Politika

69 feliratkozó

11 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 380
Azok, akik korábban elhessegették a HUXIT-ot, még mindig így gondolják?

"Ha azt csinálnánk, amit Brüsszel kér tőlünk, a családoknak a fele tönkremenne. ”

Szerintem már abszolút ennek van megágyazva, miután az EU-ban megszavazzák az orosz energiahordozókról való teljes leállást, nem is lehet már más irányba haladni.
r.baggio
Inkompetenciából vagy tudatos függésből nem váltunk le az orosz energiáról, ez a nagy kérdés.
Dzsokijuing
Tudatos, ebben semmi inkompetencia nincs.
11 hónapja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 635
Jájj, ahogy látom, a főni megint nem vette be a gyógyszerét 😂
warr_b
ukrajna magyarország miatt van még talpon, Putin gazda meg ne tudja
Kúrfürst briareos
Azt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”

Nem tudom, hogy a nem normális, elmebeteg, pszichopata szavak összessége fedik-e ezt... de ezt az embert ki kellene vizsgáltatni az tuti...
Beki
ilyenkor bezzeg a nyugathoz (és eu-hoz) tartozunk, annak ellenére hogy lépten-nyomon mindent megpróbált elgáncsolni
11 hónapja
Beki New York Jets 2 753
warr_b
Kúrfürst briareos
Azt is mondta, hogy „mi fizetjük az ukrán nyugdíjasok nyugdíját, mi tartjuk fenn a hadseregüket. Nélkülünk, a Nyugat nélkül egy napot sem tudna talpon maradni. Ez a helyzet.”

Nem tudom, hogy a nem normális, elmebeteg, pszichopata szavak összessége fedik-e ezt... de ezt az embert ki kellene vizsgáltatni az tuti...
11 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 800 — Saturday Night Lights

"Ha azt csinálnánk, amit Brüsszel kér tőlünk, a családoknak a fele tönkremenne. ”

Szerintem már abszolút ennek van megágyazva, miután az EU-ban megszavazzák az orosz energiahordozókról való teljes leállást, nem is lehet már más irányba haladni.
r.baggio
Inkompetenciából vagy tudatos függésből nem váltunk le az orosz energiáról, ez a nagy kérdés.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja

r.baggio
Se értelme, se támogatottsága nincs a HUXIT-nak, csak jól hangzik. h megtehetnénk.
Energiahordozók kapcsán meg érdemes Holoda Attilás interjúkat olvasni, hallgatni, nézni.

Le lehet válni, a MOL dolgozik is a finomítók átalakításán, csak kurva lassan.
Ha lett volna ilyen irányú döntés, akkor ennyi év alatt meg tudta volna csinálni a kormány.
Itt csak arról van szó, hogy ez jó pénz nekik, meg orosz energiahordozó amúgy is van és lesz, csak átcímkézve, ahogy a nyugati országok is veszik.
11 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
warr_b
Úristen, mit mondott már megint az ökör? Én már képtelen vagyok hallgatni, olvasni, látni az ember.
KB23
Megüzente Zselének h ne üzengessen, legyen szerényebb és ha akar vmit, akkor jöjjön ide és kérjen szépen.
Meg különben is ismeri ám a fajtáját.
11 hónapja
StormST Denver Broncos 12 912 — SB 50 Champion @ Grund
még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teheránt
Cruyffista
Mondjuk volt itt nemrég Ahmadinedzsád is, just in case
slowmotion
Meg Erdogan...
warr_b
Kíváncsi leszek, hogy a békepárti miniszterelnökünk kinek a pártjára áll vagy méginkább hogyan hozza el a békét, de persze nem várok tőle mást, mint mély kussolást a témában...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
11 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
warr_b

11 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 855
warr_b
Úristen, mit mondott már megint az ökör? Én már képtelen vagyok hallgatni, olvasni, látni az ember.
11 hónapja
StormST Denver Broncos 12 912 — SB 50 Champion @ Grund
warr_b
Mert volt olyan, hogy bevette?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
még szerencse, hogy békepárti országként, #nelegyenww3 jegyében megvendégeltük pár hete netannyahut, aki épp most bombázza teheránt
Cruyffista
slowmotion
Meg Erdogan...

11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 790 — Cowboys fan
Cruyffista
11 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ez veszélyes!

444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23
Nagyon sok dolgot ki lehetne már sajnos emelni csak a közelmúltból, de aki a 15 éve regnáló miniszterelnök szájából elhangzó "béke akkor lesz, amikor győzünk" mondat hallatán nem retten meg és ismeri fel ennek a rendszernek az aberrált működését és fenntarthatatlanságát, az menthetetlen. Ahogy cinkos az is, aki néma.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 464 — balazs.t85@gmail.com
Szerintetek eljön a pillanat, amikor ki kell állnia vitázni a Döbröginek?
KB23
Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
Kampman
Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.
Nomac
Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.

Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.

Éghet akármennyire a ház.
Cowboykarcsi90
Én is megnézném, ahogy felmossák vele a padlót, de én kb 1% esélyt látok rá. Amint a Tisza kerülne 2/3-os helyzetbe, semmi értelme nem lenne MP-nek kiállni.
11 hónapja
Cowboykarcsi90 3 559 — …not me…Im in my prime!
KB23
Ha valóban szoros lesz a verseny (és nem csak kamu a záruló olló, mint legutóbb, de ezt valószínűleg úgyis csak a nem publikus mérésekből fogják látni a Fidesznél is), akkor ott már megfutamodás jellegű lenne nem kiállnia.
Kampman
Azt már megtanulta hogy nyertes helyzetből nem vitázik. Ha kiáll vitázni, az azt jelenti hogy a Tisza kb 2/3on áll. Onnan már nincs mit vesztenie.
Nomac
Azt nagyon megnézném, ahogy a dagadtfasz kiáll akárkivel vitázni.

Nem fog, ebben biztos vagyok. Ő is tudja, hogy nincs olyan szkenárió ahol abból jól jöhet ki.

Éghet akármennyire a ház.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 464 — balazs.t85@gmail.com
KB23
Kampman
11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 178
KB23

11 hónapja
Ez veszélyes!

444.hu/2025/06/12/orban-a-harcosok-klubjanak-adott-interjuban-beke-akkor-lesz-amikor-gyozunk
KB23
Az, már attól elpusztult egy rakás agysejtem, hogy elolvastam az önellentmondásokkal teli baromságait 😫
warr_b
A bátor kis India, buzdítja a híveit, de O már nem áll ki ha kérdezik, kocos fogú, menczer tompika ugat mint a csahos kutya.

youtu.be/H0Kiiakw0r0?si=JX0YO3LuDv9BrK5E
11 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
11 hónapja
NB2 New England Patriots 28 605 — nabege2@yahoo.com
Naháááááááááát ki gondolta volna
gondolom az összes DM dolgozó nem a Fideszre fog szavazni

telex.hu/gazdasag/2025/06/12/dm-drogerie-markt-arresstop-drogeria-kevesebb-oraszam-dolgozok
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 937 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 telex.hu/gazdasag/2025/06/11/ngm-n7-holding-4ig-nyrt-allami-hadiipar-maganositas
Beki
Hamarosan lesz az M1mellé M1 katona adó hazafias dalokkal meg minden faszommal.....ezeknek teljesen elmentek otthonról....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Ez veszélyes!

KB23
Az, már attól elpusztult egy rakás agysejtem, hogy elolvastam az önellentmondásokkal teli baromságait 😫

11 hónapja
Ez veszélyes!

Felkapott fórum témák