Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor háború lesz?ledobják ránk a cár bombát is.
Jughead
built for this shit
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hírtv-n Ferit siratják. Megértem.
több mint 1 éve
focilap
61
És amit mondanak, ezek a falvakNem igaz, ha a városokra rákeresel látod, hogy ezek a városi eredmények. A falvak még nem nagyon vannak benne. Szóval feljebb fog menni a fidesz jócskán.
zacknorb
több mint 1 éve
ez a miskolci polgi mennyire hiteles? nézem most de mintha egy random embert raktak volna oda. karizma 0, lózungok kurva sokCserpa szerinted jobb?
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
És amit mondanak, ezek a falvakezért bízok kicsit a kutyákban még
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Akkor háború lesz?
több mint 1 éve
RIP liberálisok, van abban valami romantikus, hogy az ellenzék rászavaz egy volt NER katonára. Magyarország rálépett a cseh/lengyel útra, a liberális/baloldal nem tud megmaradni.

több mint 1 éve
lesz reális esély 26-ra 😊 végre egy kis remény
több mint 1 éve
Igazi székely származású ember, persze, hogy megérte. Biztos nagy Sepsi drukker. 😀sokba fájt ez a kegyelemMegért ennyit Ká Endre?
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
És amit mondanak, ezek a falvak
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
sokba fájt ez a kegyelemMeg az elmúlt pár év legtöbb aljas húzása cakk und pack.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Löfli nagy csalódás... abban a keruletben ez nekem nem elég 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ez a miskolci polgi mennyire hiteles? nézem most de mintha egy random embert raktak volna oda. karizma 0, lózungok kurva sokígy
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
ez a miskolci polgi mennyire hiteles? nézem most de mintha egy random embert raktak volna oda. karizma 0, lózungok kurva sok
több mint 1 éve
Tényleg szépen megáradt a Tisza.
több mint 1 éve
Na az a különbség a holdról nem látszik.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Mondom hogy mehet a "kötèl" a balognak..
több mint 1 éve
Pakson bukott a Fidesz. sosem gondoltam volna38-39 ellenzéki polgi lesz + pár billegő + néhány függetlenről nem tudni hová húz
deyell
több mint 1 éve
MoMo RIPSzimbolikus, hogy a párizsi olimpia előestéjén éri őket a halál.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
sajna kutyának nincs meg az 5, de ez volt az áraAzt a 4-et meg nem a fideszhez kell majd számolni
Szesze
több mint 1 éve
Momentum meghaltMondtam, hogy masszív under 4,5 lesz a gifjükre.
zacknorb