OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Nincs kúlcsunk ahhoz a helyiséghez, benzinkút meg foggalmam sincs hol van a közelben. De akkor majd megoldom valahogy, kukába nem szeretném ledobni.Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniAdja magát, nem? 😊Sobri Jóska
több mint 12 éve
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!négy pálya után 19767, de az utolsót nem kerestem végig, mert nem volt rá időm, sivatag közepéről meg időbe került volna kikeveredni.
www.geoguessr.com/sutianap
nem rossz játék, este megint benézek 😊
több mint 12 éve
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀III.JC6az nemszar, olyan húszezer felett mán jaó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Az egyiket nagyon benéztem, de szerintem nem olyan szar elsőre a 13123 ponty. Bár lehet, hogy az 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
vigyáz addiktív, az eredményeket természetesen kéretik beírni!www.geoguessr.com/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
az újság megszűnt, a facebook oldaluk nem frissül, ha megnézed a főoldalukon a tabella és a szavazás is elég régi, de van egy-két srác, aki még lelkesen rakosgat ki cikkeketwww.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzetJesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.iktriad
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzetJesszus, a profootballmagazin.hu még működik? 😮 Azt hittem már rég befuccsolt.
Kár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀laccoo74
több mint 12 éve
www.profootballmagazin.hu/cikk/10262/sokan_akarjak_austin_penzetKár, hogy nem ismeri Ady Endre munkásságát😀
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniHa van a közelben, akkor én egy benzinkútra vinném el a helyedben. Nem túl kellemes hatásai vannak a környezetre, ha csak kidobod a kukába.
több mint 12 éve
dolgozik valaki közületek könyvtárban?HöriDzsoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.HanniAdja magát, nem? 😊
több mint 12 éve
Pesten panelben mit szokás a használt olajjal csinálni? Otthon le kell vinni a kuka mellé és intézik a kukások, de itt ilyen csőbe ledobós kuka van.
több mint 12 éve
videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-kutyagumit-nezzuk-parlament-helyett-origo-video-budapest-bfbG0UFF6mD4rbEq?start=144.52nem vagyok pesti, egy kivételével mégis tudtam az összeset 😊
nézzetek fel néha!

---
több mint 12 éve
helyesiras.mta.hu/jjncaaAzért az nagyon nagy, hogy "Széchényit" írja ki a neveknél első találatnak.. 😊 (még ha használják is más embereknél ebben a formában, azért nem ez lenne a tipikus írásmód, ami nekem beugrik 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
helyesiras.mta.hu/

---
több mint 12 éve
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.szabakeresés: internethasználat Magyarország
első találat: www.google.hu/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=it_net_user_p2&idim=country:HUN&dl=hu&hl=hu&q=internethaszn%C3%A1lat%20magyarorsz%C3%A1g

---
több mint 12 éve
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.szabanőtt
több mint 12 éve
Kéne egy kis help, ha lehet sürgősen. Kéne nekem valami statisztika arról, miként alakult az internethasználat Magyarországon. Kb. 2003 óta.
több mint 12 éve
Köszönjük!VÉGRE VÉGRE VÉGRE: megnyertük (én kintről drukkoltam a csapatnak meg belepofáztam, már nem férek be 😀 a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) Foci Kupáját. Tudom ez nektek sokat nem mond, nekem nekünk fontos és hasonlóan hosszú éveket vártunk rá mint a Győr a BL győzelemre. Volt már kétszer ezüst egyszer bronz az elmúlt három évben végre sikerült!!!!!gratulálok!davemayer
Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛dande
több mint 12 éve
VÉGRE VÉGRE VÉGRE: megnyertük (én kintről drukkoltam a csapatnak meg belepofáztam, már nem férek be 😀 a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) Foci Kupáját. Tudom ez nektek sokat nem mond, nekem nekünk fontos és hasonlóan hosszú éveket vártunk rá mint a Győr a BL győzelemre. Volt már kétszer ezüst egyszer bronz az elmúlt három évben végre sikerült!!!!!gratulálok!
Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
VÉGRE VÉGRE VÉGRE: megnyertük (én kintről drukkoltam a csapatnak meg belepofáztam, már nem férek be 😀 a Református Fiatalok Szövetségének (REFISZ) Foci Kupáját. Tudom ez nektek sokat nem mond, nekem nekünk fontos és hasonlóan hosszú éveket vártunk rá mint a Győr a BL győzelemre. Volt már kétszer ezüst egyszer bronz az elmúlt három évben végre sikerült!!!!!Köszönöm, hogy meghallgattatok 😛
több mint 12 éve
😊
cityroom.blogs.nytimes.com/2013/05/10/a-jay-z-sighting-in-1939-harlem/

---
több mint 12 éve
National Geographic Traveler Magazine: 2013 Photo Contestwww.boston.com/bigpicture/2013/05/national_geographic_traveler_m_1.html

---
több mint 12 éve
Ryan Seacrest után ne csodáld, hogy Ferguson energiái kicsit meg voltak csappanva.Kár, hogy Craig nem volt valami nagy formában és nem sikerült többet kihozni az interjúból - nem nagyon voltak egy hullámhosszon. Jó kis iparosmunka, de nem volt benne semmi plusz, amiért annyira lehet szeretni az ő interjúit. Majd a következő alkalommal!DoMnekem régóta tetszik, kb akkor hallottam róla először amikor a Kémjátszmát forgatták, akkor már Olaszországból jött haza azt hiszem. Múltkor olvastam vele egy interjút, tényleg értelmesnek tűnik.davemayernemcsak a lábai jók, az egész nő kb. tökéletes. csak nincs reflektorfényben, mint a seggbuta modellek.slowmotionTényleg jó az angolja.szabameg a lábaidavemayer
Egyébként tényleg jó arc a pasas. Annyira nem mainstream a humora, nem véletlenül kezdődik a műsora ottani idő szerint éjjel fél 1kor...