OFF topik

31 feliratkozó

1 órája
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 789
Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.
slowmotion
kabócák azok, az összes féllakatlan horvát szigeten ahol voltam ez ment
fake.id
Nálam nyár eleje óta lakik pár darab a tujákon/ban. Alapból kussolnak, este nyomnak egy kis koncertet, épp annyit hogy meglegyen a nosztalgia a horvát tengerparthoz, de a múltkor nagyon begerjesztettem őket, a parkside-os fúrómtól 1 napig nonstop ciripeltek... 😎
Amúgy meg lesz több és többször is, 2-3 éve voltak itt először, azóta minden évben.
Dél-magyaroszág.
#klímaváltozás
Vitézlő Titoknok tomz
1 órája
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 789
Kréta kurva vicces egy hely, annyi kabóca vagy tücsök mi a fene van itt, hogy az alapzaj amúgy szerinem akkora, mint mondjuk a Deákon vagy a Blahán.
slowmotion
fake.id
Nálam nyár eleje óta lakik pár darab a tujákon/ban. Alapból kussolnak, este nyomnak egy kis koncertet, épp annyit hogy meglegyen a nosztalgia a horvát tengerparthoz, de a múltkor nagyon begerjesztettem őket, a parkside-os fúrómtól 1 napig nonstop ciripeltek... 😎
Amúgy meg lesz több és többször is, 2-3 éve voltak itt először, azóta minden évben.
Dél-magyaroszág.
4 órája
gyeek LSU Tigers 8 732 — Grady Judd fan
slowmotion
Deák Bill és Blahaluisiana koncetről beszééélsz? Na, azt az együttes nevet úgy gyűlölöm, ha csak eszembe jut egyből felmegy bennem az ideg. Minimum két ember pofont megérdemelne az aki kitalálta meg az is aki rábólíntott!

Ooops, wrong topic.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
6 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 489 — Cowboys fan
slowmotion
fake.id
Jaja. Három éve voltunk Toszkánában, ott már volt, de nem ennyi. Két éve Rodoszon, ott egyáltalán nem hallottam. De itt most valami fantasztikusan sokan vannak.
Nem zavar, mert természetes hang, de kurva vicces.
7 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 984 — Steelers fan
slowmotion
fake.id
Akkor elég lett volna egyre elmenni. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 órája
fake.id 2 104 — sixseveeeeeen
slowmotion

Szerkesztette: fake.id

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
9 órája
2 napja
warr_b Washington Commanders 30 933 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/gazdasag/2026/07/31/taxi-repuloter-ferihegy-budapest-airport-dijazas-aremeles-fovarosi-taxis-egyesulet-orszagos-taxis-szovetseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 372 — Saturday Night Lights
Seregélytánc a Balatonnál:  sokszinuvidek.24.hu/viragzo-videkunk/2026/07/27/balaton-termeszet-megfigyeles-jelenseg/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 687 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha autóvásárlásban gondolkodik valaki és segítségre van szüksége, bátran ajánlom őket. "Tettem velük egy próbát" és nagyon korrektek voltak, rendben lévő volt a felmérő munkája is aki jött tőlük. Megéri a pénzt rákölteni, annak aki annyira nem ért hozzá. Az eladó is korrektül állt hozzá,segítette, engedte őt dolgozni.

allapotfelmeres.hu/
dande2
Persze hisz dande rokonáé a cég..
JC6 (Mr. Miele)
Francba, lebuktam 😉😀
8 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 351
Ha autóvásárlásban gondolkodik valaki és segítségre van szüksége, bátran ajánlom őket. "Tettem velük egy próbát" és nagyon korrektek voltak, rendben lévő volt a felmérő munkája is aki jött tőlük. Megéri a pénzt rákölteni, annak aki annyira nem ért hozzá. Az eladó is korrektül állt hozzá,segítette, engedte őt dolgozni.

allapotfelmeres.hu/
dande2
Persze hisz dande rokonáé a cég..
10 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 687 — Így remélem megfelelek nektek.....

allapotfelmeres.hu/
13 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 699 — Bla, bla, bla
@Matthew99
Nagyon adom az új aláírásodat!👍
nagir
Kösz. AI fullban nem az én művem.
Matthew99
Monnyuk, akartam is írni, hogy összecsaptad, de nem akartalak megbántani...😉🤣😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
13 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 590 — Invisible man
@Matthew99
nagir
Kösz. AI fullban nem az én művem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
13 napja
@Matthew99

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
19 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 111 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 www.facebook.com/share/1YGNY8UEY2/

Mondjuk az kicsit láma, hogy nem per csapat hanem per fő az ár.
20 napja
warr_b Washington Commanders 30 933 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A SunExpress antalyai járata miért ment egy plusz kört?

20 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 584 — je suis poloska

rég volt téma a rollerezés, megosztanám veletek, mert nekem tetszett a videó

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
22 napja
Kép a hajtányról

www.facebook.com/reel/2917520791944680/?referral_source=external_deeplink&original_uri=https://www.facebook.com/reel/2917520791944680
warr_b
Az egyik lapát elment szabira?
slowmotion
Úgy néz ki. Viszont ez így nem madárnak tűnik, inkább anyagfáradásnak.
warr_b
Meg ha egy lapát végigmegy a kompresszorsoron, akkor ott dekompresszió nélkül is instant visszafordulás van, és teljes hajtóműcsere
22 napja
Kép a hajtányról

www.facebook.com/reel/2917520791944680/?referral_source=external_deeplink&original_uri=https://www.facebook.com/reel/2917520791944680
warr_b
slowmotion
Úgy néz ki. Viszont ez így nem madárnak tűnik, inkább anyagfáradásnak.

22 napja
Másododszor vagyok Lipcsében meló miatt. Elsőre azt hittem csak rossz környékre foglatunk szállodát. Most a belvárosban vagyunk egy szállodában és át kell autóznunk a fél városon a bmw gyárig, de ez a legrondább hely ahol eddig voltam a németeknél. Pedig sok helyen jártam. Tiszta Köbánya-Kispest legaljára emlékeztet az egész város... "Ost Deutchland"-mondaná a Dinamo szurkoló.
nagir
😥
Pedig én nagyon tervezem valamikor egy 1-2 napra.
zacknorb
Egy napot el lehet tölteni bárhol. Most éppen borfesztivál van belvárosban. Itt is van szép része a belvárosnak, de szvsz ne ide gyere a keleti részen belül túristáskodni...
nagir
Mondjuk én csak ilyen 1.5 nap meccs, állatkert kis belváros terveztem
zacknorb
arra jó

22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 111 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Másododszor vagyok Lipcsében meló miatt. Elsőre azt hittem csak rossz környékre foglatunk szállodát. Most a belvárosban vagyunk egy szállodában és át kell autóznunk a fél városon a bmw gyárig, de ez a legrondább hely ahol eddig voltam a németeknél. Pedig sok helyen jártam. Tiszta Köbánya-Kispest legaljára emlékeztet az egész város... "Ost Deutchland"-mondaná a Dinamo szurkoló.
nagir
😥
zacknorb
Egy napot el lehet tölteni bárhol. Most éppen borfesztivál van belvárosban. Itt is van szép része a belvárosnak, de szvsz ne ide gyere a keleti részen belül túristáskodni...
nagir
Mondjuk én csak ilyen 1.5 nap meccs, állatkert kis belváros terveztem
22 napja
nagir
😥
zacknorb

22 napja
Kép a hajtányról

warr_b
22 napja
Kép a hajtányról

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.82787-15/731736236_18206900215354302_725634185269971077_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=nkbYKcIS1U4Q7kNvwFNI3jw&_nc_oc=AdraU-I9Ga-Qj4mNXaMHIJvOLugGhgKFYhI645p4g2bnAtLca-8UE5c6JSaPCwI_MUc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=IHAqwL1SGlzOTRwoYZcM3Q&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQFy2o1EUH_MS1cjF2jLPmP2sy2lNb5AtscLRE2w3HcJVw&oe=6A737012
899 Reaktionen · 36 Mal geteilt | Flight FR1879 from Thessaloniki to Memmingen was climbing through FL150 when debris from the engine shattered passenger window. The adjacent passenger was partially sucked out through the opening before being pulled back inside; oxygen masks deployed and the row was relocated. Flight diverted back to Thessaloniki some 60 minutes after takeoff. The injured passenger was hospitalized. Source: AvHerald | The 737 Handbook
Flight FR1879 from Thessaloniki to Memmingen was climbing through FL150 when debris from the engine shattered passenger window. The adjacent passenger was partially sucked out through the opening...