Politika
66 feliratkozó
6 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Egyébként az is okos, hogy kirakja a nagy kereszttel a képet, amilyen a lista, inkább azt raktam volna ki, amikor a drónok a koronát formázták... 😀ezek egyébként komolyan drónok voltak? inkább néztem volna lézernek, mert túl egyenletes volt a mozgásuk, és stabilan álltak ahhoz képest, hogy azért abban a magasságban az ember már számítana egy-egy erősebb széllökésre, és ennek hatnia kellene a drónra... de persze én nem értek hozzá.
StormST
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/hoppal-peter-listaba-szedte-magyarorszag-barataitAkik nem a barátaink, azoknak a köszöntése nem érdekes, szép üzenet is lehet így akár...
Hoppál egy kretén, de hogy ennyire, azon azért mindig meglepődök 😀 Mondjuk nyilván nem magától írta, de szuper vicces.
Gyurma Pappa
Egyébként az is okos, hogy kirakja a nagy kereszttel a képet, amilyen a lista, inkább azt raktam volna ki, amikor a drónok a koronát formázták... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/22/444-media-erdelyi-peter-levaltottak-lapigazgato-belso-feszultsegek/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/22/jellinek-daniel-apja-hazkutatas-gyanusitott-fiktiv-szamla-szamlagyar-fuzik-zsolt-indotek-nav-nyomozas/emmi? kilövési engedély? vagy figyelmeztetés?
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/hoppal-peter-listaba-szedte-magyarorszag-barataitte Njuszika, nagyon morc vagy ma.... és miazakezdebe?
Hoppál egy kretén, de hogy ennyire, azon azért mindig meglepődök 😀 Mondjuk nyilván nem magától írta, de szuper vicces.
Gyurma Pappa
LISTA
mejenlista?
HALÁLLISTA
akk.. ésénrajtvagyok?
persze.. höm..hööm... Farkas, tevagyazelső!
... Ó, és nemtucconna lehúzni?
... de, hogyne.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/08/22/palffy-istvan-visszateres-hirtv-marki-zay-peter
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 545
Tobb mint 1 eves cikk...24.hu/kulfold/2022/04/25/szlovenia-valasztas-eredmeny-janez-jansa-vereseg-sds-robort-golob-szabadsag-mozgalom/?_gl=1*1y2tc4n*_ga*TURiaElkWkRwRm12WHdKTXpJUmFWSGhUaC1iZld4YjNid1QxZnlHQzdEZ2h5RjhXeUd1UEdqRnJvNWhHNDNaeQ..
"Bye bye orbanland"
Szlovenia ellen is mar keszult az eu eljaras...
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/hoppal-peter-listaba-szedte-magyarorszag-barataitHoppál egy kretén, de hogy ennyire, azon azért mindig meglepődök 😀 Mondjuk nyilván nem magától írta, de szuper vicces.

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 545
telex.hu/belfold/2023/08/22/kozepiskola-felmeres-szexualis-bantalmazas-csaladon-beluli-eroszak-ujpest-onkormanyzatVolt egy videki nagyvarosban tanitott ismeros....miket meselt..kikotoztek a gyerekeket a fahoz aztan jottek anyu apu baratai es...
Ha a fovarosban ilyen a helyzet, mi lehet videken? Es ezek csak akik be mertek vallani, hogy tortent veluk vmi...
De mi a migransoktol meg a melegektol feltjuk es ovjuk oket minden aron...
Borbinho
A "hirekben" 0.1% s megy le.
Ha leadnanak mindent az emberek nem mennenek ki az utcara mert felnenek.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/08/22/kozepiskola-felmeres-szexualis-bantalmazas-csaladon-beluli-eroszak-ujpest-onkormanyzatHa a fovarosban ilyen a helyzet, mi lehet videken? Es ezek csak akik be mertek vallani, hogy tortent veluk vmi...
De mi a migransoktol meg a melegektol feltjuk es ovjuk oket minden aron...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
De, kontraproduktív. Ebben a témában semleges vagyok, értem, mit kifogásolnak, de nem értek egyet a bemutatójukkal, sem a helyszín, sem az időpont megválasztásával. Valamelyik vicces kedvű még rájuk hívhatta volna az ÁNTSZ-t, hogy fólia alatt a melegben megbüdösödik a hús.......Ha jól emlékszem minden vallásos témában kifejted a nemtetszésedet.egy szóval se mondtam hogy egyetértek azzal amit csináltak és amiért csinálták
Nem érzed, h ezek a vegánok ugyanolyanok, mint a bigott vallásosok? Feljogosítva érzik magukat, hogy mások életébe beleugassanak, de ha ez fordítva történne, az felháborító és tiszteletlen lenne.
Egy dolgot utálok, amikor valaki pazarol és bármilyen állat húsa szemétbe köt ki és nem tudja valaki tisztelni az adott állatból készült ételt. Na attól én is plafonon vagyok, de ezek a vegánok minimum azt mondják, h nincs bajuk a húsevőkkel, amíg azt a négy fal között teszik, ennél csak sarkosabb a véleményük.
dawyd728
azt nem látom hogy miért lenne kontraproduktív
ahogy azt se gondolom hogy a mikor a pap dumál a faszságáról az az lenne
Negritis, a vajda
Javaslom, hogy ezt a bemutatót helyezzék át egy böllérfesztiválra, biztos zajos sikerük lesz.
Egyébként mit várnak ettől? Ha csak szimpla figyelemfelhívás, az megvolt. Ha ennél többet, kíváncsi vagyok, milyen indikátorokat vesznek figyelembe. Vagy szerintük a strandot látogató húsevő gyerek/kamasz, esetleg néhány felnőtt most jól belegondol és holnaptól nem eszik húst, amitől az állattartók lassan tönkremennek? Szándékosan sarkítom így le, de sokszor nem értem őket.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
doktorminiszterelnök úr ismét megcsinálta. sikerült az egyetlen országgal, akik eddig kedveltek minket egy év alatt megutáltatni a magyarokat. ez még a második világháború alatt sem történt meg. előre, ne hátra!built for this shit
több mint 2 éve
Ha jól emlékszem minden vallásos témában kifejted a nemtetszésedet.egy szóval se mondtam hogy egyetértek azzal amit csináltak és amiért csinálták
Nem érzed, h ezek a vegánok ugyanolyanok, mint a bigott vallásosok? Feljogosítva érzik magukat, hogy mások életébe beleugassanak, de ha ez fordítva történne, az felháborító és tiszteletlen lenne.
Egy dolgot utálok, amikor valaki pazarol és bármilyen állat húsa szemétbe köt ki és nem tudja valaki tisztelni az adott állatból készült ételt. Na attól én is plafonon vagyok, de ezek a vegánok minimum azt mondják, h nincs bajuk a húsevőkkel, amíg azt a négy fal között teszik, ennél csak sarkosabb a véleményük.
dawyd728
azt nem látom hogy miért lenne kontraproduktív
ahogy azt se gondolom hogy a mikor a pap dumál a faszságáról az az lenne
több mint 2 éve
dawyd728
4 167
Ha jól emlékszem minden vallásos témában kifejted a nemtetszésedet.ténylegesen kontraproduktív? vagy csak akik alapból szarnak a témára és kényelmetlen nekik ők gondolják így?Így. Kösziaz ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
444.hu/2023/08/21/harom-lefoliazott-muverben-azo-meztelen-ember-sokkolta-a-balatoni-strandolokat?appview
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
MC12
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
transtelex.ro/kozelet/2023/08/21/emnp-emnt-tokes-laszlo-orban-viktor-tamogatas-kampanyBeavatkozni más ország belpolitikájába és választásába nem szép dolog.
Kivéve, ha mi csináljuk.
több mint 2 éve
eleve nagyon kevesen vannak akik semlegesek egy ilyen témábanEz egy igen optimista álláspont szerintem, de ha te így gondolod, rendben.szóval aki semleges és ott van azt ez felbassza?Ténylegesen. Vagy ha szerinted a ZAMÁRDI STRAND büfésora az állatok kizsákmányolásának és szarul tartásának az origója, ahol ezután a performasz után jól elgondolkodnak, hogy süssenek-e olajban hekket, akkor nem szóltam.ténylegesen kontraproduktív? vagy csak akik alapból szarnak a témára és kényelmetlen nekik ők gondolják így?Így. Kösziaz ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
444.hu/2023/08/21/harom-lefoliazott-muverben-azo-meztelen-ember-sokkolta-a-balatoni-strandolokat?appview
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
MC12
Negritis, a vajda
Ezek az akciók akkor lehetnek hatásosak, ha a közeget, ahol csinálják ezt, legalább kicsit is érdekli a téma. Idehaza egy átlag strandrajáró első 1000 problémájában, vagy gondolatában nincs benne a nagyüzemi állattartás problematikája. Hogy ez jó vagy nem jó az más kérdés, de nincs benne. Innentől kezdve az ilyen performanszok jobb esetben szelíd mosolygásra és fejcsóválásra készetetik az embereket, rossz esetben még el is küldi az anyjába az aktivistákat, akik ahelyett hogy /dolgoznának/tanulnának/innának-dugnának, gusztustalankodnak a gyerek előtt a strandon. Így válik egy kár jónak is mondható cél, kontraproduktívvá.
MC12
sztem aki semleges az leszarja vagy elgondolkozik
aki meg már eldöntötte mit gondol az szajkózza a véleményét hogy igen ezt így kell vagy hogy kontraproduktív
sztem nem kontraproduktív egyébként, de ettől még sokkal hatékonyabban is lehetne ezt tolni ami miatt értelmetlen
Negritis, a vajda
MC12
de ezt a kontraproduktív dolgot a cigis dobozokra rakott képeknél is hallottam
ott se értettem
több mint 2 éve
Ez egy igen optimista álláspont szerintem, de ha te így gondolod, rendben.szóval aki semleges és ott van azt ez felbassza?Ténylegesen. Vagy ha szerinted a ZAMÁRDI STRAND büfésora az állatok kizsákmányolásának és szarul tartásának az origója, ahol ezután a performasz után jól elgondolkodnak, hogy süssenek-e olajban hekket, akkor nem szóltam.ténylegesen kontraproduktív? vagy csak akik alapból szarnak a témára és kényelmetlen nekik ők gondolják így?Így. Kösziaz ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
MC12
Negritis, a vajda
Ezek az akciók akkor lehetnek hatásosak, ha a közeget, ahol csinálják ezt, legalább kicsit is érdekli a téma. Idehaza egy átlag strandrajáró első 1000 problémájában, vagy gondolatában nincs benne a nagyüzemi állattartás problematikája. Hogy ez jó vagy nem jó az más kérdés, de nincs benne. Innentől kezdve az ilyen performanszok jobb esetben szelíd mosolygásra és fejcsóválásra készetetik az embereket, rossz esetben még el is küldi az anyjába az aktivistákat, akik ahelyett hogy /dolgoznának/tanulnának/innának-dugnának, gusztustalankodnak a gyerek előtt a strandon. Így válik egy kár jónak is mondható cél, kontraproduktívvá.
MC12
aki meg már eldöntötte mit gondol az szajkózza a véleményét hogy igen ezt így kell vagy hogy kontraproduktív
sztem nem kontraproduktív egyébként, de ettől még sokkal hatékonyabban is lehetne ezt tolni ami miatt értelmetlen
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
szóval aki semleges és ott van azt ez felbassza?Ténylegesen. Vagy ha szerinted a ZAMÁRDI STRAND büfésora az állatok kizsákmányolásának és szarul tartásának az origója, ahol ezután a performasz után jól elgondolkodnak, hogy süssenek-e olajban hekket, akkor nem szóltam.ténylegesen kontraproduktív? vagy csak akik alapból szarnak a témára és kényelmetlen nekik ők gondolják így?Így. Kösziaz ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
MC12
Negritis, a vajda
MC12
több mint 2 éve
Kivéve szegény kopaszosztó …Lenne rá egy komoly öszegem, hogy legkésőbb holnap a megafonosok összes videója a "hülye lipsikről" fog szólni, "akik már strandolni se hagyják az embereket, hanem gusztustalankodnak - várj mutatom". És meg is van a heti anyag, lehet fáradni a kasszához 😊Sok ehhez hasonló, elsőre jelentéktelennek tűnő esemény, akció stb-ből tevődik össze, hogy az ellenzék hazaáruló, hogy a lipsik mindenért sírnak, ők nem jók semmire. Ez csak 2 példa volt.Értem, de mi köze ennek a Fideszhez? 😀 Vagy valahogy görcsösen mindenből ki akarjuk őket hozni, így ebből is?az ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
Jughead
thebeke
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ténylegesen.ténylegesen kontraproduktív? vagy csak akik alapból szarnak a témára és kényelmetlen nekik ők gondolják így?Így. Kösziaz ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
MC12
Negritis, a vajda
MC12
kb ennyire veszik ezeket komolyan...
több mint 2 éve
Lenne rá egy komoly öszegem, hogy legkésőbb holnap a megafonosok összes videója a "hülye lipsikről" fog szólni, "akik már strandolni se hagyják az embereket, hanem gusztustalankodnak - várj mutatom". És meg is van a heti anyag, lehet fáradni a kasszához 😊Sok ehhez hasonló, elsőre jelentéktelennek tűnő esemény, akció stb-ből tevődik össze, hogy az ellenzék hazaáruló, hogy a lipsik mindenért sírnak, ők nem jók semmire. Ez csak 2 példa volt.Értem, de mi köze ennek a Fideszhez? 😀 Vagy valahogy görcsösen mindenből ki akarjuk őket hozni, így ebből is?az ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
Jughead
thebeke
több mint 2 éve
Ténylegesen. Vagy ha szerinted a ZAMÁRDI STRAND büfésora az állatok kizsákmányolásának és szarul tartásának az origója, ahol ezután a performasz után jól elgondolkodnak, hogy süssenek-e olajban hekket, akkor nem szóltam.ténylegesen kontraproduktív? vagy csak akik alapból szarnak a témára és kényelmetlen nekik ők gondolják így?Így. Kösziaz ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
MC12
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Sok ehhez hasonló, elsőre jelentéktelennek tűnő esemény, akció stb-ből tevődik össze, hogy az ellenzék hazaáruló, hogy a lipsik mindenért sírnak, ők nem jók semmire. Ez csak 2 példa volt.Értem, de mi köze ennek a Fideszhez? 😀 Vagy valahogy görcsösen mindenből ki akarjuk őket hozni, így ebből is?az ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
Jughead
több mint 2 éve
Értem, de mi köze ennek a Fideszhez? 😀 Vagy valahogy görcsösen mindenből ki akarjuk őket hozni, így ebből is?az ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
több mint 2 éve
ténylegesen kontraproduktív? vagy csak akik alapból szarnak a témára és kényelmetlen nekik ők gondolják így?Így. Kösziaz ilyen akciók annyira értelmetlen balfaszságok és főleg kontraproduktívak, hogy logikusan végiggondolva nem azok szervezik akik az adott témában változást akarnak..Miért a Fidesz már átment állatvédő szervezetbe?Szerintem a Lendvaiból dehát kinek mi jut eszébe 😊Nem létezik, hogy ezt nem a központból finanszírozzàk, vagy találtak ki…Melyikből? New York vagy Tel-Aviv?
MC12
vpi
MC12
Jughead
thebeke
MC12