Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
belenéztem 3 percre az M1-be. Kár volt.Mráz miatt eszembe se jutott oda kapcsolni
Mráz: MP a ballipsiktől vesz el szavazókat, tehát baloldalinak lehet mondani, a Néppártba akarnak bemenni, ami NYILVÁNVALÓAN HÁBORÚPÁRTI, tehát baloldali.
itt kapcsoltam vissza RTL-re pánikszerűen
petey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
atv-nek lejárt a müsor ideje LOLvidám vasárnap extra?
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
belenéztem 3 percre az M1-be. Kár volt.Mráz: MP a ballipsiktől vesz el szavazókat, tehát baloldalinak lehet mondani, a Néppártba akarnak bemenni, ami NYILVÁNVALÓAN HÁBORÚPÁRTI, tehát baloldali.
itt kapcsoltam vissza RTL-re pánikszerűen
több mint 1 éve
895100 vs 636600
több mint 1 éve
Szegeden 5 000 szavazattal kapott többet a Tisza 86 százaléknál, mint a Fidesz..
több mint 1 éve
atv-nek lejárt a müsor ideje LOL
több mint 1 éve
Az origo is kommentálta az EP eredményeket:és ott még csöcsök is vannak
"Hatalmas Fidesz-győzelem, itt vannak az eredmények "
😀
Klaci79
több mint 1 éve
Mondjuk márciusban Uj Péter is megmondta, hogy 1 hónapot nem ad MP-nek. 😀😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Tisza lassan mint kormányváltó erő?2/3.
2 év múlva?
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
858700 vs 611300 a Fidesz kontra Tisza
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hont bemegy az ötbe?
több mint 1 éve
Az origo is kommentálta az EP eredményeket:Szerintem a mohácsi vészt is beállítanák taktikai sikernek, ha az az elvárás fentről. 😀
😀
Klaci79
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Tisza lassan mint kormányváltó erő? 2 év múlva?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nyíregyházán a Tisza verte a Fideszt... Hihetetlen!Megköszönhetik a fogalmatlan balfasz dk-nak 😁
Szokol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az origo is kommentálta az EP eredményeket:mutatjuk!
😀
Klaci79
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A Fidesz 43%-a esetleg ennek köszönhető.sokba fájt ez a kegyelemUgyan, az infláció/gazdaság az, ami betett, meg más hazai ügyek, kórházak, iskolák stb.
Kúrfürst briareos
ender1112
De a kegyelmi botrány nélkül nincs Magyar Péter facebook posztja, nincsenek lemondások, nincs Partizán interjú, nincs az összes többi.
több mint 1 éve
Az origo is kommentálta az EP eredményeket:"Hatalmas Fidesz-győzelem, itt vannak az eredmények "
😀
több mint 1 éve
attól még maradt volna a seggén magyar, és a fidesz csökkenés szétoszlana a többiek között és menne ugyanaz mint ezer éve. szerintemsokba fájt ez a kegyelemUgyan, az infláció/gazdaság az, ami betett, meg más hazai ügyek, kórházak, iskolák stb.
Kúrfürst briareos
ender1112
több mint 1 éve
baranyában azért persze 44-28 a fidesznek, de még ez se vészes
több mint 1 éve
Igen, közben látom én is. De ez akkor is hihetetlen...Ha az EP-t a kistelepüléseken kezdték számolni, akkor ez nagyon szoros lesz.sajnos nem ott kezdik, ezekben főleg a városok eredményei vannak benne.
Szokol
deyell
És akkor értékeljük újra a szerencsétlen, nyomorék ellenzéket és munkájukat. Hát van itt hátország, vannak szavazók, csak képesség nincs..
több mint 1 éve
EP listán vezet a Tisza Budapesten.de hosszú órák vannak előttünk
deyell
több mint 1 éve
EP listán vezet a Tisza Budapesten.
built for this shit
több mint 1 éve
sokba fájt ez a kegyelemUgyan, az infláció/gazdaság az, ami betett, meg más hazai ügyek, kórházak, iskolák stb.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Még megvárom Hont András kommentjét.Lufi
Amadeus von Dollárbaloldal

több mint 1 éve
tudnék mesélniez a miskolci polgi mennyire hiteles? nézem most de mintha egy random embert raktak volna oda. karizma 0, lózungok kurva sokCserpa szerinted jobb?
petey
balintbaba