OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 420 — #neverpunt
ennyit tesz a smink, ha valakiben még nem realizálódott volna
 instagram.com/xmelissamakeupxjjncaa
Ez egy dolog, de a smink teljesen tönkre is teszi a bőrt. Én odavagyok a szép arcbőrű csajokért, és amikor ilyen barátnőim voltak, "megtiltottam", hogy sminkeljenek. Persze nem erőszakkal, csak azt mondtam, hogy nekem jobban tetszenek smink nélkül és ez hatott.

Aztán amikor ilyenekkel a szakítás után fél évvel találkoztam, a sok kencétől olyan csúnya lett a bőrük, hogy az már alapozóért kiáltott.

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 hvg.hu/itthon/20130313_Terkep_nezze_meg_mennyi_ho_esik_a_kozeleb
Naggyo faszzalaccoo74
Mondjuk a Dél-Dunántúl 5-30 cm-es előrejelzésével nagy rizikót nem vállaltak, esetleg egy 0-50 cm még biztonságosabb lett volna... 😀somoskovig
Mi északon jobban beszopjuk, ha igaz.
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 241 — Chiefs GM
Naggyo faszzalaccoo74
Mondjuk a Dél-Dunántúl 5-30 cm-es előrejelzésével nagy rizikót nem vállaltak, esetleg egy 0-50 cm még biztonságosabb lett volna... 😀

több mint 13 éve
Naggyo faszza
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 997 — no es importante
ennyit tesz a smink, ha valakiben még nem realizálódott volna
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yD/r/R0fBIMurK8v.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nézd ingyen a Hulut Magyarországról!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
több mint 13 éve
Nagyon bízok abban, hogy szegény Cipő halálát senki sem fogja arra használni, hogy jó alaposan megtömje a zsebét.Szerintem, volt zenésztársai lesznek annyira gerincesek, hogy nélküle nem folytatják.laccoo74
mer? éppen az lenne a szégyen ha nem folytatnóksutianap
Az, már nem a Republic lenne.Ezt a zenekart az az öt ember alkotta.Ők is sokszor elmondták, hogy ha tagcserére kerülne a sor, akkor inkább feloszlanának.Meg szerintem a rajongóik sem tudnának frontemberként elfogadni egy "Akárki Józsit".A Black Sabbath is Ozzyval az igazi, ahogy az Iron Maiden is Dickinsonnal.Nézd meg, mi lett a Guns n' Rosesból Slash nélkül.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 744 — capitaine du château de Vienne 1487
Nagyon bízok abban, hogy szegény Cipő halálát senki sem fogja arra használni, hogy jó alaposan megtömje a zsebét.Szerintem, volt zenésztársai lesznek annyira gerincesek, hogy nélküle nem folytatják.laccoo74
mer? éppen az lenne a szégyen ha nem folytatnók

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nagyon bízok abban, hogy szegény Cipő halálát senki sem fogja arra használni, hogy jó alaposan megtömje a zsebét.Szerintem, volt zenésztársai lesznek annyira gerincesek, hogy nélküle nem folytatják.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
😕
néhány számuk, mint pl. az Engedj közelebb, vagy Szeretni valakit valamiért olyan meghatározó kamaszkori emlékeimhez kötődnek amiket sosem felejt az ember... yooker
sokan vagyunk így, bár amikor a csúcson voltak én még fiatal voltam (10-15 éves) mégis nagyon szerettem a dalaikat, nekem valamiért a 67-es úton a kedvencem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
😕
néhány számuk, mint pl. az Engedj közelebb, vagy Szeretni valakit valamiért olyan meghatározó kamaszkori emlékeimhez kötődnek amiket sosem felejt az ember...
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 744 — capitaine du château de Vienne 1487
R.I.P.laccoo74
😕Atari

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 538 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyugodjék békében a "Madárjós"! 😕
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
R.I.P.laccoo74
😕

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve

R.I.P.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Hmm majd figyelek erre ,mert nem akarok feleslegesen kontrázni csak akkor szoktam amikor már irritál a hülyesége 😀 De lehet átestem a lótúlsó oldalára ha valakinek zavaró majd visszább fogom magam 😀Toca
A fenti sorokban vázolt viselkedés egy alapvető különbséget jelent Sobri és kb. mindenki más között.
Szerintem.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. Szóval ebből a szempontból, engem Toca folyamatos reagálási kényszere idegesít igazán. Bármit ír be Sobri, egyből jön a Toca kontra. (Nézzük már meg, hogy Sobri beírná, hogy Toca az alltime best, akkor mi van 😀)
pc_x
Amit Toca számára Sobri jelent, az az, amit én jelentek Schleck számára.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. ...pc_x
a kérdés már csak az, hogy ezzel fórum átlag alatt, vagy fölött van? 😊

yooker
lassan azt érzem, hogy még így is alatta 😂

több mint 13 éve
catattack 3 520
Szép teljesítmény, büszke vagyok Rád! 😀 Így kell ezt csinálni! Húsvéti hangulatom lett ahogy ezt olvastam 😊Rataxes
Irány locsolkodni!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Szép teljesítmény, büszke vagyok Rád! 😀 Így kell ezt csinálni! Húsvéti hangulatom lett ahogy ezt olvastam 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
catattack 3 520
Találós kérdés
Na... most van 11:20. 40 perce nem ittam semmit, 6:30-ig nem ittam semmit. Mennyi van bennem? | 8dl Jager |
😛

Segítség: Fizettem 500 forintot!
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. ...pc_x
a kérdés már csak az, hogy ezzel fórum átlag alatt, vagy fölött van? 😊
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Engem valahogy irtó módon tudnak zavarni ezek a vok, mek, tom rövidítések. Pedig sokszor olyan emberektől is látom, akit ettől sokkal többre tartok. Mielőtt valaki félremagyarázná, nem nézek le emiatt senkit, csak fura pl. gsn-től ilyeneket látni.
Mondjuk az ilyeneket, h stb én is előszeretettel használom,m praktikusnak tűnik. De valahogy nálam ez nem egy kategória a mek/vok/vlsz rövidítésekkel.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 361 — Vikings fan
Szerintem Sobri hsz-einek max. 15-20%-a faszság, ha már így fogalmazunk. Szóval ebből a szempontból, engem Toca folyamatos reagálási kényszere idegesít igazán. Bármit ír be Sobri, egyből jön a Toca kontra. (Nézzük már meg, hogy Sobri beírná, hogy Toca az alltime best, akkor mi van 😀)
Viszont a nyelvi témában (bár én sem szeretem látni), de miért ne lehetne elfogadni a tömörítéseket, nem kötelező használni, és mint az angolban is látjuk hivatalos nyelvezetben nem is jellemző. Viszont szinte biztos vagyok, hogy mindannyian használtátok már valamelyik rövidítést írásos formában (vok, vlsz, h, stb..). Pl: Az angol szótár is évente több ezer új szóval bővül, ez mitől degresszió?pc_x
Azért ez enyhe túlzás, ha olyan témában ír ami érdekel akkor reagálok, nem csak rá máséra is , de ha nem érdekel nem teszem. Mellesleg bármennyire is meglepő számodra a fórum azért van hogy egymásra reagáljunk.Toca
Te annak érzed, én nem. Ennyi. Én úgy veszem észre, hogy minden témában reagálsz rá (inkább kontrázol, de mindegy). Tőlem amúgy teheted, nyugodtan, ahogy mondod, ez egy fórum. Én is csak a véleményem fejtettem ki, amivel nem vagyok egyedül 😊pc_x
Hmm majd figyelek erre ,mert nem akarok feleslegesen kontrázni csak akkor szoktam amikor már irritál a hülyesége 😀 De lehet átestem a lótúlsó oldalára ha valakinek zavaró majd visszább fogom magam 😀