Politika

46 feliratkozó

14 perce
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 620 — Ajmo Vatreni
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?

nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
Én egyénként azt nem értem ezekkel a lépésekkel kapcsolatban, hogy a Fidesz tényleg úgy gondolja, hogy mondjuk 10 évente kell emelni a bérét a tanároknak/orvosoknak/gyermekvédelmiseknek stb.? Tehát van egy emelés ennek 20-ban, a másiknak 21-ben, a harmadiknak 22-ben és így sorban? Közben meg semmi? Akkor sem ha 20 százalék az infláció? Ez még politikai szempontból is rosszabb, gyengébb mint az évi mondjuk 5 százalék. Arra legalább rá lehet mondani, hogy minden évben emeltünk. De a tanároknak mit mond majd 26-ban? Emeltünk három éve.
37 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 085 — Így remélem megfelelek nektek.....

Negritis, a vajda
Anyátok.......remèlem gyorsan vissza rakják, ha kellő erővel lèpnènek fel......az egyik legjobb ès legfontosabb gyógyszer nálunk is szinte csak az hatott anno.....
41 perce
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 646 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
59 perce
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 816 — Bears & Illinois fan
A gyerekre mostantól ne jöjjön fulladás.
Amadeus the Young
Meg eddig se, amúgy se.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 478 — Saturday Night Lights
 hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebx
Beki
Mondjuk ez a román éllovasság az EU-13-ak között gyanús.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 548 — JAFL Tampa GM
 hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebx
Beki
Majd Márton megírja nekik, hogy igazából ezt hogyan is kellene számolni/viszonyítani.
1 órája
Beki
nem tudják milyen jó nekik

1 órája
Beki New York Jets 892
2 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 423 — Kinek mit intézett a kormánya
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀

Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀
StormST
Elv ők kitalálták, hogy annak nevében, akit húztak, gyermekotthonnak adnak ajándékot. (Telexes cikk alapján, amit most olvastam
 telex.hu/belfold/2024/12/18/a-villamos-dilemma-nevu-tarsasjatekot-kapta-vitezytol-karacsony-karacsonyra)

Szerkesztette: zacknorb
4 órája
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 987
A gyerekre mostantól ne jöjjön fulladás.

criminal lawyer or criminal lawyer?
4 órája
StormST Denver Broncos 11 268 — SB 50 Champion @ Grund
Megvan annak is a szépsége, amikor a fideszes mondja azt, hogy úgy támogat egy béremelést a fővárosban, hogy az ne a fejeseknek menjen, miközben ugye az országban kb. a miniszterek és Viktor kapták a legnagyobb emelést 2024-ben... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 órája
peach Atlanta Falcons 14 908 — a new hope (again)
 www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.
Porsan
ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Kúrfürst briareos
Mintha be lenne rekedve.
De egyébként még csak 61.

Kádárt 76 évesen rakták ki az elvtársak.
Horthyt szintén ennyi idősen a nyilasok.

Lehet, hogy Viktornak ennyi ideje már nem lesz.
Kampman
rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. hátha
Kúrfürst briareos
Nem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.

Ez a buli addig megy, amíg OV van vagy ameddig akarja.
Amadeus the Young
én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijba
Kúrfürst briareos
kockáztatok: remélem beledöglik ☠️

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 órája
StormST Denver Broncos 11 268 — SB 50 Champion @ Grund
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀

Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 órája
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 667 — no es importante
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?

nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
Nincs pénz, ami van még ingó és ingatlan formájában, azt pedig lapátolni kell a holdudvarnak, mi ebben a nem világos?

A rendszer itt már nem lekenyerezéssel akar (és fog) életben maradni, hanem erővel, ez egy ilyen játék.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 órája
Nomac New England Patriots 3 210 — balazs.t85@gmail.com

KB23
Szokásos, beígérjük a választás utánra.
Amadeus the Young
Ezt az emberek el is hiszik, működik.
6 órája

KB23
Szokásos, beígérjük a választás utánra.

6 órája
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 957

8 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 478 — Saturday Night Lights
 www.valaszonline.hu/2024/12/18/gaz-firtas-goczi-emfesz-oroszorszag-ukrajna-gazprom-cetl-vadkelet/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 órája
 444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tett
Negritis, a vajda
csórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.
Amadeus the Young
milyen jó lenne ugye ha az OGY képviselője kisegítené?

18 órája
 444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tett
Negritis, a vajda
csórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.

19 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 447
 pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznek

DJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.
Amadeus the Young
Helyenként csipeget valóban az 1952-es Szabad Népből / Népszavából, de ez a mondata mindent visz:

A Fideszben és holdudvarában számos további Magyar Péter „bújik meg”. Nem túl tehetséges, semmifajta morális iránytűvel, vízióval, nemzeti elkötelezettséggel nem rendelkező, de a pozíciókat és az ezekkel járó anyagi előnyöket nagyon élvező ficsúrok.

Szegény Jeszy, ilyen öndiagnosztikára nagyon kevesen képesek.
19 órája

20 órája
 pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznek

DJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.

20 órája
Pep71 Green Bay Packers 2 618
 444.hu/2024/12/17/kulfoldi-munkavallalok-harmadik-orszagbeliek-korlatozas-tiltas-vietnam-fulop-szigetek-gruzia-indonezia

Ez ám a 4D sakk..😀 behozzák jó pénzért őket, nyernek egy rajt egy csomó pénzt, a közvetitőcég által is, plusz a munkásszállók is mind az övüké(amikre gondolom még támogatást is kapnak az államtól v a helyi önkormányzattól 😀).
Erre most kezdik észrevenni a nyugdíjasok, hogy hát nem aztat mondtaa aminiszterúr, hogy no migrante és nem vehetik el a magyarok munkáját? 😀 😀
most meg majd még azt fogják mondogatni, hogy na a Viktor nem engedi be a migránsokat 😀 arra már nem emlékszik, h konkrétan ők hozták be jó pénzért, óriási 😀
a 90 éves papám ennek a tipikus esete..ma azt mondta, h azért drága minden, mert háború van 😀 😀 sehogy nem lehet megmagyarázni, h ez kamu, pedig azt is tudja, h mennyit lopnak..de legalább nincs háború, mondja mindig .. amúgy van laptopja, amihez nem igen ért, én szoktam telepíteni, megcsinálni, ha valami baja van stb. A könyvjelzőkből töröltem az origot és azt mondtam neki, h megszűnt 😀 az a baj, h az m1-et még így is látja. Másik mondása, h amit a híradóban bemondanak az igaz, mert ez régen is így volt..
Nem látom, h ne jönne a következő 2/3ad..elképesztő
1 napja
 www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.
Porsan
ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Kúrfürst briareos
Mintha be lenne rekedve.
De egyébként még csak 61.

Kádárt 76 évesen rakták ki az elvtársak.
Horthyt szintén ennyi idősen a nyilasok.

Lehet, hogy Viktornak ennyi ideje már nem lesz.
Kampman
rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. hátha
Kúrfürst briareos
Nem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.

Ez a buli addig megy, amíg OV van vagy ameddig akarja.
Amadeus the Young
én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijba
Kúrfürst briareos
Tovább a Lenini úton.