OFF topik
31 feliratkozó
1 órája
Nálam nyár eleje óta lakik pár darab a tujákon/ban. Alapból kussolnak, este nyomnak egy kis koncertet, épp annyit hogy meglegyen a nosztalgia a horvát tengerparthoz, de a múltkor nagyon begerjesztettem őket, a parkside-os fúrómtól 1 napig nonstop ciripeltek... 😎Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.kabócák azok, az összes féllakatlan horvát szigeten ahol voltam ez ment
slowmotion
fake.id
Amúgy meg lesz több és többször is, 2-3 éve voltak itt először, azóta minden évben.
Dél-magyaroszág.
#klímaváltozás
Vitézlő Titoknok tomz
1 órája
Nálam nyár eleje óta lakik pár darab a tujákon/ban. Alapból kussolnak, este nyomnak egy kis koncertet, épp annyit hogy meglegyen a nosztalgia a horvát tengerparthoz, de a múltkor nagyon begerjesztettem őket, a parkside-os fúrómtól 1 napig nonstop ciripeltek... 😎Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.kabócák azok, az összes féllakatlan horvát szigeten ahol voltam ez ment
slowmotion
fake.id
Amúgy meg lesz több és többször is, 2-3 éve voltak itt először, azóta minden évben.
Dél-magyaroszág.
4 órája
Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.Deák Bill és Blahaluisiana koncetről beszééélsz? Na, azt az együttes nevet úgy gyűlölöm, ha csak eszembe jut egyből felmegy bennem az ideg. Minimum két ember pofont megérdemelne az aki kitalálta meg az is aki rábólíntott!
slowmotion
Ooops, wrong topic.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
6 órája
Jaja. Három éve voltunk Toszkánában, ott már volt, de nem ennyi. Két éve Rodoszon, ott egyáltalán nem hallottam. De itt most valami fantasztikusan sokan vannak.Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.kabócák azok, az összes féllakatlan horvát szigeten ahol voltam ez ment
slowmotion
fake.id
Nem zavar, mert természetes hang, de kurva vicces.
7 órája
Akkor elég lett volna egyre elmenni. 😊Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.kabócák azok, az összes féllakatlan horvát szigeten ahol voltam ez ment
slowmotion
fake.id
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 órája
Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.kabócák azok, az összes féllakatlan horvát szigeten ahol voltam ez ment
slowmotion
Szerkesztette: fake.id
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
9 órája
Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.
2 napja
telex.hu/gazdasag/2026/07/31/taxi-repuloter-ferihegy-budapest-airport-dijazas-aremeles-fovarosi-taxis-egyesulet-orszagos-taxis-szovetseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Seregélytánc a Balatonnál: sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2026/07/27/balaton-termeszet-megfigyeles-jelenseg/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
Francba, lebuktam 😉😀Ha autóvásárlásban gondolkodik valaki és segítségre van szüksége, bátran ajánlom őket. "Tettem velük egy próbát" és nagyon korrektek voltak, rendben lévő volt a felmérő munkája is aki jött tőlük. Megéri a pénzt rákölteni, annak aki annyira nem ért hozzá. Az eladó is korrektül állt hozzá,segítette, engedte őt dolgozni.Persze hisz dande rokonáé a cég..
allapotfelmeres.hu/
dande2
JC6 (Mr. Miele)
8 napja
Ha autóvásárlásban gondolkodik valaki és segítségre van szüksége, bátran ajánlom őket. "Tettem velük egy próbát" és nagyon korrektek voltak, rendben lévő volt a felmérő munkája is aki jött tőlük. Megéri a pénzt rákölteni, annak aki annyira nem ért hozzá. Az eladó is korrektül állt hozzá,segítette, engedte őt dolgozni.Persze hisz dande rokonáé a cég..
allapotfelmeres.hu/
dande2
10 napja
Ha autóvásárlásban gondolkodik valaki és segítségre van szüksége, bátran ajánlom őket. "Tettem velük egy próbát" és nagyon korrektek voltak, rendben lévő volt a felmérő munkája is aki jött tőlük. Megéri a pénzt rákölteni, annak aki annyira nem ért hozzá. Az eladó is korrektül állt hozzá,segítette, engedte őt dolgozni.allapotfelmeres.hu/
13 napja
Monnyuk, akartam is írni, hogy összecsaptad, de nem akartalak megbántani...😉🤣😁@Matthew99Kösz. AI fullban nem az én művem.
Nagyon adom az új aláírásodat!👍
nagir
Matthew99

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
13 napja
@Matthew99Kösz. AI fullban nem az én művem.
Nagyon adom az új aláírásodat!👍
nagir

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
19 napja
www.facebook.com/share/1YGNY8UEY2/Mondjuk az kicsit láma, hogy nem per csapat hanem per fő az ár.
20 napja
A SunExpress antalyai járata miért ment egy plusz kört?

20 napja
rég volt téma a rollerezés, megosztanám veletek, mert nekem tetszett a videó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
22 napja
Meg ha egy lapát végigmegy a kompresszorsoron, akkor ott dekompresszió nélkül is instant visszafordulás van, és teljes hajtóműcsereÚgy néz ki. Viszont ez így nem madárnak tűnik, inkább anyagfáradásnak.Kép a hajtányrólAz egyik lapát elment szabira?
www.facebook.com/reel/2917520791944680/?referral_source=external_deeplink&original_uri=https://www.facebook.com/reel/2917520791944680
warr_b
slowmotion
warr_b
22 napja
Úgy néz ki. Viszont ez így nem madárnak tűnik, inkább anyagfáradásnak.Kép a hajtányrólAz egyik lapát elment szabira?
www.facebook.com/reel/2917520791944680/?referral_source=external_deeplink&original_uri=https://www.facebook.com/reel/2917520791944680
warr_b
slowmotion

22 napja
arra jóMondjuk én csak ilyen 1.5 nap meccs, állatkert kis belváros terveztemEgy napot el lehet tölteni bárhol. Most éppen borfesztivál van belvárosban. Itt is van szép része a belvárosnak, de szvsz ne ide gyere a keleti részen belül túristáskodni...Másododszor vagyok Lipcsében meló miatt. Elsőre azt hittem csak rossz környékre foglatunk szállodát. Most a belvárosban vagyunk egy szállodában és át kell autóznunk a fél városon a bmw gyárig, de ez a legrondább hely ahol eddig voltam a németeknél. Pedig sok helyen jártam. Tiszta Köbánya-Kispest legaljára emlékeztet az egész város... "Ost Deutchland"-mondaná a Dinamo szurkoló.😥
nagir
Pedig én nagyon tervezem valamikor egy 1-2 napra.
zacknorb
nagir
zacknorb

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
22 napja
Mondjuk én csak ilyen 1.5 nap meccs, állatkert kis belváros terveztemEgy napot el lehet tölteni bárhol. Most éppen borfesztivál van belvárosban. Itt is van szép része a belvárosnak, de szvsz ne ide gyere a keleti részen belül túristáskodni...Másododszor vagyok Lipcsében meló miatt. Elsőre azt hittem csak rossz környékre foglatunk szállodát. Most a belvárosban vagyunk egy szállodában és át kell autóznunk a fél városon a bmw gyárig, de ez a legrondább hely ahol eddig voltam a németeknél. Pedig sok helyen jártam. Tiszta Köbánya-Kispest legaljára emlékeztet az egész város... "Ost Deutchland"-mondaná a Dinamo szurkoló.😥
nagir
zacknorb
nagir
22 napja
Egy napot el lehet tölteni bárhol. Most éppen borfesztivál van belvárosban. Itt is van szép része a belvárosnak, de szvsz ne ide gyere a keleti részen belül túristáskodni...Másododszor vagyok Lipcsében meló miatt. Elsőre azt hittem csak rossz környékre foglatunk szállodát. Most a belvárosban vagyunk egy szállodában és át kell autóznunk a fél városon a bmw gyárig, de ez a legrondább hely ahol eddig voltam a németeknél. Pedig sok helyen jártam. Tiszta Köbánya-Kispest legaljára emlékeztet az egész város... "Ost Deutchland"-mondaná a Dinamo szurkoló.😥
nagir
zacknorb

22 napja
Kép a hajtányrólAz egyik lapát elment szabira?
warr_b
22 napja
Kép a hajtányról