Politika
52 feliratkozó
35 perce
A tegnapi Koppanjon tüntetésről miért nincs egy db cikk se? Csak Zebracsík fb oldalon láttam képeket.Pedig kíváncsi lettem volna egy drönfelvételre...mint ahogy a mai Terror házás tünciről is... 😕
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
15 órája
16 órája
Magyar Péter ma este a szekszárdi szüreti fesztiválra látogatott, sokan örültek neki, szelfizgetett a tömegben, de volt egy bácsi, aki nem vette jó néven:jó lenne most már, ha kompetens testőrei lennének, és az ilyen faszok a közelébe sem kerülhetnek.
www.facebook.com/reel/2113987119204392?locale=hu_HU
MP testőrei biztos imádják az ilyen szituációkat, amikor tömegrendezvényeken távol tőle végezhetik a munkájukat..
csi77
built for this shit
16 órája
Magyar Péter ma este a szekszárdi szüreti fesztiválra látogatott, sokan örültek neki, szelfizgetett a tömegben, de volt egy bácsi, aki nem vette jó néven:MP testőrei biztos imádják az ilyen szituációkat, amikor tömegrendezvényeken távol tőle végezhetik a munkájukat..
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
17 órája
Mert akkor kemények, ha úgy hiszik védve vannak. Mint az óvodások akik visszatudnak futni Apuhoz/Anyuhoz.Te ezt honnan tudod?Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nem fognak.
NB2
Stez
pfefe8
20 órája
most látta Dave-et 😊Dezse Zelenka Dórika elárulta, hogy azért gyűlöli az új rendszert, mert elvették a jövőjét. Pedig olyan szép terveik voltak. Venni egy kisebb lakást, aztán pár évvel később egy kicsit nagyobbat, aztán egy kerteset, hogy a második gyereknek már legyen több helye. De ez a tetves mocskos kormány elvágta a jövőjét, mert nemhogy lakásra nem jut, de alig tudnak megélni, nincs rendes fizetés. És emiatt felelősnek tart mindenkit, aki ezekre szavazott.Ezen már két napja túl vagyunk, ne hozd vissza a tetemet.
Dórika drága. Nem a kormány vette el az állásod, hanem az, akinek a hátsóját nyaltátok és ma is nyaljátok. Ők voltak azok, akik csak addig kértek belőletek amíg közpénzből eltarthattak. Amint zsebbe kellett volna nyúlni, máris nem értetek semmit nekik. De ne csüggedj, fiatal vagy, a jövő nem tűnt el. Két választásod is van. Az egyik, hogy megpróbálsz a piacról megélni. Ha meg tudsz. Melós, de vannak akik megoldják. A másik opció, hogy kirúgod a Dezsét és befekszel valamelyik olyan nerenc ágyába, aki feljebb van a ranglétrán és most is eltartják. Utóbbi esetben siess, mert manapság nagy rájuk a kereslet.
peterk2005
szaba
20 órája
Dezse Zelenka Dórika elárulta, hogy azért gyűlöli az új rendszert, mert elvették a jövőjét. Pedig olyan szép terveik voltak. Venni egy kisebb lakást, aztán pár évvel később egy kicsit nagyobbat, aztán egy kerteset, hogy a második gyereknek már legyen több helye. De ez a tetves mocskos kormány elvágta a jövőjét, mert nemhogy lakásra nem jut, de alig tudnak megélni, nincs rendes fizetés. És emiatt felelősnek tart mindenkit, aki ezekre szavazott.Ezen már két napja túl vagyunk, ne hozd vissza a tetemet.
Dórika drága. Nem a kormány vette el az állásod, hanem az, akinek a hátsóját nyaltátok és ma is nyaljátok. Ők voltak azok, akik csak addig kértek belőletek amíg közpénzből eltarthattak. Amint zsebbe kellett volna nyúlni, máris nem értetek semmit nekik. De ne csüggedj, fiatal vagy, a jövő nem tűnt el. Két választásod is van. Az egyik, hogy megpróbálsz a piacról megélni. Ha meg tudsz. Melós, de vannak akik megoldják. A másik opció, hogy kirúgod a Dezsét és befekszel valamelyik olyan nerenc ágyába, aki feljebb van a ranglétrán és most is eltartják. Utóbbi esetben siess, mert manapság nagy rájuk a kereslet.
peterk2005
21 órája
Dezse Zelenka Dórika elárulta, hogy azért gyűlöli az új rendszert, mert elvették a jövőjét. Pedig olyan szép terveik voltak. Venni egy kisebb lakást, aztán pár évvel később egy kicsit nagyobbat, aztán egy kerteset, hogy a második gyereknek már legyen több helye. De ez a tetves mocskos kormány elvágta a jövőjét, mert nemhogy lakásra nem jut, de alig tudnak megélni, nincs rendes fizetés. És emiatt felelősnek tart mindenkit, aki ezekre szavazott.Dórika drága. Nem a kormány vette el az állásod, hanem az, akinek a hátsóját nyaltátok és ma is nyaljátok. Ők voltak azok, akik csak addig kértek belőletek amíg közpénzből eltarthattak. Amint zsebbe kellett volna nyúlni, máris nem értetek semmit nekik. De ne csüggedj, fiatal vagy, a jövő nem tűnt el. Két választásod is van. Az egyik, hogy megpróbálsz a piacról megélni. Ha meg tudsz. Melós, de vannak akik megoldják. A másik opció, hogy kirúgod a Dezsét és befekszel valamelyik olyan nerenc ágyába, aki feljebb van a ranglétrán és most is eltartják. Utóbbi esetben siess, mert manapság nagy rájuk a kereslet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 napja
a kognítiv disszonancia elkerülhetetlen az ember életében , ez egy kompromisszum a túléséshez mivel a világ igen csak ellentmondásos, a mértéke már vitatható 😀Hidd el sok olyan ember van aki szerint ez jó, mert így legalább a pénz itthon marad 😀 😀 Hány ilyen beszélgetést folytattam le. Megkérdeztem tőlük hogy ha a boltban a kenyér 3x annyiba kerülne, mert magyar lenne, remélem azt fogja levenni, hogy támogassa a magyar tőkéseket, ilyenkor szokott csend lenni.Az ember természetes képessége, hogy elkerülje a kognitív disszonanciát. Vagy csak egyszerűen túl buta, hogy megértse az alap gazdasági folyamatokat is. Bayer Zsolt néhány hete kiszámolta, hogy a szélerőművek többet fogyasztanak, mint amit termelnek, és ezt egy hosszú cikkben meg is írta. Zsóti bácsi az egyik igazodási pontja annak a sok embernek aki szerint ez jó, nem csoda, hogy csend lesz ha váratlanul nem a vonalba illő gondolat támadja meg az agysejteket.
Nomac
peterk2005
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 napja
hát ha Fegyőr is 1év börtönt kapott (2 évre felfüggesztve) egy füstgyertyáért akkor egy huligán mennyit fog? kiváncsian várom milyen lesz a szabadságharc a barikádokon egy politikus-bünözőért, de lelkük rajta, mindenkinek szuverén joga gombaként élniKönnyű úgy vagánykodni hogy tudod, úgyis megúszod. Most hány ultrának van bátorsága az üzengetésen kívül bármit csinálni? Te ki fogsz menni az utcára mert kubi azt mondja? Szerinted a társadalom hány százalékának olyan fontos ügy egy futballcsapat, hogy tüntetni is hajlandó legyen érte?Te ezt honnan tudod?Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nem fognak.
NB2
Stez
pfefe8
Ha ki is megy majd pár száz ember petárdazni az utcára, a rendőrök elég gyorsan el fogják nyomni és surprise, azon jogszabályok alapján kapnak majd komoly büntetéseket, amiket még az a fidesz hozott, aki miatt hőzöngeni mennek. És majd nyilván nem fogják érteni mi történik.
Nemes samu09
Szerkesztette: Josszi
1 napja
Stez maga KubiTe ezt honnan tudod?Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nem fognak.
NB2
Stez
pfefe8
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
“Még a bolond is, amikor hallgat, bölcsnek ítéltetik; mikor ajkait bezárja, eszesnek.”Az ilyen ügyektől erősödik meg bennem az az érzés, hogy ha meghallom ezek után bármelyik fideszest nemzeti érdekről, szuverenitásról vagy éppen gyarmatosításról papolni, akkor csak simán ökölbe szorul a kezem és úgy vágnám reflexből pofán teli ököllel a delikvenst, hogy magam is elszégyellem magamat miatta.Az ilyenesetekre szoktam azt megjegyezni, hogy "hülyének lenni nem bűn, de azért inkább ne beszélj túl hangosan..." (mármint nem Te, hanem azok, akik még mindig azt gondolják, hogy a fidesz képviseli a nemzethy érdekeket)
peterk2005
slowmotion
Egészen bibliai a mondásod.
1 napja
Akinek vaj van a fején, az minek menne a napra?Te ezt honnan tudod?Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nem fognak.
NB2
Stez
pfefe8
A legtöbbjük fogható valamivel, és ha a hatóság konkrétan nem is tudja ki és mivel, de a kimenetelt fontolgató mókamiki tudja magáról, és sok hasznot nem remélhetne egy utcai hőzöngéstől az egzisztenciája viszonylatában, annyi azért nincs egy focicsapatnak szurkolásban.
1 napja
Könnyű úgy vagánykodni hogy tudod, úgyis megúszod. Most hány ultrának van bátorsága az üzengetésen kívül bármit csinálni? Te ki fogsz menni az utcára mert kubi azt mondja? Szerinted a társadalom hány százalékának olyan fontos ügy egy futballcsapat, hogy tüntetni is hajlandó legyen érte?Te ezt honnan tudod?Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nem fognak.
NB2
Stez
pfefe8
Ha ki is megy majd pár száz ember petárdazni az utcára, a rendőrök elég gyorsan el fogják nyomni és surprise, azon jogszabályok alapján kapnak majd komoly büntetéseket, amiket még az a fidesz hozott, aki miatt hőzöngeni mennek. És majd nyilván nem fogják érteni mi történik.
1 napja
Te ezt honnan tudod?Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nem fognak.
NB2
Stez
Steelers fan
1 napja
Hidd el sok olyan ember van aki szerint ez jó, mert így legalább a pénz itthon marad 😀 😀 Hány ilyen beszélgetést folytattam le. Megkérdeztem tőlük hogy ha a boltban a kenyér 3x annyiba kerülne, mert magyar lenne, remélem azt fogja levenni, hogy támogassa a magyar tőkéseket, ilyenkor szokott csend lenni.Az ember természetes képessége, hogy elkerülje a kognitív disszonanciát. Vagy csak egyszerűen túl buta, hogy megértse az alap gazdasági folyamatokat is. Bayer Zsolt néhány hete kiszámolta, hogy a szélerőművek többet fogyasztanak, mint amit termelnek, és ezt egy hosszú cikkben meg is írta. Zsóti bácsi az egyik igazodási pontja annak a sok embernek aki szerint ez jó, nem csoda, hogy csend lesz ha váratlanul nem a vonalba illő gondolat támadja meg az agysejteket.
Nomac

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 napja
Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nem fognak.
NB2
1 napja
Mondjuk a vasi autóút-építések a 9mrd/km-es árazással... mert abban csak az építés volt benne, amit a szomszédos országokban is hatod-nyolcadáron mennek maximum.Az autópálya koncessziós üggyel is azt hiszem pályázhatunk majd a világbajnoki címre. Hogy egy közbeszerzési eljárással ennyit még nem nyúltak le államtól sehol a világban. Elképesztő. Az ilyen ügyektől erősödik meg bennem az az érzés, hogy ha meghallom ezek után bármelyik fideszest nemzeti érdekről, szuverenitásról vagy éppen gyarmatosításról papolni, akkor csak simán ökölbe szorul a kezem és úgy vágnám reflexből pofán teli ököllel a delikvenst, hogy magam is elszégyellem magamat miatta.azert nyugat Balkanon vagy Afrikaban par kinai projekt meg mindig lazan beelozi ezt a koncessziot.
peterk2005
csebi
1 napja
Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Nehogy kitekerjenek egy molinót, hogy MP utánad megyünk! 😀
NB2
1 napja
Az ilyen ügyektől erősödik meg bennem az az érzés, hogy ha meghallom ezek után bármelyik fideszest nemzeti érdekről, szuverenitásról vagy éppen gyarmatosításról papolni, akkor csak simán ökölbe szorul a kezem és úgy vágnám reflexből pofán teli ököllel a delikvenst, hogy magam is elszégyellem magamat miatta.Az ilyenesetekre szoktam azt megjegyezni, hogy "hülyének lenni nem bűn, de azért inkább ne beszélj túl hangosan..." (mármint nem Te, hanem azok, akik még mindig azt gondolják, hogy a fidesz képviseli a nemzethy érdekeket)
peterk2005
1 napja
Az autópálya koncessziós üggyel is azt hiszem pályázhatunk majd a világbajnoki címre. Hogy egy közbeszerzési eljárással ennyit még nem nyúltak le államtól sehol a világban. Elképesztő. Az ilyen ügyektől erősödik meg bennem az az érzés, hogy ha meghallom ezek után bármelyik fideszest nemzeti érdekről, szuverenitásról vagy éppen gyarmatosításról papolni, akkor csak simán ökölbe szorul a kezem és úgy vágnám reflexből pofán teli ököllel a delikvenst, hogy magam is elszégyellem magamat miatta.azert nyugat Balkanon vagy Afrikaban par kinai projekt meg mindig lazan beelozi ezt a koncessziot.
peterk2005
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Az autópálya koncessziós üggyel is azt hiszem pályázhatunk majd a világbajnoki címre. Hogy egy közbeszerzési eljárással ennyit még nem nyúltak le államtól sehol a világban. Elképesztő. Az ilyen ügyektől erősödik meg bennem az az érzés, hogy ha meghallom ezek után bármelyik fideszest nemzeti érdekről, szuverenitásról vagy éppen gyarmatosításról papolni, akkor csak simán ökölbe szorul a kezem és úgy vágnám reflexből pofán teli ököllel a delikvenst, hogy magam is elszégyellem magamat miatta.Hidd el sok olyan ember van aki szerint ez jó, mert így legalább a pénz itthon marad 😀 😀 Hány ilyen beszélgetést folytattam le. Megkérdeztem tőlük hogy ha a boltban a kenyér 3x annyiba kerülne, mert magyar lenne, remélem azt fogja levenni, hogy támogassa a magyar tőkéseket, ilyenkor szokott csend lenni.
peterk2005
1 napja
Az autópálya koncessziós üggyel is azt hiszem pályázhatunk majd a világbajnoki címre. Hogy egy közbeszerzési eljárással ennyit még nem nyúltak le államtól sehol a világban. Elképesztő. Az ilyen ügyektől erősödik meg bennem az az érzés, hogy ha meghallom ezek után bármelyik fideszest nemzeti érdekről, szuverenitásról vagy éppen gyarmatosításról papolni, akkor csak simán ökölbe szorul a kezem és úgy vágnám reflexből pofán teli ököllel a delikvenst, hogy magam is elszégyellem magamat miatta.

1 napja
Illetve azt se szabad elfelejteni, hogy ez a nagy Fradi-tábor meg az ultrák szerepe és lehetőségei túl van misztifikálva.Nagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.10e ember? 20? Ebből mindenki a Kubi haverja?
NB2
Azt gondolni, hogy a Fradi elnök ügye egy olyan kérdés, ami mögött társadalmi többség van, minimum kérdőjeles.
Épp 25 mrd-t kell visszafizetni heteken belül. Az nem vitte őket utcára, majd a Kubatov mellett kimennek? Szétverik a várost miatta?
Valaki a választások előtt írta, hogy a Carpathian Brigade-on belül is Tiszás volt a többség. Azt gondolom, hogy a Fidesz leváltásának ügye továbbra is erősebb, mint hogy a Kubatov emberei hányan vannak. Nehéz lesz úgy meggyőzni embereket, hogy szétverik a várost. Továbbra sem 2006 van, bármennyire ezt hiszi a Fidesz keménymag.
Gyurma Pappa
Nagynak és erősnek tűntek, mert a politika így akarta és mert le voltak pénzelve.
Amint nincs mögöttük pénz és politikai támogatás, akkor előjönnek a korábbi ellentétek és sokkal többen gondolják majd meg, hogy részt vegyenek-e olyan balhékban amiknek lesz valós következménye és nem lesz senki aki kimentse őket.
Természetesen fognak próbálkozni csak épp sokkal többen vannak azok akik nem szeretnék őket a Fradi közelében látni vagy legalábbis nem szeretnék, hogy ők határozzák meg a Fradi és a szurkolói jövőjét.
1 napja
csak ne szombatra szervezzék a tüntetéstNagyon kíváncsi vagyok hova jut el ez a Kubi dolog, mert Magyarék olyanba tenyereltek bele, amibe szerintem most pár hónap után nem akartak. Van a fradistáknál egy viszonylag nagy tömeg, akik nem csak táncikálnak az utcán, kíváncsi vagyok ki fognak-e menni az utcára, ha úgy alakul.Na de majd ha az MTK ultrák is kimennek jól Dajcstomi miatt az utcára, az lesz csak az igazi baj!
NB2
slowmotion