Politika
46 feliratkozó
14 perce
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?Én egyénként azt nem értem ezekkel a lépésekkel kapcsolatban, hogy a Fidesz tényleg úgy gondolja, hogy mondjuk 10 évente kell emelni a bérét a tanároknak/orvosoknak/gyermekvédelmiseknek stb.? Tehát van egy emelés ennek 20-ban, a másiknak 21-ben, a harmadiknak 22-ben és így sorban? Közben meg semmi? Akkor sem ha 20 százalék az infláció? Ez még politikai szempontból is rosszabb, gyengébb mint az évi mondjuk 5 százalék. Arra legalább rá lehet mondani, hogy minden évben emeltünk. De a tanároknak mit mond majd 26-ban? Emeltünk három éve.
nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
37 perce
Anyátok.......remèlem gyorsan vissza rakják, ha kellő erővel lèpnènek fel......az egyik legjobb ès legfontosabb gyógyszer nálunk is szinte csak az hatott anno.....
Negritis, a vajda
41 perce
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
59 perce
A gyerekre mostantól ne jöjjön fulladás.Meg eddig se, amúgy se.....
Amadeus the Young
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebxMondjuk ez a román éllovasság az EU-13-ak között gyanús.
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebxMajd Márton megírja nekik, hogy igazából ezt hogyan is kellene számolni/viszonyítani.
Beki
1 órája
hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebxnem tudják milyen jó nekik
Beki
2 órája
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀Elv ők kitalálták, hogy annak nevében, akit húztak, gyermekotthonnak adnak ajándékot. (Telexes cikk alapján, amit most olvastam
Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀
StormST
telex.hu/belfold/2024/12/18/a-villamos-dilemma-nevu-tarsasjatekot-kapta-vitezytol-karacsony-karacsonyra)
Szerkesztette: zacknorb
4 órája
Amadeus the Young
32 987
A gyerekre mostantól ne jöjjön fulladás.
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 órája
Megvan annak is a szépsége, amikor a fideszes mondja azt, hogy úgy támogat egy béremelést a fővárosban, hogy az ne a fejeseknek menjen, miközben ugye az országban kb. a miniszterek és Viktor kapták a legnagyobb emelést 2024-ben... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 órája
kockáztatok: remélem beledöglik ☠️én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijbaNem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaMintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
De egyébként még csak 61.
Kádárt 76 évesen rakták ki az elvtársak.
Horthyt szintén ennyi idősen a nyilasok.
Lehet, hogy Viktornak ennyi ideje már nem lesz.
Kampman
Kúrfürst briareos
Ez a buli addig megy, amíg OV van vagy ameddig akarja.
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 órája
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀
Szerkesztette: StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?Nincs pénz, ami van még ingó és ingatlan formájában, azt pedig lapátolni kell a holdudvarnak, mi ebben a nem világos?
nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
A rendszer itt már nem lekenyerezéssel akar (és fog) életben maradni, hanem erővel, ez egy ilyen játék.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 órája
Ezt az emberek el is hiszik, működik.Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?Szokásos, beígérjük a választás utánra.
KB23
Amadeus the Young
6 órája
Amadeus the Young
32 987
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?Szokásos, beígérjük a választás utánra.
KB23
6 órája
KB23
957
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
8 órája
www.valaszonline.hu/2024/12/18/gaz-firtas-goczi-emfesz-oroszorszag-ukrajna-gazprom-cetl-vadkelet/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 órája
milyen jó lenne ugye ha az OGY képviselője kisegítené?444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tettcsórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.
Negritis, a vajda
Amadeus the Young
18 órája
Amadeus the Young
32 987
444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tettcsórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.
Negritis, a vajda
19 órája
Kampman
28 447
pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznekHelyenként csipeget valóban az 1952-es Szabad Népből / Népszavából, de ez a mondata mindent visz:
DJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.
Amadeus the Young
A Fideszben és holdudvarában számos további Magyar Péter „bújik meg”. Nem túl tehetséges, semmifajta morális iránytűvel, vízióval, nemzeti elkötelezettséggel nem rendelkező, de a pozíciókat és az ezekkel járó anyagi előnyöket nagyon élvező ficsúrok.
Szegény Jeszy, ilyen öndiagnosztikára nagyon kevesen képesek.
19 órája
444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tett
20 órája
Amadeus the Young
32 987
pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznekDJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.
20 órája
Pep71
2 618
444.hu/2024/12/17/kulfoldi-munkavallalok-harmadik-orszagbeliek-korlatozas-tiltas-vietnam-fulop-szigetek-gruzia-indoneziaEz ám a 4D sakk..😀 behozzák jó pénzért őket, nyernek egy rajt egy csomó pénzt, a közvetitőcég által is, plusz a munkásszállók is mind az övüké(amikre gondolom még támogatást is kapnak az államtól v a helyi önkormányzattól 😀).
Erre most kezdik észrevenni a nyugdíjasok, hogy hát nem aztat mondtaa aminiszterúr, hogy no migrante és nem vehetik el a magyarok munkáját? 😀 😀
most meg majd még azt fogják mondogatni, hogy na a Viktor nem engedi be a migránsokat 😀 arra már nem emlékszik, h konkrétan ők hozták be jó pénzért, óriási 😀
a 90 éves papám ennek a tipikus esete..ma azt mondta, h azért drága minden, mert háború van 😀 😀 sehogy nem lehet megmagyarázni, h ez kamu, pedig azt is tudja, h mennyit lopnak..de legalább nincs háború, mondja mindig .. amúgy van laptopja, amihez nem igen ért, én szoktam telepíteni, megcsinálni, ha valami baja van stb. A könyvjelzőkből töröltem az origot és azt mondtam neki, h megszűnt 😀 az a baj, h az m1-et még így is látja. Másik mondása, h amit a híradóban bemondanak az igaz, mert ez régen is így volt..
Nem látom, h ne jönne a következő 2/3ad..elképesztő
1 napja
Amadeus the Young
32 987
Tovább a Lenini úton.én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijbaNem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. háthaMintha be lenne rekedve.www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Porsan
Kúrfürst briareos
De egyébként még csak 61.
Kádárt 76 évesen rakták ki az elvtársak.
Horthyt szintén ennyi idősen a nyilasok.
Lehet, hogy Viktornak ennyi ideje már nem lesz.
Kampman
Kúrfürst briareos
Ez a buli addig megy, amíg OV van vagy ameddig akarja.
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos