OFF topik

31 feliratkozó

több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.Hanni
Adja magát, nem? 😊Sobri Jóska
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!
 www.geoguessr.com/sutianap
négy pálya után 19767, de az utolsót nem kerestem végig, mert nem volt rá időm, sivatag közepéről meg időbe került volna kikeveredni.
nem rossz játék, este megint benézek 😊
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 743 — capitaine du château de Vienne 1487
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀III.JC6
az nemszar, olyan húszezer felett mán jaó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
III.JC6 89 — In God I trust
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀

„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 743 — capitaine du château de Vienne 1487
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!
 www.geoguessr.com/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 996 — no es importante
 www.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzet
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74
Jesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.iktriad
az újság megszűnt, a facebook oldaluk nem frissül, ha megnézed a főoldalukon a tabella és a szavazás is elég régi, de van egy-két srác, aki még lelkesen rakosgat ki cikkeket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 996 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74
Jesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.Hanni
Ha van a közelben, akkor én egy benzinkútra vinném el a helyedben. Nem túl kellemes hatásai vannak a környezetre, ha csak kidobod a kukába.

több mint 12 éve
dolgozik valaki közületek könyvtárban?Höri
Dzsoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
dolgozik valaki közületek könyvtárban?

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 464 — #NoStress
Adja magát, nem? 😊

több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.
több mint 12 éve
 videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-kutyagumit-nezzuk-parlament-helyett-origo-video-budapest-bfbG0UFF6mD4rbEq?start=144.52

nem vagyok pesti, egy kivételével mégis tudtam az összeset 😊
nézzetek fel néha!

---
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
 helyesiras.mta.hu/jjncaa
Azért az nagyon nagy, hogy "Széchényit" írja ki a neveknél első találatnak.. 😊 (még ha használják is más embereknél ebben a formában, azért nem ez lenne a tipikus írásmód, ami nekem beugrik 😛)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
 helyesiras.mta.hu/

---
több mint 12 éve
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.szaba
keresés: internethasználat Magyarország
első találat:  www.google.hu/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=it_net_user_p2&idim=country:HUN&dl=hu&hl=hu&q=internethaszn%C3%A1lat%20magyarorsz%C3%A1g

---
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.szaba
nőtt

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 390
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....
VÉGRE VÉGRE VÉGRE: megnyertük (én kintről drukkoltam a csapatnak meg belepofáztam, már nem férek be 😀 a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) Foci Kupáját. Tudom ez nektek sokat nem mond, nekem nekünk fontos és hasonlóan hosszú éveket vártunk rá mint a Győr a BL győzelemre. Volt már kétszer ezüst egyszer bronz az elmúlt három évben végre sikerült!!!!!

Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛dande
gratulálok!davemayer
Köszönjük!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
VÉGRE VÉGRE VÉGRE: megnyertük (én kintről drukkoltam a csapatnak meg belepofáztam, már nem férek be 😀 a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) Foci Kupáját. Tudom ez nektek sokat nem mond, nekem nekünk fontos és hasonlóan hosszú éveket vártunk rá mint a Győr a BL győzelemre. Volt már kétszer ezüst egyszer bronz az elmúlt három évben végre sikerült!!!!!

Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛dande
gratulálok!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 537 — Így remélem megfelelek nektek.....

Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛
több mint 12 éve
😊

cityroom.blogs.nytimes.com/2013/05/10/a-jay-z-sighting-in-1939-harlem/

---
több mint 12 éve
National Geographic Traveler Magazine: 2013 Photo Contest
 www.boston.com/bigpicture/2013/05/national_geographic_traveler_m_1.html

---
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 996 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tényleg jó az angolja.szaba
meg a lábaidavemayer
nemcsak a lábai jók, az egész nő kb. tökéletes. csak nincs reflektorfényben, mint a seggbuta modellek.slowmotion
nekem régóta tetszik, kb akkor hallottam róla először amikor a Kémjátszmát forgatták, akkor már Olaszországból jött haza azt hiszem. Múltkor olvastam vele egy interjút, tényleg értelmesnek tűnik.davemayer
Kár, hogy Craig nem volt valami nagy formában és nem sikerült többet kihozni az interjúból - nem nagyon voltak egy hullámhosszon. Jó kis iparosmunka, de nem volt benne semmi plusz, amiért annyira lehet szeretni az ő interjúit. Majd a következő alkalommal!DoM
Ryan Seacrest után ne csodáld, hogy Ferguson energiái kicsit meg voltak csappanva.

Egyébként tényleg jó arc a pasas. Annyira nem mainstream a humora, nem véletlenül kezdődik a műsora ottani idő szerint éjjel fél 1kor...