Politika
66 feliratkozó
6 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
A hírmondó se maradt belőle tipikus esete.Pálffy 😀Állítólag Pista repült, egy nap 😀 😀fejcsdkidegyorsan
csipkelli
Gróf de sutianap
De még csak a Blikk írja, hátha nem igaz. Pista, kellesz!
csipkelli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Talán Havas Henrik volt egy napig kormányszóvivő? De lehet, hogy keverem.A Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs ügyekkel megbízott címzetes államtitkára volt hat napig 1995. november 1 és november 7. között.
Dzsokijuing
több mint 2 éve
ellenzék=ballib=LMBTQ=pedofilAzért kíváncsi lennék, hogy mi is lehetett az üzenet, amit át akartak vele vitetni és miért pont most, de nagyon szánalmasra sikerült a dolog, az tuti... 😀Pálffy 😀Állítólag Pista repült, egy nap 😀 😀fejcsdkidegyorsan
csipkelli
Gróf de sutianap
csipkelli
StormST
tehát be kell fóliázni, ami műanyag, Bige valami ilyen gyárat vett Sorostól, vagyis háborúpárti az infláció
több mint 2 éve
Azért kíváncsi lennék, hogy mi is lehetett az üzenet, amit át akartak vele vitetni és miért pont most, de nagyon szánalmasra sikerült a dolog, az tuti... 😀Pálffy 😀Állítólag Pista repült, egy nap 😀 😀fejcsdkidegyorsan
csipkelli
Gróf de sutianap
csipkelli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ha igaz, rekord, főleg, ha az órabérét nézzük.Pálffy 😀Állítólag Pista repült, egy nap 😀 😀fejcsdkidegyorsan
csipkelli
Gróf de sutianap
csipkelli
Talán Havas Henrik volt egy napig kormányszóvivő? De lehet, hogy keverem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Pálffy 😀Állítólag Pista repült, egy nap 😀 😀fejcsdkidegyorsan
csipkelli
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Állítólag Pista repült, egy nap 😀 😀fejcsdkidegyorsan
csipkelli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Állítólag Pista repült, egy nap 😀 😀
több mint 2 éve
Mind igaz rám.444.hu/2023/08/22/egy-ev-alatt-3932-milliarddal-nott-az-allamadossag-hianyzik-620-milliard-forintnyi-afaNem koltesz eleget, nem adod nekik oda a penzed a zallampapirba, raadasul kulfoldre jarsz nyaralni.
Ki gondolta volna, hogy alacsony bérszint mellett meg fog halni az áfabevétel.
Nahát. Tehetségtelen faszok.
Amadeus von Dollárbaloldal
Hajadismijen.
Lúdas Solymi
Mondjuk a hajam már a múlté.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/egy-ev-alatt-3932-milliarddal-nott-az-allamadossag-hianyzik-620-milliard-forintnyi-afaNem koltesz eleget, nem adod nekik oda a penzed a zallampapirba, raadasul kulfoldre jarsz nyaralni.
Ki gondolta volna, hogy alacsony bérszint mellett meg fog halni az áfabevétel.
Hajadismijen.
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/egy-ev-alatt-3932-milliarddal-nott-az-allamadossag-hianyzik-620-milliard-forintnyi-afaKi gondolta volna, hogy alacsony bérszint mellett meg fog halni az áfabevétel.
több mint 2 éve
Nyilván arról van szó, hogy nem akarja odaadni Ráchelnek, Tiborcznak valamit, ami jár neki, úgyhogy be lett fenyítve. Ha a Sofitel vagy valamelyik másik ingatlan hirtelen gazdát cserél, akkor ez volt mögötte.24.hu/belfold/2023/08/22/jellinek-daniel-apja-hazkutatas-gyanusitott-fiktiv-szamla-szamlagyar-fuzik-zsolt-indotek-nav-nyomozas/Egy percig nem sajnálnám, ha ő lenne a parasztoknak bemutatott ner áldozat. Jellinek egy igazi büdös köcsög.
emmi? kilövési engedély? vagy figyelmeztetés?
slowmotion
Ha nem ez, akkor megdugta / nem dugta meg
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Igazi zseni volt, aki újra felfedezte Pistát. Ha szerencsénk van, meghosszabbítják Bicskéig.Kénytelenek lesznek Pistát átrakni olyan helyre, ahol nem rombolja a rendszert az alkoholizmusával. Sajnos az "alkoholista mentő" posztra komoly versenyben vannak Pesty Lacival, kérdés, hogy ki lesz az első a depth charton.telex.hu/belfold/2023/08/22/palffy-istvan-visszateres-hirtv-marki-zay-peterHírcsárda-ország
Negritis, a vajda
r.baggio
Amúgy tanulságos látni, hogy miként pusztítják páran el magukat a NER-ben.
több mint 2 éve
Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben a negatív reklám - nem jó reklám és alapveőten egy brand sem szereti, ha a nevét valami negatív dologgal hozzák összefüggésbe (Nem csapnak az égbe - például - a fast-fashion ruhamárkák marketingesei, hogy "juhéééé ismét valami gyermekkizsákmányoló, gyerekmunkás hírt hoztak le rólunk, dejóóóóó, a negatív reklám is reklám főnök")Azt várták tőle amit meg is kaptak, hírverést. Ha ezt egy böllérfesztiválon teszik senkit nem érdekelt volna. Át akarták ütni az emberek ingerküszöbét, hogy hírértéke legyen az akciónak és ezt sikerült is nekik.De, kontraproduktív. Ebben a témában semleges vagyok, értem, mit kifogásolnak, de nem értek egyet a bemutatójukkal, sem a helyszín, sem az időpont megválasztásával. Valamelyik vicces kedvű még rájuk hívhatta volna az ÁNTSZ-t, hogy fólia alatt a melegben megbüdösödik a hús.......Ha jól emlékszem minden vallásos témában kifejted a nemtetszésedet.egy szóval se mondtam hogy egyetértek azzal amit csináltak és amiért csinálták
Nem érzed, h ezek a vegánok ugyanolyanok, mint a bigott vallásosok? Feljogosítva érzik magukat, hogy mások életébe beleugassanak, de ha ez fordítva történne, az felháborító és tiszteletlen lenne.
Egy dolgot utálok, amikor valaki pazarol és bármilyen állat húsa szemétbe köt ki és nem tudja valaki tisztelni az adott állatból készült ételt. Na attól én is plafonon vagyok, de ezek a vegánok minimum azt mondják, h nincs bajuk a húsevőkkel, amíg azt a négy fal között teszik, ennél csak sarkosabb a véleményük.
dawyd728
azt nem látom hogy miért lenne kontraproduktív
ahogy azt se gondolom hogy a mikor a pap dumál a faszságáról az az lenne
Negritis, a vajda
Javaslom, hogy ezt a bemutatót helyezzék át egy böllérfesztiválra, biztos zajos sikerük lesz.
Egyébként mit várnak ettől? Ha csak szimpla figyelemfelhívás, az megvolt. Ha ennél többet, kíváncsi vagyok, milyen indikátorokat vesznek figyelembe. Vagy szerintük a strandot látogató húsevő gyerek/kamasz, esetleg néhány felnőtt most jól belegondol és holnaptól nem eszik húst, amitől az állattartók lassan tönkremennek? Szándékosan sarkítom így le, de sokszor nem értem őket.
csi77
Tarsi
Attól, hogy valami átüti a média ingerküszöbét és hír lesz belőle, még egyáltalán nem következik, hogy az akciónak pozitív hatása lesz az ügyre amit promótál.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Kénytelenek lesznek Pistát átrakni olyan helyre, ahol nem rombolja a rendszert az alkoholizmusával. Sajnos az "alkoholista mentő" posztra komoly versenyben vannak Pesty Lacival, kérdés, hogy ki lesz az első a depth charton.telex.hu/belfold/2023/08/22/palffy-istvan-visszateres-hirtv-marki-zay-peterHírcsárda-ország
Negritis, a vajda
r.baggio
Amúgy tanulságos látni, hogy miként pusztítják páran el magukat a NER-ben.
több mint 2 éve
Azt várták tőle amit meg is kaptak, hírverést. Ha ezt egy böllérfesztiválon teszik senkit nem érdekelt volna. Át akarták ütni az emberek ingerküszöbét, hogy hírértéke legyen az akciónak és ezt sikerült is nekik.De, kontraproduktív. Ebben a témában semleges vagyok, értem, mit kifogásolnak, de nem értek egyet a bemutatójukkal, sem a helyszín, sem az időpont megválasztásával. Valamelyik vicces kedvű még rájuk hívhatta volna az ÁNTSZ-t, hogy fólia alatt a melegben megbüdösödik a hús.......Ha jól emlékszem minden vallásos témában kifejted a nemtetszésedet.egy szóval se mondtam hogy egyetértek azzal amit csináltak és amiért csinálták
Nem érzed, h ezek a vegánok ugyanolyanok, mint a bigott vallásosok? Feljogosítva érzik magukat, hogy mások életébe beleugassanak, de ha ez fordítva történne, az felháborító és tiszteletlen lenne.
Egy dolgot utálok, amikor valaki pazarol és bármilyen állat húsa szemétbe köt ki és nem tudja valaki tisztelni az adott állatból készült ételt. Na attól én is plafonon vagyok, de ezek a vegánok minimum azt mondják, h nincs bajuk a húsevőkkel, amíg azt a négy fal között teszik, ennél csak sarkosabb a véleményük.
dawyd728
azt nem látom hogy miért lenne kontraproduktív
ahogy azt se gondolom hogy a mikor a pap dumál a faszságáról az az lenne
Negritis, a vajda
Javaslom, hogy ezt a bemutatót helyezzék át egy böllérfesztiválra, biztos zajos sikerük lesz.
Egyébként mit várnak ettől? Ha csak szimpla figyelemfelhívás, az megvolt. Ha ennél többet, kíváncsi vagyok, milyen indikátorokat vesznek figyelembe. Vagy szerintük a strandot látogató húsevő gyerek/kamasz, esetleg néhány felnőtt most jól belegondol és holnaptól nem eszik húst, amitől az állattartók lassan tönkremennek? Szándékosan sarkítom így le, de sokszor nem értem őket.
csi77
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/08/22/palffy-istvan-visszateres-hirtv-marki-zay-peterHírcsárda-ország
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/22/jellinek-daniel-apja-hazkutatas-gyanusitott-fiktiv-szamla-szamlagyar-fuzik-zsolt-indotek-nav-nyomozas/Egy percig nem sajnálnám, ha ő lenne a parasztoknak bemutatott ner áldozat. Jellinek egy igazi büdös köcsög.
emmi? kilövési engedély? vagy figyelmeztetés?
slowmotion
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/hoppal-peter-listaba-szedte-magyarorszag-barataitMegelőztel mert én is épp erre gondoltam h még amúgy az Európai Bizottság is fel köszöntötte Magyarországot.
Hoppál egy kretén, de hogy ennyire, azon azért mindig meglepődök 😀 Mondjuk nyilván nem magától írta, de szuper vicces.
Gyurma Pappa
De asszem te jobban tudod nalam h nem az számít h igazat mondasze hanem h kinek mondod.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy azok voltak, ma már nagyon durva dolgokra lehet programozni a drónokat, ha jól csinálják...Egyébként az is okos, hogy kirakja a nagy kereszttel a képet, amilyen a lista, inkább azt raktam volna ki, amikor a drónok a koronát formázták... 😀ezek egyébként komolyan drónok voltak? inkább néztem volna lézernek, mert túl egyenletes volt a mozgásuk, és stabilan álltak ahhoz képest, hogy azért abban a magasságban az ember már számítana egy-egy erősebb széllökésre, és ennek hatnia kellene a drónra... de persze én nem értek hozzá.
StormST
slowmotion

több mint 2 éve
Egyébként az is okos, hogy kirakja a nagy kereszttel a képet, amilyen a lista, inkább azt raktam volna ki, amikor a drónok a koronát formázták... 😀ezek egyébként komolyan drónok voltak? inkább néztem volna lézernek, mert túl egyenletes volt a mozgásuk, és stabilan álltak ahhoz képest, hogy azért abban a magasságban az ember már számítana egy-egy erősebb széllökésre, és ennek hatnia kellene a drónra... de persze én nem értek hozzá.
StormST
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/hoppal-peter-listaba-szedte-magyarorszag-barataitAkik nem a barátaink, azoknak a köszöntése nem érdekes, szép üzenet is lehet így akár...
Hoppál egy kretén, de hogy ennyire, azon azért mindig meglepődök 😀 Mondjuk nyilván nem magától írta, de szuper vicces.
Gyurma Pappa
Egyébként az is okos, hogy kirakja a nagy kereszttel a képet, amilyen a lista, inkább azt raktam volna ki, amikor a drónok a koronát formázták... 😀

több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/22/444-media-erdelyi-peter-levaltottak-lapigazgato-belso-feszultsegek/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/22/jellinek-daniel-apja-hazkutatas-gyanusitott-fiktiv-szamla-szamlagyar-fuzik-zsolt-indotek-nav-nyomozas/emmi? kilövési engedély? vagy figyelmeztetés?
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/22/hoppal-peter-listaba-szedte-magyarorszag-barataitte Njuszika, nagyon morc vagy ma.... és miazakezdebe?
Gyurma Pappa
LISTA
mejenlista?
HALÁLLISTA
akk.. ésénrajtvagyok?
persze.. höm..hööm... Farkas, tevagyazelső!
... Ó, és nemtucconna lehúzni?
... de, hogyne.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak