OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Szia! Sajnos abba a részébe nem tudok beleszerkeszteni, előre meg vannak adva az opciók.www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/Szia!
Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊
Előre is köszi!gyalu
Csak egy szempont esetleg, megadhatnál sima Egyetemi végzettséget, amennyiben rajtad áll a választási lehetőségek közül, ugyanis vannak olyan őskövületek itt mint én akik holmi Masterektől függetlenül is kaptak diplomát, bár tudom az Egyébbe ez belefér meg a Master is megfeleltethető ennek de mégis...dande
Köszi az eddigieket, látom már elég sokan kitöltöttétek 😊

több mint 13 éve
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/Szia!
Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊
Előre is köszi!gyalu
Csak egy szempont esetleg, megadhatnál sima Egyetemi végzettséget, amennyiben rajtad áll a választási lehetőségek közül, ugyanis vannak olyan őskövületek itt mint én akik holmi Masterektől függetlenül is kaptak diplomát, bár tudom az Egyébbe ez belefér meg a Master is megfeleltethető ennek de mégis...
több mint 13 éve
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/635343289/Ha van 5 percetek, legyetek olyan kedvesek és töltsétek ki ezt a kérdőívet! Az amerikai sportok magyarországi népszerűsége az egyik fő témája a szakdogámnak, sokat segítenétek vele 😊
Előre is köszi!

több mint 13 éve
Háát szóbeszéd az van bőven, Amadeust már sok mindenkivel szóba hozták itt a fórumon... JC6, TO, Reggie Bush, Ricky Martin stb. Ki tudja mi az igaz belőle, de mint azt tudjuk "nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél".
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Lemaradtam valamiről?Összefeküdtek?dehát nem is 😮 youtu.be/3Y2lHXSeGug?t=1m14sVajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.kristof
amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiketadam8
több mint 13 éve
Nagyon liberálisnak tűnnék, ha azt mondom, hogy a játéka jobban érdekel, mint az ágyéka?dehát nem is 😮 youtu.be/3Y2lHXSeGug?t=1m14sVajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.kristof
amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiketadam8
több mint 13 éve
dehát nem is 😮 youtu.be/3Y2lHXSeGug?t=1m14sVajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.kristof
amúgy szerintem hasonló lesz a reakció, mint a fórumon amikor Amadeus és JC6 feltárták egymás iránti érzéseiket
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?laccoo74Teonál nemsokára megtudjuk.
több mint 13 éve
Vajon, lesz-e valaha olyan játékos a ligában, aki bevallja, hogy meleg?És, ha igen, akkor azt hogy fogadná a közvélemény?
több mint 13 éve
Trónok harca 3. évad első rész online.www.hbogo.hu/#/Media/1c7e1c7b-3668-4cc4-ba7b-2d6b56642421/c57ebe92-9818-40ba-9c30-2010a29c2193/c55b6cdc-892b-40bc-9068-625b0f800847
Az epizód megtekintésére kell kattintani.
több mint 13 éve
Szalonképes könnyen tanulható és rövid locsolóverseket szívesen elfogadok. 😀Hanni"Piros tojás, fehér nyuszi,
I just want to fuck your pussy."
😊
több mint 13 éve
too soon.8 év után lelövik a YouTube-ot.April fools!Amadeus91
shawnka
több mint 13 éve
8 év után lelövik a YouTube-ot.April fools!Amadeus91
shawnka
több mint 13 éve
Szalonképes könnyen tanulható és rövid locsolóverseket szívesen elfogadok. 😀
több mint 13 éve
www.flightradar24.comEz brutális. 😮
Nyomon követhető a világ összes menetrend szerinti járata a levegőben. Pontos típus, honnan hova, sebesség, magasság, cockpit nézet stb.. ELKÉPESZTŐ mennyi van és ez mennyi üzemanyag... Ajánlom az USA légterét megpillantani.JayB
több mint 13 éve
www.flightradar24.comNyomon követhető a világ összes menetrend szerinti járata a levegőben. Pontos típus, honnan hova, sebesség, magasság, cockpit nézet stb.. ELKÉPESZTŐ mennyi van és ez mennyi üzemanyag... Ajánlom az USA légterét megpillantani.
több mint 13 éve
Hát akkor kellemetes locsolkodást annak is aki húsvétol, annak is aki nem.. 😀
több mint 13 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/30/playmate-hajtott-ketszazzal-az-m6-oson/De mentem már háromszázzal is, nem értem, miért most bírságolnak meg" - nevetett.
Nagyon viszontagságos élete van az egyszeri pléjméteknek.laccoo74
Örülök, hogy erre olyan büszke.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Áldott Húsvétot, Feltámadás ünnepet szeretettel mindenkinek itt nagy télies tavaszban 😀!
több mint 13 éve
Republic 67?Érdekes próbálkozásnak tűnik, de lesznek vele gondok.Exoticék nem csapkodták a földhöz a seggüket örömükben énekesük Sipos F. Tamás Republic 67 taggá válása miatt..A gitáros Tóth Zoltán nem akar részt venni a történet folytatásában.A régi rajongók vajon elfogadják-e ezt a felállást?Én beszéltem néhány haverommal, akik bevallottan nagy rajongók, és a legszalonképesebb válasz az volt, hogy ez egy ki...ott vicc!laccoo74Volt például a Piramis. Amikor kiszállt Révész, akkor is gond volt a helyettesítéssel. Felmerült Takács Tamás neve is. Aztán nem jött senki, Gallai énekelt még egy albumon és annyi.
Vagy ott volt a Solaris, jó kis instrumentális zenével. Aztán jött Vince Lilla énekelni és Napoleon Bld. lett.
Persze a Republic 67 (Revival Band) is működhet egy ideig.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
www.hir24.hu/szines/2013/03/30/playmate-hajtott-ketszazzal-az-m6-oson/Nagyon viszontagságos élete van az egyszeri pléjméteknek.
több mint 13 éve
Én isKedves Mindenki!szavaztamcsi77
A metropol meghirdetett egy grafikai játékot amelyre én is készítettem egy művet. Nagyon sokat segítenétek ha valamennyiőtök egy percet rászánva szavazna az én művemre.
Itt tudtok szavazni:
www.facebook.com/Metropol.hu/164800087899?sk=app_520318291353870
És ez az én művem
facebook.draftfcb.hu/metropol_pimp/galeria/2882_a1d1e4d79262c3d0691015edb9254132_8144.png
Előre is köszönöm mindenkinek!
LakiLaki