Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
megjött az első kerületGo V Naszály
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viszont Gyöngyös újra fideszes... Majd a napokban írok egy hosszabb szösszenetet a tanulságos helyi viszonyokról.
több mint 1 éve
Nalunk 17-ben ugy jon be masodik helyre 16%-al a Tiszas jelolt hogy meg egy kepet sem talalsz rola sehol es jo esellyel a keruletben nem jart meg. Egy dolgot lehet rola tudni hogy bevallalos lanyokat keresett kulfoldi hajokazasra egy fb postban. Eleg jol cseng ez a Tisza marka.
több mint 1 éve
Löfli = Soros. 😀én vagyok a háttérben meghúzódó Löfli-szál!Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 1 éve
Eddig nem sikerül.Milyen konteó? Én a szavazók lelkivilágát próbálom értelmezni.Hülye konteóra ilyen választ fogsz kapni.Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Vagy nemtom hol voltál az elmúlt időszakban, esetleg miből olvastad ezt ki innen...
Lúdas Solymi
ender1112
több mint 1 éve
azért Sobrinak megint igaza leszAz önkormányzati választás ilyen.
mindenki győzelemnek fogja mondani az eredményeket 😊
NB2
Nincs egy országos szám, amin le lehetne vezetni az eredményt, így tényleg mindenki találhat valami pozitívat.
Nyilván vannak földcsuszamlásszerű győzelmek (MSZP 2002, Fidesz 2006-2010-2014), de mostanában nem ezek vannak.
több mint 1 éve
Milyen konteó? Én a szavazók lelkivilágát próbálom értelmezni.Hülye konteóra ilyen választ fogsz kapni.Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Vagy nemtom hol voltál az elmúlt időszakban, esetleg miből olvastad ezt ki innen...
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
megjött az első kerület
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
én vagyok a háttérben meghúzódó Löfli-szál!Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Akkor onnantól Löfli már Közgyűléseken tolhatna egy Drebin hadnagyot a klotyón, csak kihangosított mikrofon nélkül. 😀Lenne bekészítés a közös meccsnézésekre? 😀Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
iktriad
Klaci79
több mint 1 éve
Hülye konteóra ilyen választ fogsz kapni.Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
több mint 1 éve
azért Sobrinak megint igaza leszKivéve a DK (remélem)
mindenki győzelemnek fogja mondani az eredményeket 😊
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Meg a tiszás szavazókról.Mindenki tudta hogy Fidesz áll mögötte, ne legyél értetlen. Pont ennek ellenére kap ennyit, ez sokat elmond KG-rőlAmiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Nomac
több mint 1 éve
azért Sobrinak megint igaza leszmindenki győzelemnek fogja mondani az eredményeket 😊
több mint 1 éve
Pikó András is szép előnynagyon örülök hogy ennyi karaktergyilkosság, fideszes átjelentkezés, kínaiak mozgósítása meg stb után marad Pikó.
zacknorb
built for this shit
több mint 1 éve
Ugrottunk 31%-ra, kb. darabra ugyanannyi maradt Vitézy előnye.A 4400 az új 5700 😀
csipkelli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Gyor nagyon kemeny. 100 szavazattal vezet Dezsi, 84%-os feldolgozottsagnal. Remelem, fordit Pinter.
több mint 1 éve
Lenne bekészítés a közös meccsnézésekre? 😀Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
iktriad
több mint 1 éve
Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ugrottunk 31%-ra, kb. darabra ugyanannyi maradt Vitézy előnye.
több mint 1 éve
Mindenki tudta hogy Fidesz áll mögötte, ne legyél értetlen. Pont ennek ellenére kap ennyit, ez sokat elmond KG-rőlAmiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
több mint 1 éve
Pikó András is szép előny
Poloska vagyok.