Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
de azt is liberálisan!Cseh Kata interjú!!Alszik egyet majd.
Nomac
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Borkai tudjuk hogy szeret szopatni, de most a fideszt szopatta le🤣Mert elengedték a kezét
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
-ehhez szivből gratulálok nekik, tényleg-*morgan freeman narráció; de nem gratulált nekik szivből
több mint 1 éve
A kèpviselő testületet is bukta nálunk a fügyisz....egy kicsit ha okosabbak ès nem erőből ès nagykèpűen viselkednek simán viszik, de hát ugye ...
több mint 1 éve
momentum és kutyák lassan jönnek fel amúgyde nagyon lassan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Borkai tudjuk hogy szeret szopatni, de most a fideszt szopatta le🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Borsodbótán 34 év óta polgármester a munkáspártos faszi, és megint nyert.Ott Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!
i.ibb.co/DpHqNbW/guly-s.jpg
deyell
több mint 1 éve
Baszki, most nézem, hogy Kaposváron meg mindig ez a nyomorult Pintér az “alternatíva”??? Csávó 20 év alatt semmit sem tudott felmutatni kb.Teljesen mindegy, amíg Krakus ügynök vezeti a várost. Őt csak Orbán győzhetné le vagy a halál, és lassan Orbánban sem vagyok biztos.
somoskovig
több mint 1 éve
1,044,177 vs733,820
több mint 1 éve
Cseh Kata interjú!!Alszik egyet majd.
Nomac
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Cseh Katka sokat szolizott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hát azért Veresegyházon Pásztor Béla bácsitól még messze van. Ő 1965-től vezette a várost 2023-igJa, de Gödöllő top3 legélhetőbb "középváros" Mo-n évtizedek óta, miért váltaná le bárki is. Csávó szerintem Mo messze legjobb politikusaGödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀wow, az mi!? nem lenne szabad, hogy ilyen megtörténjen.
eaglesmcnabb
Ventura
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Cseh Kata interjú!!
több mint 1 éve
már aggódtamNa nem úgy, csak jót mosolyogtam a szervezet nevén.a dr henkeit??????Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀Adom ott a csajt a TEVE színeiben 😀
eaglesmcnabb
Hanni
Kúrfürst briareos
Hanni
több mint 1 éve
Borsodbótán 34 év óta polgármester a munkáspártos faszi, és megint nyert.built for this shit
több mint 1 éve
az asszony a kutyapártra szavazott itt is úgyhogy inkább az övéSZÓVAL A TE HIBÁD IS???!!!doink.baszki itt lakom pont. akkor 2. kör?
i.ibb.co/pZxZYxD/p-cs.jpg
deyell
dancogo
Kampman
több mint 1 éve
Fidesz gyűlés egy tucat repeszgránátot odaaaaaa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na nem úgy, csak jót mosolyogtam a szervezet nevén.a dr henkeit??????Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀Adom ott a csajt a TEVE színeiben 😀
eaglesmcnabb
Hanni
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
SZÓVAL A TE HIBÁD IS???!!!doink.baszki itt lakom pont. akkor 2. kör?
deyell
dancogo
több mint 1 éve
doink.baszki itt lakom pont. akkor 2. kör?
deyell
több mint 1 éve
doink.Ja, és ezen múlik a közgyűlés 😂
deyell
Meg azon, hogy Szilvike valahogy beverekszi magát kompenzációs listáról

több mint 1 éve
Ez egy publikusan konzervatív, privát szinten kifejezetten liberális, gazdaságilag pedig balos társadalom.RIP liberálisok, van abban valami romantikus, hogy az ellenzék rászavaz egy volt NER katonára.Azért ott ahol 82% leszavaz papíron jobboldali jelöltre az egy szép történet.
Magyarország rálépett a cseh/lengyel útra, a liberális/baloldal nem tud megmaradni.
Gyurma Pappa
csebi
Ezt kell megértenie annak, aki itt bármit akar.
több mint 1 éve
a dr henkeit??????Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀Adom ott a csajt a TEVE színeiben 😀
eaglesmcnabb
Hanni
több mint 1 éve
első kerületben fordított a fidesz...jönnek a venezuelai szavazatok..