OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:+1 volt.
docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1Rajna
több mint 13 éve
index.hu/belfold/2013/03/25/kiugrott_a_vonatbol_meghalt/simán ki lehet nyitni az ajtaját menet közben, én már akkor kiszoktam leszállás előtt, mikor beér az állomásra.
IC-nek ma már menet közben nyílik az ajtaja? Vagy ez "IC" volt ami = a 60 éves 1. osztályú vagonokkal?Amadeus91
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:majd rakd ki facebookra nappal
docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1Rajna
több mint 13 éve
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1
több mint 13 éve
hir.ma/kulfold/vatikani-hirek/elfogatoparancs-xvi-benedek-ellen/54613Ezmiez? Hoax?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
index.hu/belfold/2013/03/25/kiugrott_a_vonatbol_meghalt/IC-nek ma már menet közben nyílik az ajtaja? Vagy ez "IC" volt ami = a 60 éves 1. osztályú vagonokkal?
több mint 13 éve
Melból hazafelé bementem a helyi NAV kirendeltségbe, hogy kérjek borítékot, amiben fel tudom adni az adóbevallást. Mondom a fickónak, hogy 2 olyan borítékot szeretnék. Aszongya ad egyet. Mondom nekem kettő kellene. Egy miért nem elég, spórolniuk kell vele! WTF?? Mondom mert kettő embernek kell, és azt nem adhatom fel egyben. Akkor vigyem be személyesen. Végül nagy nehezen adott.
több mint 13 éve
😀 Semmi gond. Nem vettem volna magamra.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
A barna és a fekete is belefér néhány Crips egységnél, egyes Bloods csoportoknál pedig a zöld, vagy a világoszöld.Darksun3egységnél 😊 híjuk őket mindjárt helyi alapszervezetnek, nem? vagy inkább ők a praetoriánusok? 😊
(bocs, nem Neked akarok beszólni, csak az "egység" elnevezés viccesnek tűnt)
több mint 13 éve
A barna és a fekete is belefér néhány Crips egységnél, egyes Bloods csoportoknál pedig a zöld, vagy a világoszöld.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
ellenük vállalom.Vendégem egy sörre aki beszélgetésbe elegyedne velük piros kendőben.egy egész sörre? milyen olcsójános vagy, vazze...
Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀JayB
egyébként a kiccsávó a barna színű kendőben az melyik csoporthoz tartozik? vagy csak színtévesztő?slowmotion
child please!
több mint 13 éve
Vendégem egy sörre aki beszélgetésbe elegyedne velük piros kendőben.egy egész sörre? milyen olcsójános vagy, vazze...
Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀JayB
egyébként a kiccsávó a barna színű kendőben az melyik csoporthoz tartozik? vagy csak színtévesztő?
több mint 13 éve
én szerintem, 1,4,10. Combo bonus.Hát lehet. Bár nem kutakodom utánad ha erre gondolsz csak reagálok kcisit mást. De a kipécézést vállalom 😊Vállalom.Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Tocawww.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀dcsicsak
Gondolom te is a 7-est.Sobri Jóska
Bár mostanában direkt kerültem a hülyeségeid, csak ez magaslabda volt 😀Toca
több mint 13 éve
Vendégem egy sörre aki beszélgetésbe elegyedne velük piros kendőben.Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀
több mint 13 éve
Hát lehet. Bár nem kutakodom utánad ha erre gondolsz csak reagálok kcisit mást. De a kipécézést vállalom 😊Vállalom.Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Tocawww.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀dcsicsak
Gondolom te is a 7-est.Sobri Jóska
Bár mostanában direkt kerültem a hülyeségeid, csak ez magaslabda volt 😀
több mint 13 éve
Vállalom.Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Tocawww.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀dcsicsak
Gondolom te is a 7-est.
több mint 13 éve
Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀dcsicsak
több mint 13 éve
www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxiSobri melyik? 😀
több mint 13 éve
www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-neten

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hátha valaki csipőből vágja mire gondolok. Láttam egy jutyubos videót egy pasiról (meg talán volt vele egy csaj is) aki valami játszótéren a mászókákon húzódzkodott egy kézzel, meg mindenféle elképesztő mutatványokat nyomott közben. Most keresem, de nem találom. És nem Hannibal for Kingre gondolok. Ha jól rémlik fehér gyerek volt, vagy latinó esetleg.
több mint 13 éve
Nem azt mondták hogy nem jó kép, csak hogy egy photoshoppal összedobott tákolmány.Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!laccoo74A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxeshát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
Mondjuk hihetetlen gagyin van megkreálva 😀
több mint 13 éve
Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxeshát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
több mint 13 éve
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxeshát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessen
több mint 13 éve
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
hű, de szar fotosopp... soroljam?
Hú, de jó kép!laccoo74