OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egyik haverom cucca, töltsétek ki, ha van egy kis időtök:

docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1Rajna
+1 volt.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 index.hu/belfold/2013/03/25/kiugrott_a_vonatbol_meghalt/

IC-nek ma már menet közben nyílik az ajtaja? Vagy ez "IC" volt ami = a 60 éves 1. osztályú vagonokkal?Amadeus91
simán ki lehet nyitni az ajtaját menet közben, én már akkor kiszoktam leszállás előtt, mikor beér az állomásra.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1Rajna
majd rakd ki facebookra nappal

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 017 — Nega Scott

docs.google.com/forms/d/1SWvm-8kKj9b4CevZcP1hGQ5QkCXjgVyC5YggO69b-wI/viewform?pli=1

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
 hir.ma/kulfold/vatikani-hirek/elfogatoparancs-xvi-benedek-ellen/54613
Ezmiez? Hoax?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 589
 index.hu/belfold/2013/03/25/kiugrott_a_vonatbol_meghalt/

IC-nek ma már menet közben nyílik az ajtaja? Vagy ez "IC" volt ami = a 60 éves 1. osztályú vagonokkal?
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Melból hazafelé bementem a helyi NAV kirendeltségbe, hogy kérjek borítékot, amiben fel tudom adni az adóbevallást. Mondom a fickónak, hogy 2 olyan borítékot szeretnék. Aszongya ad egyet. Mondom nekem kettő kellene. Egy miért nem elég, spórolniuk kell vele! WTF?? Mondom mert kettő embernek kell, és azt nem adhatom fel egyben. Akkor vigyem be személyesen. Végül nagy nehezen adott.
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
😀 Semmi gond. Nem vettem volna magamra.

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 449 — Cowboys fan
A barna és a fekete is belefér néhány Crips egységnél, egyes Bloods csoportoknál pedig a zöld, vagy a világoszöld.Darksun3
egységnél 😊 híjuk őket mindjárt helyi alapszervezetnek, nem? vagy inkább ők a praetoriánusok? 😊
(bocs, nem Neked akarok beszólni, csak az "egység" elnevezés viccesnek tűnt)
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
A barna és a fekete is belefér néhány Crips egységnél, egyes Bloods csoportoknál pedig a zöld, vagy a világoszöld.

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
miller108 Philadelphia Eagles 403 — Eagles fan
Vendégem egy sörre aki beszélgetésbe elegyedne velük piros kendőben.

Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀JayB
egy egész sörre? milyen olcsójános vagy, vazze...
egyébként a kiccsávó a barna színű kendőben az melyik csoporthoz tartozik? vagy csak színtévesztő?slowmotion
ellenük vállalom.

child please!
több mint 13 éve

Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀JayB
egy egész sörre? milyen olcsójános vagy, vazze...
egyébként a kiccsávó a barna színű kendőben az melyik csoporthoz tartozik? vagy csak színtévesztő?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 589
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-netenempty taxi
Sobri melyik? 😀dcsicsak
Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀Toca
Vállalom.
Gondolom te is a 7-est.Sobri Jóska
Hát lehet. Bár nem kutakodom utánad ha erre gondolsz csak reagálok kcisit mást. De a kipécézést vállalom 😊
Bár mostanában direkt kerültem a hülyeségeid, csak ez magaslabda volt 😀Toca
én szerintem, 1,4,10. Combo bonus.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 981

Got damn, dawg! I fo sho be crippin and reppin' and poppin' cKraps and thuggin bl00dz all dis dizay! Rep Mob Piru Latin Ganksta Five Pointed Nation Blood Sl00b reppin' five poopin' six stoopin' know what im sayin' fo sho muhfugga?! Quick! Shoot me in da face 'cause I tink I gots Shaniqua preg-o-nant! 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 359 — Vikings fan
Sobri melyik? 😀dcsicsak
Vállalom.
Gondolom te is a 7-est.Sobri Jóska
Hát lehet. Bár nem kutakodom utánad ha erre gondolsz csak reagálok kcisit mást. De a kipécézést vállalom 😊
Bár mostanában direkt kerültem a hülyeségeid, csak ez magaslabda volt 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 472 — #NoStress
Sobri melyik? 😀dcsicsak
Vállalom.
Gondolom te is a 7-est.

több mint 13 éve
Sobri melyik? 😀dcsicsak
Én az 1-est és a 4-est adnám neki egyszerre 😀
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Sobri melyik? 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/10-tipikus-trollfajta-a-neten

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hátha valaki csipőből vágja mire gondolok. Láttam egy jutyubos videót egy pasiról (meg talán volt vele egy csaj is) aki valami játszótéren a mászókákon húzódzkodott egy kézzel, meg mindenféle elképesztő mutatványokat nyomott közben. Most keresem, de nem találom. És nem Hannibal for Kingre gondolok. Ha jól rémlik fehér gyerek volt, vagy latinó esetleg.
több mint 13 éve
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxes
hát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!laccoo74
Nem azt mondták hogy nem jó kép, csak hogy egy photoshoppal összedobott tákolmány.
Mondjuk hihetetlen gagyin van megkreálva 😀
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊Rataxes
hát ha még az lenne a legnagyobb hiba, mert bár az F-16-oson tényleg elég átlátszó a kabintető, a szélein nyilván torzítaná a kilátást a kamera felől nézve)
de a stadionban balról jobbra van árnyék, a gépeken meg jobbról balra, ráadásul a beesési szög sem megfelelő
meg ez ilyen szuperfényképezőgép lehet, hogy mindenre fókuszál, az egyetlen dolog, aminek nincs éles kontúrja, az a kamerás gépnél a kondenzcsík, ami viszont hiányzik a többinél
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessenslowmotion
Nekem tetszik, a többi meg nem az én dolgom.Uff!
több mint 13 éve
meg ugye a másik három gép is messze van ahhoz, hogy ez a szokásos négyes formáció lehessen
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
A pilóta "kinyitotta az ablakot" a kép kedvéért 😀 Csoda hogy a maszkot nem vette le hogy látszódjon a mosolya 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve

Hú, de jó kép!laccoo74
hű, de szar fotosopp... soroljam?