OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Jaj.HanniNa, izmozó futbal hool-ok, lehet sportágat választani!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
némmá, középkori ustawka!Jaj.Hanni2:34-nél valami csodálatos.... Gondolom kurva sokat fizetnek nekik....catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jaj.Hanni2:34-nél valami csodálatos.... Gondolom kurva sokat fizetnek nekik....
több mint 11 éve
Köszi.Minimum Borsodi Bivaly!laccoo74Olyan a töklámpás nappali fényben, mint az alkoholmentes sör.😛laccoo74Ez hány százalékos?
danyly
Azt szeretem. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Szám tátva maradt, katt a linkre, ki full screenbe és közben nyomogassátok az R betűt!kurva jól megcsinálták, csak valami normálisabb vas kellett volna hozzá 😀😀😀
www.youtube.com/user/HondaVideoJayB
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Minimum Borsodi Bivaly!Olyan a töklámpás nappali fényben, mint az alkoholmentes sör.😛laccoo74Ez hány százalékos?
danyly
több mint 11 éve
Olyan a töklámpás nappali fényben, mint az alkoholmentes sör.😛laccoo74Ez hány százalékos?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Blogom második tényleges bejegyzése. Önbizalom és erő, avagy a kiállás és a pozitív megjelenés fejlesztése.gentlemonkey.blog.hu/2014/11/02/2_kiallas
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Olyan a töklámpás nappali fényben, mint az alkoholmentes sör.😛
több mint 11 éve
Első töklámpásom (átszúrt fejjel 😀 ) ):
több mint 11 éve
Szám tátva maradt, katt a linkre, ki full screenbe és közben nyomogassátok az R betűt! www.youtube.com/user/HondaVideo
több mint 11 éve
nekem elsőre a szakmázgató ugrott be. Hagyma, csípős?vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?Istenem... de rég hallottam!catattack
sutianap
több mint 11 éve
a kétkaltonfehélmalboló a kedvenc 😉vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?Istenem... de rég hallottam!catattack
sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
catattack
3 520
vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?Istenem... de rég hallottam!
sutianap
több mint 11 éve
az milyen komoly már, hogy az nfl.com az eredmények menüpont alatt olaszul rövidíti nekem a napokat... pedig olasz gateway-en keresztül szerintem még életemben nem neteztem 😊slowmotionnekem is tök random írja a nap rövidítéseket, akár be vagyok lépve, akár nem, fura
több mint 11 éve
az milyen komoly már, hogy az nfl.com az eredmények menüpont alatt olaszul rövidíti nekem a napokat... pedig olasz gateway-en keresztül szerintem még életemben nem neteztem 😊
több mint 11 éve
Akkor neked tetszeni fog ez a könyv.Pl. az általad linkelt szorzási "trükk" is benne van:
www.europakiado.hu/konyv/735190/alex-csodaorszagban/
Meg még csomó szórakoztató dolog. Kicsit Smullyanos.
több mint 11 éve
Ajánlás: www.youtube.com/user/DaveHax/videos?spfreload=10Az alábbi videóval futottam össze a csatornával, de rengeteg más témával kapcsolatos hasznos érdekességek vannak.
több mint 11 éve
Kínai Slipknot Korn kinézettel? Amúgy annyira nem gász á produkszió. 😊Egy valódi gyöngyszem Kínából, ne próbáljuk megérteni, csak élvezzük. Amúgy jó tudni, hogy a Rammstein Kínában is menő. 😊vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?sutianap
www.youtube.com/watch?v=WTa6oRYt5_wgyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Egy valódi gyöngyszem Kínából, ne próbáljuk megérteni, csak élvezzük. Amúgy jó tudni, hogy a Rammstein Kínában is menő. 😊vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?
www.youtube.com/watch?v=WTa6oRYt5_wgyeek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egy valódi gyöngyszem Kínából, ne próbáljuk megérteni, csak élvezzük. Amúgy jó tudni, hogy a Rammstein Kínában is menő. 😊www.youtube.com/watch?v=WTa6oRYt5_w
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
www.ustream.tv/channel/nullkerHiányolom a "Mi lesz a következő? A kenyér?" feliratú molinókat...
tüntetés livestream. épp a fidesz-székházat dobálták monitorokkal 😀shawnka
több mint 11 éve
www.ustream.tv/channel/nullkerFalcons, Jets vagy Bears drukkerek?
tüntetés livestream. épp a fidesz-székházat dobálták monitorokkal 😀shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal