Politika
69 feliratkozó
32 perce
Neveket akarok hallani! 😊Az, hogy sokaknak múltja van más szakmákban, az nem jelenti azt, hogy jók lesznek ebben a munkában. Én már látom a törésvonalakat sok esetben, pedig még ugye ünnepelnünk kellene. Megfelelő képességek hiányában azért nem lesz könnyű politizálni. Jó néhány politikus van karizma nélkül, akik nem tudom hogy fognak majd meggyőzni embereket vagy kompromisszumokat teremteni. Jellemzően vannak olyanok, akik már most...viszonylag korán...elfelejtették honnan is jöttek. (vagy legalábbis eléggé úgy tűnik)Ahogy közeledett ez a nap, egyre inkább kezdtem aggódni az újoncok miatt. Na persze ez bőven nem egy megugorhatatlan munka, de szerintem így is sokan alkalmatlanok lesznek rá. Még jó, hogy sokan vannak így a gombnyomkodó képviselők elférnek majd a dolgozók között. Ez persze nem csak a tiszásokra vonatkozik, de azon az oldalon várja el az ember most a munka érdemi részét.Miert, Fidesz, KDNP, MH, stb. oldalon hanyan voltak ra alkalmasak?
Klaci79
A Tisza oldalon legalabb az akarat megvan arra h csinaljak es jol csinaljak.
Tobbsegenek van multja a munka vilagabol, igy azert abban lehet bizni h tudjak mit kell csinalni vagy kihez kell fordulni ha nem tudnak valamit.
Lúdas Solymi
Klaci79
Egyébként abban egyetértek, hogy nem biztos, hogy jól fogják csinálni, de ez olyan mint egy új munkahely.
Van aki belerázódik, van aki nem.
A Fidelitas egyetlen előnye az volt, hogy akik ott voltak, azok már tudták mire számítsanak, legalábbis így gondolom.
Most beszèltem vkivel aki politikai körökben is mozod, mondja, hogy a Tisza egyèbkènt elèg nagy káderhiánnyal küzd.... államtitkárokat is nehéz találniuk, helyettesek mèg kevèsbè....ezt mondjuk nagyjából sejthettük hogy lesz, izgalmas a helyzetBiztos lesznek jelentkezők alsóbb szintekről is illetve elképzelhető előléptetés is, ami eddig elmaradt, mert nem volt rendszerhű az illető.
dande2
Nameg lehetnek olyan fideszes háttéremberek akik tudnak alkalmazkodni és szakmailag jók lehetnek.
De érdekes lesz nézni, hogy ki és honnan fog jelentkezni és mennyien.
Szerintem most lett egy vonzereje annak, hogy az államnak dolgozzon az ember.
32 perce
Most beszèltem vkivel aki politikai körökben is mozod, mondja, hogy a Tisza egyèbkènt elèg nagy káderhiánnyal küzd.... államtitkárokat is nehéz találniuk, helyettesek mèg kevèsbè....ezt mondjuk nagyjából sejthettük hogy lesz, izgalmas a helyzetHa esetleg van bekötöttséged, engem ajánlhatsz. Bármit megtanulok, jól áll rajtam az öltöny, és szeretek sok pénzt keresni.
dande2
34 perce
M1 még mindig tetvek 😡Így lesz hiteles a hagyatékuk.
Nézem a közvetítést "Decatlonból jön " Gyurcsánynak volt az ügyvédje meg hasonlók .....eszem faszom hogy ezek még mindig nem vesznek vissza az arcukból hihetetlen
Dagobert bácsi
46 perce
Dagobert bácsi
319
M1 még mindig tetvek 😡Nézem a közvetítést "Decatlonból jön " Gyurcsánynak volt az ügyvédje meg hasonlók .....eszem faszom hogy ezek még mindig nem vesznek vissza az arcukból hihetetlen
48 perce
Az, hogy sokaknak múltja van más szakmákban, az nem jelenti azt, hogy jók lesznek ebben a munkában. Én már látom a törésvonalakat sok esetben, pedig még ugye ünnepelnünk kellene. Megfelelő képességek hiányában azért nem lesz könnyű politizálni. Jó néhány politikus van karizma nélkül, akik nem tudom hogy fognak majd meggyőzni embereket vagy kompromisszumokat teremteni. Jellemzően vannak olyanok, akik már most...viszonylag korán...elfelejtették honnan is jöttek. (vagy legalábbis eléggé úgy tűnik)Ahogy közeledett ez a nap, egyre inkább kezdtem aggódni az újoncok miatt. Na persze ez bőven nem egy megugorhatatlan munka, de szerintem így is sokan alkalmatlanok lesznek rá. Még jó, hogy sokan vannak így a gombnyomkodó képviselők elférnek majd a dolgozók között. Ez persze nem csak a tiszásokra vonatkozik, de azon az oldalon várja el az ember most a munka érdemi részét.Miert, Fidesz, KDNP, MH, stb. oldalon hanyan voltak ra alkalmasak?
Klaci79
Tobbsegenek van multja a munka vilagabol, igy azert abban lehet bizni h tudjak mit kell csinalni vagy kihez kell fordulni ha nem tudnak valamit.
Lúdas Solymi
59 perce
Most beszèltem vkivel aki politikai körökben is mozod, mondja, hogy a Tisza egyèbkènt elèg nagy káderhiánnyal küzd.... államtitkárokat is nehéz találniuk, helyettesek mèg kevèsbè....ezt mondjuk nagyjából sejthettük hogy lesz, izgalmas a helyzet
1 órája
Ahogy közeledett ez a nap, egyre inkább kezdtem aggódni az újoncok miatt. Na persze ez bőven nem egy megugorhatatlan munka, de szerintem így is sokan alkalmatlanok lesznek rá. Még jó, hogy sokan vannak így a gombnyomkodó képviselők elférnek majd a dolgozók között. Ez persze nem csak a tiszásokra vonatkozik, de azon az oldalon várja el az ember most a munka érdemi részét.Miert, Fidesz, KDNP, MH, stb. oldalon hanyan voltak ra alkalmasak?
Klaci79
1 órája
Mondjuk már gondolom nem ez a szint, és engem kb ekkora magassággal nem oda raknának 😅Azért én 6 centivel magasabb vagyok. (jó, hát személyes vallomás ILB-t játszottam a magyar ligában 😀 évezred vicce, de elfértem a OL-ek hóna alatt)Egy alternatív világban, ahol 20 centivel magasabb vagyok, szívesen lennék díszőrség tagja. Elég menő, na 😀Annó kérdeztem egy katonai suliba járó ismerősöm, hogy azok ott mennyire a top katonák, azt mondta, hogy annyira nem, fontosabb a kinézet, ő is bukta, mert volt kb. 165 cm 😀
Gyurma Pappa
StormST
Gyurma Pappa
Poloska vagyok.
1 órája
Azért én 6 centivel magasabb vagyok. (jó, hát személyes vallomás ILB-t játszottam a magyar ligában 😀 évezred vicce, de elfértem a OL-ek hóna alatt)Egy alternatív világban, ahol 20 centivel magasabb vagyok, szívesen lennék díszőrség tagja. Elég menő, na 😀Annó kérdeztem egy katonai suliba járó ismerősöm, hogy azok ott mennyire a top katonák, azt mondta, hogy annyira nem, fontosabb a kinézet, ő is bukta, mert volt kb. 165 cm 😀
Gyurma Pappa
StormST

1 órája
Gec, pont most követett be Nagy Pista volt agrárminiszter Instánwww.youtube.com/watch?v=_J10WRzLdO4
Pedig ő csak fullos gádzsikat szokott 🤣
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Gec, pont most követett be Nagy Pista volt agrárminiszter InstánKöszönjük a vallomást.
Pedig ő csak fullos gádzsikat szokott 🤣
zacknorb
2 órája
Egy alternatív világban, ahol 20 centivel magasabb vagyok, szívesen lennék díszőrség tagja. Elég menő, na 😀Annó kérdeztem egy katonai suliba járó ismerősöm, hogy azok ott mennyire a top katonák, azt mondta, hogy annyira nem, fontosabb a kinézet, ő is bukta, mert volt kb. 165 cm 😀
Gyurma Pappa

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 órája
Gec, pont most követett be Nagy Pista volt agrárminiszter InstánPedig ő csak fullos gádzsikat szokott 🤣
Poloska vagyok.
2 órája
Egy alternatív világban, ahol 20 centivel magasabb vagyok, szívesen lennék díszőrség tagja. Elég menő, na 😀

2 órája
193-an szavaztak? Már most 6-an lógnak? 😀6-an pont a mihazánkosok vannak, de őket berakták jó érzékkel jobbszélre, látni őket.
StormST
2 órája
193-an szavaztak? Már most 6-an lógnak? 😀

2 órája
Tényleg, azzal a faszival mi lett, aki a kamu MP miatt nyert Vasban? Meg lett gátolva vagy beült?Sokat nem számított volna, mert valszeg ha viszi azt az EVK-t a Tisza, akkor a listán becsúszik +1 fideszes
shawnka

2 órája
Jó, de ebből a kitermelő után kinek a "tudása" bizonyított eddig?A bánya / kitermelő felelhet, ha tudott vagy tudnia kellett volna az azbeszttartalomról, de ezt eltitkolta vagy nem vizsgálta megfelelően.Itt nálunk nyugat-magyarországon rengeteg helyen derült ki, hogy azbeszttel szennyezett kőzuzalékot raktak le. A probléma az, hogy az itteni Tiszás ogy képviselő aki nyert, írt ki közleményt, de sajnos ugyanaz látszik, mint az elmúlt 16 éveben, azaz, hogy nem nevezi meg a felelősöket, pedig elég egyszerű lenne, mentek is a hozzászólások, hogy ez így nem lesz jó, de nem igen válaszolt. A megyei székhely fideszes polgija meg teljesen benyalt már a tiszás ogy-nak, meg az egész tiszának már, gondolom jövőre már mind tiszás színekben lesznek...remélem nem ússzák meg a felelősségre vonást, különben semmit nem ért az egész.Én csak felületesen követtem ezt az azbesztes sztorit, szóval tényleg tudatlanságból kérdezem: miben lehet valaki a magyar oldalon felelős ebben a sztoriban? Tudhatta itt a megrendelő oldalon bárki, hogy azbesztes a cucc?
Pep71
StormST
A forgalmazó vagy kivitelező is felelhet, ha már ismert veszélyesség mellett továbbértékesítette vagy felhasználta az anyagot.
Az önkormányzat vagy megrendelő felelőssége is felmerülhet, ha közterületre, utakhoz, töltésekhez, parkolókhoz engedélyezte megfelelő vizsgálat nélkül.
Pep71

2 órája
És MC-vel pont arról beszélgettünk, és maximálisan így gondolom: kattanjon le a mainstream sajtó Orbán Viktor szemlézéséről. Nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy Trumpot is ez a katasztrófaturizmus tartotta felszínen. Nem kell, lépjen túl rajta a történelem. Ahogy érdemei megteszik.Ja csak kattintást meg ez generál, ami meg hoz hirdetőt.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 órája
Ahogy közeledett ez a nap, egyre inkább kezdtem aggódni az újoncok miatt. Na persze ez bőven nem egy megugorhatatlan munka, de szerintem így is sokan alkalmatlanok lesznek rá. Még jó, hogy sokan vannak így a gombnyomkodó képviselők elférnek majd a dolgozók között. Ez persze nem csak a tiszásokra vonatkozik, de azon az oldalon várja el az ember most a munka érdemi részét.
2 órája
Tényleg, azzal a faszival mi lett, aki a kamu MP miatt nyert Vasban? Meg lett gátolva vagy beült?beül.
shawnka
built for this shit
2 órája
Az mekkora fless már, hogy Daredevil mellé ültettek Zámbó Jimymt (Nagy Ervint)
Poloska vagyok.
2 órája
Tényleg, azzal a faszival mi lett, aki a kamu MP miatt nyert Vasban? Meg lett gátolva vagy beült?Nem nagyon lehet mit tenni, magától léphetett volna vissza. Majd ha csattan a bilincs rajta (ahogy hallom, lenne miért).
shawnka

2 órája
Tényleg, azzal a faszival mi lett, aki a kamu MP miatt nyert Vasban? Meg lett gátolva vagy beült?