OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
sport.hir24.hu/nba/2013/04/30/en-egy-36-eves-nba-center-es-meleg-vagyok/Az NBA -ben már elkezdték!Manti fiam, te nem akarsz mondani valamit?
több mint 12 éve
Mert kiskorú vagy. 😊Sobri JóskaA teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :SVrijbloed
eduline.hu/felnottkepzes/2013/4/25/Teszteld_hany_eves_vagy_Harvard_teszt_IM6C2Q#utmDzsokijuing
Tegnap 23-ra emelték 18-ról?😀 Jó tudni. 😀Mert kiskorú vagy. 😊Sobri JóskaA teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :SVrijbloed
eduline.hu/felnottkepzes/2013/4/25/Teszteld_hany_eves_vagy_Harvard_teszt_IM6C2Q#utmDzsokijuing
Amúgy utána betöltött nekem is... 😀
több mint 12 éve
nekem 29-t (túl vagyok fejlődve....)A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem plusz 20-at adott. (?)BMG
több mint 12 éve
A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem plusz 20-at adott. (?)
több mint 12 éve
Mert kiskorú vagy. 😊A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :SVrijbloed
több mint 12 éve
A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊Nekem nem tölti be. 😀 :S
több mint 12 éve

Jó lenne legalább egyszer magyar stadionról is ilyen felvételt látni.
több mint 12 éve
A teszt, ami tíz évet fiatalított 😊eduline.hu/felnottkepzes/2013/4/25/Teszteld_hany_eves_vagy_Harvard_teszt_IM6C2Q#utm
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Amerikai bíró nem szarozik:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem tudom fizikán miért nem ilyen videókkal tanulmányoztuk az űrt, kurva jó, érdemes a többi részt is megnézni 😊több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.vintag.es/2012/12/beautiful-color-photos-of-hungary-in.html?spref=bl
több mint 12 éve
Ennek a rendezését majd Putyin bevállalja.És az amerikaiak bőszen támogatják, ha ő rohanja le a Kaukázust.
több mint 12 éve
főleg, hogy Csecsenföldön kevés az olaj 😊Oroszok környékét véletlen sem fogják bántani 😊Tocaa szeptember 11-i elkövetők meg szaúdiak voltak, aztán mégsem rohanták le a királyságot.nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Amadeus91Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
Obama most jött ki Afganisztánból, nem hiszem, hogy bevállalna egy ugyanolyat.slowmotion
több mint 12 éve
Oroszok környékét véletlen sem fogják bántani 😊a szeptember 11-i elkövetők meg szaúdiak voltak, aztán mégsem rohanták le a királyságot.nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Amadeus91Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
Obama most jött ki Afganisztánból, nem hiszem, hogy bevállalna egy ugyanolyat.slowmotion
több mint 12 éve
a szeptember 11-i elkövetők meg szaúdiak voltak, aztán mégsem rohanták le a királyságot.nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Amadeus91Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
Obama most jött ki Afganisztánból, nem hiszem, hogy bevállalna egy ugyanolyat.
több mint 12 éve
nem lesz egyszerű lerohanni a Kaukázust.Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
több mint 12 éve
Mondjuk a nagy biztonsági szakértők izzadhattak rendesen, mikor csak annyi volt az első hírekben, hogy orosz állampolgárok voltak. Elvégre ők kijelentették biztosan, hogy vagy valami amerikai őrült vagy egy arab terrorista volt. Végül legalább az iszlám vallás stimmelt.Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊jjncaa
több mint 12 éve
Az egyik észak-koreai. A másik iráni.Sobri Jóskacsecsenek voltak, na erre mit reagálsz? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem is ez van csak eggyel régebbi kiadás UE32EL6100 😊 Szintén meleg szívvel ajánlom.JJ: a netnek nincs köze az allshare-hez szerintem. Esetleg a routerednek, bár szerintem a régebbieknek is bírnia kéne (nekem wifin is akadás nélkül mennek a HD filmek).
.png)
több mint 12 éve
nekem ilyen van, tudom ajánlaniwww.ledtvfutar.hu/3D-TV/Samsung-3D-TV/32%E2%80%B3-82-cm-Samsung-3D-LED-TV/UE32ES6100-Samsung-Full-HD-3D-Smart-LED-TV.html
sajnos a netem fos, azért az allshare nem játszik, de beszereztem egy hdmi kábelt, így egyszerűen a pécével is össze tudom kötni a tévét, és mennek rajta a 3d-s filmek is elég szépen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Plazmát egyébként se vegyél szerintem, bár állítólag picit szebb a megjelenítés (főleg a színek), viszont hajlamos beégni a kép és 60000 wattot eszik.Mondjuk az az 1024*768 az jó nagy baromság lehet, 4:3-as felbontás egy 16:9-es tévén 😀
.png)
több mint 12 éve
nem vagyok vmi expert tv ügyekben. Mennyire lehet jó ez a tv?Felbontásd nézd , mondjuk itt a Euronicson kurva keveset írnak az tuti kamu. 1366x768 láttam hozzá ez HD ready, ha 1920x1080 lenne az lenne a full hd.
euronics.vko.hu/televizio/3d_televizio/samsung_ps51e490b1wxxh-p17529.html
Néhol azt olvasom, hogy full hd, de vhol már sikerült belefutnom hd ready-ként. Aztán az nem lenne mind1...Habi
Ha Full-hd 3d tv-t szeretnél, itt keresgess. www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/f:full-hd,3d-tv-igen/
Kicsit kisebbek már vannak elfogadható áron.
több mint 12 éve
nem vagyok vmi expert tv ügyekben. Mennyire lehet jó ez a tv?euronics.vko.hu/televizio/3d_televizio/samsung_ps51e490b1wxxh-p17529.html
Néhol azt olvasom, hogy full hd, de vhol már sikerült belefutnom hd ready-ként. Aztán az nem lenne mind1...

JT Daniels fan