Politika

66 feliratkozó

több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624
Akik itt mondogatták, h ez semmi..MP tegnap is elmondta, h ezt a hozzáértők(jogászok stb) tudják majd , hogy mennyire komoly.
Pep71
Ezért kevés.
Aki eddig foglalkozott a politikával az tudta, hogy ez történik, most nincs meglepetés. Aki meg nem foglalkozik vele az ezután is fidesz szavazó marad.
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja: ahogy eddig a fickó felépítette a dolgot nagyon úgy tűnt, hogy olyat fog mutatni ami az egyszeri m1-en nevelt fidesz szavazót is meggyőzheti. Most az maradt, hogy a tájékozottak pacsizhatnak, a többiekhez meg el se fog jutni ez.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 577
Ez a felvétel nagyon kemény. Rogán kihúzatta magát, tavasszal már jelezték Völnernek, hogy megfigyelik, Polt elbaszta.

14 év legnagyobb ütése.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 047
A fanyalgók tényleg megszokták hogy diktatúrában élünk, mert ami a felvételen van az egy demokráciában elég súlyos. Az igazságügyminiszter beszél egy folyamatban lévő bírósági ügyről, amiből egyesek csak úgy "kihúzatják magukat". Tényleg milyen atombombára vártok?
Pep71
Szerintem arra, hogy kiderüljön Orbán=Soros.
De akkora is az lenne a végkövetkeztetés, hogy egy zseni.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 578
A fanyalgók tényleg megszokták hogy diktatúrában élünk, mert ami a felvételen van az egy demokráciában elég súlyos. Az igazságügyminiszter beszél egy folyamatban lévő bírósági ügyről, amiből egyesek csak úgy "kihúzatják magukat". Tényleg milyen atombombára vártok?
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Na most majd a Fidesz veszi elő az ollózós videót! Nehogy már a hetero megyarok egy leszbi csaj hülyeségeinek felüljenek 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Mondjuk ha másért nem is, azért már simán megérné ez a cirkusz 😀
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na most majd a Fidesz veszi elő az ollózós videót! Nehogy már a hetero megyarok egy leszbi csaj hülyeségeinek felüljenek 😊

több mint 2 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 546 — Steelers fan
szóval mégiscsak terelés volt a pedo botrányról...NAHÁT XD
thebeke
Mert a pedo botrányból szerinted ki lehetett még volna hozni valamit? Lemondott a 2 nő és ennyi, magától is elült volna már teljesen, nem kellett ehhez ez.
focilap
oké xd
több mint 2 éve
focilap 61
szóval mégiscsak terelés volt a pedo botrányról...NAHÁT XD
thebeke
Mert a pedo botrányból szerinted ki lehetett még volna hozni valamit? Lemondott a 2 nő és ennyi, magától is elült volna már teljesen, nem kellett ehhez ez.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 472 — Sworn to the Dark
Ez semmi? Az megvan, hogy az igazságügy-miniszter mondja el ezeket, nem pedig újságírók célozgatnak arra, hogy vélhetően ez történt? Némi különbség van azért…
Jughead
én sem értem itt a siránkozást, azért elég kemény, hogy az akkori igazságügyminiszter arról beszél, hogy egy miniszter bemegy az ügyészségre és egy folyamatban lévő büntetőügyben meghamisítja a bizonyítékokat. Rogánra és Poltra is terhelő.

built for this shit

több mint 2 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 578
Akik itt mondogatták, h ez semmi..MP tegnap is elmondta, h ezt a hozzáértők(jogászok stb) tudják majd , hogy mennyire komoly.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 400 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez vagy ennyi volt, vagy zseni a csávó, és a ezzel elhiteti hogy csak ennyije van. Aztán amikor nyílik az arcuk, akkor előveszi az atomot. Félek az előbbi...

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Ezt ugattam tegnap, lesz egy ilyen így-is úgy-is értelmezhető hangfelvétel, amiből az derül ki, amit eddig is tudott mindenki.
Ez lófasz a pedofilügyhöz, a COVID balfaszságaihoz, Borkai orgiájához képest, azt azoknak se lett semmi következménye.
Ennek se lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 417
Ez semmi? Az megvan, hogy az igazságügy-miniszter mondja el ezeket, nem pedig újságírók célozgatnak arra, hogy vélhetően ez történt? Némi különbség van azért…
több mint 2 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 562
Atyaeg VJ ennyire hulye lenne, hogy az elso visszakerdezesnel nem szolal meg a veszcsengo, ami kb annyira volt eletszeru parbeszed reszlet, mintha a nemzet rendezoje kalman irta volna.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Ez tényleg úgy néz ki, hogy mondott dolgokat, aztán MP kapcsolt, hogy ezt fel kéne venni, és újra megpróbálta vele kimondatni ugyanazokat. Juci ivott, hogy ez nem tűnt fel neki?
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 727
Csak én nem éreztem semmi újat vagy nagy durranást a hangfelvételen?
zacknorb
Nem, ha ez volt a nagy leleplező hangfelvétel, akkor ennyi volt a nagy Magyar Péter jelenség. Semmi olyan nem hangzott el ami már eddig ne lett volna köztudott, nem hangzott el a felvételen az állítólagos maffia kormány...
Nekem kicsit olyan volt, mintha Magyar próbált volna Juci szájába adni dolgokat, de nem jött össze.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Én nagyon röhögök a kommentelőkön, hogy mennyire kivan mindenki. Ez egy kutyaszar.
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 726
Sajna ez még petárdának is kicsi. De gondolom van ott még, ahonnét ez jött.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 078 — Kinek mit intézett a kormánya
Csak én nem éreztem semmi újat vagy nagy durranást a hangfelvételen?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 472 — Sworn to the Dark
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/561314278_1121192643461699_7063614324299426241_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=uPUfShI4mV0Q7kNvwHp5-bY&_nc_oc=Adop1ipBj9pwdQId0Y87zuzsuvTnurMvt8jPbQfqRpg6qR9sJ9levwsLF9VCdFGvf6w&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=b_tXif9fA8lJYBQp1igGtQ&_nc_ss=7a389&oh=00_Af0NyRlSDTK_4TFNFhCd-ZWjD_Et7KrvwMYXT0uvD3k9nw&oe=69D43A87
2 Mio. Aufrufe · 42.133 Reaktionen | Amikor szembe jön a valóság. | Péter Magyar
Amikor szembe jön a valóság.

built for this shit

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 905
Jelen pillanatban én sem tudom elképzelni, hogy bármilyen megrendítő erejű dolog jön ki, azt meg főleg nem, hogy erre érdemben reagálnia is kell a kormánynak, pláne nem lemondani is bárkinek.
Kongó ugyebár.

Ettől függetlenűl szívesen fogadok bármit, ami üt egyet a Fideszen, lásd Jenga torony. Róma sem egy nap alatt épült fel.

Az a baj, hogy sokkal erősebb lenne, ha a felvételen a legyilkolni kívánt miniszter(elnök) E/1-ben mondana valami megrendítőt.
Az, hogy Varga azt mondja, hogy xy bűnöző, vagy maffiózó, az lássuk be kevés. Ilyet én is mondok baráti körben, ez nem hír.
Képzeljük el, hogy anno az ösződi beszédet nem Gyurcsány mondja el, hanem mondjuk egy olyan hangfelvétel kerül elő, amin a Szanyi beszélget a Lendvaival arról, hogy a Feri hazudik reggel, délben, meg este. Megkockáztatom, hogy semmi hatása nem lett volna még 2006-ban se, millió módon lehetett volna kimozogni belőle, ahhoz hogy ebből ügy legyen az kellett, hogy maga a góré mondja el, hogy elkúrtam.

Itt jelzem, hogy 2024 van a populizmus és Trump évtizede, és nekem amúgy van egy olyan elméletem, hogy ha holnap elmondja Orbán maga az ösződi beszédet, csak a fidesszel, ma már abból sem lenne semmi. Megfuttatná kicsit az atv meg a telex, de attól még a 2-2.5 millió emberét ugyanúgy az urnához vinné a Fidesz 2026-ban, max veszítene párszázezer szavazót, és nem lenne kétharmada. Na bumm.

Még 2006-ban, amikor kb kiegyensúlyozott médiaviszonyok voltak a két oldal közt, ott se volt elég semmiféle lemondásra ez a dolog.

Ma meg... Én azzal megyek, aki szerint Orbán kecskét is kúrhatna, vagy akármi, a zsákoskrumplikártya úgy üti a korrupciókártyát, mint piros ász a makk nyolcast.

Szóval tényleg ne várjon senki semmit, főleg ne atombombát és akkor nem lesz csalódás, de örüljünk minden kicsi építőkockának, ami a rendszer falából hullik ki.
Ilyen kemény tavasza 13 éve nem volt a fidesznek mint az idei, miniszterek mondtak le, összekenték magukat pedofíliával, ez is valami.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 435 — #NoStress
Azért az, hogy a regnáló igazságügyi miniszter mondja ki, hogy - vele együtt - egy mafia irányítja az országot az bizony atombomba minden országban, ami Kongónál fél ponttal demokratikusabb.
Amadeus von Dollárbaloldal
Pontosan. Ezért nem mindegy, hogy valóban kimondja-e a hangfelvételen.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezért mindegy.
Vagy szerinted demokratikusabban működünk Kongónál?

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 055 — The Mathematician
Azért az, hogy a regnáló igazságügyi miniszter mondja ki, hogy - vele együtt - egy mafia irányítja az országot az bizony atombomba minden országban, ami Kongónál fél ponttal demokratikusabb.
Szerintem erre is lesz válasza a nersajtónak.
1. Kényszer hatására mondta, bántalmazták, pánikolt, össze-vissza beszélt, coactus feci, stb.
2. Az ő minisztériuma volt egy maffia, jobb is hogy lelépett, végre megtisztult a NER, pláne, hogy még egy pedofilmentegetőt is segített kiszabadítani.
Kampman
3. Deepfake

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Szerintem erre is lesz válasza a nersajtónak.
1. Kényszer hatására mondta, bántalmazták, pánikolt, össze-vissza beszélt, coactus feci, stb.
2. Az ő minisztériuma volt egy maffia, jobb is hogy lelépett, végre megtisztult a NER, pláne, hogy még egy pedofilmentegetőt is segített kiszabadítani.

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 417 — beers & Packers
A pillanatnyi állapot szerint MP interjúját este fél hét óta 116 122 ezren látták a Youtube-on és 456 461 ezren a Facsén. Ennyien még a Gyirmót-Vasast se nézték.
A faszi - túl azon, hogy "belülről jött" és VJ volt férje - nagyon rátalált arra a stílusra, hangvételre, mondanivalóra, amire vevők a tömegek.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok