Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Győrben 80%-nál 120 szavazat a különbség...ott de jó lenne egy fordítás
több mint 1 éve
Pécsen fura lesz, mert a polgi úgy néz ki marad Péterffy, de tele lesz Fideszesselbasszus egy ismerősöm még vezetett, mire visszajöttem a fürdésből, már 30 szavazattal kikapott
több mint 1 éve
De a belső kerületekben nem élnek olyan sokan.Nagyon fogy Vitézy előnye.mert hogy most jönnek be a belső kerületek szavazatai. Karácsony ezért megfordíthatja.
KB23
deyell
Persze attól függ, hogy mondjuk Zugló annak számít-e.
több mint 1 éve
ahogy mondják is a partizánnálNagyon fogy Vitézy előnye.mert hogy most jönnek be a belső kerületek szavazatai. Karácsony ezért megfordíthatja.
KB23
deyell
pont ezért gond hogy kevesebben mentek arányosan ott el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Orosházán is bedőlni látszik a fidesz kiskirályság, bár nagyon szoros.
built for this shit
több mint 1 éve
Nagyon fogy Vitézy előnye.mert hogy most jönnek be a belső kerületek szavazatai. Karácsony ezért megfordíthatja.
KB23
built for this shit
több mint 1 éve
Viszonyt Bátonyterenye nemet mondott az aksigyárra és valszeg elzavarják a Nagy Majom Gecit!gyerekkoromban szomszédom volt a faszi a kisterenyei kastélykertben, a cigánysoron,
zacknorb
mikor meg akartam mutatni a feleségemnek milyen jó helyen laktam, egy teljesen lepusztult, rakás szar fogadott, még az utcát se találtuk meg a gyomtól,
egy polgármester aki a saját szülőhelyét is leszarta, örülök hogy elzavartak jóska, hogy baszódnál meg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Eddig elég jól jönnek a kívánságlistás tippjeim. 😊nekem ez nagyobb meglepetésKovács Gergő ez az gecc!Ma darálom a 3 test problémát netflixen, de nekem ez a legnagyobb sci-fi, amit mostanában láttam:
Löfli
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/01/telepulesek/012?tab=results&filter=mayor
r.baggio
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/01/telepulesek/014?tab=results&filter=mayor
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Úgy nézz ki Szolnokon Szalay Feri bukta van
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nagyon fogy Vitézy előnye.százalékilag csökkent kicsit, de szavazatszámban nő (per pill 4600)
KB23
több mint 1 éve
Nagyon fogy Vitézy előnye.Szavazatok szamat nezve no viszont. 4000 szavazattal vezet.
KB23
több mint 1 éve
A lombkoronasetanyos polgi bukott 😆Azért vannak kis csodák és igazságtételek 😊
Bazsinho
több mint 1 éve
Végre 100% a polgi nálunk, habár Fideszes gratulálok AttilánakAnno bátonyi cigány (ő büszke erre azért írom le) zenetanár haverom Pásztóhoz akarta csatolni a várost Nagy Majom Geci elzavarása miatt
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagyon fogy Vitézy előnye.
több mint 1 éve
21%-nál nyílik az olló
több mint 1 éve
Végre 100% a polgi nálunk, habár Fideszes gratulálok Attilának
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pedig a Mátravölgye Sport Club színeiben indulViszonyt Bátonyterenye nemet mondott az aksigyárra és valszeg elzavarják a Nagy Majom Gecit!Itt Bátonyba már labdába nem rúgol!
zacknorb
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
IMRÉNÉ HADI JOLÁN megkapta a szavazatomjelenleg azon kívül még 5-t 😀
több mint 1 éve
Viszonyt Bátonyterenye nemet mondott az aksigyárra és valszeg elzavarják a Nagy Majom Gecit!Debrecenben sajnos nem adatott meg az a kurázsi. Ott akksit fognak kajálni éjjel-nappal. Maguknak köszönhetik ismét.
zacknorb
több mint 1 éve
A lombkoronasetanyos polgi bukott 😆
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Viszonyt Bátonyterenye nemet mondott az aksigyárra és valszeg elzavarják a Nagy Majom Gecit!Itt Bátonyba már labdába nem rúgol!
zacknorb
több mint 1 éve
És mindez a 2010-es Mogács interjúval kezdődött Kálmán Olgánál.Kovács Gergő ez az gecc!Ma darálom a 3 test problémát netflixen, de nekem ez a legnagyobb sci-fi, amit mostanában láttam:
Löfli
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/01/telepulesek/012?tab=results&filter=mayor
r.baggio
több mint 1 éve
nekem ez nagyobb meglepetésKovács Gergő ez az gecc!Ma darálom a 3 test problémát netflixen, de nekem ez a legnagyobb sci-fi, amit mostanában láttam:
Löfli
r.baggio
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/01/telepulesek/014?tab=results&filter=mayor