Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsonyPont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
Willie Parker
több mint 1 éve
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
több mint 1 éve
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Czeglédy Gergő közben sittre került.
több mint 1 éve
Tegnap derült ki, hogy az edzésen ahova a fiam jár, az egyik csoporttárs gyerek a Révész Máriusz fia... még nem tudom, mit kezdjek ezzel az információval 😆A srácod ne rúgja fel/vele össze a port, ha lehet.
warr_b
több mint 1 éve
Tegnap derült ki, hogy az edzésen ahova a fiam jár, az egyik csoporttárs gyerek a Révész Máriusz fia... még nem tudom, mit kezdjek ezzel az információval 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ezek is PLETYKÁK."Rogán Antal 2021. november 2-án 18.25-kor hívta fel telefonon Völner Pált, ekkor 30 másodpercet beszéltek, és aznap este Völner járt is a Karmelitában, a Miniszterelnöki Kabinetirodán. Rogán előtt tíz perccel Senyei György, az Országos Bírói Hivatal elnöke is hívta Völnert, ez a beszélgetés három percet tartott. Másnap, november 3-án a Központi Nyomozó Főügyészség rejtett figyelést rendelt el. Az ügyészség szerint ezt 2-án még se Rogán, se Senyei nem tudhatta."😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDd
deyell
Óriási humoristák ülnek a KNYF-n.
Amadeus the Young
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
"Rogán Antal 2021. november 2-án 18.25-kor hívta fel telefonon Völner Pált, ekkor 30 másodpercet beszéltek, és aznap este Völner járt is a Karmelitában, a Miniszterelnöki Kabinetirodán. Rogán előtt tíz perccel Senyei György, az Országos Bírói Hivatal elnöke is hívta Völnert, ez a beszélgetés három percet tartott. Másnap, november 3-án a Központi Nyomozó Főügyészség rejtett figyelést rendelt el. Az ügyészség szerint ezt 2-án még se Rogán, se Senyei nem tudhatta."😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDd
deyell
Óriási humoristák ülnek a KNYF-n.
több mint 1 éve
"Rogán Antal 2021. november 2-án 18.25-kor hívta fel telefonon Völner Pált, ekkor 30 másodpercet beszéltek, és aznap este Völner járt is a Karmelitában, a Miniszterelnöki Kabinetirodán. Rogán előtt tíz perccel Senyei György, az Országos Bírói Hivatal elnöke is hívta Völnert, ez a beszélgetés három percet tartott. Másnap, november 3-án a Központi Nyomozó Főügyészség rejtett figyelést rendelt el. Az ügyészség szerint ezt 2-án még se Rogán, se Senyei nem tudhatta."
built for this shit
több mint 1 éve
Nincs itt semmi látnivaló.
több mint 1 éve
Könnyebben becsülhető h mihez mennyi anyag kell mint mondjuk egy stadionnál -> nehezebb lopni.Épül, szépül az ország...Azt nem értem, hogy ezt pl miért nem újítják fel?
kecsup.hu/2024/06/ala-kellett-ducolni-a-mentofeljarot-es-a-rendelointezet-gyalogos-feljarojat-a-kecskemeti-korhazban-unikum/
NB2
Lölö 10xen túlárazva megnyeri és legalább értelmes körülmények között várná a beteg az orvost (ami úgye alig van) meg a kórházi fertőzést.
cartman023

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Épül, szépül az ország...Azt nem értem, hogy ezt pl miért nem újítják fel?
kecsup.hu/2024/06/ala-kellett-ducolni-a-mentofeljarot-es-a-rendelointezet-gyalogos-feljarojat-a-kecskemeti-korhazban-unikum/
NB2
Lölö 10xen túlárazva megnyeri és legalább értelmes körülmények között várná a beteg az orvost (ami úgye alig van) meg a kórházi fertőzést.
több mint 1 éve
totalcar.hu/magazin/hirek/2024/06/16/a-tervezettnel-joval-nagyobb-gyarat-epit-a-byd-szegedre/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/20/volner-schadl-hangfelvetel-nyomozas?utm_source=app&utm_medium=notification&utm_campaign=volner-schadl-hangfelvetel-nyomozas&isMobileApp=1Hát, hogy járt volna ott Tóni??? Azt se tudja hol van a főügyészség. Polt Petikét kérte meg, hogy kicsit mismásoljon, ha már bejár dolgozni, legalább haszna is legyen.
steelwolf
több mint 1 éve
nepszava.hu/3239885_gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio-lemondasA kis Mici Mackó nem tudja otthagyni a mézes csuprot. De úgy néz ki a választói is szeretnek a fasz rosszabbik oldalán állni.
😀
Amadeus the Young
több mint 1 éve
nepszava.hu/3239885_gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio-lemondasAhogy a klasszikus szól 16 évvel ezelőttről:
😀
Amadeus the Young
"Nem azt mondták Feri, azt mondták, hogy menj a picsába" 😀
több mint 1 éve
Épül, szépül az ország...kecsup.hu/2024/06/ala-kellett-ducolni-a-mentofeljarot-es-a-rendelointezet-gyalogos-feljarojat-a-kecskemeti-korhazban-unikum/
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/06/20/louisiana-tizparancsolat-iskolak-torveny-allamVan baj ott is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Az RMDSZ EP-képviselői nem támogatták a tiszások tagfelvételi kérelmét a néppárti frakcióba.Háborúpártiak’
deyell
több mint 1 éve
Lehet még tovább szalámizni a fél szelet szalámit, csak így tovább!nepszava.hu/3239885_gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio-lemondasMégis miről mondana le?
😀
Amadeus the Young
Arról, amit ő csinált és csak belőle áll?
Kampman
Ami eddig orbán malmára hajtotta a vizet, az innentől MP-nek előny, ha kellően jól lavírozik a két erőtér között, azoktól kellő távolságban.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nepszava.hu/3239885_gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio-lemondasMégis miről mondana le?
😀
Amadeus the Young
Arról, amit ő csinált és csak belőle áll?
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
youtu.be/ubAP9oacsVg?si=vOlyif53AkJvQ99wHülye újságíró.
Amadeus the Young
Zaklatja szegény asszonyt.
Pedig már minden kérdésre megkapta a választ, csak nem volt elég figyelmes.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.