Politika

65 feliratkozó

17 perce
cartman023 Indianapolis Colts 1 002
 telex.hu/direkt36/2026/03/25/megszolal-a-nyomozo-aki-belulrol-ismeri-a-tisza-elleni-muvelet-ugyet

Kemény ez a hét, és még csak szerda van.
Kezd körvonalazódni, hogy Kubatovék az AH segítségével dolgoztak a Tisza ellen, Vogel meg havi 5 milláért dolgozott.
Tiszta választások jah..
cartman023
itt Tisza győzelem esetén olyan exodus lesz április közepén, amilyet nem látott a világ az ókor óta.
resistance is futile
Hát még milyen lesz, ha a fidesz nyer.
cartman023
Mégis milyen? Komolyan érdekelne a te (vagy bárki) véleménye(d) erről.

Mert beszélünk itt mindenféle borulnak a dolgok, mindenki kitálal stb.
És ha 101 mandátuma lesz a FIDESZnek ?
Akkor borulnak tovább a dolgok és ... ?
2030-ban jöhet a következő választás.
bobi0092
Ha a fidesz nyer, akkor az azt jelenti, hogy az ellenzék ismét kikapott , annak ellenére hogy MP egy majdnem tökéletes kampányt tol és az erősen rogyadozó gazdaság is "támogatja ". A fidesznek meg lesz 4 éve taccsra vágni MPt, ami a titkosszolgálattal előbb vagy utóbb sikerülni fog.
A Fidesznek a továbbiakban a titkosszolgálat belföldi használata az ellenzék ellen teljesen természetes lesz, mert nincs ellene nagy felhördülés, sőt ha választást is tud nyerni velük, akkor meg a jövőben miért ne használja többet és durvábban?

A gazdaság, hát az krva kemény menet lesz, de Nagy Marci biztos megoldja majd.

A lényeg szerintem, hogy a 2022es ellenzéki bukás után sokan csalódottak voltak és MP adott nekik egy esélyt. Ha ez is elveszik egy vereséggel, akkor végképp összeomlik az ellenzék, mert nem hiszem, hogy a fidesz ismét engedné egy új MP felemelkedését.
19 perce
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 320 — Csodabogár
 www.reddit.com/r/hungary/s/o5dNgzCWmP

Respekt MZP lehet pofan vertem volna.
JéBé
ez a segglyukmutogató Narancskommandós Roli. akit MP becsicskított valamelyik fórumán XD

34 perce
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 320 — Csodabogár
Hack Péter alkotmányjogász szerint a legjobb ha Panyi jó ügyvédet fogad magának, mert ‘pancser’ volt és szüksége lesz rà,
az újságírók lehallgatása pedig az 1995. Titkosszolgálati Törvény alapján nem illegális, az eredmény hallható ismeretében pedig az ok is megvan.
ozibozi
Ennyire nem vagyok képben az üggyel, pontosan min csúszhat el a Panyi?
akdestroyer
koholt vádak alapján ment haza

szerinted kell valami az állampártnak, hogy bármit is ráhúzzon?

37 perce
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 911 — Apu ökölbeszorított keze
Én például nem fogom a vállakozást tovább vinni ha marad a fidesz mert nem látom a fellendülés esélyét miközben meg a költségek csak növekednek.

57 perce
bobi0092 Indianapolis Colts 4 769
 telex.hu/direkt36/2026/03/25/megszolal-a-nyomozo-aki-belulrol-ismeri-a-tisza-elleni-muvelet-ugyet

Kezd körvonalazódni, hogy Kubatovék az AH segítségével dolgoztak a Tisza ellen, Vogel meg havi 5 milláért dolgozott.
Tiszta választások jah..
cartman023
itt Tisza győzelem esetén olyan exodus lesz április közepén, amilyet nem látott a világ az ókor óta.
resistance is futile
cartman023
Mégis milyen? Komolyan érdekelne a te (vagy bárki) véleménye(d) erről.

Mert beszélünk itt mindenféle borulnak a dolgok, mindenki kitálal stb.
És ha 101 mandátuma lesz a FIDESZnek ?
Akkor borulnak tovább a dolgok és ... ?
2030-ban jöhet a következő választás.
59 perce
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 128 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Mi ez az Ujj Péter nyilatkozat?
csi77
Itt jósol fölényes fidesz győzelmet, szerinte a 20 egyéni a reális a Tiszának
 www.facebook.com/share/v/1Ap9TqJ98Z/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
az egész beszélgetést hallgasd végig, a Szilivel azon vitatkoznak, hogy mi lesz a kimenetele a választásoknak.

UP pesszimista volt 8 éve is, 4 éve is, eddig igaza lett, és (olvasva a heti hírlevelét), nem nagyon tudja/akarja elhinni, hogy most másképp lesz. Szili ellentétben vele optimista. Érdekes beszélgetés, nézzétek meg.
Gyurma Pappa
Nagyon jo kis beszelgetes volt igen. En is ajanlom meghallgatasra. UJJ azert lehozott egy kicsit az eletrol kozben. Ennek ellenere remekul utkoztettek az erveiket egymassal.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 órája
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 637 — zászló zászló szív
csi77
ozibozi
az egész beszélgetést hallgasd végig, a Szilivel azon vitatkoznak, hogy mi lesz a kimenetele a választásoknak.

UP pesszimista volt 8 éve is, 4 éve is, eddig igaza lett, és (olvasva a heti hírlevelét), nem nagyon tudja/akarja elhinni, hogy most másképp lesz. Szili ellentétben vele optimista. Érdekes beszélgetés, nézzétek meg.

1 órája
ozibozi New York Giants 21 094
csi77

Szerkesztette: ozibozi
1 órája

Tiszta választások jah..
cartman023
resistance is futile
1 órája
dugo93 Indianapolis Colts 4 572
Én amúgy továbbra sem értem, hogy miért baj ha valaki ukránpárti.
Bazzani
Engem az érdekelne nagyon, hogy Ukrajnának amúgy mi a tökömet kellene csinálnia szerintük... Mit csinálnának ők, ha mi lennénk Ukrajna helyébe és megtámadtak volna az oroszok? (feltételezve, hogy nem vagyunk tagja a NATO-nak)
dugo93
Ezt mondta el Orbán Balázs pontosan a híres podcastben.
bobi0092
De amúgy komolyan kérdezem. Tudom mit mondott az a kretén, kapott is érte gazdagon, de az olyan szöveg volt, amivel a fideszesek se tudnának egyetérteni, ha 1 lépésnél tovább tudnának gondolkozni. Főleg, hogy ők ugye a nagy szittya hátrafelé nyilazó magyarjaink.

Vagy erre amúgy nincs is mondás? orbánviktor azt mondta és örülünk neki? Mivel 1 bitesek már meg sem kell mondani nekik, hogy minek örüljenek? 😀

1 órája

Tiszta választások jah..
cartman023
resistance is futile
megmondtam, hogy az összeesküvés elméletekkel azért felesleges foglakozni, mert ha valahol 5-nél több ember kell, ott exponenciálisan nő az esélye, hogy kiderül a turpisság

Szerkesztette: Gyurma Pappa

1 órája
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 559

Tiszta választások jah..
cartman023
1 órája
JéBé Green Bay Packers 7 935
Hack Péter alkotmányjogász szerint a legjobb ha Panyi jó ügyvédet fogad magának, mert ‘pancser’ volt és szüksége lesz rà,
az újságírók lehallgatása pedig az 1995. Titkosszolgálati Törvény alapján nem illegális, az eredmény hallható ismeretében pedig az ok is megvan.
ozibozi
akdestroyer
Egy erkely kozeleben barmin lassan.
1 órája
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
ozibozi

1 órája
bobi0092 Indianapolis Colts 4 769
Bazzani
Engem az érdekelne nagyon, hogy Ukrajnának amúgy mi a tökömet kellene csinálnia szerintük... Mit csinálnának ők, ha mi lennénk Ukrajna helyébe és megtámadtak volna az oroszok? (feltételezve, hogy nem vagyunk tagja a NATO-nak)
dugo93
Ezt mondta el Orbán Balázs pontosan a híres podcastben.
2 órája
dugo93 Indianapolis Colts 4 572
Bazzani

2 órája
warr_b Washington Commanders 29 321 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bazzani
Mert akkor nem oroszpárti, mint a narancsék

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 882 — Lucas Scott
Kíváncsiságból utána néztem, előre is elnézést kérek attól, akit érintett, de érdekeltek a száraz számok, már amennyire hozzáférhetőek az adatok.

2022 óta cirka 400k nyugdíjas hunyt el, és nagyságrendileg közel ennyi fiatal töltötte be a 18-at ezen időintervallumban.

Nem állítok semmit, továbbra sem.
esanders10
Kérdés ugyanolyan hajlandósággal mennek e el szavazni a 18 évet betöltött állampolgárok, mint a nyugdíjasok.
Nemes samu09
ez nem kérdés, a nyugdíjasok alsó hangon másfélszer aktívabb szavazók, mint a 18-24 közöttiek.
deyell
Nyilván ezek sztereotípiák, de nekem is inkább a nyugger szavazóról van meg az a kép, ahogy három órányi szélviharban és jégesőben sorbanállás sem tántorítja el a szavazástól, a 18-24-es fiatalról meg az, ahogy a szombati buli után vasárnap dél körül felkel, kinéz az ablakon, aztán ha nincs se szél, se eső, talán még a nap is süt, akkor esetleg elmegy.
Kampman
2014-ben 23 évesen 2,5 órát álltam a sorban takonymásnaposan a 7. kerületben, mert még Tiszavasváriban volt a bejelentett lakcímem.
Sebii
en 2010ben a 3. keruletben alltam szinten vagy 2 orat. sztem ott estem at az ittassagbol a masnapossagba a sorban ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 134 — Axel Foley

2 órája
JéBé Green Bay Packers 7 935
 www.reddit.com/r/hungary/s/o5dNgzCWmP

Respekt MZP lehet pofan vertem volna.
2 órája

Tiszta választások jah..
2 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 órája
Végigturnéztatja a Mi Hazánkat a balliberális média, egyre erősebb az érzésem, stratégiai hibát követett el a nyugatias progresszív oldal, hogy a Tisza mögé nem épített fel egy tartalékpártot.
Dzsokijuing
Próbálták, de a Kutyák inkább füvezni akartak a önkorikban

2 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 974
Budapest 14-ben „Áradjon!” – Vajda Zoltán is bejelentette visszalépését
ő ugyebár "inkumbens" jelenleg

Ez meg azt mutatja, hogy idén a fiatalok is belehúznak:
 444.hu/2026/03/25/a-21-kutatokozpont-paratlanul-magas-83-szazalekos-reszveteli-hajlandosagot-mert

Szerkesztette: Klaci79
2 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 383 — Saturday Night Lights
Végigturnéztatja a Mi Hazánkat a balliberális média, egyre erősebb az érzésem, stratégiai hibát követett el a nyugatias progresszív oldal, hogy a Tisza mögé nem épített fel egy tartalékpártot.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)