PC és Konzol
27 feliratkozó
3 órája
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Na most már van lassan 10 oram a Hogwartsban és rohadt jó. Elképesztően bejönnek a küldetések plusz a fo story is jónak tűnik, hogy szép lassan van adagolva.Na majd az lesz jo, ha megtanulod a tiltott atkokat 😛
csebi
En nem lennek jo wizard, azokat elveztem a leginkabb. XD
1 napja
Na most már van lassan 10 oram a Hogwartsban és rohadt jó. Elképesztően bejönnek a küldetések plusz a fo story is jónak tűnik, hogy szép lassan van adagolva.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
nekem 56 óra volt a hades 2 de van még pár dolog amit nem nyitottam kiJa az első rész zseniális volt. Azért nem is vettem meg a másodikat, mert az megint 3 hónap függőség. Erre karácsony környékén megvettem a Slay the Spire-t kb 3$-ért, és az utóbbi két hétben 70 óra fölött vagyok. 😀 Ráadásul a második rész is jön. Akkor már a Hades 2 is belefér. Idén se lesz produktív évem. 😀nah láttam az end creditest Hades 2ben és kibebaszott jó játékRemélem hamar jön ps5-re is, az első részt imádtam.
rohadt erős volt a tavalyi év
Negritis, a vajda
Vonster
andree
Nioh 3ig legalább végeztem vele
1 napja
Ja az első rész zseniális volt. Azért nem is vettem meg a másodikat, mert az megint 3 hónap függőség. Erre karácsony környékén megvettem a Slay the Spire-t kb 3$-ért, és az utóbbi két hétben 70 óra fölött vagyok. 😀 Ráadásul a második rész is jön. Akkor már a Hades 2 is belefér. Idén se lesz produktív évem. 😀nah láttam az end creditest Hades 2ben és kibebaszott jó játékRemélem hamar jön ps5-re is, az első részt imádtam.
Negritis, a vajda
Vonster
Szerkesztette: andree
1 napja
Igen valahogy az elsőnél is ez volt, sebaj, elvagyok addig azért mással1 év switch exkluzivitás van rajta elvileg, szal utána jönnah láttam az end creditest Hades 2ben és kibebaszott jó játékRemélem hamar jön ps5-re is, az első részt imádtam.
Negritis, a vajda
Vonster
Negritis, a vajda
1 napja
1 év switch exkluzivitás van rajta elvileg, szal utána jönnah láttam az end creditest Hades 2ben és kibebaszott jó játékRemélem hamar jön ps5-re is, az első részt imádtam.
Negritis, a vajda
Vonster
1 napja
nah láttam az end creditest Hades 2ben és kibebaszott jó játékrohadt erős volt a tavalyi év
8 napja
Hades 2ben végre meghódítottam Olympust iskibebaszott jó ez a játék
Tainted Grail kicsit "backburner"en, de az is rohadt jó
most kint a Dynasty Warriors Origins DLC, nemsoká jön a Code Vein aztán Nioh 3
utóbbit sztem PS5re veszem meg
13 napja
Szerintem zseni. En latvanyban pont a Clair Obscurtol nem dobtam hatast, egyszeruen csak olyan zeneje van, ami berantja a világba az embert, nalam ez peldaul iszonyat lenyeges eleme a jatekoknak, nagyon sokat tud adni vagy elvenni. A hogwarts viszont a vilagaval rs hangulataval siman beszippantott, mas modon, mint a Clair Obscur. Annak a tortenetet azert szerintem nem tul sok jatek veri.nem rantott be engem sem, csupan azert olvastam a konyveket, mert angolul megvoltak, de pl az utolso nem is olvastam, nem is lattam.hu de felkurtam magam a Vallhallan. mar harmadszor fordult elo, hogy mission kozben bemegyek vmi egybejaratos kis szobaba, es nem tudok kijutni, mert a bejaratnal nem csuszik be. nyilvan mindig ugy, hogy ha meg is halok akkor kikerulok a varbol, kezdhetek ujra egy jo min 5 perces lopakodast. le is toroltem, pedig a story meg el is ment.Az nem baj, sot. En utalom a harry pottert, de amit latvanyban adott az a jatek, valami zsenialis volt. Maga a gameplay amugy jo, a sztori jo, a kreativ resze a jateknak nagyon tetszik, de a latvany maga, hat az valami zsenialis, az lenyugozott. Igy szippantott be engem is, hogy nagyon nem izgatott sosem ez az univerzum, a filmeket lattam, de sosem erdekeltek annyira, a konyveket nem is olvastam. Aztan megis.
de nembaj, meglattam, hogy fenn van a Hogwarts Legacy a game passban es most inkabb azt tolom, de meg az elejen vagyok nagyon.
csebi
Elvileg keszul is a masodik resz amugy.
Stez
meg az elejen vagyok a gameplaynek, es nyilvan par eves jatek, de latvanyban meg nem kaptam azt a hude nagyon jo erzest, emlekszem, hogy a Clair Obscurtol mar ilyenkor teljesen el voltam ajulva.
csebi
13 napja
nem rantott be engem sem, csupan azert olvastam a konyveket, mert angolul megvoltak, de pl az utolso nem is olvastam, nem is lattam.hu de felkurtam magam a Vallhallan. mar harmadszor fordult elo, hogy mission kozben bemegyek vmi egybejaratos kis szobaba, es nem tudok kijutni, mert a bejaratnal nem csuszik be. nyilvan mindig ugy, hogy ha meg is halok akkor kikerulok a varbol, kezdhetek ujra egy jo min 5 perces lopakodast. le is toroltem, pedig a story meg el is ment.Az nem baj, sot. En utalom a harry pottert, de amit latvanyban adott az a jatek, valami zsenialis volt. Maga a gameplay amugy jo, a sztori jo, a kreativ resze a jateknak nagyon tetszik, de a latvany maga, hat az valami zsenialis, az lenyugozott. Igy szippantott be engem is, hogy nagyon nem izgatott sosem ez az univerzum, a filmeket lattam, de sosem erdekeltek annyira, a konyveket nem is olvastam. Aztan megis.
de nembaj, meglattam, hogy fenn van a Hogwarts Legacy a game passban es most inkabb azt tolom, de meg az elejen vagyok nagyon.
csebi
Stez
meg az elejen vagyok a gameplaynek, es nyilvan par eves jatek, de latvanyban meg nem kaptam azt a hude nagyon jo erzest, emlekszem, hogy a Clair Obscurtol mar ilyenkor teljesen el voltam ajulva.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
13 napja
hu de felkurtam magam a Vallhallan. mar harmadszor fordult elo, hogy mission kozben bemegyek vmi egybejaratos kis szobaba, es nem tudok kijutni, mert a bejaratnal nem csuszik be. nyilvan mindig ugy, hogy ha meg is halok akkor kikerulok a varbol, kezdhetek ujra egy jo min 5 perces lopakodast. le is toroltem, pedig a story meg el is ment.Az nem baj, sot. En utalom a harry pottert, de amit latvanyban adott az a jatek, valami zsenialis volt. Maga a gameplay amugy jo, a sztori jo, a kreativ resze a jateknak nagyon tetszik, de a latvany maga, hat az valami zsenialis, az lenyugozott. Igy szippantott be engem is, hogy nagyon nem izgatott sosem ez az univerzum, a filmeket lattam, de sosem erdekeltek annyira, a konyveket nem is olvastam. Aztan megis.
csebi
13 napja
hu de felkurtam magam a Vallhallan. mar harmadszor fordult elo, hogy mission kozben bemegyek vmi egybejaratos kis szobaba, es nem tudok kijutni, mert a bejaratnal nem csuszik be. nyilvan mindig ugy, hogy ha meg is halok akkor kikerulok a varbol, kezdhetek ujra egy jo min 5 perces lopakodast. le is toroltem, pedig a story meg el is ment.de nembaj, meglattam, hogy fenn van a Hogwarts Legacy a game passban es most inkabb azt tolom, de meg az elejen vagyok nagyon.
23 napja
pár dolog máshogy működikNem tudom, ki tervezte ezt a Geonor, the putrid wolf bosst, de ennel undoritobb keves van, pedig tul vagyok jo par souls jatekon. Papiron egy ez lvl16 koruli boss, de lvl 18-19-en az utolso fazist a feleig tudom levinni, es ahogy olvasom, eleg sokan szopnak is vele, meg lvl 20-21-en is. Egy igazi szemet.Meglett ez a szarhazi lvl20-on, nem tudtam, hogy ez az act1 fo bossa. Szemet volt nagyon, de felfedeztem egy thorn spellt, ami egesz jol sebez, plusz nehezebben tudnak a moncok kozel jonni. Az a fura, hogy ugye a poe elso reszeben mar az elejetol kezdve rengeteg socketet adott a jatek, itt osszesen van harom vagy negy fele eddig nekem, de azok sem turbozzak igazan a cuccokat, eleg gyengek egyelore. Kicsit osszettettebb ez a jatek, mint az elso, de rendben van, elvezetes.
Stez
Stez
Zizarant javaslom
www.youtube.com/watch?v=ldFPPnICDbM
23 napja
Nem tudom, ki tervezte ezt a Geonor, the putrid wolf bosst, de ennel undoritobb keves van, pedig tul vagyok jo par souls jatekon. Papiron egy ez lvl16 koruli boss, de lvl 18-19-en az utolso fazist a feleig tudom levinni, es ahogy olvasom, eleg sokan szopnak is vele, meg lvl 20-21-en is. Egy igazi szemet.Meglett ez a szarhazi lvl20-on, nem tudtam, hogy ez az act1 fo bossa. Szemet volt nagyon, de felfedeztem egy thorn spellt, ami egesz jol sebez, plusz nehezebben tudnak a moncok kozel jonni. Az a fura, hogy ugye a poe elso reszeben mar az elejetol kezdve rengeteg socketet adott a jatek, itt osszesen van harom vagy negy fele eddig nekem, de azok sem turbozzak igazan a cuccokat, eleg gyengek egyelore. Kicsit osszettettebb ez a jatek, mint az elso, de rendben van, elvezetes.
Stez
24 napja
Nem tudom, ki tervezte ezt a Geonor, the putrid wolf bosst, de ennel undoritobb keves van, pedig tul vagyok jo par souls jatekon. Papiron egy ez lvl16 koruli boss, de lvl 18-19-en az utolso fazist a feleig tudom levinni, es ahogy olvasom, eleg sokan szopnak is vele, meg lvl 20-21-en is. Egy igazi szemet.
24 napja
Na, jelentem, belekezdtem az poe 2-be, Witch-csel tolom, lvl10-en vagyok, valami tuzgolyo kopulo staffot talaltam, amivel egesz komfortos a jatek, es jelentem, ennyiben ki is merult mind az a ket ora, amig jatszottam.a lényeg hogy élvezd amit csinálsz
Igazabol tudom, hogy olyan fegyver kellene, ami segiti a skeletonok feleleszteset, hogy supportoljanak, mert eleg op jol felepitve ez a class, de jobban tetszik ez a firebolt cuccos staff, jobb buli. 😀
Stez
mondjuk ha a tűzgolyós build vonz akkor lehet vmi sorc build jobb lenne
oh bloodmagek vannak
maxroll.gg/poe2/build-guides/fireball-blood-mage-build-guide
mobalytics.gg/poe-2/builds/blackflame-fireball-bloodmage-league-starter-mordarim
24 napja
Azért néztem, mert abban nincsenek ilyenek 😊Age of empires II, bár ez nem az szerintem 😀Na, jelentem, belekezdtem az aoe 2-be, Witch-csel tolom, lvl10-en vagyok, valami tuzgolyo kopulo staffot talaltam, amivel egesz komfortos a jatek, es jelentem, ennyiben ki is merult mind az a ket ora, amig jatszottam.Aoe2?
Igazabol tudom, hogy olyan fegyver kellene, ami segiti a skeletonok feleleszteset, hogy supportoljanak, mert eleg op jol felepitve ez a class, de jobban tetszik ez a firebolt cuccos staff, jobb buli. 😀
Stez
slowmotion
warr_b
24 napja
poe 2, elirtam xdNa, jelentem, belekezdtem az aoe 2-be, Witch-csel tolom, lvl10-en vagyok, valami tuzgolyo kopulo staffot talaltam, amivel egesz komfortos a jatek, es jelentem, ennyiben ki is merult mind az a ket ora, amig jatszottam.Aoe2?
Stez
slowmotion
Path of Exile 2
24 napja
Age of empires II, bár ez nem az szerintem 😀Na, jelentem, belekezdtem az aoe 2-be, Witch-csel tolom, lvl10-en vagyok, valami tuzgolyo kopulo staffot talaltam, amivel egesz komfortos a jatek, es jelentem, ennyiben ki is merult mind az a ket ora, amig jatszottam.Aoe2?
Stez
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
24 napja
Na, jelentem, belekezdtem az aoe 2-be, Witch-csel tolom, lvl10-en vagyok, valami tuzgolyo kopulo staffot talaltam, amivel egesz komfortos a jatek, es jelentem, ennyiben ki is merult mind az a ket ora, amig jatszottam.Aoe2?
Stez
24 napja
Na, jelentem, belekezdtem az poe 2-be, Witch-csel tolom, lvl10-en vagyok, valami tuzgolyo kopulo staffot talaltam, amivel egesz komfortos a jatek, es jelentem, ennyiben ki is merult mind az a ket ora, amig jatszottam.Igazabol tudom, hogy olyan fegyver kellene, ami segiti a skeletonok feleleszteset, hogy supportoljanak, mert eleg op jol felepitve ez a class, de jobban tetszik ez a firebolt cuccos staff, jobb buli. 😀
Szerkesztette: Stez
25 napja
Btwpoe.ninja/
Szerkesztette: Negritis, a vajda