Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
55.85%994,260 vs 701,906
több mint 1 éve
Viszont a Mi Hazánk és a DK még mindig túl magas...ez alá nem nagyon lehet őket leverni, kb ez volt a max amit el lehetett érni
Szokol
több mint 1 éve
KariGeri nagyobb comebacket tol, mint a Pecc a Falcons ellen.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Ha nyerne esetleg Vitézy segítsetek már holnap nem lesz dugó, vagy kell ilyenkor várni szerdáig?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Pest most fordultreméljük ezek még a külső kerületek szavazatai.
FIDESZ
64,354 (33.25%)
TISZA
64,094 (33.12%)
gamerkr
built for this shit
több mint 1 éve
Zuglót behúzza Rózsa

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Bazdmeg 😁😁😁Szerintem jobb lenne ha Feri és Klára szépen elmennénekahhoz szex is kéne, nem akarom elképzelni
ThundersNFL a Paraszt
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
1.kerben 9 szavazat??? jesusmegjöttek a venezuelai szavazatok.
Kúrfürst briareos
built for this shit
több mint 1 éve
Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
jön föl KariGeri egy cigi alatt?elmész Wc-re még Td-t is szerez
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Viszont a Mi Hazánk és a DK még mindig túl magas...
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Budapest csak elintézi, hogy ne legyen ellenzékváltás…Geri okos gyerek. Gyorsan és látványosan le kell pattintani Feriéket.
Foldesi26
több mint 1 éve
jön föl KariGeri egy cigi alatt?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ebben mondjuk lehet kis igazság azért. Az is brutál szoros most, a 22. kerület viszont marad Fideszes.Azért ha az 1. kerületet megtartja V. Naszály, és esetleg fordul a 22., akkor ez kurva nagy bukás Pesten a Fidesznek, akármi lesz Vitézyvel.Az 1.kerület ha bukik akkor a kutyákra fogják kenni.
Ha még Győrt sikerülne Miskolcra cserélni.... 😊
somoskovig
ozibozi
több mint 1 éve
Én ehhez politikailag képzetlen vagyok, mint Pelikán, de a Tiszát 10 év múlva könnyebb lenne leváltani, mint a mostani Fideszt, ebben biztos vagyokPopulista, nincsenek nézetei. A konzervatívok azért szeretik a populistákat, mert nem hoznak változást, csak az akolmeleg állandóságot, és mindig harcolnak.Azt is hozzátenném még, hogy kijelenthetjük, ma ért véget a rendszerváltás. Csak ezt 90-ben nem így képzelte el senki, mert pont az akkori liberálisok szellemi örökösei vesztek el végleg (-TGM, a Szikra létezik).De változás van, ami hozhat újabb változást. Magyar nem a politikai nézetei miatt lett népszerű, hanem mert el tudta adni magát hiteles ellenzéknek!
Magyarország egy jobboldali, értékkonzervatív ország. Senki ne számítson feminizmusra vagy LMBTQ jogokra, de megkockáztatom, munkás jogokra sem, ha a Tisza lesz a váltópárt. Talán a köztévé nézhető lesz. Meg beszántják a megyei lapokat. Ennyi.
Gyurma Pappa
Szokol
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Így igaz, az az egyetlen kis kérdés maradt, hogy ez most jó lesz e, vagy nem 😊A Fidesz 43%-a esetleg ennek köszönhető.sokba fájt ez a kegyelemUgyan, az infláció/gazdaság az, ami betett, meg más hazai ügyek, kórházak, iskolák stb.
Kúrfürst briareos
ender1112
De a kegyelmi botrány nélkül nincs Magyar Péter facebook posztja, nincsenek lemondások, nincs Partizán interjú, nincs az összes többi.
Kampman
több mint 1 éve
Budapest csak elintézi, hogy ne legyen ellenzékváltás…
több mint 1 éve
Populista, nincsenek nézetei. A konzervatívok azért szeretik a populistákat, mert nem hoznak változást, csak az akolmeleg állandóságot, és mindig harcolnak.Azt is hozzátenném még, hogy kijelenthetjük, ma ért véget a rendszerváltás. Csak ezt 90-ben nem így képzelte el senki, mert pont az akkori liberálisok szellemi örökösei vesztek el végleg (-TGM, a Szikra létezik).De változás van, ami hozhat újabb változást. Magyar nem a politikai nézetei miatt lett népszerű, hanem mert el tudta adni magát hiteles ellenzéknek!
Magyarország egy jobboldali, értékkonzervatív ország. Senki ne számítson feminizmusra vagy LMBTQ jogokra, de megkockáztatom, munkás jogokra sem, ha a Tisza lesz a váltópárt. Talán a köztévé nézhető lesz. Meg beszántják a megyei lapokat. Ennyi.
Gyurma Pappa
Szokol
Nem a MoMot meg a DKt siratom. Csak tények
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 1 éve
Pest most fordultFIDESZ
64,354 (33.25%)
TISZA
64,094 (33.12%)
több mint 1 éve
Azért ha az 1. kerületet megtartja V. Naszály, és esetleg fordul a 22., akkor ez kurva nagy bukás Pesten a Fidesznek, akármi lesz Vitézyvel.Az 1.kerület ha bukik akkor a kutyákra fogják kenni.
Ha még Győrt sikerülne Miskolcra cserélni.... 😊
somoskovig
több mint 1 éve
Győrben 93-nál 26 szavazat a különbség...a fideszes javára egyelőre