Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
nekem ez nagyobb meglepetésKovács Gergő ez az gecc!Ma darálom a 3 test problémát netflixen, de nekem ez a legnagyobb sci-fi, amit mostanában láttam:
Löfli
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/01/telepulesek/012?tab=results&filter=mayor
r.baggio
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/01/telepulesek/014?tab=results&filter=mayor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Viszonyt Bátonyterenye nemet mondott az aksigyárra és valszeg elzavarják a Nagy Majom Gecit!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
egyébként én úgy fogom számolni hogy lesz a Fidesz és lesznek a többiekNekem is ez a lényeg. Azokból a számokból kell valamit kitalálni 2026-ra
a probléma, hogy hiába lesz a többiek esetleg nagyobb, külön-külön a Fidesz nyer majd mindenhol, majdnem mindenhol 😊
de a lényegi rész számomra az EP eredmény lesz
NB2
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Kovács Gergő ez az gecc!Ma darálom a 3 test problémát netflixen, de nekem ez a legnagyobb sci-fi, amit mostanában láttam:
Löfli
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/01/telepulesek/012?tab=results&filter=mayor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
juhász nem lesz polgármesterRitka irritáló alak volt mindig is, az arrogáns agresszivitás mintaplédánya
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
egyébként én úgy fogom számolni hogy lesz a Fidesz és lesznek a többieka probléma, hogy hiába lesz a többiek esetleg nagyobb, külön-külön a Fidesz nyer majd mindenhol, majdnem mindenhol 😊
de a lényegi rész számomra az EP eredmény lesz
több mint 1 éve
Jászberénybe is toronymagasan nyert az ellenzék.
több mint 1 éve
Hát ha a megyei jogúakban nem is, deha közepén bukta van + a megyeiekben, már nem lesz annyi hej - akkor a dereka sovány leszRepedezik a Fidesz páncél?megye közgyűlésekben is kevesebb mandátumuk lesz mint 5 éve. pedig ott nem is lehetett a Tisza listájára szavazni.
ThundersNFL a Paraszt
deyell
A középkaderek buknak ès ha reaszarnak, azzal véget is érhet a narancskor

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
pesti kozgyules egy remek hely lesz😃Pár hete mondtam hogy az annyira színes lesz hogy élvezet lesz hallgatni
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
pesti kozgyules egy remek hely lesz😃Geri felkéredzkedik a 26-os Feri listára. Akkor is, ha nyer 😀
Kenny
több mint 1 éve
18,24-nél 48/45 vitézi 3900 szavazatKellenek azok a kínai, venezuelai meg egyéb szavazatok, na.
Klaci79
több mint 1 éve
18,24-nél már csak 3% Vitézynek, zárul az olló?csak százalékban, de szavazatban 200-al nagyobb a különbség
csipkelli
több mint 1 éve
Viszont 12-ben Geri mellett elég jó testület is lehet, ami durva, hogy a Fidesz egyetlen körzetben sem nyert, csak a kerületi kompenzációs listáról ad majd képviselőt.
több mint 1 éve
nekem somogyiként érdekes: Csurgón 1990 óta először MDF-es majd fideszes polgi volt mindig. Füstös János 2010 óta volt fideszes polgármester. egészen eddig, ugyanis most egy helyi egyesület jelöltje elverte. ezt nem láttam jönni.Barcson is kikapott a fidesz, pedig ott is fideszes polgi volt 2010 óta. Siófokon marad az ellenzéki Lengyel Róbert.
deyell
built for this shit
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
18,24-nél már csak 3% Vitézynek, zárul az olló?
több mint 1 éve
Repedezik a Fidesz páncél?megye közgyűlésekben is kevesebb mandátumuk lesz mint 5 éve. pedig ott nem is lehetett a Tisza listájára szavazni.
ThundersNFL a Paraszt
built for this shit
több mint 1 éve
Jéééééj, kis városomban nyert a független jelölt, új polgármester lesz az élen, boldogság van 😊Nálunk pont fordítva, az eddigi függetlent veri a semmit nem mutató fideszes.
60-32%-os arányban verte meg az előző pár forduló fideszes polgiját.
(Nem lakok már ott, de érdekel, hogy merre mennek a dolgok)
Lúdas Solymi
Jah de, bocsánat ezt az elhíresült molinót fel tudják mutatni 😀
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A Groupama néha kicsi, meg a Puskás!végül is Vitézy se lehet annyira szar, csak ne adja el az egész várost a Fidesznek 😀milyen stadion nincs még a fővárosban? Pár kórház helyén lehet majd még mondjuk Nemzeti gokart pályát építeni
Löfli
Toto21
több mint 1 éve
juhász nem lesz polgármester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
végül is Vitézy se lehet annyira szar, csak ne adja el az egész várost a Fidesznek 😀milyen stadion nincs még a fővárosban? Pár kórház helyén lehet majd még mondjuk Nemzeti gokart pályát építeni
Löfli
több mint 1 éve
Ahol csak nyuggerek voltak délelőttVáci saját vk végeredmény (550 szavazó):ez az a választókerület, ahol 2 éve nagyot nyert a fidesz?
Fidesz: 204
Tisza: 193
DK: 45
Momentum: 23
Mi Hazánk: 27
MKKP: 20
Jobbik: 5
MMN: 5
2RK: 3
LMP: 2
MeMo: 2
akdestroyer