Politika
51 feliratkozó
több mint 1 éve
Marci se az, mégse hiszem, hogy hasonló interjút csinálna.Hont gyenge riporter.Mert valójában nem az.
MC12
szaba
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
A lényeget elfelejtettem: Vasas-drukkerek szégyene.Az nem a Schiffer Bandi?
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A lényeget elfelejtettem: Vasas-drukkerek szégyene.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Milyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?Szarok. Ha lenne, és most lenne választás sima Tisza kétharmad.
gabokocka
több mint 1 éve
Milyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?Vityám testbeszédéről is ordít az a magabiztosság, ami eddig jellemezte xd ráborulva az asztalra, mint vmi öltönyös rinocérosz szar
gabokocka
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Visszafogott leszek: egy nagypofájú nímand senki.Hont gyenge riporter.Mert valójában nem az.
MC12
szaba
Ezt a részt pont láttam. Kapartam magam.Hont gyenge riporter.Aki ezt nem csapja le, az nem riporter, hanem ugyanolyan báb, mint a Kossuth rádiósok
MC12
"Amikor Hont felhozta, hogy Magyarország 2022-ben még támogatta Ukrajna uniós tagjelölti státuszát, Orbán erre azzal válaszolt, hogy ez azért volt, mert akkor még a háborút ezzel meg lehetett volna előzni. Majd folytatta, hogy akkor még Ukrajnának ismertek voltak a keleti határai, volt szuverenitása, ám ez mára a háborúval megszűnt. A probléma ugyanakkor ezzel az, hogy Szijjártó Péter ezt a nyilatkozatot 2022. március elsején tette, amikor már öt napja tartott a háború."
r.baggio
több mint 1 éve
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.jól bírtad. 2.05nél, ahogy kiejti a száján, hogy demokrata párt=baloldali, liberális, ott nyomtam ki a rákra. ez a faszi pofázik arról, hogy ki a baloldali, akinek az egyeduralma alatt álló országában az elmúlt 3 évben még csak az anyja picsáját nem hatósági árazták meg profitadózták le és ha oda kerül a sor, simán bevezeti majd a kajajegyezést, mert 547% a napi infláció a faszságuknak köszönhetően xd
nagylaza, főpohárnok
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Hont gyenge riporter.Aki ezt nem csapja le, az nem riporter, hanem ugyanolyan báb, mint a Kossuth rádiósok
MC12
"Amikor Hont felhozta, hogy Magyarország 2022-ben még támogatta Ukrajna uniós tagjelölti státuszát, Orbán erre azzal válaszolt, hogy ez azért volt, mert akkor még a háborút ezzel meg lehetett volna előzni. Majd folytatta, hogy akkor még Ukrajnának ismertek voltak a keleti határai, volt szuverenitása, ám ez mára a háborúval megszűnt. A probléma ugyanakkor ezzel az, hogy Szijjártó Péter ezt a nyilatkozatot 2022. március elsején tette, amikor már öt napja tartott a háború."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Milyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Szerintem nem, ő teljesen a pénzért váltott irányt. Mai napig igaz hogy, ha nem aktuálpolitikai dolgokban foglal állást, akkor az alapján nem passzol a Fideszhez.Ceglédi máshova húz?Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
A nagyobb baj, hogy az interjú ugyanolyan gyenge mint egy Kossuth Rádiós péntek reggeli interjú. És oké eddig is egyértelmű volt, hogy Hont hova húz, de a Ceglédi/Konok páros ezzel hogy tud vajon elszámolni magában…
Jughead
deyell
több mint 1 éve
Hont gyenge riporter.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
Hát igen, egy másik ilyen figura például (a nevét nem írom ki, nevezzük MP-nek), még képes ellenzéki pártvezetőnek is nevezni magát 😉www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajAEgészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
Amadeus the Young
MC12
Komolyan már, hát erről szól a Tisza, te meg itt bántod szegényeket. Mi lesz itt, ha tényleg győznek, mintha 89-90-ben lennél, volt párttagok minden szinten 😊
ender1112
több mint 1 éve
Ceglédi máshova húz?Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
A nagyobb baj, hogy az interjú ugyanolyan gyenge mint egy Kossuth Rádiós péntek reggeli interjú. És oké eddig is egyértelmű volt, hogy Hont hova húz, de a Ceglédi/Konok páros ezzel hogy tud vajon elszámolni magában…
Jughead
gats we bust, backs we crush
több mint 1 éve
Szerintem segít nekik a NER hogy legyen mit számolni.Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Jughead
Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20250417_dk-kinai-hitel-ki-kell-adniMajd az SC helyre teszi ezt a hibás döntést
Erre kíváncsi leszek
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20250417_dk-kinai-hitel-ki-kell-adniErre kíváncsi leszek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Nagy Marcika szerint a Dunaferr Brüsszel miatt ment csődbe... ezek tényleg egy amőba szintjén vannak...Pedig itt még lehetett is volna okkal ukránozni 😂
Beki
több mint 1 éve
Nagy Marci beírta az újabb nyerőszámait, de hogy mire alapozza, azt továbbra sem értem. 4% jövőre akkor sem lesz a növekedés, ha idén recesszióból pattanunk vissza.ez a majd jövőre olyan mint a tesla fsd hogy mindig next year?
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nagy Marcika szerint a Dunaferr Brüsszel miatt ment csődbe... ezek tényleg egy amőba szintjén vannak...
több mint 1 éve
Most magasabban van?Igen. De azért látványosan jobb lett 90 után, mint a Kádár-rendszer volt.Igaz, bár a léc nagyon alacsonyan volt.
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
több mint 1 éve
Ha tényleg győznek, jó magyar szokás szerint embert nem fogsz találni, aki valaha Fidesz szavazó volt, de olyat se aki ismer olyat, aki a Fideszre szavazott 😉Hát igen, egy másik ilyen figura például (a nevét nem írom ki, nevezzük MP-nek), még képes ellenzéki pártvezetőnek is nevezni magát 😉www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajAEgészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
Amadeus the Young
MC12
Komolyan már, hát erről szól a Tisza, te meg itt bántod szegényeket. Mi lesz itt, ha tényleg győznek, mintha 89-90-ben lennél, volt párttagok minden szinten 😊
ender1112
Ebben az országban mindenki az ellenzékre szavazott az elmúlt 16 évben…érthetetlen, hogy győzött mindig OV.