Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért ha az 1. kerületet megtartja V. Naszály, és esetleg fordul a 22., akkor ez kurva nagy bukás Pesten a Fidesznek, akármi lesz Vitézyvel.Az 1.kerület ha bukik akkor a kutyákra fogják kenni.
Ha még Győrt sikerülne Miskolcra cserélni.... 😊
somoskovig
több mint 1 éve
Győrben 93-nál 26 szavazat a különbség...a fideszes javára egyelőre
több mint 1 éve
Győr 92,78% feldolgozottságnál -26az nagyon durva..
xrace77
több mint 1 éve
Sosem fogom elfelejteni amikor szemináriumon közölte velem, hogy ilyen motivációval nem muszáj ám elvégezni ezt az egyetemet... ahogy azt sem fogom elfelejteni, ahogy rávigyorogtam a jeles diplomámat átvéve a diplomaosztón a kibazott pondróra.belenéztem 3 percre az M1-be. Kár volt.Mráz miatt eszembe se jutott oda kapcsolni
Mráz: MP a ballipsiktől vesz el szavazókat, tehát baloldalinak lehet mondani, a Néppártba akarnak bemenni, ami NYILVÁNVALÓAN HÁBORÚPÁRTI, tehát baloldali.
itt kapcsoltam vissza RTL-re pánikszerűen
petey
zacknorb
több mint 1 éve
Azért ha az 1. kerületet megtartja V. Naszály, és esetleg fordul a 22., akkor ez kurva nagy bukás Pesten a Fidesznek, akármi lesz Vitézyvel.Ha még Győrt sikerülne Miskolcra cserélni.... 😊
több mint 1 éve
Kikérem magamnakA nemfideszesek még egy borítékot se tudnak megcímezni, látod. 😊levélszavazatok - 94% FideszAzt qrva nehéz elhinni
deyell
gyurczi
somoskovig
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Azt is hozzátenném még, hogy kijelenthetjük, ma ért véget a rendszerváltás. Csak ezt 90-ben nem így képzelte el senki, mert pont az akkori liberálisok szellemi örökösei vesztek el végleg (-TGM, a Szikra létezik).De változás van, ami hozhat újabb változást. Magyar nem a politikai nézetei miatt lett népszerű, hanem mert el tudta adni magát hiteles ellenzéknek!
Magyarország egy jobboldali, értékkonzervatív ország. Senki ne számítson feminizmusra vagy LMBTQ jogokra, de megkockáztatom, munkás jogokra sem, ha a Tisza lesz a váltópárt. Talán a köztévé nézhető lesz. Meg beszántják a megyei lapokat. Ennyi.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Azt is hozzátenném még, hogy kijelenthetjük, ma ért véget a rendszerváltás. Csak ezt 90-ben nem így képzelte el senki, mert pont az akkori liberálisok szellemi örökösei vesztek el végleg (-TGM, a Szikra létezik).Mér, hát itt is látod, a Momo volt a főellenség...
Magyarország egy jobboldali, értékkonzervatív ország. Senki ne számítson feminizmusra vagy LMBTQ jogokra, de megkockáztatom, munkás jogokra sem, ha a Tisza lesz a váltópárt. Talán a köztévé nézhető lesz. Meg beszántják a megyei lapokat. Ennyi.
Gyurma Pappa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Azt is hozzátenném még, hogy kijelenthetjük, ma ért véget a rendszerváltás. Csak ezt 90-ben nem így képzelte el senki, mert pont az akkori liberálisok szellemi örökösei vesztek el végleg (-TGM, a Szikra létezik).Én első lépésnek elfogadom....aztán szeretném kérni a baloldaliakat is akik politikával foglalkoznak, hogy kezdjenek el dolgozni!!
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Én bírom, de vannak erős megfejtései. 😀😀Mondjuk márciusban Uj Péter is megmondta, hogy 1 hónapot nem ad MP-nek. 😀😀Az a jóember már az Indexnél is hülyeségeket írt, kivéve a glosszáit(?).
balintbaba
ender1112
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Mondjuk márciusban Uj Péter is megmondta, hogy 1 hónapot nem ad MP-nek. 😀😀UP csak vészmadárnak jó az elmúlt 10 évben, de ugye a vészmadár lényege, hogy sokszor van igaza,hisz mindig a legrosszabbat mondja
balintbaba

több mint 1 éve
sajnos nem, a határon túli magyarok szavazatai ezek. ott csak a fidesz létezik.levélszavazatok - 94% FideszAzt qrva nehéz elhinni
deyell
gyurczi
built for this shit
több mint 1 éve
A nemfideszesek még egy borítékot se tudnak megcímezni, látod. 😊levélszavazatok - 94% FideszAzt qrva nehéz elhinni
deyell
gyurczi
több mint 1 éve
hát ja 98% felettire gondolnámlevélszavazatok - 94% FideszAzt qrva nehéz elhinni
deyell
gyurczi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Győr 92,78% feldolgozottságnál -26
több mint 1 éve
56%-nál van ez a 2300 különbség....az Origón ez már hatalmas siker lenne
több mint 1 éve
levélszavazatok - 94% FideszAzt qrva nehéz elhinni
deyell
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Mondjuk márciusban Uj Péter is megmondta, hogy 1 hónapot nem ad MP-nek. 😀😀Az a jóember már az Indexnél is hülyeségeket írt, kivéve a glosszáit(?).
balintbaba
több mint 1 éve
húha 2300 már csak a különbség
több mint 1 éve
2298-re jött fel Karácsony!!!!
több mint 1 éve
Azt is hozzátenném még, hogy kijelenthetjük, ma ért véget a rendszerváltás. Csak ezt 90-ben nem így képzelte el senki, mert pont az akkori liberálisok szellemi örökösei vesztek el végleg (-TGM, a Szikra létezik).Magyarország egy jobboldali, értékkonzervatív ország. Senki ne számítson feminizmusra vagy LMBTQ jogokra, de megkockáztatom, munkás jogokra sem, ha a Tisza lesz a váltópárt. Talán a köztévé nézhető lesz. Meg beszántják a megyei lapokat. Ennyi.

több mint 1 éve
1944 őszi nyilas újságot láttam, ahogy a főcímlapon hirdették a harcot és a szent győzelem elkerülhetetlenségét, majd lap alján kisebb betűkkel: Nagyvárad elesett, Debrecen elesett, Szeged elesettAz origo is kommentálta az EP eredményeket:Szerintem a Mohácsi vészt is beállítanák taktikai sikernek, ha az elvárás fentről. 😀
"Hatalmas Fidesz-győzelem, itt vannak az eredmények "
😀
Klaci79
iktriad
több mint 1 éve
a spiritre megy át az adás, átjöttem a hírtv-re, háttérben ez szól most.atv-nek lejárt a müsor ideje LOLvidám vasárnap extra?
gamerkr
Tactful Cactus
Már az EU frakciókról beszélgetnek a legények