Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/06/13/europai-unio-birosaga-magyarorszag-menekultugy-birsag-europai-bizottsagMondjuk behajtani nem tudom hogyan kell ezt pontosan, vagyis ki a végrehajtó?
200 milla euro bírság, plusz napi egy milla, ameddig meg nem oldják a helyzetet.
ender1112
több mint 1 éve
Nincs itt semmi látnivaló, (negatívan) közeledünk Ausztriához, a termelés felcsökken, a Pannon Puma pedig szárnyal.A két adat közötti jelentős különbséget az eredményezi, hogy idén több munkanap volt áprilisban, mint tavaly. Pont emiatt rendkívül aggasztó a kép: azt ugyanis csak az idei több munkanap szépíti meg, miközben valójában kevesebbet termelt az ágazat.
444.hu/2024/06/13/most-latszik-igazan-hogy-egyre-nagyobb-bajban-van-a-hazai-akkugyartas
Lúdas Solymi
Ezt a mondatot azért nem értem, mert multiknál mentek munkaszüneti napokon is a gyártósorok, csak magasabb prémiumot fizettek.
több mint 1 éve
nepszava.hu/3238998_ep-valasztas-fidesz-tobbseg-telepulesek-erettsegizett-valasztokigen
"Azokon a településeken, ahol a lakosság több mint 60 százaléka érettségizett, a Fidesz nem tudott többséget szerezni az EP-választáson."
Emmávót?
ender1112
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem tudom, mit csodálkoztok, kedveskedni kell24.hu/belfold/2024/06/13/jo-hirt-kaptak-a-gyermektelen-babavaros-es-csokos-parok/Ugyan, ez direkt a kormány politikája, ez be van árazva náluk.
Már megint a felelőtlen hitelfelvevőket mentik.
Semmit nem tanul ez az ország, ezek után én is rohanok felvenni az 50 milliós új csokot. Elvégre majd megmentenek....
cartman023
Hisz milyen jófej ez a kormány, hogy támogat mindenkit is, majd kifizetjük helyettük.
Szerinted mennyivel csökkent volna a szavazatuk, hogyha ezeket nem engedik el meg nem lett volna moratórium a válság idején.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/13/strasbourgi-itelet-nem-serti-karsai-daniel-emberi-jogait-az-eutanazia-tiltasaVárható volt, hogy ez lesz sajnos.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
nepszava.hu/3238998_ep-valasztas-fidesz-tobbseg-telepulesek-erettsegizett-valasztok"Azokon a településeken, ahol a lakosság több mint 60 százaléka érettségizett, a Fidesz nem tudott többséget szerezni az EP-választáson."
Emmávót?
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/06/13/europai-unio-birosaga-magyarorszag-menekultugy-birsag-europai-bizottsag200 milla euro bírság, plusz napi egy milla, ameddig meg nem oldják a helyzetet.
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/06/13/jo-hirt-kaptak-a-gyermektelen-babavaros-es-csokos-parok/Méltányosság, amit a kormányhivatal bírál el, mi kell majd hozzá, párttagkönyv, vagy elég bemutatni a szavazólapot, hogy kire húzott X-et a jóember? 😀
Semmit nem tanul ez az ország, ezek után én is rohanok felvenni az 50 milliós új csokot. Elvégre majd megmentenek....
cartman023
több mint 1 éve
Nincs itt semmi látnivaló, (negatívan) közeledünk Ausztriához, a termelés felcsökken, a Pannon Puma pedig szárnyal.444.hu/2024/06/13/most-latszik-igazan-hogy-egyre-nagyobb-bajban-van-a-hazai-akkugyartas
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/06/13/jo-hirt-kaptak-a-gyermektelen-babavaros-es-csokos-parok/Ugyan, ez direkt a kormány politikája, ez be van árazva náluk.
cartman023
Hisz milyen jófej ez a kormány, hogy támogat mindenkit is, majd kifizetjük helyettük.
Szerinted mennyivel csökkent volna a szavazatuk, hogyha ezeket nem engedik el meg nem lett volna moratórium a válság idején.
több mint 1 éve
Bármilyen törvényt megszegnek, ha lopni akarnak, ha hazát árulnak; de a választási csalás, az már nekik is sok 😉Fb-n látok olyan gerinyugtató hozzászólásokat, hogy nem fosni, mert a szavazatszámláló szerint a szavazókörben csak 1-2 dupla-X volt. Hát, nem is kell több 😊Sajtónyilvános újraszámolás 😊"Nem az a lényeg, hányan szavaznak az emberre, hanem hogy ki számolja a szavazatokat." (Sztálin)
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
ender1112
Én teljesen mértékben bízok a Fideszben, hogy azok a X-ek nem utólag kerülnek oda.
csipkelli
Viccet félretéve, ha marad Karigeri, az vagy azért lesz, mert nekik is jó ez a helyzet, vagy félnek a botránytól.
több mint 1 éve
Gulyás szerint logikusabb lenne, ha a jelenleg önkormányzatok által működtetett szakrendelők is állami kézbe kerülnének.levonták az önkormányzati választások bukásai után a tanulságot: tovább kell csorbítani az önkormányzatok jogköreit.
built for this shit
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/06/13/jo-hirt-kaptak-a-gyermektelen-babavaros-es-csokos-parok/Már megint a felelőtlen hitelfelvevőket mentik.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Fb-n látok olyan gerinyugtató hozzászólásokat, hogy nem fosni, mert a szavazatszámláló szerint a szavazókörben csak 1-2 dupla-X volt. Hát, nem is kell több 😊Sajtónyilvános újraszámolás 😊"Nem az a lényeg, hányan szavaznak az emberre, hanem hogy ki számolja a szavazatokat." (Sztálin)
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
ender1112
Én teljesen mértékben bízok a Fideszben, hogy azok a X-ek nem utólag kerülnek oda.
több mint 1 éve
Sajtónyilvános újraszámolás 😊"Nem az a lényeg, hányan szavaznak az emberre, hanem hogy ki számolja a szavazatokat." (Sztálin)
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli
több mint 1 éve
Sajtónyilvános újraszámolás 😊Kérdés, hogy melyik sajtónak, mint pár hete Petike fóruma. Én az ellenzéki sajtó helyében még az alsónadrágokról is vinném a bolti blokkot, hogy igazolni lehessen, hogy nem kőrözik-e éppen...
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Érzelmes dallamvilág, tűpontos szöveg! Gyönyörű!"Tiéd vagyunk, Magyar Péter! Vezess minket tovább, kérlek!"
www.youtube.com/watch?v=Ber-iyl653g
több mint 1 éve
most érted, még önmaga szerint is kommunista.pedig ugyanakkora bohóc mint a többi. sőt, lehet hogy nagyobb, mert Hontról, Ceglédiről meg Schifferről el tudom képzelni, hogy pénzért nyomják a fidesz propagandát, és nem gondolják komolyan, amiket mondanak. Konok pedig saját magától hangoztat ilyen baromságokat hogy MP-t mint politikust a fidesz építette fel. annyira építették, hogy 100 féle karaktergyilkossággal, lejáratással próbálkoztak ellene, amely közül ha csak egy bejön, MP megy a süllyesztőbe.Az Öt című show a közéleti tévézés egyik legalja, miközben Konok Pétert mélyen tisztelem.legutóbb (vagy előtte) arról zagyvált az Ötben, hogy Orbán nem mond hülyeséget, valóban van rá esély hogy a NATO megtámadja Oroszországot. fideszes propaganda oldalak meg is tolták ezt facebookon.Mondjuk a köpönyeg forgatasban, ketszinusegben ha vki egy rossz szót nem szólhat rá az éppen Schiffer 😊Pár évvel ezelőtt Schiffer is megmondta már róla, hogy ez az alamuszi nyuszi imidzs nagyon megváltozik amikor pár szemközt kell egyezkedni vele.A KariGeri hangfelvétel hogy elsikkadt a topikbanGaz. De amúgy róla már nem az első ilyen hangfelvétel emlékeim szerint.
Amadeus von Dollárbaloldal
csebi
zinedine5
csebi
deyell
Dzsokijuing
deyell
több mint 1 éve
Sajtónyilvános újraszámolás 😊Fú de izgi, csinálunk élő követőt, ugye?
Akkor tudják, mi lesz.
csipkelli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
arányaiban a legtöbb érvénytelen szavazat nem a fideszes kerületekben született, jól tudom? Vitézy ha jól hallottam inkább az ellenzéki vezetésű kerületekben született eredmények miatt sipákolt (Óbuda, Újpest, Erzsébetváros, Újbuda és Pestszentlőrinc).realisan elkepzelheto h ezt a fideszes delegaltak beneztek volna? en kotve hiszem.telex.hu/belfold/2024/06/12/vitezyek-mar-hetfon-beadtak-csendben-egy-fellebbezest-amiben-uj-valasztast-akartak-de-azt-elutasitotta-az-fvbA fideszes delegáltak az összes jegyzőkönyvet hitelesítették, Vitézy mehet aludni, még az alpolgármesteri poziból is kilavírozta magát.
😂
warr_b
Dzsokijuing
viszont egy vmit nem felejtsunk el: vajon hol oriztek ezeket az urnakat? hat igen a keruleti polgarmesteri hivatalokban ...
csebi
built for this shit
több mint 1 éve
realisan elkepzelheto h ezt a fideszes delegaltak beneztek volna? en kotve hiszem.telex.hu/belfold/2024/06/12/vitezyek-mar-hetfon-beadtak-csendben-egy-fellebbezest-amiben-uj-valasztast-akartak-de-azt-elutasitotta-az-fvbA fideszes delegáltak az összes jegyzőkönyvet hitelesítették, Vitézy mehet aludni, még az alpolgármesteri poziból is kilavírozta magát.
😂
warr_b
Dzsokijuing
viszont egy vmit nem felejtsunk el: vajon hol oriztek ezeket az urnakat? hat igen a keruleti polgarmesteri hivatalokban ...
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.