Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Ja, és Csepelen megüzenték Pacal Kapitánynak, hogy "hesspicsába". 😀
több mint 1 éve
Egyébként érzésre elég komoly Fidesz visszaesés van a kis-közepes városokban, de a pesti kerületek se lettek szorosak, ahol ellenzéki nyert, ahol meg Fideszes, ott jelentősen csökken a különbség. Főni nem lesz boldog.olyan kisvárosokban buknak a narancsosok, ahol sosem gondoltam volna.
somoskovig
built for this shit
több mint 1 éve
Egyébként érzésre elég komoly Fidesz visszaesés van a kis-közepes városokban, de a pesti kerületek se lettek szorosak, ahol ellenzéki nyert, ahol meg Fideszes, ott jelentősen csökken a különbség. Főni nem lesz boldog.Igen, ez nekem is feltűnő.
somoskovig
több mint 1 éve
Zseni, már tervezem a költözést. 😊 És 10 MKKP-s képviselő lesz a 15 fős testületben. 😊Eddig elég jól jönnek a kívánságlistás tippjeim. 😊Mindkettő szép találat, de mkkp-s kerületi polgármester az kb számomra a felfoghatatlan kategória, annyira, de annyira örülök neki
somoskovig
r.baggio
több mint 1 éve
pest vármegyei listán momentum 20%Nógrádban eddig 8,36 és 1 hely
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyébként érzésre elég komoly Fidesz visszaesés van a kis-közepes városokban, de a pesti kerületek se lettek szorosak, ahol ellenzéki nyert, ahol meg Fideszes, ott jelentősen csökken a különbség. Főni nem lesz boldog.
több mint 1 éve
Na annyi vigasztal, hogy kompenzációs listán lesz kutyás a nyíregyi képviselőtestületben.
több mint 1 éve
Amúgy az ország vezetőségének lakhelye a 12 lesz a Kutyapárt központja
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
pest vármegyei listán momentum 20%
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Vitézy 5670 szavazat +
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Vitézy-Karácsony 5700
több mint 1 éve
25%nal 5500 szavazatra nott Vitezy elonye
több mint 1 éve
Semmi csökkenés...vitézi már 5600 szavazattal vezet
több mint 1 éve
Kicsit az a szint, mint amikor a Bearcats playoffba került 😀LEGJOBB DOLOG VOLT EVÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kicsit az a szint, mint amikor a Bearcats playoffba került 😀Eddig elég jól jönnek a kívánságlistás tippjeim. 😊Mindkettő szép találat, de mkkp-s kerületi polgármester az kb számomra a felfoghatatlan kategória, annyira, de annyira örülök neki
somoskovig
r.baggio
több mint 1 éve
Na, GERGŐ VITÉZYRE SZAVAZOTT!!!!!!!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eddig elég jól jönnek a kívánságlistás tippjeim. 😊Mindkettő szép találat, de mkkp-s kerületi polgármester az kb számomra a felfoghatatlan kategória, annyira, de annyira örülök neki
somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Győrben 80%-nál 120 szavazat a különbség...ott de jó lenne egy fordításborkai nyomul hátulról?
Klaci79
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mondjuk én a fővárosi közgyűlésre leszek kíváncsi. Ott azért látszik Tisza áradása, jelenleg.
több mint 1 éve
Pécsen fura lesz, mert a polgi úgy néz ki marad Péterffy, de tele lesz FideszesselRáadásul nagyon sima fideszes többség lesz. Mindig bízom abban, hogy az emberek okosabbak mint a papucsállatkák, de aztán szembejön a valóság
basszus egy ismerősöm még vezetett, mire visszajöttem a fürdésből, már 30 szavazattal kikapott
NB2