OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 sport.hir24.hu/expedicio/2013/05/22/eross-zsolt-es-kiss-gabor-eltunt/
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 996 — no es importante
olvastam, hogy többen is készülnek a nyáron az USA-ba, nekik különösen érdemes ezt elolvasni 😊
 www.origo.hu/nagyvilag/20130521-riport-az-amerikai-kozlekedesi-kulturarol-a-gyalogos-autos-kerekparos-kozlekedesrol.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Lovecraft és/vagy Cthulhu hívő lego-fanoknak 😀
 io9.com/5924011/these-cthulhu-lego-sets-will-drive-you-insane-with-little-plastic-bricks
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
 index.hu/tech/2013/05/11/ezt_tette_az_ember_a_folddel_30_ev_alatt/

Csak egy kis érdekesség...laccoo74
ilyen témában ez a film (1983-ból) , nálam verhetetlen

www.port.hu/koyaanisqatsi_-_kizokkent_vilag_koyaanisqatsi/pls/w/films.film_page?i_film_id=57190

itt meg is tekinthető :  vimeo.com/21922694
több mint 12 éve
Gyermekeim második apja, Örökös Magyar Bajnok, kiváló edzőjük, legjobb barátom, KÁROLYI ÁKOS már nincs közöttünk. A magyar tollaslabda ikonikus alakja volt. Pécsett a tollaslabdázás atyja volt. 4 nappal a halála előtt még Németországban az egyik legrangosabb ifjusági tornán kihozott a lányomból egy ezüstérmet. A Bodensee Jugendturnier döntője volt az utolsó mérkőzése.

Ez a kép nagyon jellemző volt rá. Soha nem mondja már a fiamnak "Szép volt törpe, leszedted"
Nyugodjon békében!

www.hajdupress.hu/hirek/cikk/28867-gyasz--40-evesen-elhunyt-karolyi-akos
 multialarmse.hu/index.php/hu/diverdoc
Nagyon fiatalon ment el!Őszinte részvétem a családjának, és a sporttársainak!
több mint 12 éve
 index.hu/tech/2013/05/11/ezt_tette_az_ember_a_folddel_30_ev_alatt/

Csak egy kis érdekesség...
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gyermekeim második apja, Örökös Magyar Bajnok, kiváló edzőjük, legjobb barátom, KÁROLYI ÁKOS már nincs közöttünk. A magyar tollaslabda ikonikus alakja volt. Pécsett a tollaslabdázás atyja volt. 4 nappal a halála előtt még Németországban az egyik legrangosabb ifjusági tornán kihozott a lányomból egy ezüstérmet. A Bodensee Jugendturnier döntője volt az utolsó mérkőzése.

Ez a kép nagyon jellemző volt rá. Soha nem mondja már a fiamnak "Szép volt törpe, leszedted"
Nyugodjon békében!

www.hajdupress.hu/hirek/cikk/28867-gyasz--40-evesen-elhunyt-karolyi-akos
 multialarmse.hu/index.php/hu/

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
nekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó

szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...sapka
Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀eaglesmcnabb
és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊slowmotion
😀 csak a végén láttam hogy ott rakott le, az országot persze kitaláltam.
de a samp mezes, lions sapkás manusból tudhattam volna hogy hol vagyok...eaglesmcnabb
samp mezes, lions sapkás és grumpy cat 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 201 — je suis poloska
nekem is!
de a legdurvább most volt, sivatag, kis tanya, tipikus növényzet, külföldi írás (nem angol)
Pepsi tábla, mellette Saddam Hussein kép a villanypóznán, könnyű lesz, Irak 😊, nem Mexikó

😀 csak a végén láttam hogy ott rakott le, az országot persze kitaláltam.
de a samp mezes, lions sapkás manusból tudhattam volna hogy hol vagyok...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve

R.I.P. Mr Stokes!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 743 — capitaine du château de Vienne 1487
nekem is!

ájnye, te, minek neki lázálom, elég volt meglátnia Bazzát!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
nekem is!

és honnan jöttél rá? Lázár-plakát volt a villanyoszlopon? 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 201 — je suis poloska
nekem is!

Engem most kirakott Hódmezővásárhelyen 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
catattack 3 520
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.Hanni
Adja magát, nem? 😊Sobri Jóska
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.Hanni
Önts hozzá vizet, forrald fel és öntsd a budiba...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 743 — capitaine du château de Vienne 1487
De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.sutianap
nekem is!

tudhattadvóna, hogy az öreg Szaddám a Kokát szereti 😊

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.sutianap
nekem is!

szerk. meg a mexikói és kubai folyókat ugyanúgy hívják...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 464 — #NoStress
"Vas megyében elszabadult az állatbűnözés."
 index.hu/belfold/2013/05/15/szamarak_teptek_szet_egy_vasi_ferfit/

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
De keresni nem ér 😀 Forgasd körbe a "kamerát", majd találd ki hol vagy... 😀III.JC6
Persze... akkor már inkább kitakarítom a szobámat 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
De keresni nem ér 😀 Forgasd körbe a "kamerát", majd találd ki hol vagy... 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
21809

Úgy hogy a legnagyobb ~1900km volt Mexikóban. A második legnagyobb eltérés ~70km. A rekord eltérés 29 méter volt 😀
Frankó játék köszi, de most már dolgoznom is kellene 😂

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
A legjobb ha találsz boltot vagy feliratos kocsit, mondjuk legutóbb simán benéztem valami indianai fegyverkereskedő kocsija volt, perszehogyneafrászbahanem alaszkába, ecseszte az öszzes pontomat a kis rohadvány. De a tipikus mellényúlásaim meg mindig valami hülye ausztráliaijaijaiak.

több mint 12 éve
az országot eltalálni elég egyszerű, főleg ha van tábla, illetve magából a tájképből, de azt lehetetlenség, hogy annak az országnak melyik része... pl. olasz felirat, hatalmas nagy yacht a kikötőben, gondoltam szép nagy kikötő, beletippelem nápoly környékét, erre valami kis sziget Róma felett valamennyivel 😊
vagy tipikus lengyel táj, mondd meg hol pontosan 😀sapka
azért kell hozzá kitartás, hogy legyen türelmed elég messzire menni, hogy találj valami táblát.
mondjuk én az előbb kínai írásjeleknek néztem a japán krikszkrakszokat, de hát néha ez is belefér. viszont volt olyan pálya, ahol huszonöt métert tévedtem, volt, ahol negyvenet 😊
de a legjobb az volt, ahol mentem az erdőn keresztül valami úton, balra valami tóféle, néha keresztutak meg száz méterenként egy ház. eljutottam egy főútig, tábla sehol, mondom akkor beleszúrok mondjuk Alabama közepébe, kit érdekel. tévedtem vagy 150 kilométert, de simán államon belül voltam 😊

ja, 23130.

de ez tényleg függőséget okoz, az tuti.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
az országot eltalálni elég egyszerű, főleg ha van tábla, illetve magából a tájképből, de azt lehetetlenség, hogy annak az országnak melyik része... pl. olasz felirat, hatalmas nagy yacht a kikötőben, gondoltam szép nagy kikötő, beletippelem nápoly környékét, erre valami kis sziget Róma felett valamennyivel 😊
vagy tipikus lengyel táj, mondd meg hol pontosan 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!
 www.geoguessr.com/sutianap
21282, Skóciának néztem Alaszka kanadai határ közeli részét. Hülye voltam, egy birka se volt a képen. 😀 Viszont két helyen voltam már.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.Hanni
Adja magát, nem? 😊Sobri Jóska
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.Hanni
gondolom arra gondolt, hogy öntsd a lefolyóba