OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 517 — Saturday Night Lights
Gabriele Galimberti olasz fotós másfél év alatt körbeutazta a világot, hogy gyerekeket örökítsen meg a kedvenc játékaikkal. Melegen ajánlott, családosoknak kötelező 😊
 www.gabrielegalimberti.com/projects/toys-2/#

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Kellene valami am.focis téma a sig battle új fordulójára. Ha van valakinek ötlete/fórumaláírás igénye az ide tolja be az alany nevét:  bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevego

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 679
Eszméletlen hangulatos videó 😊
 indavideo.hu/video/Saintpista_-_Tobb_mint_gondolnad
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 517 — Saturday Night Lights
Mire áll kis hazánkban (18+)

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 www.facebook.com/video/embed?video_id=10151366157934658" width="640" height="360
Ez rohadt nagy!!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Hú, de jó kép!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 482 — #NoStress
 index.hu/belfold/2013/03/19/savval_ontottek_le_egy_not_a_iii._keruletben/

"Az RTL Klub információi szerint az egyik budai kórház főigazgatója volt az, aki egy hete kedden a III. kerületben durván bántalmazott, majd savval leöntött egy nőt.
...
A férfi a III. kerületi lakásban a nőt elkábította, megkínozta, a kezeit összekötözte, a derekát és a combját pedig valamilyen savval lelocsolta."

Végülis kiműthette volna a máját, vagy a szemét. Ahhoz képest...

Itt mi lehet a tuti?

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
 starwars.com/this-is-madness/index.html#bracket

Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀süti
Han Solo vs. Darth Vader döntőt érzek... 😊Sobri Jóska
Solo ága elég sima, bár remélem Yoda picit megszorítja, de nem valószínű.. a bal alsó ág viszont borzalmas. 😀
Odaát Vadernek sima útja van az elődöntőig, de lehet hogy Boba Fett megszorongatja azért, mint harmadik számú kiemelt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve

Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀süti
Han Solo vs. Darth Vader döntőt érzek... 😊

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Tessenek szavazni ki a kedvenc SW karakter. 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 540 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudom volt már a téma korábban máshol más topicban, de így még együtt nem láttam, Szomorú valóság Lions Tigers Wings és Pistons fanoknak különösen érdekes lehet de másnak is:

index.hu/nagykep/2013/03/18/detroit/
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 981
Az ukránok sem jöttek ki jobban a dologból.
 index.hu/kulfold/2013/03/18/ukrajnaban_szaz_kilometeres_dugo_van/
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Itt meg esett 3 órát a hó ami el is olvadt egyből... francba ide Hevesbe még a katasztrófák se jutnak el... Semmi kaland nincs.

"poén" off.
több mint 13 éve
Se nem stand-up, se nem komolykodó előadás, én eddig nem ismertem a pasit:

több mint 13 éve
Béczkó 1 264
Tud valamit 😀!

www.youtube.com/watch?v=FJDuLCOXb8k
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 362 — Vikings fan
Nah jó de ha nem küldik az esemest akkor tuti mindenki halálra fagy mert nem jön rá hogy a saját vagy a szomszéd meleg autójában kell lenni
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

"Ezt is megéltük! A szabadságharc évfordulóján osztrák hókotrók oszlopban lépik át a magyar határt, hogy letakarítsák a magyar utakat. A Belügyminisztérium miután végigaludta az éjszakát úgy gondolta, hogy SMS-ekkel segíthet a legtöbbet a bajba kerülteknek. Az osztrákok pedig gyorsabban reagáltak mint a magyar hatóságok! — itt: magyaroszág .

Csizmarik Lászlónak köszönjük szépen, hogy felhívta a figyelmünket erre a bejegyzésre!

Forrás: (Kocsándi Gyula Jules)"
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
indexről, ezzel jöttem én is:

"A 17:23-as rétközi ic-n utaztam, reggel 9-re értünk Nyíregyházára 16 óra alatt, 12 órás (!) késéssel. Kisujszallasnal 4,5 órát álltunk, Debrecen előtt 5 perccel leszakadt az áramszedő, a mozdonyt kicserélték dízelesre 2,5 óra alatt. Debrecennél a mentő elvitt egy 8 hónapos terhes kismamát, Debrecen előtt lekapcsolták a fűtést, 4 órát voltunk fűtés nélkül. Étlen és főleg szomjan egész éjszaka."

Bazzeg, Debrecenben szóltak a kalauzok, hogy azt se tudják, hogy egyáltalán továbbmegy-e a vonat. Hát továbbment, 2 óra 45 perc alatt tettek meg 50 kilométert, az nem is olyan rossz...
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
ügyvéd haverom 20 órája áll a M1-en, most értek oda hozzájuk a melegedő buszok. kurva jól halad a mentés, igazán.Gyurma Pappa
Hihetetlen. Én hálát adok, hogy cirka 14-15 óra alatt hazavergődtem, mert sokan vannak, akik rosszabbul jártak/járnak, mint én. :/ :S
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 918
Aztakurva. Most olvasom, hogy mekkora mákom volt tegnap. Ott álltam én is a sorban az M7-esen, de szerencsére pont egy lehajtónál ragadtam be, így ki tudtam kerülni a nagy torlódást vmi századrangú úton.😊 Mikor visszamentem, Fehérvárig (kb. 10 km alatt) egy autóval sem találkoztam, nagyon kemény volt. Aztán visszafelé, Pest felé meg simán 140-150-nel lehetett menni.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 362 — Vikings fan
De ki a többi 354.999?Sobri Jóska
Őket is te PRoltad ?
több mint 13 éve
De ki a többi 354.999?

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
 www.blikk.hu/blikk_aktualis/355-ezer-emberrel-fekudt-le-egyetlen-ikerpar-2179151

Nyugdíjba vonul az amszterdami vöröslámpás negyed leghíresebb duója: Louise és Martine Fokkens állítólag több mint 355.000 férfit elégített ki az elmúlt 50 év alatt.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
"nem fog havazni, menj el szavazni"
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
"Senkit nem hagyunk az út szélén a terepjárójában szomorkodni."

"Itt?? ... Mindenki!"