Politika

64 feliratkozó

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 956 — Sworn to the Dark
MP éppen FB-n élőzik és azt mondta, hogy baloldal annyira szét van töredezve, hogy amennyiben a Tisza párt nem került volna képbe, úgy Fidesz szavazatok 60%-át behúzta volna, korábbi választásokon 52-53%ot kaptak, ma ennél alacsonyabb lesz.

Első rész még valós is, de 2. felénél lehet lesz arcra esés.
Beki
MP is a hopiumot tolja.

built for this shit

több mint 2 éve
Beki New York Jets 3 049
MP éppen FB-n élőzik és azt mondta, hogy baloldal annyira szét van töredezve, hogy amennyiben a Tisza párt nem került volna képbe, úgy Fidesz szavazatok 60%-át behúzta volna, korábbi választásokon 52-53%ot kaptak, ma ennél alacsonyabb lesz.

Első rész még valós is, de 2. felénél lehet lesz arcra esés.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 765 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
kurva komolyan beerett a mozgositas.
Kenny
nem agymosást akartál írni?
NB2
Itt is legtöbbet cigányt látok meg kriptaszökevényt
ThundersNFL a Paraszt
Én 6:20-kor voltam, akkor alig lézengett 1-2 arc. 😀
iktriad
Szolnokon 10 körül voltunk feleségemmel és 10:1-hez volt a cigó,kriptó arány a fiatalhoz képest

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 601
Kenny
De most komolyan, mit vártunk?
Aki eddig Fideszes volt, az most még jobban megy ikszelni, mert félti az életét.
Hisz csak ennyi jut el az agyáig amit OV mond, gondolkodni már nem fog azon, miért van az, hogy tőlünk nyugatabbra meg mindenki "háborúzna".

Ahogy MP is mondta: Lépésről-lépésre, tégláról-téglára kell ezt felépíteni az elkövetkezendő 2 évben.
Nem lesz egyszerű, kínkeserves lesz, de csinálni kell.
A többi ellenzéki párt meg vagy felnő a feladathoz vagy leszalámizódnak.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 453 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kenny
NB2
ThundersNFL a Paraszt
Én 6:20-kor voltam, akkor alig lézengett 1-2 arc. 😀
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 765 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kenny
NB2

Draft

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 29 633 — nabege2@yahoo.com
Kenny
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 793 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 916
Vác, dél van, majdnem félidő, a részvétel 35% körül, a rutinosabbak azt mondják ez itt nagyon sok.
Ami szomorú hogy 350 szavazó után a 30 év alattiakat még mindig meg tudom számolni az egy kezemen, délelőtt is zömével középkorúak+nyugdíjasok jöttek.

A helyi SZSZB elnök egy nyugdíjas nő, (aki tisztában van vele hogy a Tisza delegáltja vagyok), előre felkészített, hogy ne érjen csalódás, azt mondta, Vácon a mi körzetünkben mindenki fideszes, 22-ben éjszaka a szavazatszámlálás közben elment sírni, akkora előnye volt a Fidesz-Rétvári tandemnek, a Fideszes delegáltak vígasztalták.

Ennek fényében várom az esti számlálást.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 091 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Csanád haverom Baján ma egy zsák krumplival ment szavazni🤣
több mint 2 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 284
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
KariGeri marad a polgi Budapesten
3. kerületben marad Kiss László
Fontos_Vidra
Újpalota dettó.

Volt nyugdíjas néni aki nem értette miért kapott 5 lapot és amin ugyanúgy 3-3 jelölt volt (helyi polgi, helyi képviselő szavazólapok) ugyanannak a lapnak hitte és értetlenkedett miért van nála kettő...

Agyrém
gamerkr
Jaj hát itt nálunk is már volt egy olyan, hogy a néni bennt a fülkében, és az egyik bizottsagi tag meg a fülke előtt áll kicsit elhuzva a függöny. A néni: most melyiket kell bejelolni???
A bizottsagi tag: válasszon 6 -ot a nevekbol, amelyiket szeretné.

De simán el tudom képzelni, hogyha nincsen bennt senki rajtuk kívűl, megmutatja neki..
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 650
Valószínűleg többen szavaznak majd a Fidesz ellen mint mellette.....
Nesze neked demokrácia
ThundersNFL a Paraszt
amúgy kezdjük már el elengedni, hogy a demokrácia a szavazásról szól. oroszorok és fehéroroszok is választanak mégse hívja senki demokráciának őket.
a demokráciában van szavazás ÉS a fékek és ellensúlyok rendszere. az nálunk meg nincs.
arról ne is beszéljünk, hogy a mi demokráciánkban lejt a pálya.
több mint 2 éve
Hódmezővásárhelyen is magasabb a részvételi arány mint 5 éve. kemény lenne, ha még MZP is bukna helyben.

built for this shit

több mint 2 éve
Valószínűleg többen szavaznak majd a Fidesz ellen mint mellette.....
Nesze neked demokrácia

Draft

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 419 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.
zacknorb
ilyet én is csináltam, amikor valamelyik hülye népszavazás volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
 magyarpeterendlessrunner.web.app/

built for this shit

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 091 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
+: Az első szavazótól a nyugdíj előtt állókig van mindenki, koporsószökevény nem volt mikor mentem.
Az alsós ofőm volt bizottsági tag és felismertem a többi embert is.

-: A polgi prosztó módón a központban az épület és a kamerák előtt a tilosban parkolt
A bizottsági tagok felismertek
Ahogy hallottam a beszélgetéseket fullba beletojtak a felkészülésbe, míg anya bezzeg képes volt átolvasni amiket kelett.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 29 633 — nabege2@yahoo.com
Látom, van tippelde:
Fidesz 55%
Tisza 28%
DK 6%
Mi hazánk 5%
Kutyák 3%
Momentum 2%
Többiek 1%

Gyurcsany marad a fopolgarmester
Foldesi26
Gyurcsány? 😊

amúgy szerintem simán lehet, hogy az ellenzék együttesen több szavazatot kap majd...
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 923 — capitaine du château de Vienne 1487
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
Fontos_Vidra
én Josh Rosen-CARDS mezben tiszteleltek mindenkit - eldöntendő pszichózis, hogy kutya vagy momo, megyein momo, pógi sipi, mer csak azaz egy van, atöbbi talán erzsibacsi auccából, postasnéni megazóradó fizikatanár

há merjünk nagyot ámodni, ma asselehet
 youtu.be/_9Ya7ruzMhc?si=JNG33Q7pG6j4tpNr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.
zacknorb
Kétszer, Bence haverom 19ben LONDONBAN! ugyanezt tolta
több mint 2 éve
Foldesi26 New England Patriots 358
Látom, van tippelde:
Fidesz 55%
Tisza 28%
DK 6%
Mi hazánk 5%
Kutyák 3%
Momentum 2%
Többiek 1%

Gyurcsany marad a fopolgarmester
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 977 — Steelers fan
Én a "minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel" elv mentén a fideszes tarolásnak is örülnék, mert már pár éve mondom, hogy menthetetlen ez az ország. Ha egy demokratikus választáson az (orosz) atombombával meg (az általuk felvetett) sorkatonasággal riogatás után tarol a fidesz, akkor nincs miről beszélni, megszoksz vagy megszöksz.
r.baggio
Ha lenne hozzá anyagi forrásom már rég itthagytam volna az egész tetű országot.....
ThundersNFL a Paraszt
És tudom, hogy ez nem egy Széchenyi idézet, de álljon itt egy tőle:

„Népek kormányaikkal való diszharmóniáját harmóniába hozni mindig nehéz, még akkor is, ha a vezetők és a vezetettek – amennyire lehet – világosan látnak. Ha azonban a népek rövidlátással vannak megverve, a hatalmon lévők pedig egyenesen vakok, akkor a harmónia megteremtése némiképp bizony meghaladja az emberi erőt, s ilyenkor dönt a véletlen, a világszellem, a magasabb fény, a fátum, az Isten.”
r.baggio
Viszont nálunk a vezető(k) világosan látja hogyan teremthet harmóniát a vakokkal.
Ad nekik magasabb "fényt", Istent, saját magát.
A rövidlátók meg kapálóznak, de ki nem sz..ja le őket.
Ezt a harmóniát megteremteni nem volt könnyű, de azóta megy minden magától.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
Én direkt a mise előtti és utáni roham között most megyek el.
Fehérben, jelképezze ez az új kezdetet.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 945
Fidesz 48
Tisza 21
Mi Hazánk 8
DK 6
Kutyák 5
Momo 3

maradék rest of

Karácsony
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 040 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
Fontos_Vidra
Újpalota dettó.

Volt nyugdíjas néni aki nem értette miért kapott 5 lapot és amin ugyanúgy 3-3 jelölt volt (helyi polgi, helyi képviselő szavazólapok) ugyanannak a lapnak hitte és értetlenkedett miért van nála kettő...

Agyrém

Szerkesztette: gamerkr