebtolvajok között van, és arra fogja hogy nem akarják nagyon vinni sehova mert h miatt, miközben szimplán kevés
az meg hogy fúrja walton-t szánalmas, nem tudom mi a faszt szeretne még
Lonzo kezdő mikor nem sérült, kb megkapja a csapatot támadásban
erre ez a fasz meg waltont fúrja, ökör celeb 😒"
több mint 7 éve
szívesenwww.facebook.com/ESPN/photos/a.114588455254586.5908.104266592953439/1923059291074151/?type=3
Csak engem idegesít kurvára ez a bohóc? Komolyan pont azt csinálja, ami miatt sok csapat nem akarta draftolni a fiát. Szépen elmondta, hogy jól fog viselkedni, meg egyszer már beszéltek is vele arról, hogy talán nem kelle Waltont szidni. De csak szidja.
tenorxengem ismindenkit
Negritis
több mint 7 éve
www.facebook.com/ESPN/photos/a.114588455254586.5908.104266592953439/1923059291074151/?type=3engem is
tenorx
több mint 7 éve
több mint 8 éve
ehwww.espn.com/nfl/story/_/page/32for32x171205/nfl-2017-rating-job-security-every-head-coachEzt átlinkeltem abba a topikba ahova való 😊
Negritis
empty taxi
ezt akartam :
😀
több mint 8 éve
www.espn.com/nfl/story/_/page/32for32x171205/nfl-2017-rating-job-security-every-head-coachEzt átlinkeltem abba a topikba ahova való 😊
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...