Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.ööö
NB2
nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
MP szerint a kormánymédia ferdít. Ha igaz ami történt, akkor ilyen tényleg bármelyikünkkel előfordulhat.
több mint 1 éve
www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20240619/ilyen-nincs-vegleg-megadoztatjak-a-magyar-csaladok-megtakaritasait-ennyit-kell-fizetni-augusztustol-1152506#Ügyes, mondaná Grün bácsi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ennyi.Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet.pontosan. ezert is erthetetlen KariGeri felvetelei is (raadasul mar hanyadszor egeti meg magat), meg az, hogy Rogan sem lehet maganuton a Hyde Parkban, de sztem Novak Katalin sem szamit annak Kolnben.
MC12
aki erre a mokara adja a fejet annak el kell fogadnia, hogy maximum akkor viselkedhet maganemberkent, ha felesegevel-ferjevel van a furdoszobaba ugy, hogy semmit telefon, laptop nincs a kozelben.
minden mas esetben ugy kell megnyilvanulnia mintha ott lenne elotte 15 mikrofon.
csebi
több mint 1 éve
Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.Tudom, de azt is, hogy bármennyire felkészítheted, alapvetően szarik rá.
MC12
Nem tartja ba az elméletben logikus elvárásokat, leszarja az evidens tanácsaidat, aztán ha valami baul üt ki, akkor meg néz, mint hal a szatyorban. Úgyis jobban tudja. Vagy sehogy se tudja, de csak egy politikába keveredett balfasz, akit visz a saját egója, tehetetlensége, vélelmei, képességei. (Legalábbis én csak ilyennel találkoztam, legyen szó politikáról, kultúráról, a közélet bármely szegmenséről. Ami végülis nem az én problémám, hiszen amit kapott, azt kifizeti, az nem az én dolgom, ha nem használja, vagy nem úgy, ahogy optimális lenne.)
De megcáfolhatsz.
Ha azt mondod, hogy a "te politikusod" maradéktalanul hallgatott rád, azt elfogadom, de akkor az lesz a kivétel.
több mint 1 éve
Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet.pontosan. ezert is erthetetlen KariGeri felvetelei is (raadasul mar hanyadszor egeti meg magat), meg az, hogy Rogan sem lehet maganuton a Hyde Parkban, de sztem Novak Katalin sem szamit annak Kolnben.
MC12
aki erre a mokara adja a fejet annak el kell fogadnia, hogy maximum akkor viselkedhet maganemberkent, ha felesegevel-ferjevel van a furdoszobaba ugy, hogy semmit telefon, laptop nincs a kozelben.
minden mas esetben ugy kell megnyilvanulnia mintha ott lenne elotte 15 mikrofon.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.Én se mennék.
MC12
Nem innék közszereplőként, nyilvános helyen alkoholt, Varga Juditnak se csinálnék három gyereket, nem Gulyás Gergő lenne az öribarim, nem mennék százvalahány vidéki településre, nem gründolnék pártot, és így tovább.
Ő meg mindezeket megtette.
Ez az ő élete, mi meg viszonyulni tudunk hozzá.
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy amit csinált jó, rossz, erkölcsös, nem az, morális, amorális stb. engem különösebben nem érdekel.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
MP jobban teszi ha visszavesz mert bár messze van 26, még egy pár ilyen remek akció és annyi anyagot ad a propaganda kezébe, hogy el is áshatja magát. Mondjuk szerintem nem fog visszavenni, mert ez ő, egy igazi "nekem mindent lehet" NER-es pojáca. Akinek a stikklijei eddig senkit nem érdekeltek, de most már mindneki ki van rá hegyezve.
több mint 1 éve
a magyar leginkább pénzügyileg tudatos, igen. sok minden más mellett.jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?jaja, mi ilyen pénzügyileg tudatos népség vagyunk.
😀
YoungZeeZee
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.Én se mennék.
MC12
Nem innék közszereplőként, nyilvános helyen alkoholt, Varga Juditnak se csinálnék három gyereket, nem Gulyás Gergő lenne az öribarim, nem mennék százvalahány vidéki településre, nem gründolnék pártot, és így tovább.
Ő meg mindezeket megtette.
Ez az ő élete, mi meg viszonyulni tudunk hozzá.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Megúszott 2 válogatott meccset. Inkább arra tippeltem volna, hogy ott keveredik valami ilyesmibe.
több mint 1 éve
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.Most, hogy már nincsen kampányelmebaj, érdemes visszatérni a földre.
Amadeus the Young
MP is csak ember, nem megváltó.
Képességes ember, igencsak tehetséges kommunikátor, kellően geci, populista politikus, jókor volt jó helyen, jól reagálta le a lehetőségét, elismerésreméltóan sok melót tett bele, de ember.
Ő is a saját érdekeit favorizálja, a saját céljai hajtják, a saját érzelmei, vágyai motiválják, a saját boldogulását, szórakozását keresi. Ha eközben megbassza/konszolidálja a NER-t, az nekünk csak jó, de attól még ember, ennek minden "negatívumával" együtt.
És hát az emberek ilyenek.
Sokszor csinálnak faszságokat.
Én ezért gondolom azt, hogy számunkra könnyebb a valóságot megérteni és arra reagálni, ha ezt nem feledjük, ha nem hiszünk valakiben, hanem bízunk, ha nem elvárásaink vannak, hanem reményeink, mert akkor nem merül fel ilyen kérdés és nem egy irreális szempontrendszerbe próbálunk politikusokat belepaszírozni, és akkor nem terhel minket az, hogy a politika a kelleténél jobban benyomul az életünkbe.
Másrészt történhet MP-el bármi, attól még 26-ban (nagy valószínűséggel) úgyis annyi lesz a választás, hogy Orbán vagy nemOrbán. És ha a nemOrbán MP, akkor csinálhat addig kvázi bármit MP, ez elég egyszerű választás lesz mindenkinek. Akár így, akár úgy.
Ja, és a 26-os választás 26 áprilisában dől el, nem 24 nyarán.
több mint 1 éve
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.Ez azért nekem is fejvakarós. A fél ner 2-3-4-5öd vonal ott bassza a rezet szerdától vasárnapig, mit gondolt? Hogy senki nem ismeri fel? És egy negyed vonalbeli senki nem fog belekötni pár jó pontért?
Amadeus the Young
Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.
Mindegy, tanulópénznek jó volt, több ilyen nem lesz ha tippelnem kell, inkább most, mint egy év múlva.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.amúgy ez mennyire arrogáns már tőle. azt ne mondja senki, hogy nem volt vele 2 ember, aki azért van ott, hogyha emberkedni kell.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.
több mint 1 éve
jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?jaja, mi ilyen pénzügyileg tudatos népség vagyunk.
😀
YoungZeeZee
több mint 1 éve
nagy meleg van...Nagyon erős a mai nap nyilatkozatok terén. Egymást múlják felül, ki tud hangzatosabb faszságot mondani. 😊jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?"óvatossági motívum" mit isznak/szívnak ezek?
😀
YoungZeeZee
Tactful Cactus
Mikey
több mint 1 éve
Nagyon erős a mai nap nyilatkozatok terén. Egymást múlják felül, ki tud hangzatosabb faszságot mondani. 😊jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?"óvatossági motívum" mit isznak/szívnak ezek?
😀
YoungZeeZee
Tactful Cactus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?"óvatossági motívum" mit isznak/szívnak ezek?
😀
YoungZeeZee
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Az állam feladata meghatározni, hogy kinek a feladata ... Hódmezővásárhelyen.telex.hu/belfold/2024/06/21/lazar-janos-valasztasi-eredmeny-fidesz-marki-zay-peter-hodmezovasarhelyelnézést, de ez nem állami feladat lenne? 😊
"...Arról is beszélt, hogy szerinte felül kell vizsgálni a helyi iparűzési adók rendszerét a közeljövőben: az a cél országosan, hogy a városok költsék a pénzeket az oktatásra, egészségügyre, utakra, épületekre, de ne mulassák el, vagy a polgármester ne magát építse belőle. „Ennek a dáridónak egyszer és mindenkorra véget kell vetni, ennek véget fogunk vetni” – tette hozzá arra utalva, hogy valamire készülnek a téma kapcsán."
De szép iparűzési adód van. Kár lenne, ha valaki ellopná.
csipkelli
NB2
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/21/lazar-janos-valasztasi-eredmeny-fidesz-marki-zay-peter-hodmezovasarhelyelnézést, de ez nem állami feladat lenne? 😊
"...Arról is beszélt, hogy szerinte felül kell vizsgálni a helyi iparűzési adók rendszerét a közeljövőben: az a cél országosan, hogy a városok költsék a pénzeket az oktatásra, egészségügyre, utakra, épületekre, de ne mulassák el, vagy a polgármester ne magát építse belőle. „Ennek a dáridónak egyszer és mindenkorra véget kell vetni, ennek véget fogunk vetni” – tette hozzá arra utalva, hogy valamire készülnek a téma kapcsán."
csipkelli
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 523
jol erettem h azert nem koltenek a magyarok es vagyunk utolsok, mert sporolunk?😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2024/06/21/lazar-janos-valasztasi-eredmeny-fidesz-marki-zay-peter-hodmezovasarhely"...Arról is beszélt, hogy szerinte felül kell vizsgálni a helyi iparűzési adók rendszerét a közeljövőben: az a cél országosan, hogy a városok költsék a pénzeket az oktatásra, egészségügyre, utakra, épületekre, de ne mulassák el, vagy a polgármester ne magát építse belőle. „Ennek a dáridónak egyszer és mindenkorra véget kell vetni, ennek véget fogunk vetni” – tette hozzá arra utalva, hogy valamire készülnek a téma kapcsán."
több mint 1 éve
"régi ellensége" 😀Belzebub?i.ibb.co/b7Xn2Yk/axobtj9zlv7d1.jpg
Tényleg?
Ez a faszi teljesen meghülyült.
zinedine5
deyell
Ez az igazi komcsi tempó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
telex.hu/ellenorzo/2024/06/21/manfred-weber-menczer-tamas-eppTökéletes. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May