Politika
66 feliratkozó
1 órája
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 2 éve
Az én fideszes ‘ismerősöm’ onnan fentről csak annyit mondott egy hete, hogy mire lesz vlm ebből addig —majd libsik a sajtóban meg egymás között —Én 2 napja azon röhögök, hogy vajon hogy telt a most szombat-vasárnap a Karmelitában.Pontosan min kéne aggódniuk? Akik rajta vannak a hangfelvételen azok tudják, hogy mit mondtak, jó eséllyel ezt hetekkel ezelőtt el is mondták a stábnak, és mivel MP heteket adott felkészülni a központnak, meg lehetett tenni a szükséges kommunikációs lépéseket. Meg is tették. A bázisnál már napok óta fut, hogy micsoda aljas rohadt ember az, aki titokban felveszi a barátjával és a feleségével folytatott beszélgetéseket, hogy azt később felhasználja politikai célokból. Az "MP áruló és vamzer" vonal hetek óta megy, ha nem lesz valami eszetlen durva dolog a felvételen, akkor az ellenzéki sajtóban meg az ellenzéki szavazóbázisban lehet, hogy nagyot megy majd, de több egyáltalán nem biztos, hogy lesz benne. (Főleg, hogy a lényeget már a Telex lehet hogy lelőtte múlt héten és szinte biztos vagyok benne, hogy odafentről súgták meg nekik a sztorit, ha így lesz)
Gondolom békében, nyugalomban, lehet bent sem voltak. 😀
akdestroyer
Btw. hetek óta nagy érdeklődéssel nézem, hogy még ebben a topicban is, ahova azért nem a komplett idióták írnak - általában -, igen sokan elfelejtik MP megjelenése óta, hogy nem csak ő van a pályán. Sőt. Vele szemben egy nagyon dörzsölt, igen okos, mélyen szarházi és erkölcstelen politikai kommunikációs stáb áll, akiknek a szaktudása nem áll meg Hegyeshalomnál. Ennek egy része MP-nél is megvan, ő is egy szarházi, erkölcse sincs sok és valóban ügyes - erős közepes, ami persze simán beemeli a felső 1%-ba itthon - politikai kommunikátor, csak amíg belőle egy van, addig a másik oldalon a végtelen felé konvergál a forrás, amiből ez fenntartható. (Már nem emlékszem, hogy ki írta, hogy majd támogatják olyan milliárdosok, akik nem szimpatizálnak a rendszerrel stb. nos, nincsenek és nem is lesznek ilyenek. Ahogy magam is hallottam - tán háromharmadban is mondták - egyelőre az is szenvedős, hogy egy pártba beszálljon, mert bárki, akit megkeresett vagy elsőkézből mondott nemet, vagy szóltak neki, hogy nem kéne. Akik meg igent mondhattak volna, ott meg olyan kétes elemek vannak, akikkel nem lehet egy pártban. Ez nem zárja ki, hogy szerezzen valami pártot, de nem lesz sétamenet. Nincsenek "független milliárdosok", mert az, hogy ki támogatja pénzzel MP-t, az még az előtt ott lesz a központban, hogy az első hangfal megérkezne a helyszínre. És majd szólnak neki, hogy nem kéne. Aztán kap a cég egy nav-vizsgálatot. És így tovább. A régi korok gondolata az, hogy a milliárdosok "ide is - oda is" tesznek zsetont, meg "több lovat futtatnak". Oda tesznek zsetont, ahova hagyják nekik, és azt a lovat futtatják, akit engednek nekik. Lehetnek időleges, harag alapú pár 10 milliós támogatások mint anno MZP és Bige. De ez nem azért történik, mert az aktuális Bige a rendszer végét akarja, hanem azért, hogy legyen kedves és a rendszer egyezzen meg vele. Kaphat MP 50 milliót, de még 100at is, még a Simicskától is, de ezzel egy centivel nem jön közelebb a NER-vége és nem is azért kapná)
Szóval színes sztorinak jó ez az egész persze, de finoman szólva kétlem, hogy Anti foglalt bárhova repülőjegyet.
MC12
simán
elintézik,
nem kellünk mi hozzá” .
Azért itt sok pénzről van szó,
-tette hozzà egy hete.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Azért csak csökken a Fidesz népszerűsége szépen, szóval az embereknek kezd felnyílni a szemük. Persze még így is sokan vannak, akik vakok teljesen.
több mint 2 éve
A saját szavazóbázist persze, h meg tudják vezetni, de ez most itt marhára nem erről szól per pill.. nyilván nem is arról, h lemondana a kormány, de azért az meglepne, ha olyan nagyon nyugodtak lennének ezzel kapcs.. elég jól adagolja a csávó a dolgot eddig azt el kell ismerni, simán szólhat ez nagyon nagyot is még.Én 2 napja azon röhögök, hogy vajon hogy telt a most szombat-vasárnap a Karmelitában.Pontosan min kéne aggódniuk? Akik rajta vannak a hangfelvételen azok tudják, hogy mit mondtak, jó eséllyel ezt hetekkel ezelőtt el is mondták a stábnak, és mivel MP heteket adott felkészülni a központnak, meg lehetett tenni a szükséges kommunikációs lépéseket. Meg is tették. A bázisnál már napok óta fut, hogy micsoda aljas rohadt ember az, aki titokban felveszi a barátjával és a feleségével folytatott beszélgetéseket, hogy azt később felhasználja politikai célokból. Az "MP áruló és vamzer" vonal hetek óta megy, ha nem lesz valami eszetlen durva dolog a felvételen, akkor az ellenzéki sajtóban meg az ellenzéki szavazóbázisban lehet, hogy nagyot megy majd, de több egyáltalán nem biztos, hogy lesz benne. (Főleg, hogy a lényeget már a Telex lehet hogy lelőtte múlt héten és szinte biztos vagyok benne, hogy odafentről súgták meg nekik a sztorit, ha így lesz)
akdestroyer
Btw. hetek óta nagy érdeklődéssel nézem, hogy még ebben a topicban is, ahova azért nem a komplett idióták írnak - általában -, igen sokan elfelejtik MP megjelenése óta, hogy nem csak ő van a pályán. Sőt. Vele szemben egy nagyon dörzsölt, igen okos, mélyen szarházi és erkölcstelen politikai kommunikációs stáb áll, akiknek a szaktudása nem áll meg Hegyeshalomnál. Ennek egy része MP-nél is megvan, ő is egy szarházi, erkölcse sincs sok és valóban ügyes - erős közepes, ami persze simán beemeli a felső 1%-ba itthon - politikai kommunikátor, csak amíg belőle egy van, addig a másik oldalon a végtelen felé konvergál a forrás, amiből ez fenntartható. (Már nem emlékszem, hogy ki írta, hogy majd támogatják olyan milliárdosok, akik nem szimpatizálnak a rendszerrel stb. nos, nincsenek és nem is lesznek ilyenek. Ahogy magam is hallottam - tán háromharmadban is mondták - egyelőre az is szenvedős, hogy egy pártba beszálljon, mert bárki, akit megkeresett vagy elsőkézből mondott nemet, vagy szóltak neki, hogy nem kéne. Akik meg igent mondhattak volna, ott meg olyan kétes elemek vannak, akikkel nem lehet egy pártban. Ez nem zárja ki, hogy szerezzen valami pártot, de nem lesz sétamenet. Nincsenek "független milliárdosok", mert az, hogy ki támogatja pénzzel MP-t, az még az előtt ott lesz a központban, hogy az első hangfal megérkezne a helyszínre. És majd szólnak neki, hogy nem kéne. Aztán kap a cég egy nav-vizsgálatot. És így tovább. A régi korok gondolata az, hogy a milliárdosok "ide is - oda is" tesznek zsetont, meg "több lovat futtatnak". Oda tesznek zsetont, ahova hagyják nekik, és azt a lovat futtatják, akit engednek nekik. Lehetnek időleges, harag alapú pár 10 milliós támogatások mint anno MZP és Bige. De ez nem azért történik, mert az aktuális Bige a rendszer végét akarja, hanem azért, hogy legyen kedves és a rendszer egyezzen meg vele. Kaphat MP 50 milliót, de még 100at is, még a Simicskától is, de ezzel egy centivel nem jön közelebb a NER-vége és nem is azért kapná)
Szóval színes sztorinak jó ez az egész persze, de finoman szólva kétlem, hogy Anti foglalt bárhova repülőjegyet.
MC12
Szerkesztette: Szesze
több mint 2 éve
Én 2 napja azon röhögök, hogy vajon hogy telt a most szombat-vasárnap a Karmelitában.Pontosan min kéne aggódniuk? Akik rajta vannak a hangfelvételen azok tudják, hogy mit mondtak, jó eséllyel ezt hetekkel ezelőtt el is mondták a stábnak, és mivel MP heteket adott felkészülni a központnak, meg lehetett tenni a szükséges kommunikációs lépéseket. Meg is tették. A bázisnál már napok óta fut, hogy micsoda aljas rohadt ember az, aki titokban felveszi a barátjával és a feleségével folytatott beszélgetéseket, hogy azt később felhasználja politikai célokból. Az "MP áruló és vamzer" vonal hetek óta megy, ha nem lesz valami eszetlen durva dolog a felvételen, akkor az ellenzéki sajtóban meg az ellenzéki szavazóbázisban lehet, hogy nagyot megy majd, de több egyáltalán nem biztos, hogy lesz benne. (Főleg, hogy a lényeget már a Telex lehet hogy lelőtte múlt héten és szinte biztos vagyok benne, hogy odafentről súgták meg nekik a sztorit, ha így lesz)
akdestroyer
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Szerintem nem aggódnak, azt gondolják ha ki is derül valami (ès tartok tőle igazuk van) hogy ezt a nèpet már nem lehet semmivel úgy "felborítani" hogy menniük kelljen, legfeljebb lesz egy kis nyűglődès, lecseng, aztán minden megy tovább...😔Ezzel együtt tudok sajnos érteni. Ez is, ahogy a kényelmi ügy lepereg róluk. Nincs már az a tömeg, ami megmozdulni mint mondjuk egy őszödi beszéd esetében, pláne, hogy az a tömeg az ő foci drukker tömege volt.
dande2
több mint 2 éve
Én most már nem tudom eldönteni, hogy MP-nek csak feltűnési viszketegsége van vagy tényleg van valami a zsebében. Tök jó dolog, hogy mindenre (is) reagál a közösségi médiában, de valahogy ez nekem már túl soknak tűnik. Ezzel ti hogy vagytok?
több mint 2 éve
Szerintem nem aggódnak, azt gondolják ha ki is derül valami (ès tartok tőle igazuk van) hogy ezt a nèpet már nem lehet semmivel úgy "felborítani" hogy menniük kelljen, legfeljebb lesz egy kis nyűglődès, lecseng, aztán minden megy tovább...😔
több mint 2 éve
Én 2 napja azon röhögök, hogy vajon hogy telt a most szombat-vasárnap a Karmelitában.
akdestroyer
built for this shit
több mint 2 éve
Én 2 napja azon röhögök, hogy vajon hogy telt a most szombat-vasárnap a Karmelitában. Gondolom békében, nyugalomban, lehet bent sem voltak. 😀
több mint 2 éve
Nem akarok nagyon lemenni politikai bulvárba, de mégis: milyen nő VJ, hogy összeállt ezzel a gusztustalan ÁSZ-elnökkel? A gyomrom kifordul:VJ-nek a homlokára van írva 72-es betűmérettel, hogy a pináért rajong. Szerintem csak dísznek van a csávó. Bár tény, hogy még dísznek is találhatott volna valakit, aki nem Shrek.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Lölö szebb? 😊A pénz szaga elnyomja a pöcsszagot....
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nem akarok nagyon lemenni politikai bulvárba, de mégis: milyen nő VJ, hogy összeállt ezzel a gusztustalan ÁSZ-elnökkel? A gyomrom kifordul:Lehet, hogy Jucus mégiscsak a másik kapura játszik, az új csávónak meg nincsenek olyan szükségletei?
www.youtube.com/watch?v=oWaOB3OT4Gw&t=96s
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Lölö szebb? 😊
több mint 2 éve
Nem akarok nagyon lemenni politikai bulvárba, de mégis: milyen nő VJ, hogy összeállt ezzel a gusztustalan ÁSZ-elnökkel? A gyomrom kifordul:www.youtube.com/watch?v=oWaOB3OT4Gw&t=96s
több mint 2 éve
Még el sem indult a Köztér nevű új csatorna, máris vannak rajongói - de elsősorban Indiából, Srí Lankáról és Etiópiából - írja a hvg.hu.Annak idején a telex is hozta a vietnámi kamuprofilokat.
Az új jobboldali, keresztény és nemzeti-liberális YouTube-csatorna közel száz Facebook-rajongójának négyötöde külföldi, leginkább ázsiai és olykor kamugyanús profil
- jegyzi meg a portál.
világi balfaszok ezek 😀
petey
Ez általános manapság.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2024/03/24/k-bela-elitelt-masodrendu-vadlott-bicskei-ugy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Még el sem indult a Köztér nevű új csatorna, máris vannak rajongói - de elsősorban Indiából, Srí Lankáról és Etiópiából - írja a hvg.hu.Az új jobboldali, keresztény és nemzeti-liberális YouTube-csatorna közel száz Facebook-rajongójának négyötöde külföldi, leginkább ázsiai és olykor kamugyanús profil
- jegyzi meg a portál.
világi balfaszok ezek 😀
több mint 2 éve
halkan megjegyzem a yt-ra fel lehet úgy tölteni, hogy feltöltöd és beidőzted, hogy mikor jelenjen meg
több mint 2 éve
mint a boeing whistleblowert?03.26-án 9 óráig elég sok idő van.
ALL IN.
Kenny
Nehogy pár lelkes, erős felépítésű focihuligán megtalálja.
Viszont érdekes Sobri felvetése is, mert mi van, ha mondjuk nem csak Lázártól, de Pintértől is kapna segítséget, az már akkor más tészta, mert valamennyire védve érezheti a seggét.
Ráadásul így, húsvét előtt...
Szerk.: Elkezdi összegyurcsányozni a fideszt, ebből még látnék többet 😊
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Miert is?Ja ok... 😀Nem kell eladnia, mert ez szóba se fog kerülni.telex.hu/belfold/2024/03/23/magyar-peter-ugyeszseg-rogan-antal-bizonyitekEbben az esetben az lenne a kérdés, hogy Orbán hogyan tudná eladni azt, hogy ő nem egyenlő Rogánnal, vagy hogy Rogán nem az ő akaratának a manifesztációja, meghosszabbított keze, stb. Ez azért nagyon nehéz lenne, főleg úgy, hogy pont a propagandagépezet esne ki alóla, mellőle...
Nekem továbbra is tetszik, hogy MP szépen, felkészülten, tervszerűen építkezik.
Lehet téved, de szerintem ismerve Orbánt, a NER-t, arra bazírozik, hogy Orbán "önvédelemből" kipöcköli Rogánt. És ebben a céljában bizonyára nincs egyedül, még ha arccal ő is áll bele ebbe, ott van valahol a háttérben Lázár, Pintér, az ő embereik közül páran, belső emberek, akiknek ugyanúgy tele a tökük Rogánnal, és azt se bánják ha ez Orbánt is amortizálja.
És nyilván ez "médiahack" is, de a posztmodern politikai kommunikációban a médiahack az maga a politika. És MP ténylegesen jól csinálja a "Táncolj Tóni, búcsúbuli" szerű "üzeneteivel.
Mert nem hiszem, hogy MP ténylegesen arra bazírozik, hogy majd Rogán lemond, de ha kijön néhány, ezerféleképpen narrálható videó, akkor szépen, időben elnyújtva tudja tovább építgetni magát, ami elengedhetetlen a politikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Lecsó
OV és eddig Rogán is érinthetetlen bárki által.
A híveket amúgy se érdekli h mit csinál Rogán.
Azon, hogy mi lesz a továbbiakban, ráérünk akkor beszélni, mikor kiderül mi van MP kezében és mit tudnak csinálni.
Amúgy Rogán helyébe talán beléphet Habony...
Lúdas Solymi
| Azért sikerült önmagaddal ellentmondásba kerülni 4 soron belül 😉 |
Lecsó
Semmi ellentmondas nincs benne, max nem jol fogalmaztam.
A hivek szamara ez az ugy valszeg nem fog letezni, mert el se jut. Amelyikhez meg igen, azt majd lecsavarjak kesobb.
Ellenzeki meg amugy fideszes oldalrol akkor van ertelme ezekrol a szcenariokrol beszelni, ha kiderul mi van MP kezeben.
Ettol fuggetlenul lasd a fentebb irtakqt.
Ha esetleg megis bekovetkezne az h Rogant leleptetik vagy hatrabb toljak, akkor Habony lehet meg OV embere, ha itt Rogan tenyleg csak mukodtet es azt at tudja venni.
De ezen meglepodnek, kivetel ha olyan nepharag lenne megint mint a pedofil ugyben, amin viszont megint meglepodnek.
több mint 2 éve
úgy hiszem nincs hétvégéje a Csodálatos Kabinetnek most úgy keddig 😀
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2024/03/23/magyar-peter-ugyeszseg-rogan-antal-bizonyitekKíváncsi leszek, bejön-e a tippem, hogy nem fogja nyilvánosságra hozni az állítólagos/tényleges hangfelvételeit. Per pillanat úgy néz ki, hogy tévedtem. Nyilván ő is érzi, hogy most már virítania kell valamit. Aztán majd látjuk.
Lehet téved, de szerintem ismerve Orbánt, a NER-t, arra bazírozik, hogy Orbán "önvédelemből" kipöcköli Rogánt. És ebben a céljában bizonyára nincs egyedül, még ha arccal ő is áll bele ebbe, ott van valahol a háttérben Lázár, Pintér, az ő embereik közül páran, belső emberek, akiknek ugyanúgy tele a tökük Rogánnal, és azt se bánják ha ez Orbánt is amortizálja.
És nyilván ez "médiahack" is, de a posztmodern politikai kommunikációban a médiahack az maga a politika. És MP ténylegesen jól csinálja a "Táncolj Tóni, búcsúbuli" szerű "üzeneteivel.
Mert nem hiszem, hogy MP ténylegesen arra bazírozik, hogy majd Rogán lemond, de ha kijön néhány, ezerféleképpen narrálható videó, akkor szépen, időben elnyújtva tudja tovább építgetni magát, ami elengedhetetlen a politikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha közzéteszi, annak azért lesz némi pikáns bája. Kérdés, hogyan sül el, hogy a faszi titokban felvette, mit beszél a (volt) feleségével. Nagyon ütős szövegnek kell lennie, hogy ezt benyelje a közvélemény.
több mint 2 éve
Na mindegy, meglátjuk mi lesz kedden. Szerintem amúgy semmi, ezt is kimozogják. Egy ilyen rendszert már kurva nehéz megbontani. És még mindig vannak eszközeik, amiket nem próbáltak, de végszükség esetén bevethetők.Én is valami nagy a füstje, kicsi a lángja bejelentésre számítok. Kiszivárogtatja Viktor szerepét Lőrinc barát 2141. közbeszerzési győzelme mögött, vagy ilyesmi.
Lecsó
több mint 2 éve
Ez igaz, de azért ott is kérdés volt, hogy pl a Hír tv hogyan/merre mozdul. Azért a propaganda erejét OV sem becsülheti le, főleg úgy, hogy minden, ami ma a NER, nem kismértékben annak köszönhető.Simicskával is össze lehetett úgy veszni, hogy ennek a kérdésnek a felmerülése végül még a kétharmadot sem veszélyeztette.telex.hu/belfold/2024/03/23/magyar-peter-ugyeszseg-rogan-antal-bizonyitekEbben az esetben az lenne a kérdés, hogy Orbán hogyan tudná eladni azt, hogy ő nem egyenlő Rogánnal, vagy hogy Rogán nem az ő akaratának a manifesztációja, meghosszabbított keze, stb. Ez azért nagyon nehéz lenne, főleg úgy, hogy pont a propagandagépezet esne ki alóla, mellőle...
Őszentsége Sobri Jóska
Lecsó
Rogán sem pótolhatatlan, még ha esetleges kokain-mámoraiban ő ezt is hiheti.
Kampman
Na mindegy, meglátjuk mi lesz kedden. Szerintem amúgy semmi, ezt is kimozogják. Egy ilyen rendszert már kurva nehéz megbontani. És még mindig vannak eszközeik, amiket nem próbáltak, de végszükség esetén bevethetők.
több mint 2 éve
Simicskával is össze lehetett úgy veszni, hogy ennek a kérdésnek a felmerülése végül még a kétharmadot sem veszélyeztette.telex.hu/belfold/2024/03/23/magyar-peter-ugyeszseg-rogan-antal-bizonyitekEbben az esetben az lenne a kérdés, hogy Orbán hogyan tudná eladni azt, hogy ő nem egyenlő Rogánnal, vagy hogy Rogán nem az ő akaratának a manifesztációja, meghosszabbított keze, stb. Ez azért nagyon nehéz lenne, főleg úgy, hogy pont a propagandagépezet esne ki alóla, mellőle...
Őszentsége Sobri Jóska
Lecsó
Rogán sem pótolhatatlan, még ha esetleges kokain-mámoraiban ő ezt is hiheti.