NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
80
13
19:00, Netflix
NBA
32 feliratkozó
több mint 7 éve
meg tudlak érteni, bár sztem én Minny szurkolóként nagyobb szopórolleren vagyok, főleg most hogy idén is vszeg lecsúszunk a PO-ról.a clipperss sincs túl jó formában, de valszeg 7.-8. hely és 1. körös kizúgás
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
meg tudlak érteni, bár sztem én Minny szurkolóként nagyobb szopórolleren vagyok, főleg most hogy idén is vszeg lecsúszunk a PO-ról.Nyugi a Vikings jó 😉
csebi
több mint 7 éve
meg tudlak érteni, bár sztem én Minny szurkolóként nagyobb szopórolleren vagyok, főleg most hogy idén is vszeg lecsúszunk a PO-ról.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
Szerencse, h a tavalyi draft és a szabadügynök piacon mutatott kapitális baromságok, főleg Plumlee visszaigazolás és 1/13-ról letrade után ezt a szezont már októberben elengedtem. Már ősszel is botrányos volt az off-season képe, de ez azóta, h Mitchell versenyben a ROY-ért, plusz Plumlee kb haszontalan a maga 14 milliójával, vagy a megoldatlan wing pozíció és a szemmel láthatólag fogalmatlan Malone karmesterkedése mind-mind szánalmat keltő. Még így is, h 2-3 teljes meccsnél többhöz nem volt szerencsém, legszívesebben atomot dobnék a Pepsi Centerre. A jelenlegi játékosok is elmehetne a p*****. Január 6 óta PO-ért küzdő csapatként 6X kikapni a 4 nyugati tankoló csapattól + a Lakers-től, az SZÁ-NAL-MAS! Az elmúlt 5 év, Gallinari 2013 április 4.-i sérülése óta egy totális katasztrófa. Koncepciótlanság level végtelen. Én nem kérek sokat, de legyen szemmel látható koncepció. Se Kroenke, se Connelly, se Shaw/Malone, se senki nem képes vmi mentén logikusan A-ból B-be elindulni és nem állandóan ide oda kapni. Trágyadomb az egész. Simán végigszoptam volna 3-4 évet, ahogy a Philly tette, de ez a 9-12. hely nyugaton és annak módja ahogy azt eléri a csapat, az kizsigereli minden szurkolói tartalékomat. Minden egyes jó lépésre kell vmi oltári baromságot lépni. A nagyobbnál nagyobb ballépések a hitet is kiölik a szurkolóból, h egyszer majd vmikor egy sikeres korszak is összejöhet. Az mindent elmond az idei szezonról, h egy all-star játékos nyári igazolásával (btw a franchise történek legnagyobb FA igazolása) rosszabb lett a Nuggets, mint tavaly volt, pedig a fiatal magnak a tapasztalatszerzés miatt évről évre kéne javulnia. Legalább a Broncos háza táján szerencsére minden szép és jó, oh wait..
memegenerator.net/img/instances/63064475/please-shoot-me.jpg
több mint 7 éve
"A Cleveland Cavaliers vezetőedzője egészségi állapota miatt kénytelen egy időre elhagyni a kispadot - helyét Larry Drew veszi át."Kérdés mi lesz ha a Cavs megtáltosodik eközben. Fórumokon Lue-t problémának tartják az alulteljesítésben.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
A Spurs elég szar helyzetéről makogtam.you don't even know what you like and you don't like
több mint 7 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2018/03/08/az_egot_a_multe_vasarnap_ota_az_lmfao_az_uj_kiralysag/
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=NCmJfMP3kIg
több mint 7 éve
kezdo5.hu/gyorsinditas-kobe-bryant-oscardijat-nyert-a-dear-basketball-rovidfilmmel-30612
több mint 7 éve
rip
több mint 7 éve
maszt szí a lékersz hómereknekwww.youtube.com/watch?v=9HO7KxO3nGc
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=gzftYBJ4xSQ😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 7 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=Ta_C9ReEc9E😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 7 éve
Ball lassan visszatér. Ha rá, mint építőelem tekintenek Pelinkáék, akkor a világ legnagyobb baromsága lenne kiszedni kezéből a labdát. Thomasnak alkalmazkodnia kell, különben szerintem se éli meg a szezon végét. A következő szerződéséhez pedig tudja jól, h nagyobb szerep kell, mint 6. ember, plusz nem ártanának komoly tétmeccsek sem. Persze lehet Magic úgy gondolkodik, h Ball számára csak asset a nyári igazolásokhoz és nem építőelem. Thomas pedig szerintük inkább vonzerőt jelent majd nyáron a szabadon igazolhatók számára. Mindenesetre én már tavaly is azt mondtam, amikor a legközelebb állt egy sztárjátékoshoz, h vele nem lehet kezdő PG-ként bajnokságot nyerni. Ahhoz egy a liga felett álló csapat kell, akik a lehető legjobban tudják a gyengeségeit elfedni. Ez alapján én biztos a kivásárlás felé indulnék el, de ez én vagyok, Magic meg Magic..Mióta Magic vezeti a csapatot a Lakers jobbnál jobb lépéseket csinál. Nyilván inkább Pelinka érdeme, de tökéletes, amit csinálnak. Szóval egy pillanatig se kételkedem abban, hogy ők is tudják, hogy IT-nak, mint sztár befellegzett a tavalyi csípő sérülésével, így pedig öltözőt rombolni nem tartják meg, vagy ha igen akkor is max a nyárig.
dawyd728
De nyilván a legjobb döntés a kivásárlás lenne.
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
Ball lassan visszatér. Ha rá, mint építőelem tekintenek Pelinkáék, akkor a világ legnagyobb baromsága lenne kiszedni kezéből a labdát. Thomasnak alkalmazkodnia kell, különben szerintem se éli meg a szezon végét. A következő szerződéséhez pedig tudja jól, h nagyobb szerep kell, mint 6. ember, plusz nem ártanának komoly tétmeccsek sem. Persze lehet Magic úgy gondolkodik, h Ball számára csak asset a nyári igazolásokhoz és nem építőelem. Thomas pedig szerintük inkább vonzerőt jelent majd nyáron a szabadon igazolhatók számára. Mindenesetre én már tavaly is azt mondtam, amikor a legközelebb állt egy sztárjátékoshoz, h vele nem lehet kezdő PG-ként bajnokságot nyerni. Ahhoz egy a liga felett álló csapat kell, akik a lehető legjobban tudják a gyengeségeit elfedni. Ez alapján én biztos a kivásárlás felé indulnék el, de ez én vagyok, Magic meg Magic..
több mint 7 éve
nem tom meddig lehet kirakni IT-t de nem lepne meg ha nem fejezné be nálunk a szezont
több mint 7 éve
Isaiah Thomas elég jól mutatkozott be a dallas ellen, kár, hogy vereség lett a vége. Sajnos a srácok elfelejtettek védekezni ezen a meccsen, és nem sikerült túldobni a mavericks-et.szvsz nem lesz ennél jobb lehetősége máshol sem
Kíváncsi leszek milyen szerepet szán majd Walton IT-nek ha Ball felépül, bár ő kihangsúlyozta, hogy Ball a No.1 PG a csapatban. Nekem okés lenne ha IT a padról beszállva tudná hozni ezt a jó teljesítményt, csak nem hinném, hogy ő neki is tetszene ez a szerepkör.
kapitnono
látni kell azt, hogy a Celtics mennyire alárendelte a játékát IT támadójátékának, ezt sehol nem fogja megkapni, már csak az egó miatt sem ami a játékosokban van; nyilván ez Stevens hatalmas érdeme, hogy role playerekből ilyen csapatot tudott faragni mint tavaly, ahol mindenki elfogadta hogy IT az atyaúisten támadásban
lényeg a lényeg, szerintem ezt a tiszteletet és játékfelfogást nem fogja megkapni máshol soha többet, és nagyon jó pénzért 6. ember lesz egy közepesen jó csapatnál
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 7 éve
Isaiah Thomas elég jól mutatkozott be a dallas ellen, kár, hogy vereség lett a vége. Sajnos a srácok elfelejtettek védekezni ezen a meccsen, és nem sikerült túldobni a mavericks-et. Kíváncsi leszek milyen szerepet szán majd Walton IT-nek ha Ball felépül, bár ő kihangsúlyozta, hogy Ball a No.1 PG a csapatban. Nekem okés lenne ha IT a padról beszállva tudná hozni ezt a jó teljesítményt, csak nem hinném, hogy ő neki is tetszene ez a szerepkör.

több mint 7 éve
Vakartam a fejem én is az Irving trade miatt, de egyenlőre tényleg bejött.Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni. A szó amit keresel az egyelőre 😀
dande

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Vakartam a fejem én is az Irving trade miatt, de egyenlőre tényleg bejött.
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
IT, Frye, Cavs first round ->LALMeg Stevens. Ő csinált all-start Thomasból. Irigylem a Celtics fanokat. Simán kinéz egy Spurs-féle jövőkép. Ahányszor már hallottam temetni Ainge-et, az alapján sokáig lesz ő a GM.
Clarkson, Nance -> Cavs
bőven lesz pénz PG-ra és Jamesre
és természetesen most is Ainge for prez!
ZERO_L
több mint 7 éve
majd IT viszi tovább a KryptoNate-i vonalat 😀IT, Frye, Cavs first round ->LALbrühühű
Clarkson, Nance -> Cavs
ZERO_L
most akkor nem lesz indulónk a zsákolóversenyen?
slowmotion
több mint 7 éve
IT, Frye, Cavs first round ->LALbrühühű
Clarkson, Nance -> Cavs
ZERO_L
most akkor nem lesz indulónk a zsákolóversenyen?
több mint 7 éve
közbe Wade visszatért miamibe