Politika

69 feliratkozó

32 perce
Lúdas Solymi New England Patriots 9 269
Ahogy közeledett ez a nap, egyre inkább kezdtem aggódni az újoncok miatt. Na persze ez bőven nem egy megugorhatatlan munka, de szerintem így is sokan alkalmatlanok lesznek rá. Még jó, hogy sokan vannak így a gombnyomkodó képviselők elférnek majd a dolgozók között. Ez persze nem csak a tiszásokra vonatkozik, de azon az oldalon várja el az ember most a munka érdemi részét.
Klaci79
Miert, Fidesz, KDNP, MH, stb. oldalon hanyan voltak ra alkalmasak?

A Tisza oldalon legalabb az akarat megvan arra h csinaljak es jol csinaljak.
Tobbsegenek van multja a munka vilagabol, igy azert abban lehet bizni h tudjak mit kell csinalni vagy kihez kell fordulni ha nem tudnak valamit.
Lúdas Solymi
Az, hogy sokaknak múltja van más szakmákban, az nem jelenti azt, hogy jók lesznek ebben a munkában. Én már látom a törésvonalakat sok esetben, pedig még ugye ünnepelnünk kellene. Megfelelő képességek hiányában azért nem lesz könnyű politizálni. Jó néhány politikus van karizma nélkül, akik nem tudom hogy fognak majd meggyőzni embereket vagy kompromisszumokat teremteni. Jellemzően vannak olyanok, akik már most...viszonylag korán...elfelejtették honnan is jöttek. (vagy legalábbis eléggé úgy tűnik)
Klaci79
Neveket akarok hallani! 😊

Egyébként abban egyetértek, hogy nem biztos, hogy jól fogják csinálni, de ez olyan mint egy új munkahely.
Van aki belerázódik, van aki nem.

A Fidelitas egyetlen előnye az volt, hogy akik ott voltak, azok már tudták mire számítsanak, legalábbis így gondolom.

Most beszèltem vkivel aki politikai körökben is mozod, mondja, hogy a Tisza egyèbkènt elèg nagy káderhiánnyal küzd.... államtitkárokat is nehéz találniuk, helyettesek mèg kevèsbè....ezt mondjuk nagyjából sejthettük hogy lesz, izgalmas a helyzet
dande2
Biztos lesznek jelentkezők alsóbb szintekről is illetve elképzelhető előléptetés is, ami eddig elmaradt, mert nem volt rendszerhű az illető.
Nameg lehetnek olyan fideszes háttéremberek akik tudnak alkalmazkodni és szakmailag jók lehetnek.

De érdekes lesz nézni, hogy ki és honnan fog jelentkezni és mennyien.
Szerintem most lett egy vonzereje annak, hogy az államnak dolgozzon az ember.
32 perce
szaba Los Angeles Chargers 12 693
Most beszèltem vkivel aki politikai körökben is mozod, mondja, hogy a Tisza egyèbkènt elèg nagy káderhiánnyal küzd.... államtitkárokat is nehéz találniuk, helyettesek mèg kevèsbè....ezt mondjuk nagyjából sejthettük hogy lesz, izgalmas a helyzet
dande2
Ha esetleg van bekötöttséged, engem ajánlhatsz. Bármit megtanulok, jól áll rajtam az öltöny, és szeretek sok pénzt keresni.
34 perce
szaba Los Angeles Chargers 12 693
M1 még mindig tetvek 😡
Nézem a közvetítést "Decatlonból jön " Gyurcsánynak volt az ügyvédje meg hasonlók .....eszem faszom hogy ezek még mindig nem vesznek vissza az arcukból hihetetlen
Dagobert bácsi
Így lesz hiteles a hagyatékuk.
46 perce
Dagobert bácsi 319
M1 még mindig tetvek 😡
Nézem a közvetítést "Decatlonból jön " Gyurcsánynak volt az ügyvédje meg hasonlók .....eszem faszom hogy ezek még mindig nem vesznek vissza az arcukból hihetetlen
48 perce
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 069
Ahogy közeledett ez a nap, egyre inkább kezdtem aggódni az újoncok miatt. Na persze ez bőven nem egy megugorhatatlan munka, de szerintem így is sokan alkalmatlanok lesznek rá. Még jó, hogy sokan vannak így a gombnyomkodó képviselők elférnek majd a dolgozók között. Ez persze nem csak a tiszásokra vonatkozik, de azon az oldalon várja el az ember most a munka érdemi részét.
Klaci79

Tobbsegenek van multja a munka vilagabol, igy azert abban lehet bizni h tudjak mit kell csinalni vagy kihez kell fordulni ha nem tudnak valamit.
Lúdas Solymi
Az, hogy sokaknak múltja van más szakmákban, az nem jelenti azt, hogy jók lesznek ebben a munkában. Én már látom a törésvonalakat sok esetben, pedig még ugye ünnepelnünk kellene. Megfelelő képességek hiányában azért nem lesz könnyű politizálni. Jó néhány politikus van karizma nélkül, akik nem tudom hogy fognak majd meggyőzni embereket vagy kompromisszumokat teremteni. Jellemzően vannak olyanok, akik már most...viszonylag korán...elfelejtették honnan is jöttek. (vagy legalábbis eléggé úgy tűnik)
59 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 959 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 269
Klaci79

1 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy alternatív világban, ahol 20 centivel magasabb vagyok, szívesen lennék díszőrség tagja. Elég menő, na 😀
Gyurma Pappa
Annó kérdeztem egy katonai suliba járó ismerősöm, hogy azok ott mennyire a top katonák, azt mondta, hogy annyira nem, fontosabb a kinézet, ő is bukta, mert volt kb. 165 cm 😀
StormST
Azért én 6 centivel magasabb vagyok. (jó, hát személyes vallomás ILB-t játszottam a magyar ligában 😀 évezred vicce, de elfértem a OL-ek hóna alatt)
Gyurma Pappa
Mondjuk már gondolom nem ez a szint, és engem kb ekkora magassággal nem oda raknának 😅

Poloska vagyok.
1 órája
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 850 — zászló zászló szív
Egy alternatív világban, ahol 20 centivel magasabb vagyok, szívesen lennék díszőrség tagja. Elég menő, na 😀
Gyurma Pappa
Annó kérdeztem egy katonai suliba járó ismerősöm, hogy azok ott mennyire a top katonák, azt mondta, hogy annyira nem, fontosabb a kinézet, ő is bukta, mert volt kb. 165 cm 😀
StormST
Azért én 6 centivel magasabb vagyok. (jó, hát személyes vallomás ILB-t játszottam a magyar ligában 😀 évezred vicce, de elfértem a OL-ek hóna alatt)

1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 179 — The Mathematician
Gec, pont most követett be Nagy Pista volt agrárminiszter Instán
Pedig ő csak fullos gádzsikat szokott 🤣
zacknorb
 www.youtube.com/watch?v=_J10WRzLdO4

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 162
zacknorb
Köszönjük a vallomást.

2 órája
StormST Denver Broncos 12 862 — SB 50 Champion @ Grund
Gyurma Pappa

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 órája

2 órája
193-an szavaztak? Már most 6-an lógnak? 😀
StormST
6-an pont a mihazánkosok vannak, de őket berakták jó érzékkel jobbszélre, látni őket.

2 órája
193-an szavaztak? Már most 6-an lógnak? 😀

2 órája
Tényleg, azzal a faszival mi lett, aki a kamu MP miatt nyert Vasban? Meg lett gátolva vagy beült?
shawnka
Sokat nem számított volna, mert valszeg ha viszi azt az EVK-t a Tisza, akkor a listán becsúszik +1 fideszes

2 órája
Itt nálunk nyugat-magyarországon rengeteg helyen derült ki, hogy azbeszttel szennyezett kőzuzalékot raktak le. A probléma az, hogy az itteni Tiszás ogy képviselő aki nyert, írt ki közleményt, de sajnos ugyanaz látszik, mint az elmúlt 16 éveben, azaz, hogy nem nevezi meg a felelősöket, pedig elég egyszerű lenne, mentek is a hozzászólások, hogy ez így nem lesz jó, de nem igen válaszolt. A megyei székhely fideszes polgija meg teljesen benyalt már a tiszás ogy-nak, meg az egész tiszának már, gondolom jövőre már mind tiszás színekben lesznek...remélem nem ússzák meg a felelősségre vonást, különben semmit nem ért az egész.
Pep71
Én csak felületesen követtem ezt az azbesztes sztorit, szóval tényleg tudatlanságból kérdezem: miben lehet valaki a magyar oldalon felelős ebben a sztoriban? Tudhatta itt a megrendelő oldalon bárki, hogy azbesztes a cucc?
StormST
A bánya / kitermelő felelhet, ha tudott vagy tudnia kellett volna az azbeszttartalomról, de ezt eltitkolta vagy nem vizsgálta megfelelően.
A forgalmazó vagy kivitelező is felelhet, ha már ismert veszélyesség mellett továbbértékesítette vagy felhasználta az anyagot.
Az önkormányzat vagy megrendelő felelőssége is felmerülhet, ha közterületre, utakhoz, töltésekhez, parkolókhoz engedélyezte megfelelő vizsgálat nélkül.
Pep71
Jó, de ebből a kitermelő után kinek a "tudása" bizonyított eddig?

2 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 606 — Lucas Scott
És MC-vel pont arról beszélgettünk, és maximálisan így gondolom: kattanjon le a mainstream sajtó Orbán Viktor szemlézéséről. Nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy Trumpot is ez a katasztrófaturizmus tartotta felszínen. Nem kell, lépjen túl rajta a történelem. Ahogy érdemei megteszik.
Gyurma Pappa
Ja csak kattintást meg ez generál, ami meg hoz hirdetőt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 069
2 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 646 — Sworn to the Dark
Tényleg, azzal a faszival mi lett, aki a kamu MP miatt nyert Vasban? Meg lett gátolva vagy beült?
shawnka
beül.

built for this shit

2 órája
Mandátumvizsgálat eredménykövető!

2 órája
Az mekkora fless már, hogy Daredevil mellé ültettek Zámbó Jimymt (Nagy Ervint)

Poloska vagyok.
2 órája
shawnka
Nem nagyon lehet mit tenni, magától léphetett volna vissza. Majd ha csattan a bilincs rajta (ahogy hallom, lenne miért).

2 órája
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 687 — Tyrone Creek