Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
telex.hu/ellenorzo/2024/06/21/manfred-weber-menczer-tamas-eppTökéletes. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jaja sokkal jobb, ugyan én haszonélvezője voltam a sztorinak, de az tisztán látszik, hogy az az üzenet, hogy vállalj kockázatot ész nélkül majd mi stoppolunk az nem éppen jóra tanít....De, igazad van, elnézést, kevertem a moratóriummal.www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
Közben a kormány tolja maga előtt a gondokat.
Vajon az érintettekben mikor fog tudatosulni az, hogy a hitelük már nem 20 éves, hanem 25 vagy 30? Fizethetik majd nyugdíjasan is.
De a lényeg, hogy ez nem a jelen problémája.
cartman023
Érdekességképpen nekem volt egy kisösszegű amire érvényes volt, és előtörlesztettem idén, semmi díj nem jött rá pluszba.
Eazzy
Akkor ez csak a bankoknak fog továbbra is fájni, akik nyilván nem terhelik ezt tovább a lakosságra.
cartman023
Nyilván mostmár nem engedheti rájuk a 2-3x-os törlesztőt mert 26-ban ki a fasz fog éhen szomjan rájuk szavazni?
Lélegeztetőgép ON.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
aztán a bank azt mondja, hogy kevesebb hitelt helyez ki a lakossághoz, mert nem éri meg szar kamaton hitelezni. Aztán mivel kevés lesz a hitel kevesebb lesz a fogyasztás, a beruházás, alapvetően tovább fog csökkenni a bérszínvonal és az áfabevétel.De, igazad van, elnézést, kevertem a moratóriummal.www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
Vajon az érintettekben mikor fog tudatosulni az, hogy a hitelük már nem 20 éves, hanem 25 vagy 30? Fizethetik majd nyugdíjasan is.
cartman023
Érdekességképpen nekem volt egy kisösszegű amire érvényes volt, és előtörlesztettem idén, semmi díj nem jött rá pluszba.
Eazzy
Akkor ez csak a bankoknak fog továbbra is fájni, akik nyilván nem terhelik ezt tovább a lakosságra.
cartman023
Nekünk fog fájni. A bank maximum kivonul.
több mint 1 éve
De, igazad van, elnézést, kevertem a moratóriummal.www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
cartman023
Eazzy
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Ez így van a kamatstopnál tuti? A moratóriumnál nyilván fel volt csak függesztve a fizetés és tolódott kamatostul a futamidő. De ez a kamatstopnál miért lenne így? A ki nem fizetett kamatokat is tolod magadelőtt?
cartman023
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Igaz, nem segit ha a raktarak a varosban vannak.
Lúdas Solymi
Klaci79
Fontos_Vidra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
erről hol lehet olvasni?Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Lúdas Solymi
Klaci79
több mint 1 éve
Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origónDe mar igy is csak celforgalom, nem?
Klaci79
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/bank/20240621/hivatalos-meghosszabbitotta-a-kormany-a-lakossagi-kamatstopot-693911Közben a kormány tolja maga előtt a gondokat.
több mint 1 éve
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origón
több mint 1 éve
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Én mondjuk vonultam most Kölnben, de pont leszarom az ilyeneket. Volt érthetetlen fütyülés meg ordibálás, amikor egy erkélyen palesztin zászlót láttak, de közben megy egy csomó aranyos kép, ahogy integettek nekünk meg fényképeszkedtek a vonuló magyar szurkolókkal. Nem mindig vagyok büszke az tény, de nem attól fogom rosszul érezni magam, hogy egy csomó frusztráltságát és kishitűségét levezetni képtelen honfitársam, hogyan viselkedik. Én ettől még jól éreztem magam, iszogattam, vonultam és beszélgettem a haverokkal.
telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
több mint 1 éve
Belzebub?
Tényleg?
Ez a faszi teljesen meghülyült.
zinedine5
built for this shit
több mint 1 éve
Asszem az valami belső szerv, ami a halakban köti össze az úszóhólyagot meg a hallószervet."a wéberiánusok koalíciója"Wéberiánus? Az milyen?
Viktor a rádióban, megvan az egyik faszság a következő időszakra.
csipkelli
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
"a wéberiánusok koalíciója"Wéberiánus? Az milyen?
csipkelli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Belzebub?a manga tök jó volt
Tényleg?
zinedine5
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
"a wéberiánusok koalíciója"Mi meg a viktoriánus korszakkal lázadunk.
csipkelli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Belzebub?= Magyar Péter az ördöggel cimborál
Tényleg?
zinedine5
*Marika a tv előtt keresztet vett, a privát huaweiiről hívja az éppen 18 onokát, Jennifert, akit tiktokozás közben elkezd győzködni, hogy a fideszre kell szavazni a sátán ellen.
több mint 1 éve
"a wéberiánusok koalíciója"Weber hungarofób=Weber párttársai hungarofóbok=A Tisza a néppárt tagja=Magyar Péter hungarofób hazaáruló=Magyar Péter migráció párti=Soros embere
csipkelli
Ez lesz 26’-ra a stratégia, kiplakátolva.
Elfogyott már a kreativitás és a lendület.
több mint 1 éve
Pont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Vonulni én sem kifejezetten szeretnék velük, de ez a "Free Gigi" transzparens kifejezetten ötletes.
telex.hu/kulfold/2024/06/20/gigi-dagostino-lamour-toujours-rasszista-rigmus-nemetorszag-szelsojobb-magyar-szurkolok-foci-eb
Mikey
több mint 1 éve
"a wéberiánusok koalíciója"De ezt nem tudják majd kimondani a hívő tagozatból a legtöbben.
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
"a wéberiánusok koalíciója"Viktor a rádióban, megvan az egyik faszság a következő időszakra.
több mint 1 éve
Hát, a németeknél legutóbb is nagy balhé lett ilyenből, szal inkább elővigyázatosak.Valószínűleg mindkettő igaz.Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsonyPont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
Mikey
Willie Parker
Amadeus the Young
zinedine5
Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy ez is egy direkt gerjesztett média kampány, ahol a háttérben meghúzódik egy orosz szál...természetesen a gyúrcsány szál mellett.
több mint 1 éve
Valószínűleg mindkettő igaz.Nem tudom eldönteni, hogy a magyar ingerküszöb túl magas vagy a német túl alacsonyPont tegnap mondtam apumnak, hogy ha egyszer kijutnék egy meccsre, biztos nem vonulnék ezekkel fel. Hamar alátámasztották, hogy miért.Nekem ez a Gigi D'Agostino sztori teljesen kimaradt eddig
Mikey
Willie Parker
Amadeus the Young